6 tegnekurs på nett for å bli kunstner

Hvis du brenner for tegning, er det på tide å investere litt tid i tegnekurs på nett og komme i gang.

I årtusener har kunstnere representert historier og deres tanker på et stykke papir. Det har blitt en måte å uttrykke og beskrive scenarier som andre kan bearbeide.

Tegning har blitt et stort felt med nye trender og design som gjør det viktig for kunstnere å holde seg oppdatert. Det er lettere sagt enn gjort med teknologiske fremskritt.

Med digitalisering er kunstnere sakte avhengige av verktøy for å tegne. Det er flere online verktøy av topp kvalitet som artister bestemmer seg for, for eksempel:

Sketch.io

Sketch.io er et nettbasert tegneverktøy som lar brukere jobbe med tegneseriefigurer, skoleplakater og annet. Det er en nettbasert skisseblokk for brukere å lage digitale kunstverk, eksportere dem i alle formater og dele dem på nettet. Dette verktøyet tilbyr funksjoner som å legge til tekst, utklipp, beskjæring, vektorfyll osv.

AutoDraw

AutoDraw er et flott sted å starte for nybegynnere. Dette brukervennlige tegneverktøyet er et AI-eksperiment der brukere kan sette ideene sine i kunst mens de gir forslag mens tegningen går. Det lar også brukere legge til tekst, fylle den med farger, former, etc.

Kleki

Hvis du er en fan av malingsverktøy, da Kleki har potensial til å bli din favoritt. Dette online maleverktøyet kommer med lag, naturlige børster og lar brukere redigere tegningene sine. Brukerne kan lagre, importere og laste opp et hvilket som helst bilde for å blande seg i de åtte modusene.

Drawisland

Drawisland lar brukere generere design ved hjelp av blyanten for en jevnere finish. Det er også lettere å duplisere lag umiddelbart med en minimalistisk. Minimalisten tilbyr flere funksjoner som å legge til farger, endre tegningen til skjermstørrelse, snarveier for å utvikle et design, etc.

  Håndter e-post raskt med Outlook Mail-appen Sveipehandlinger

For å oppgradere ferdighetene og lære noe nytt innen feltet, er det imidlertid viktig å velge de beste tegnekursene på nettet. Her er noen beste plattformer som kan hjelpe mye.

Skillshare

Skillshare er en nettbasert læringsplattform som inneholder 1000+ kurs om tegning. Nybegynnere og erfarne fagfolk kan ta kursene for å lære mer om illustrasjon og dens komponenter. Det inkluderer: Hvordan starte og føre en daglig skissebok, gest / en introduksjon til kunsten å tegne figurer, karakterillustrasjon: tegning av ansikter, figurer og klær, karakterdesign: fra første idé til endelig illustrasjon, etc.

Nettkursene dekker emner, verktøy og teknikker som kunstnere må kunne for å skissere planter, dyr, stilleben osv. Det hjelper kandidatene med å oppdage nye mønstre, illustrasjoner, former, redaksjoner, blomster, tegneserier og tegneserier med pasteller, blyanter, blekk og andre digitale verktøy som Adobe Illustrator, Adobe Fresco og Procreate.

Udemy

Udemy er kjent for flere kurs som teknologi, digital markedsføring, design og livsstil for kunstnere.

Elevene kan dekke temaene rundt illustrasjon, skisser, karakteranimasjon, karakterdesign, digital kunst, maleri, figurtegning, blyanttegning, portrett, tegneserietegning, digitalt maleri, fargeblyanttegning, anatomi, anime, avle digital illustrasjon, grafisk design , akvarellmaling osv.

Nettkursene inkluderer The Art & Science of Drawing/ Basic Skills, The Ultimate Drawing Course – Beginner to Advanced, Environment Art School: Complete Perspective Drawing, The Secrets to Drawing, How to Draw from Beginner to Master, The Art & Science of Drawing / Form & Space, Ultimate Guide to Digital Sketching, etc. Ekspertene fra den virkelige verden har forberedt kursene som tilbyr perspektiv-, skygge- og lysdesign for tegning.

