Internet of Things (IoT) Læringsressurser for nybegynnere

Internet of Things (IoT) dirigerer til en gruppe tilkoblede enheter som kan kommunisere via internett uten at et menneske trenger å starte kommunikasjonen.

I henhold til Cisco-rapporten vil IoT generere 14,4 billioner dollar i inntekt på tvers av alle bestrebelser i løpet av de neste ti årene. IoT-applikasjoner blir gradvis en betydelig del av hverdagen vår.

Er du nysgjerrig på å lære mer om tingenes internett?

Mange mennesker er det, men det kan være utfordrende å finne ressurser for å hjelpe dem med å navigere i dette komplekse systemet.

Heldigvis har vi satt sammen denne veiledningen med alle de beste ressursene for din IoT-læring.

Dessuten vil det hjelpe en nybegynner som ikke har mye kunnskap om hvordan man starter en karriere innen IoT.

Det er mange måter å lære tingenes internett på, alt fra online IoT-kurs til bøker og en rekke nettressurser.

Hva er tingenes internett (IoT)?

Så, hva er tingenes internett?

IoT er et nettverk av enheter som inkluderer mekanisk og digitalt maskineri. Disse enhetene kan sende store mengder data over flere IoT-nettverk.

Nesten alt kan bli en koblet enhet som bruker WiFi og internett til å dele IoT-data og informasjon ved hjelp av IoT-plattformen.

Dette betyr i hovedsak at alt kan henge sammen, og du kan få sanntidssvar på spørsmålene dine.

Anvendelse av tingenes internett

Siden tingenes internett er et enormt system, er det ingen overraskelse at applikasjonene er mangfoldige. IoT omfatter alt fra design av smarte hjem til helse- og miljøovervåking.

Hjem produkter

Mange maskiningeniørstudenter vet at tingenes internett kan konstruere smarthusartikler og til slutt smarte byer. Mekaniske ingeniører har produsert våre favorittprodukter for smarte hjem, som ringeklokker, smart belysning og smarte varmeovner som bruker IoT-sensorer og IoT-sikkerhet.

Transportsystemer

Et sivilingeniørprogram vil sikkert lære deg mye om transportsystemer. Sivilingeniører kan lage tilkoblede biler, elektroniske bompengesystemer og autonome kjøretøykontrollsystemer ved å bruke tingenes internett.

Helseovervåking

Mange sykehus og sykehjem bruker IoT-enheter for å gi ekstern helseovervåking. Nye smarte sykehussenger, pacemakere, blodtrykksmålere og til og med forbedrede høreapparater bruker denne teknologien.

Miljøovervåking

Miljøovervåking er avgjørende for enhver miljøforskningskarriere. Innsamling av data om dyrelivsaktivitet, vannkvalitet, jordforhold, luftkvalitet og til og med naturkatastrofer faller inn under denne kategorien.

Lære tingenes internett

Selv om det kan være utfordrende å lære IoT, er det mange som liker utfordringen.

Enten du er interessert i å lære IoT som en del av et maskinlæringskurs eller som en forutsetning for en drømmejobb som ingeniør, har dette verdisystemet mye å tilby.

Vi anbefaler en blanding av å ta klasser, lese instruksjonsbøker og bruke de mange tilgjengelige internettressurser for å hjelpe deg med å lære IoT. Du kan følge mange veier, men å lære IoT krever en betydelig mengde forskning og innsats.

Hvor lang tid tar det å bli en IoT-ekspert?

Det er vanskelig å anslå hvor lang tid det tar å forstå IoT fordi alles opplevelse er forskjellig. De fleste IoT-spesialister vil fortelle deg at det tar noen måneder å virkelig forstå systemet, mens andre sier at det kan ta år.

  Hvorfor iPhone fortsetter å spørre om bruk av bakgrunnsplassering

Hvis du ønsker å lære IoT raskt, kan du bruke en betydelig mengde tid på å studere og ta klasser. Vi anbefaler at du setter mindre læringsmål og ikke legger læringen på en tidsplan som ikke passer for din livsstil.

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å lære IoT

Uansett hvordan du velger å studere, vil det å følge denne enkle trinn-for-trinn-veiledningen bidra til å sikre din suksess.

Disse fire stadiene er mer en retningslinje å følge enn noe annet, så endre dem gjerne opp etter behov.

#1. Finn nødvendig maskinvare

Dessverre kan ikke maskinvare brukes til å fullføre IoT-prosjekter. Før du lærer noe nytt, undersøk hva du vil lære og hvilken maskinvare som er best for det.

#2. Kjenn det grunnleggende

Du kan begynne å lære IoT-baser når du har funnet ut hvilken maskinvare du trenger. Det er mange korte leksjoner på YouTube og andre steder som kan lære deg hvordan du bruker systemet. Før du går videre til mer utfordrende materiale, sørg for at du har et godt grep om det grunnleggende.

