14 kurs i etisk hacking for å bli en sikkerhetsekspert

Du er på rett sted for å søke etter de beste etiske hacking-kursene. Fortsett å lese, og la oss hjelpe deg å bli en utmerket white-hat hacker.

Du kan bruke våpen til å ødelegge eller beskytte; det er bare et spørsmål om intensjoner!

Det samme gjelder for hacking.

Hva er etisk hacking?

Etiske hackere angriper systemer med en god hensikt å rapportere sikkerhetshullene. Det hjelper organisasjoner med å lappe disse sårbarhetene før en dårlig aktør forsøker utnyttelse.

For eksempel kan du møte Charlie og Chris Brooksvirkelige etiske hackere som hjelper folk med å gjenopprette tapte Bitcoins.

Kort sagt, folk kommer til dem med sine kryptovaluta-lommebøker som de har mistet tilgang til. Så Charlie og Chris prøver å hacke seg inn i lommebøkene for å få pengene tilbake.

Enkelt sagt, etiske hackere og ondsinnede hackere har lignende ferdigheter, men helt forskjellige tankesett.

Hvorfor lære etisk hacking?

Det er ikke bare goodwillen de tjener.

På grunn av det stadig voksende digitale fotavtrykket og det betydelige antallet black hat hackere som prøver å tjene inn sikkerhetsrisikoen, har Ethical Hacking blitt et karrierealternativ med enorme muligheter.

Det er tilfeller av personer på nybegynnernivå (1-3 års erfaring) som tjener i seks tall. Se på dette:

Kilde: Glassdoor.com

Så hvis du har bestemt deg, la oss hoppe inn for å sjekke ut de beste stedene å starte deg med.

Topp kurs i etisk hacking

Udemy har et bredt spekter av kurs i omtrent hver strøm, og de skuffet ikke her også.

Du kan finne mange etiske hacking-kurs for nybegynnere til eksperter Udemy.

Spesielt kommer hvert kurs på Udemy med livstidstilgang. Selv om jeg ikke kan forhåndsvise hver enkelt, vil du definitivt finne innsikt i noen av dem. La oss starte med:

Lær etisk hacking fra bunnen av

Som det fremgår av tittelen, dette Etisk hacking-kurs av Udemy er for nybegynnere. Du vil ha 135+ videoer å lære av. Ekspertene vil lære deg å installere ditt eget hackerlaboratorium og nødvendig infrastruktur.

  Hvordan sjekke om noen blokkerte deg på iMessage

I tillegg lærer dette kurset deg også i over 30 hackingverktøy som Metasploit, Aircrack-ng, SQLmap. Dessuten vil du bli undervist i Linux grunnleggende, nettverkshacking og penetrasjonstesting.

Hacking for nybegynnere

Kan du hacke uten noen tidligere erfaring eller ferdigheter?

Dette nybegynnermodul i etisk hacking av Hackers Academy lover ditt første hack på under 60 minutter. Og de krever ingen forhåndsekspertise innen programmering, nettverk eller Linux for å bli med.

Overraskende nok er dette kurset programmeringsfritt – ingen koding til slutten. Men du vil lære litt Linux og nettverksbygging underveis.

Hacking i praksis

Du trenger litt informasjonsteknologi for å begynne med denne intensive etiske hackingen MEGA kurs.

Denne modulen har over 239 forelesninger i tillegg til 27 timer med videotrening. Og som de to foregående, trenger du ingen programmering for å komme på veien. Læreplanen er fokusert på nettverkssikkerhet i Windows (7) økosystemet,

Når dette skrives, kan du hente en gratis kupong for ISA CISS-eksamenen etter å ha fullført dette kurset.

Lær etisk hacking: nybegynner til avansert

Over 200 000 studenter har tatt dette kurs skrevet av Joseph Delgadillo. Med 28 timer med HD-videoer er dette sentrert rundt å sette opp Kali Linux, penetrasjonstesting av nettsider og lære det grunnleggende om python-programmering.

Dessuten er det rom for å komme inn i man-in-the-midten-angrep og WiFi-hacking. Og til slutt avsluttes kurset med tips for å bygge en karriere innen cybersikkerhet.

Nettstedhacking / penetrasjonstesting og skuddpremiejakt

Denne bestselgeren kurs om Udemy trenger grunnleggende IT-ferdigheter for å melde deg på. Med over 90 timer med videoopplæring er du lovet et fotfeste på ekspertnivå innen hacking av nettsteder.

I tillegg vil du lære Kali Linux-oppsettet for penetrasjonstesting ved å bruke Linux-terminalen. Men kjernen i denne modulen ligger i å finne, utnytte og fikse ulike sårbarheter knyttet til webservere.

Coursera er en annen ledende plattform for digital læring. Den lar deg lære av noen av de beste universitetene og bransjefolkene.

Vanligvis er dette gratis kurs i etisk hacking, men de blir betalt hvis du vil oppnå en sertifisering eller få tilgang til graderte oppgaver.

Hacking og patching

Hacking og patching er et forsøk fra University of Colorado på å innføre etisk hacking.

  Hvordan sløyfe en PowerPoint-presentasjon

Dette fire ukers kurset starter med å kompromittere nettapplikasjoner, hacke SQL-databaser og lappe nettapper med modifisert kode.

Den neste halvdelen av modulen tar for seg minneangrep, forsvar og penetrasjonstesting. Dette er et emne på mellomnivå som har rundt 15 timer med studiemateriell.

Spesialisering innen cybersikkerhet

Denne etiske hackingmodulen er fra ekspertene ved University of Maryland. Dette har en læreplan på middels nivå som krever noe relatert erfaring før du blir med.