  Hvordan generere tilfeldige tall i Google Sheets

LinkedIn læring

LinkedIn læring inneholder ekspertledede tegnekurs som dekker grunnleggende til erfarent nivåkunnskap. Elevene kan starte med animasjon og illustrasjonstegning for å få tak i ferdighetssettene som kreves i tegningen. Det inkluderer kursene som Figurtegning: Portrettet, Learning Procreate, Drawing Foundations: Urban Sketching, Illustrator for Fashion Design: Drawing Flats, Learning Illustrator Draw, etc.

edX

edX inkluderer nettbaserte læringskurs for forskjellige domener, for eksempel tegneferdigheter som dekker observasjon, komposisjon, skalaer og teknikker. Nettkursene og leksjonene lærer elevene å tegne med pastell, kull, penn, blyant og andre tegneverktøy for tekniske planer, kommersiell design og visuell kunst.

Grafiske designere, digital tegning, digitale kunstnere, illustratører, etc., kan velge tegnekurs på nett for å lære evner, verktøy og teknikker som Adobe Animate.

Nettkursene dekker øvelser og leksjoner for å tegne vitenskap, natur og kultur. De essensielle ferdighetene og teknikkene kan bidra til å danne grunnlaget for fantastiske replikasjoner og nøyaktig tegning av objekter. Etter disse nettkursene kan fagfolk tegne visualisering, virtuelle simulatorer, virtuell virkelighet, datastøttet design, spill, etc.

Domestika

Domestika tilbyr flere kurs som Creative Watercolor Sketching for Beginners, Procreate for Beginners: Digital Illustration 101, Drawing for Beginners Level-1, Realistic Portrait with Graphite Pencil, Architectural Sketching with Watercolor and Ink, etc.

Det dekker design, illustrasjon, web- og appdesign, 3D og animasjon, markedsføring og virksomhet, web- og appdesign, arkitektur og rom, håndverk, fotografi og video, musikk og lyd, mote, kalligrafi og typografi, skriving, etc.

Kompetanseområdene for fagfolk er digital illustrasjon, tegning, illustrasjon, kunst, blyanttegning og skissebok. Ekspertene kan dekke programvare som Clip Studio Paint, Procreate, Manga Studio, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe InDesign med kursene.

  Hvordan se amerikansk TV fra utenfor USA

Coursera

Coursera inneholder flere nettbaserte tegnekurs med verktøy som kull, fargestifter, pasteller, penner og blyanter for å tegne på todimensjonale overflater som tre, lerret og papir. Det kan være nyttig innen konstruksjon, kommunikasjon, underholdning, reklame, vitenskapelig observasjon osv. Etter nettkursene kan fagfolkene passe på å etablere en karriere som tekstildesignere, motedesignere, ingeniører, arkitekter, landskapsarkitekter, interiørdesignere og tatovører.

Jobbmuligheter for kunstnere

Hvis du er god til å tegne og ønsker å satse på en karriere innen det, så er her noen jobbmuligheter som passer perfekt.

Motedesigner

Jobben til en motedesigner er å illustrere de nye stilene ved hjelp av CAD-programmer eller håndtegneverktøy. Designerne jobber med innovative og forseggjorte designere for high-end merker, rullebaneshow og sesongmessige trender som velger stoffer og farger.

Grafisk designer

Den primære rollen til en grafisk designer er å lage bilder for trykte medier, nettsteder, klær, logoer og skilt. Designene er visuelt tiltalende og sammenhengende ved å bruke CAD-programmer for å legge til farger, redigere bildet og tegne med hendene.

Animatør

Motivet til animatører er å lage tegneseriebilder eller animasjon for videospill, videoer, tegneserier og filmer. De bruker håndtegninger, konverterer dem til grafikk og dataprogramvare for å produsere historier og karakterer i tredimensjonal og todimensjonal.

Illustratør

Jobben til en illustratør er å lage bøker, annonser, magasiner osv. ved hjelp av tegninger. Fagfolkene kan også designe trykte medier, rapporter, reklametavler, butikkutstillinger, reklamefilmer, også for barn, logoer og nettannonsering.

Konklusjon

Tegning er kjent som et kunstnerisk medium som inkluderer ekspertise, teknikker og annet. Det er så mange ting og ferdigheter involvert i å bli en ekspert på tegnefeltet. Disse nettbaserte læringsplattformene kan bidra til å etablere en solid base for fagfolk til å lære ferdigheter og få ekspertise.

Med en tegneplattform på nett kan man bli designer. Her er noen designverktøy du bør være oppmerksom på før du kickstarter reisen.