#3. Se IoT-bøker

Selv om du ikke er en god leser, bør du vurdere å kjøpe en IoT-relatert bok. Du vil bli overrasket over hvor nyttige disse bøkene er, og du vil utvilsomt lære nye konsepter og tilnærminger som et resultat.

#4. Sjekk nettressurser

Det er alltid mer å lære. Enten du nettopp har begynt med IoT eller har studert det i årevis, vil det alltid være noe nytt å lære. Bruk de mange nettressursene for IoT-hjelp og slutt aldri å lære.

IoT-kurs og opplæring

Det finnes IoT-kurs for alle, fra nybegynnere til eksperter.

Men med så mange alternativer tilgjengelig på mange plattformer, avgjør hvilke kurs som passer for deg. For å hjelpe deg med å etablere et solid grunnlag, har vi valgt noen kurs som er et must for enhver nybegynner, nybegynner eller erfaren.

La oss se i detalj!

Komplett guide for å bygge tingenes internett (IoT) ting fra bunnen av til markedet

Dette IoT-kurs av Udemy lærer deg hvordan du lager flotte IoT-løsninger og produkter og bringer dem til markedet. Du kan lære hvordan du lager IoT-enheter for hjemmeautomatisering og assistert bolig, samt sikkerhet for hjemmet og bygningen.

Dette IoT-kurset får folk til å begynne å bygge IoT-produkter med en gang. Du kan også lære hvordan du opererer med all maskinvare og programvare knyttet til IoT. For mer informasjon gir de mer studiemateriell.

Dette kurset inkluderer:

  • Rundt 70 profesjonelt forfattede forelesninger med utfyllende innhold.
  • Forstå Arduino-programvarens økosystem og arbeid med Arduino IDE.
  • Vet om IoT-enheter, økosystemet og kommunikasjonsprotokoller.
  • Begynn med å forstå det grunnleggende om å skrive kode.
  • Forstå hvordan du kobler IoT-dingsene dine til internett ved hjelp av Ethernet eller WiFi.
  • Lær å tåle data til en skyplattform ved å bruke API- og HTTP-teknikker.
  • Forstå hvordan du oppretter utløsere ved hjelp av IoT-plattformen.

Dette IoT-kurset retter seg mot alle publikumsnivåer, er åpent for alle som er interessert i å bygge IoT-produkter for profesjonell bruk eller akademiske prosjekter.

Kurset inkluderer 5,5 timer med on-demand video, 32 nedlastbare ressurser og livslang tilgang og sertifisering.

En introduksjon til programmering av IoT-spesialiseringen

Dette IoT-kurs av Coursera dekker de innebygde systemene, Raspberry Pi Platform og Arduino-miljøet for å utvikle enheter som kan kontrollere den virkelige verden. I Capstone-prosjektet vil du bruke alt du har lært ved å designe, bygge og teste et mikrokontrollerbasert innebygd system.

Du må fullføre prosjektet(e) for å fullføre kurset og få sertifikatet ditt.

  En rask guide til HTTP-statuskoder med infografikk

Dette kurset inkluderer:

  • Arduino
  • Innebygd systemdesign
  • Python programmering
  • Application Programming Interfaces (API)
  • Feilsøking
  • Mikrokontroller
  • Raspberry Pi
  • C Programmering
  • Wireshark
  • Dataprogramering

Du kan melde deg på kurset gratis. Kurset tar omtrent seks måneder å fullføre, og det er ikke nødvendig med tidligere erfaring for å starte.

Introduksjon til tingenes internett (IoT)

Etterpå innledende IoT-kurskan elever bruke sin forretningskunnskap og tekniske kunnskap til IoT-relaterte ansvarsområder på arbeidsplassen.

Dette IoT-kurset vil dekke komponentene i IoT, inkludert hvordan de er koblet til, kommuniserer og tilfører verdi til dataene de gir. Den diskuterer også personvern- og sikkerhetsrisikoer og hvordan tingenes internett kan strømlinjeforme prosesser.

Dette kurset inkluderer:

  • Gjenkjenne komponentene i et IoT-design.
  • Begynn å plante IoT-frøene til konsepter i ditt ekspertiseområde.
  • Det seks uker lange kurset er i eget tempo og gratis.

Introduksjon til IoT og innebygde systemer

Dette IoT og Embedded Systems kurs av Coursera lærer om viktigheten av IoT i samfunnet, nåværende komponenter i IoT-systemer og kommende trender. Den dekker grunnleggende nettverk for å sikre at elevene forstår hvordan de kobler enhetene sine til internett. Det vil også være en diskusjon om IoT-designhensyn, begrensninger og samspillet mellom enheten din og den fysiske verden. Du vil også lære å gjøre avveininger mellom maskinvare- og programvaredesign.

