12 virtuelle kontorløsninger for din bedrift

Du kan få alle fordelene med et vanlig kontor ved å registrere deg for et virtuelt kontor fra en av de nevnte plattformene nedenfor.

Noen ganger blir det å leie et fysisk kontorlokale en utfordrende affære for eiere av mikro, små, mellomstore og frilanser. Du må betale en fast månedlig leie som vil øke hvert år. Alt dette er kun for en bedriftsadresse og postkasse.

Anta at du driver virksomheten din på nettet, men trenger en bedriftsadresse for fakturerings-, skatte- og reguleringsformål. Du kan spørre: «har jeg noe annet alternativ enn å betale husleie på et fysisk kontor?» Ja det gjør du! Du kan gå for virtuelle kontor-abonnementer.

Fortsett å lese for å lære mer om virtuelle kontorplasser, deres essensielle funksjoner og noen toppløsninger du kan sjekke ut nå.

WFH og hybride arbeidsløsninger i en post-pandemisk verden

Under Covid-19-pandemien måtte bedrifter sende sine ansatte hjem og jobbe derfra på grunn av globale nedstengninger. IT-teknologiutviklere fornyet de elektroniske arbeidsverktøyene i løpet av de to siste årene av Covid-19-pandemien (2020 til 2021).

Bedrifter så fremveksten av apper som Zoom, Slack, Asana, Teams, Google Workspace, Google Meet, Whiteboard-apper og så videre.

Bedrifter var også vitne til at WFH reduserte kapitalkostnader som kontorlokaler, arbeidsplassfasiliteter, spisesteder, treningssentre osv. Det er ikke alt! Ansatte ble mer aktive og produktive mens de jobbet eksternt.

Eventuelle sikkerhetsproblemer ble også taklet ved hjelp av robuste endepunktsikkerhetsløsninger, identitets- og tilgangsadministrasjonsapper, desktop-virtualisering, etc.

Etter pandemien kalte bedrifter ikke bare alle ansatte til arbeidsplassen. De tok i bruk en hybrid arbeidsmodell.

I denne modellen jobber noen ansatte hjemmefra mens andre kommer til kontoret. Alle ansatte vil holde kontakten via nettbaserte arbeidsområder fra Google, Microsoft, Facebook, etc.

Ulike IT-teknologiselskaper har kommet opp med en ny rekke forretningsprodukter for å betjene neste generasjons digitale virksomheter. Dette er virtuelle kontorer, virtuelle kontorassistenter, adresser for videresending av e-post, talepost for offisielle fasttelefoner og så videre.

Startups og moderne digitale virksomheter kan få dem alle i en enkel og rimelig pakke for å møte alle regulatoriske og klientoverholdelsesbehov.

Hva er et virtuelt kontor?

Disse administrerte tjenestene gir bedriften din en fysisk adresse bortsett fra hjemmet ditt. Du kan få kontorrelaterte ting som telefonsvarer, postadresse, videresending av e-post, videokonferanser og møterom.

  10 beste gratis ressurser for å lære Git – Versjonskontrollsystem

Noen leverandører av virtuelle kontorer tilbyr sporadiske konferansevertstjenester på en fysisk arbeidsplass.

Med slike tjenester trenger du ikke gå gjennom masene med leiekontrakten, leieavtaler, vaktmestertjenester for kontoret, månedlig husleie osv.

Små bedrifter og startups bruker slike tjenester for å redusere drifts- og faste kostnader. Det lar deg også fokusere på å tjene inntekter i bedriften i stedet for å håndtere ikke-produktive oppgaver.

Viktige funksjoner hos leverandører av virtuelle kontorer

#1. Forretningsadresser

Tjenesteleverandøren bør tilby deg bedriftsadresser som ikke er svartelistet for bedrifts- og skatteregistrering.

#2. Postboks og postvideresending

Leverandøren bør ta seg av all innkommende fysisk post og videresende dem til hjemmeadressen din.

#3. Fasttelefoner for bedrifter og virtuelle telefonsvarere

Det bør være et offisielt telefonnummer som dine kunder og potensielle kunder kan ringe til. Disse anropene skal ikke gå ubesvart. Det kan være en direktesendt eller virtuell resepsjonist til å delta på disse samtalene.

#4. Ingen leverandørlåsing

Det skal ikke være kompliserte leverandørlåsing eller skjulte kostnader. Leverandøren bør kunne tilby deg flere ressurser hvis du planlegger å skalere opp virksomheten din.

#5. Høyhastighets Internett

Hvis leverandøren tilbyr samarbeidsrom for sporadiske møter, bør det være høyhastighetsinternett for å imøtekomme mange enheter som kan gå på nettet.

#6. Audio/videoutstyr for konferanser

Du vil også trenge audiovisuelle systemer for hybride virtuelle arbeidsområder for personlige og eksterne møter.

#7. Nettsted og nettpratverktøy

Det er bra hvis leverandøren også tilbyr nettstedregistrering, hosting og chat-tjenester for din voksende virksomhet.