Spesialisering innen cybersikkerhet vil ta deg rundt åtte måneder å fullføre hvis du går med det foreslåtte tempoet på 2 timer per uke.

Dette har fem kurs samlet som ett: Brukbar sikkerhet, programvaresikkerhet, kryptografi, maskinvaresikkerhet, og til slutt en praktisk øvelse. Den siste delen er basert på å designe et sikkert system og finne feil i dine kollegers design.

IBM Cybersecurity Analyst Professional Certificate

Hva er bedre enn å lære av teknologigiganten selv? Dette Profesjonell sertifikat for cybersikkerhetsanalytiker er for nybegynnere.

Kursplanen består av fire moduler:

  • Cybersikkerhetsverktøy og cyberangrep
  • Cybersikkerhetsroller, prosesser og operativsystemsikkerhet
  • Cybersecurity Compliance Framework & System Administration
  • Nettverkssikkerhet og databasesårbarheter

Dette er et veldig langt kurs som strekker seg over åtte måneder. På grunn av størrelsen på dette etiske hacking-kurset kan du også ta hver modul separat.

Grunnleggende om cybersikkerhet: en praktisk tilnærming

Du kan velge dette kurs tilbys av universitetet Carlos III i Madrid hvis du har grunnleggende kunnskap om datamaskiner og operativsystemer.

Den første halvdelen av pensum har typene cybertrusler, dataetterforskning og omvendt utvikling innen programmering. Og den andre halvparten dekker cyberforsvar, avanserte vedvarende trusler, sårbarheter osv.

Du kan ta dette kurset gratis bortsett fra graderte oppgaver og eksamener, som er betalt for.

Grunnleggende om etisk hacking

PluralSight har 21 baner stilt opp på 79 timer i denne omfattende hacking fundamentals-booster segmentet. Og du har også valget mellom å følge noen av disse kursene individuelt.

Denne gigantiske modulen består av opplæringsprogrammer om hacking av webservere, mobile plattformer, WiFi, IoT-enheter osv. Du vil også lære emner som kryptografi, cloud computing, penetrasjonstesting, SQL-injeksjoner.

Selv om du kanskje er helt naiv til etisk hacking, anbefaler instruktørene en utmerket forståelse av TCP/IP og operativsystemer for å bli med på dette kurset. I tillegg skal du også ha minst ett års erfaring fra arbeid med nettverksteknologier.

  Overvåker RAM- og CPU-bruk, avinstallerer apper En Masse

Etisk hacker-nanogradsprogram

Udacity er en førsteklasses plattform som er vert for dette segmentet for etisk hacking for middels til viderekomne elever.

Før du blir med, forventes det at du har noen ferdigheter i Linux, nettverk, programmering og Windows OS.

Dette er et 2-måneders kurs med 5-10 timers ukentlig engasjement. Læreplanen er fokusert på etiske hackers jobbansvar, inkludert et sett med teknikker for å utføre oppgaven.

Dessuten vil du bli undervist i detalj om penetrasjonstesting. Til slutt fullføres modulen med et praktisk prosjekt for å teste ferdighetene som er lært gjennom kurset.

Penetrasjonstesting og etisk hacking

Cybrary har nøyaktig 7 timer 6 minutter med videoopplæring for å hjelpe deg med å bli penetrasjonstester. Selv om kurslengden virker kort, er læreplanen ganske bred. Det gir deg en smak av grunnleggende om etisk hacking, nettsted- og DNS-fotavtrykk, nettverksskanning, systemhacking, etc.

Du vil også bli undervist om hacking for ulike brukstilfeller som nettapplikasjoner, mobil, IoT og OT. Og til slutt avsluttes dette kurset med seksjoner om skysikkerhet og kryptografi.

Du vil oppnå en EC-Council-sertifisering etter vellykket gjennomføring av dette kurset.

Fullfør kurs i etisk hacking

StationX har dette som en selvgående nybegynner-til-ekspert etisk kurspakke. Og det beste er at du ikke trenger noen ferdigheter på forhånd, til å begynne med.

Dette er virkelig en pakke med fem kurs pakket inn som én.

Du vil lære:

  • Sette opp hackerlaben med de essensielle verktøyene
  • Nettsted hacking og penetrasjonstesting
  • Hacking med Android OS
  • Hacks for trådløst og kablet nettverk
  • Bruke Social Engineering for å kompromittere Windows, Mac, Linux, Android, etc.

Og med dette kurset tilegner du deg ferdighetene til en profesjonell, etisk hacker mot slutten.

Bli en etisk hacker

LinkedIn har dette omfattende kurset for å få deg ombord på etisk hacking. Bli en etisk hacker er et sett med 19 kurs som omfatter 30 timer med opplæring.

Læreplanen inkluderer:

  • Introduksjon til etisk hacking og fotavtrykk
  • Nettverksskanning, opptelling, sårbarhetsanalyse
  • Nettverkssniffing, Social Engineering, DoS-angrep
  • Øktskapring, unngåelse av brannmurer
  • Hacking av webservere, WiFi-nettverk, mobile plattformer, IoT-enheter
  • Kryptografi, skysikkerhet og SQL-injeksjon

Du står også fritt til å velge spesifikke moduler og ikke abonnere på hele kurset. Til slutt gir det en sjanse til å tjene et fullføringsmerke for å vise det på LinkedIn-profilen din.

Konklusjon

Etisk hacking er et av kjernedomenene til Cybersecurity.

I praksis er det en uendelig ressurs av muligheter; siden internett ikke kommer noen vei, og det bringer med seg en hær av black hat-hackere for å tære på de svake.

Så, hva venter du på?

Ta på deg den hvite hatten og bli den sårt tiltrengte frelseren av denne digitale verden.

Her er også noen nettapplikasjoner hvor du kan øve på hacking på lovlig vis.