Dette kurset inkluderer:

  • Forklar brukergrensesnittet til et innebygd system.
  • Lær rollen til et OS i en IoT-enhets programvarestøtte.
  • Beskriv den sosiale effekten av IoT.
  • Forklar hva MANET-er er og hvordan de forholder seg til tingenes internett.
  • Lær den teknologiske utviklingen som førte til IoT-utviklingen.
  • De mange delene av et innebygd system bør listes opp og beskrives.
  • Forklar hvordan innebygde systemer kommuniserer med omgivelsene.
  • Finn ut hvilke maskinvarekomponenter som oftest finnes i IoT-enheter.
  • Lær hvordan en Internet of Things-enhets programvare og maskinvare kommuniserer.

Kurset er laget for viderekomne elever og tar ca. 12 timer.

Introduksjon og programmering med IoT Boards

Graduate and undergraduate studenter og ingeniører som jobber i industrien vil finne dette Coursera kurset på Introduksjon og programmering med IoT-tavler ganske verdifull. Dette kurset vil dekke det grunnleggende om IoT-applikasjoner, nettverksteknologier og IoT-utviklingssett som Arduino, Raspberry Pi og Samsung ARTIK og hvordan du programmerer dem. Dette kurset vil kun være tilgjengelig på engelsk. Undertekster vil være tilgjengelig på både engelsk og koreansk.

Dette kurset på nybegynnernivå vil ta deg omtrent 13 timer å fullføre.

Introduksjon til IoT

Dette gratis IoT-kurset fra Simplilearn vil lære deg det grunnleggende om IoT, dets opprinnelse, virkning, metodikk og hvordan det kan kobles til gjeldende forretningsapplikasjoner for å øke ytelsen. Dette nettbaserte IoT-kurset er for alle som er interessert i å lære å bruke teknologi til å utveksle data intelligent mellom et bredt nettverk av Internett-tilkoblede enheter.

Du vil lære:

  • Opprinnelsen til IoT
  • Kommunikasjon mellom IoT
  • IoT-design
  • Byggesteiner i IoT
  • IoT-rammer
  • Sikkerhetshensyn ved IoT
  • Virkelig bruk av IoT
  • Utviklingshensyn
  • IoT-arkitekturer
  • IoT i Enterprise
  • Hvordan ta i bruk IoT

Du vil få 90 dagers tilgang til ditt gratis kurs.

IoT Wireless & Cloud Computing Emerging Technologies

Dette IoT-kurs fra Coursera avsluttes med prosjekter som lærer elevene hvordan de analyserer trådløse Bluetooth- og WiFi-nettverk og setter opp og bruker en EC2 (Elastic Compute Cloud) Virtual Computer i AWS, verdens mest innflytelsesrike og populære Cloud-teknologi.

Å kjenne de essensielle teknologiene og plattformene til IoT og Cloud vil gi deg ferdighetene til å bli en virkelig leder i fremtidens produkt- og forretningsverden siden vi vil leve i en IoT-verden støttet av Cloud.

Bygge Internet of Things-prosjekter med Arduino IoT Cloud

Dette kurset av Udemy vil lære deg hvordan du bruker den nye Arduino IoT Cloud Platform for å lage IoT-apper og -prosjekter som kobler til skyen.

Du kan lære:

  • Bruk av Arduino IoT Cloud Platform for å lage fungerende IoT-prosjekter som kobles til skyen.
  • Forstå hvordan du bruker MKR WiFi 1010 på Arduino Board.
  • Lag skybaserte Arduino IoT-applikasjoner.
  • Med mindre koding kan du lage dashbord for IoT-applikasjoner.
  Hvordan flytte Origin-spill til en annen stasjon

Det er 4,5 timer med on-demand video, 13 nedlastbare verktøy og livstidstilgang og sertifisering inkludert i kurset.

Masterclass for nybegynnere i tingenes internett

Dette kurset Nybegynnere Masterclass i IoT av Udemy er spesielt laget for å lære IoT med Raspberry Pi og Microsoft Azure.

Dette kurset inkluderer:

  • IoT med Microsoft Azure
  • PowerBI og Azure IoT Hub
  • Stream Analytics og Azure IoT Hub
  • Bruk Azure IoT-plattformen til å lage en tilpasset nettapp
  • IoT-plattform: Thingspeak
  • Azure IoT Hub
  • IoT-plattform: Adafruit IO
  • Python programmering
  • Raspberry Pi og sensor-grensesnitt
  • Enhetskontroll med Python og IoT

Kurset inkluderer 9 timer on-demand video, 22 nedlastbare verktøy, livslang tilgang og sertifisering.