#8. Plasser for arrangementer og møter

Hvis du trenger å arrangere aksjonærmøter, kundemøter, konferanser og så videre, bør leverandøren kunne ta imot disse.

#9. Utskrifts- og skanningstjenester

Det hybride kontorlokalet bør også leveres med print on demand-tjenester med utskriftsadministrasjonsverktøy. Bedrifter kan ikke inngå avtaler uten å skrive ut kontrakter.

Nå finner du nedenfor noen populære elektroniske kontorløsninger som du kan vurdere for din neste bedrift:

InCitySpace virtuelt kontor

Seattle er den travleste forretningsbyen i delstaten Washington, USA. De fleste utenlandske virksomheter vil ha en Seattle-adresse for å nyte en merkevareidentitet, skattefordeler og få status. Det er ikke alt. Ved å bruke en Seattle-adresse, en forretningsadresse i USA, kan du også bruke forretningskontoer.

InCitySpace Virtual Office kan oppfylle dine virtuelle forretningsadressebehov i Seattle. ICS tilbyr ekte gateadresser. Dette er ikke noen virtuelle adresser som myndighetene ikke kan verifisere.

ICS har de nødvendige lisensene for å drive slike virksomheter i USA, slik at du automatisk overholder alle statlige og føderale lover.

Alliansens virtuelle kontorer

Alliance Virtual Offices er en av lederne i denne bransjen. Det tilbyr nettkontorer med ekte adresser i toppland der folk ønsker å gjøre forretninger.

Du må skrive hvor du vil åpne kontoret ditt virtuelt. Alliance vil raskt åpne ulike oppføringer til rimelige månedlige eller årlige priser.

Viktige funksjoner i Alliance er:

  • Sanntids resepsjonisttjenester
  • En virtuell forretningsadresse i USA
  • Virtuelle fasttelefonnumre
  • Samarbeidsrom for arrangementer og anledninger
  • Bestilling av møterom
  • Mer enn 1200 internasjonale lokasjoner med 4000+ globale møterom
  13 gode ressurser for å lære SQL og NoSQL

Vi jobber

WeWork revolusjonerer konseptet med det virtuelle kontoret. Det tilbyr arbeidsplasser til leie for timer, dager, uker, måneder; hva som helst. Og ikke bare arbeidsplassen. Samarbeidsrommene inkluderer internett, telefoner, møtetilbehør, utskriftstjenester, etc.

WeWorks bemerkelsesverdige funksjoner er:

  • Dedikert skrivebord på felles kontor
  • Private kontorer
  • Kontorer i suitestørrelse med private fasiliteter
  • Kontorer i full etasje
  • Månedlige medlemskap i co-working space

WeWork er også populært blant digitale ansatte fordi de tilbyr dedikert båndbredde, VPN-tilgang, LAN-tilgang, Wi-Fi-dekning osv. Dessuten kommer alle IT-tjenestene med sikkerhetstiltak i bedriftsklasse.

Kumospace

Kumospace tar nettkontorer til neste nivå ved å tilby et visuelt miljø for å lage et kontor i et virtuelt rom. Du kan se hvem som jobber innenfor en gulvlignende arkitektur. Det er skrivebord, stoler, skillevegger og alle de andre tingene din gamle arbeidsplass hadde. Imidlertid er alle disse på skyen.

Kolleger kjenner hverandre på avatarene sine i det visuelle grensesnittet. Du kan se om noen ikke er på skrivebordet deres via Bevegelse-funksjonen. Andre bemerkelsesverdige funksjoner til Kumospace er:

  • Romlig lyd av flere samtaler, akkurat som fysiske arbeidsplasser
  • Del dokumenter via hurtigkoblinger
  • Eksterne spill, akkurat som på kontoret
  • Deler skjermer med kollegene
  • Tavler for idédugnad
  • Vannkjølende øyeblikk

Clevver.io

Clevver.io lar deg bygge et helt selskap ut av internett og sette opp en forretningsadresse i 50 land over hele verden. Så langt er det den mest robuste nettbaserte kontor- og kontortjenesteleverandøren vi har vurdert.

Det tilbyr inkorporeringstjenester, bankkontoer, skattlegging, regnskap, digitale postbokser og mange flere.

Intelligent kontor

Enten du eier et stort eller lite selskap, tilbyr Intelligent Office deg virtuelle forretningsløsninger slik at du kan drive virksomheten mer effektivt og lønnsomt. Få de virtuelle kontorstedene du velger, og se bedriften din trives med et profesjonelt syn.

Den lar deg ha en prestisjefylt virtuell adresse for å motta e-post fra hvor som helst. Du kan også bruke telefonsvartjenesten for bedre kundeengasjement. Dessuten kan bedrifter legge til en utdannet virtuell assistent til teamet sitt for å ta seg av virksomheten deres.

Regus

Med Regus kan bedrifter synliggjøre bedriftens tilstedeværelse over hele verden. Velg et av deres virtuelle kontorer i alle større byer og presenter bedriften din profesjonelt.

I tillegg til en virtuell adresse, kan du få videresending av e-post og svartjenester inkludert i denne tjenesten.

