Hvordan sjekke om du har en garanti

Hvis du har vært involvert i kriminell aktivitet eller har brutt en lov, kan det være en arrestordre utstedt av juridisk avdeling. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal sjekke om du har en arrestordre, så er denne veiledningen for deg. Her har vi nevnt alle mulige metoder for å finne ut om du har utstedt en arrestordre mot deg. Derfor, hvis du lurer på hvordan du vet om det er en arrestordre for min arrestasjon, er det bare å følge denne veiledningen. Det er noen effektive metoder som kan brukes for å finne ut hvordan du kan finne ut om noen har en arrestordre mot dem uten å avsløre identiteten deres eller sette dem i fare for å bli arrestert.

Hvordan sjekke om du har en garanti

Følgende er noen av de effektive metodene for å finne ut om det er en arrestordre.

Metode 1: Søk på Internett etter Warrant

Å søke på nettet er den beste og enkleste måten å avklare om du har en arrestordre mot deg eller ikke. Hvis du har en aktiv internettforbindelse, kan du raskt gå til nettsiden til fylket eller statens juridiske avdeling for å se om de har utstedt en arrestordre. Myndighetene oppdaterer stadig nettsidene sine, noe som gjør dette til en effektiv metode. Mange fylker tilbyr imidlertid ikke disse tjenestene, i så fall kan du prøve å kontakte lensmannens nettside eller nettsiden til den lokale politiavdelingen. Mens du er på en offentlig portal, sørg for å huske på følgende punkter.

  • Først av alt, sørg for at du er på et offisielt nettsted for juridisk avdeling. De fleste offentlige nettsteder bruker .gov og andre myndigheter og stater kan bruke .us- eller .gov-domenet.
  • Sørg for at du ser etter den utstedte garantiinformasjonen under Juridisk eller Helse og Sikkerhet.
  • Du kan også prøve å bruke søkealternativet på nettsiden for å finne ut hvordan du finner ut om du har en arrestordre og hvordan du kan vite om det finnes en arrestordre. Prøv å skrive inn nøkkelord som arrestordre, arrestordre, utstedt ordre osv. i søkefeltet.
  10 raske trinn for å øke Mac-ytelsen

Du kan også følge den neste metoden for å finne ut hvordan du finner ut om noen har en arrestordre.

Metode 2: Ring til rettssekretæren

Hvis du ikke finner informasjonen om en arrestordre på nettet, kan du også prøve å kontakte myndighetene i retten for å finne ut hvordan du kan sjekke om du har utstedt en arrestordre. Her kan en kontorist være i stand til å gi deg den nødvendige informasjonen om eventuelle warranter som kan ha blitt utstedt for deg. Men her må du være forsiktig mens du snakker med saksbehandleren, og prøve å ikke oppgi identiteten din eller oppgi navnet ditt. Pass på at du har følgende punkter i bakhodet når du ber om informasjon om en arrestordre fra en rettssekretær.

  • Forsikre deg om at du henvender deg til riktig domstol, fordi en rettssekretær kanskje ikke kan gi deg informasjon. Hvis arrestordren ble utstedt av en annen domstol.
  • I mange tilfeller som familie- og ungdomskriminalitet eller familievold, kan det hende at en rettssekretær ikke kan gi deg informasjonen. Men funksjonærene vil kunne fortelle deg om det er en aktiv arrestordre for deg.
  • De fleste straffesaker er i offentlige registre, og derfor kan du enkelt få informasjon om dem. Imidlertid er det mange sivile saker der informasjonen holdes konfidensiell på grunn av personvernhensynet til de involverte personene.
  • For å finne ut hvordan du kan finne ut om det er en arrestordre for min arrestasjon, i stedet for å ringe en rettssekretær kan du også prøve å ringe et fylke, lensmanns eller statskontor for å finne ut hvordan du finner ut om du har en arrestordre eller hvordan for å finne ut om noen har en arrestordre.
  • Unngå å bruke din egen telefon til å ringe, i stedet for en annens telefon eller en offentlig telefon for å ringe. Dette er viktig fordi myndighetene enkelt kan finne deg ved å spore telefonnummeret ditt.

Bilde av miami bilulykkesadvokater fra Pixabay

Metode 3: Sjekk offentlige registre ved County Courthouse

Du kan også prøve å se på registrene og dataene på datamaskinene til fylkesretten din og prøve å finne ut om det er en kjennelse mot deg for lovbrudd. Du kan også be en venn om å sjekke fylkesrettens datamaskin for deg fordi du kan risikere å bli varetektsfengslet dersom det er en kjennelse til deg. Hvis arrestordren er for en patty-forseelse, kan du løse det ved å betale en bot.

  Min iPhone eller iPad-skjerm vil ikke rotere. Hvordan fikser jeg det?