Internet of Things (IoT) Security: The Big Picture

I dette IoT-sikkerhetskurs av Pluralsight vil du lære om innebygde enheter i hjertet av IoT-løsninger og de viktigste forskjellene mellom tradisjonell IT-infrastruktur og IoT-løsninger.

Du vil:

  • Lær om sikkerhetsrisikoer for innebygde enheter, hvordan de utnyttes og konsekvensene av å bruke produktrammeverk som ikke gir tilstrekkelig sikkerhetsstøtte.
  • Forstå hvordan du bruker moderne IT-trender som big data, trusselmodellering og sikre DevOps for å forbedre sikkerheten til IoT-enheter i deres livssyklus.
  • Lær hvordan du analyserer risikoen for usikrede enheter og bruker sikkerhetsstandarder og rammeverk og skaper og styrker sikkerhetsfunksjoner på tvers av landskapet.

Dette er et nybegynnerkurs.

Lær IoT på 5 timer – YouTube

Du vil lære alt om IoT i denne Internet of Things-helkursvideoen av Intellipaat, som starter med en introduksjon til IoT, hvorfor IoT er nødvendig, IoT-arkitektur, Arduino, sensorenheter, Rasberry Pi, og til slutt en praktisk demo.

Lær IoT på 4 timer – YouTube

Denne Edureka-videoen om «IoT Full Course» vil lære deg hvordan du kommer i gang med Raspberry Pi’s Internet of Things (IoT). Du vil lære hva tingenes internett er og hvordan det fungerer.

Omfattende IoT-bøker

Å lese bøker er ikke for alle. Selv å se gjennom en eller to av disse utmerkede IoT-bøkene kan hjelpe deg å forbedre ferdighetene dine til tingenes internett og mestre systemet raskere.

Praktisk Python-programmering for IoT

Denne boken av Gary Smart begynner med en gjennomgang av IoTs «Internett»-komponent. Du lærer hvordan du lager en ende-til-ende IoT-app for å betjene en LED via internett. Når du nærmer deg slutten, vil du konsentrere deg om «Things»-delen av IoT, hvor du lærer hvordan du bruker Python til å koble til og kontrollere en rekke elektroniske sensorer og aktuatorer. Du vil også lære blant annet om motorstyring, temperaturmåling og ultralydsensorer.

IoT Inc

Denne boken av Bruce Sinclair er skrevet for administrerende direktører og bedriftseiere som ønsker å lære mer om hvordan IoT kan være til nytte for firmaet deres. Den dekker alle IoT-strategier og -applikasjoner som trengs for å hjelpe din bedrift med å trives i IoT-fremtiden.

Bygg din egen IoT-plattform

Anand Tamboli leder deg gjennom stadiene og prosessene som kreves for å etablere din egen IoT-plattform.

Enten du er en førstegangs IoT-bruker eller en erfaren profesjonell, vil denne veiledningen være uvurderlig for å hjelpe deg med å bygge en funksjonell IoT-plattform.

Mestre IoT

Dette er en veiledning i lærebokstil for å forstå IoT.

Denne boken tar deg gjennom alt du trenger å vite om IoT i en metode som ligner mye på det du ville lære i et klasserom på college, og gir en komplett og praktisk utdannelse. Den er en del av Learning Path-bokserien av Colin Dow og Perry Lea.

Sertifiseringer på tingenes internett

Å få en IoT-sertifisering er en av de mest akseptable måtene å øke karrieremulighetene dine innen IoT. Enhver arbeidsgiver som ser en IoT-sertifisering på CV-en din vil bli imponert.

IoT Graduate Certificate

Du kan verve deg til en IoT graduate sertifikat program ved Stanford University.

Dette IoT-sertifiseringskurset ligner på en høyskolegrad ved at det krever en rekke kurs. Likevel kan den fullføres om ett til to år og kan fås helt på nettet.

Du må ha en bachelorgrad med en GPA på 3.0 eller bedre og litt erfaring med å jobbe med flere programmeringsspråk før du søker på dette sertifikatprogrammet.

AWS IoT-sertifikat

AWS tilbyr en IoT Basic-serie som resulterer i en AWS IoT-sertifisering. Dette settet med kurs er for de med grunnleggende forståelse av IoT og tar omtrent 9,5 timer å fullføre. Etter å ha fullført denne serien, vil du motta en AWS-legitimasjon, som arbeidsgivere søker.

Konklusjon

Siden IoT skal representere internetts fremtid, anbefaler vi på det sterkeste alle å studere IoT. For en nybegynner eller erfaren er det mange IoT-karrieremuligheter. Du kan bli en IoT-mester ved å ta noen kurs, lese noen bøker, bruke nettressurser og få sertifiseringer.

Du kan også være interessert i å kickstarte din karriere innen IoT.
Les mer for å lære hvordan du forhindrer IoT-problemer.