Viktige funksjoner ved Regus inkluderer:

  • Umiddelbar bedriftsadresse
  • Profesjonell resepsjonist
  • Videresending av e-post på daglig, ukentlig, månedlig eller ad hoc-basis
  • Lokalt eller nasjonalt bedriftstelefonnummer
  • Profesjonell resepsjonistservice
  • On-demand kontor eller co-working plass
  • Administrativ støtte

Opus VO

Opus VO er plattformen der du får alle forretningstjenestene du trenger til en effektiv kostnad. Her kan du velge mellom over 650 steder i USA, inkludert Atlanta, Beverly Hills, Chicago, Brooklyn, Los Angeles, New York og Miami. Uthevede funksjoner ved Opus VO er:

  • Bedriftens postadresse
  • Firmaets telefonnummer
  • Premium viderekobling
  • Selskapets faksnummer
  • Live resepsjonist
  • Talepost konvertert til e-post
  • Faks til e-posttjeneste
  • Bedriftskredittbygging
  Følg pilen er et lett-å-følge navigasjonsverktøy

Dessuten kan du benytte deg av funksjoner som tekstmeldinger, gratisnummer og lydkonferansebro mot ekstra kostnader.

virtualoffice.team

Virtualoffice.team er det digitale arbeidsområdet dedikert til distribuerte team. Selv om alle lagkameratene dine jobber fra forskjellige steder, hjelper denne plattformen deg med å forbedre kommunikasjonen og lagånden. Både helt fjerntliggende og hybride team kan utnytte dette programmet.

Du kan designe ditt virtuelle kontor og plassere skrivebordet ditt der du vil. Her er det enkelt å kommunisere og samarbeide med andre, akkurat som på det virkelige kontoret. I tillegg kan du møte kollegene dine i det virtuelle møterommet og invitere gjester på sekunder.

Davinci Virtual

Vil du ha tilgang til tusenvis av virtuelle kontorplasseringer fra forskjellige deler av verden? Davinci Virtual er løsningen som tilbyr alt du forventer av en bedriftsadresse.

Den lar deg ha et virtuelt kontor med en ekte postadresse – noe som hjelper deg med å få et godt inntrykk på kundene dine. Velg mellom 5500 bedriftssteder å bruke for virksomhetslisensiering, registrering og internettkataloger.

Du kan bruke den samme adressen til å motta forretningskorrespondanse som personalet lagrer trygt for personlig henting eller videresending. Bedrifter kan også verve navnene sine i lobbykatalogen for bedre troverdighet.

Dessuten kan stedet brukes til forretningsmøter, da disse kommer med høyhastighetsinternett, smartbrett, LCD-projektorer, plasmaskjermer og mange flere presentasjonsverktøy.

Stark Office Suites virtuelle kontorer

Ved hjelp av Stark Office Suites Virtual Offices kan du bygge et smart og vellykket image for din bedrift eller profesjonelle praksis. Enten du ønsker å ha en etablert virksomhet eller redusere kostnadene ved å ha en permanent kontorplass, er denne virtuelle kontorløsningen her for å ta virksomheten din til neste nivå.

Velger du denne tjenesten, kan du velge blant de fremste bedriftsadressene i Westchester, Long Island, Midtown Manhattan og Connecticut. Løsningen som tilbys av dette selskapet inkluderer postadresser, kontorlokaler og en personlig resepsjonist.

Om nødvendig kan din bedrift også bruke Stark Office Suites til å holde møter eller konferanser. For folk som alltid er på farten, tilbyr den en resepsjonisttjeneste som utfører oppgaver som hilsen, screening og samtaleoverføring.

Servcorp virtuelt kontor

Servcorp Virtual Office lar deg drive virksomheten din fra hvilken som helst av de 150+ globale lokasjonene. Noen populære steder inkluderer New York, Washington, DC, Chicago, Houston, London, Paris, Berlin, Tokyo og Osaka.

Når du går for dette alternativet, får du en adresse og et telefonnummer umiddelbart utstedt i navnet ditt.

Du kan bruke denne prestisjetunge adressen til din bedriftsregistrering og postadresse. E-poster mottatt på denne adressen vil bli videresendt til et hvilket som helst sted.

Dedikerte resepsjonister, 24/7 interaktiv talepost og sikre faks-til-e-posttjenester er noen tilleggsfunksjoner som denne løsningen tilbyr.

Hvis du ønsker å utføre vanlige kontoroppgaver som utskrift, er sekretærer tilgjengelige på forespørsel for å møte dine behov. I tillegg gir det tilgang til møteplasser, videokonferanser, styrerom, Wi-Fi-utstyrte co-working lounger og private kontorer.

Siste ord

Etter å ha lest artikkelen, burde du ha oppdaget den beste listen over virtuelle kontorløsninger du kan stole på. Sjekk ut disse nettstedene for demoer, gratis prøveversjoner og salgsdiskusjoner.

Disse valgene kommer med alle standardfunksjonene en virtuell arbeidsplassleverandør må ha.

Deretter kan du sjekke ut noen stående skrivebord for WFH.