Metode 4: Ansett kriminell forsvarsadvokat

Dette er den sikreste måten å finne ut hvordan du kan sjekke om du har et garantiproblem. Advokaten din vil ringe retten for å finne ut om det er utstedt en arrestordre for deg uten å sette deg i fare for å bli arrestert. Selv om det er en kjennelse for deg, vil advokaten din kunne diskutere en dato for deg å gi deg selv og en mulig forhandling for løslatelse. Har en advokat er alltid en god ting, da du også kan planlegge kausjonen din selv før arrestordren er henrettet, og kan forklare deg hvordan du vet om det er en arrestordre for mine arrestasjonsforespørsler.

Bilde av LEANDRO AGUILAR fra Pixabay

Metode 5: Spør på politistasjonen

En av de enkleste løsningene for å finne ut hvordan du kan finne ut om du har en arrestordre eller hvordan du kan finne ut om noen har en arrestordre, og om det er en ordre på deg eller ikke, er å besøke politistasjonen alene. Dette vil faktisk rense luften, og hvis det ikke er noen arrestordre mot deg, kan du slappe av. Dette kan imidlertid også føre til at du blir arrestert hvis det faktisk er en arrestordre på deg. Vurder derfor alltid å snakke med en forsvarsadvokat før du besøker en politistasjon.

Bilde av Siggy Nowak fra Pixabay

Metode 6: Bruk tredjepartsnettsted

Du kan også bruke Internett for å finne ut hvordan du kan sjekke om du har et garantiproblem. Det er mange nettsteder som vil søke etter deg for å finne ut om det er en utestående garanti for deg. Disse tjenestene er imidlertid ikke alltid pålitelige og gir deg kanskje ikke riktig informasjon om garantien. For eksempel: Du kan besøke SearchQuarry nettstedet og sjekk om du har en garanti eller ikke i USA.

Hva skal du gjøre hvis du har en utestående garanti?

Hvis det er en arrestordre, sørg for å gjøre følgende for å redusere problemene dine.

Trinn I: Svar raskt

Uansett type anklager mot deg er det alltid greit å svare på en arrestordre så snart som mulig for å unngå ytterligere juridiske problemer og bli arrestert på offentlige eller vanskelige steder. Det kan også redusere eventuelle andre påløpende gebyrer.

  Slik bruker du Google Home Hub som en digital fotoramme

Trinn II: Kontakt en advokat

Å skaffe en advokat bør være ditt neste viktige trekk mens du finner ut hvordan du kan vite om det er en arrestordre for min arrestasjon, da advokater kan hjelpe deg med å forstå de juridiske aspektene til arrestordren.

  • En advokat kan også forklare deg hvordan du finner ut om du har en kjennelse eller hvordan du finner ut om noen har en kjennelse og kan følge deg under rettsbesøkene dine og hjelpe deg med å planlegge de neste trinnene dine. Du bør huske på følgende punkter når du ansetter en advokat.
    • Sørg for at advokaten du ansetter har bakgrunn i å håndtere lignende saker.
    • Ta en referanse fra noen som har vært i en lignende situasjon før du avslutter en advokat.
    • Avtal et møte med advokaten din og sørg for at du stoler på dem i saken din.

Trinn III: Gi deg selv inn

Når du finner ut at det er en rettskjennelse mot deg, er det en av de beste tingene å gjøre. Å gi deg selv kan hjelpe deg med å redusere straffen eller boten som tilkommer deg. Sørg imidlertid for at du har en advokat eller advokat med deg mens du melder deg inn.

Trinn IV: Ikke Ignorer Warrant

I alle fall, aldri ignorere garantien som er utstedt mot deg. Når du er i eller rundt de juridiske myndighetene, vil de kunne arrestere deg på stedet. Å ignorere en arrestordre kan også medføre strenge bøter og straff.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Kan jeg søke på nettet hvis det er en arrestordre mot meg?

Ans. Ja, du kan gå til den offisielle nettsiden til domstolen eller politiavdelingen for å se om det er en arrestordre mot deg.

Q2. Må jeg gi meg inn hvis det er en arrestordre mot meg?

Ans. Det er en av de beste tingene å gjøre hvis det er en arrestordre mot deg. Å overgi deg selv kan føre til mindre streng straff og til og med rask løslatelse.

Q3. Hvorfor er det en arrestordre mot meg?

Ans. En arrestordre utstedes når en person bryter en lov eller er involvert i kriminell aktivitet. Hvis du har vært involvert i en slik situasjon, kan det være en arrestordre.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg, og at du kunne finne ut hvordan du kan sjekke om du har en garanti. Fortell oss hvilken metode som var mest nyttig. Hvis du har spørsmål eller forslag, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.