Hvordan finne noen på Reddit uten brukernavnet deres

Reddit er et nyhetsaggregeringsnettsted grunnlagt i 2005. Reddit er i utgangspunktet et diskusjonsnettsted hvor brukere sender inn innhold i form av lenker, bilder, videoer, innlegg eller tekst. Dette innholdet blir stemt opp eller ned av andre brukere av nettstedet, som dermed blir trending på Reddit. Denne sosiale siden har blitt ekstremt populær for innholdet og sosiale nyheter som når folk i løpet av sekunder. Å finne noen på Reddit er imidlertid ikke så lett som det er å finne populære nyheter. Spesielt hvis du ikke kjenner personens navn, blir det litt vanskeligere å finne vedkommende. Hvis du er noen som sliter med å vite hvordan du finner noen på Reddit uten brukernavnet deres, så har du landet på en perfekt side. I dagens guide vil vi oppdage forskjellige måter du kan finne noen på Reddit på via e-post, finne en bruker på Reddit og også finne vennene mine på Reddit. Så la oss begynne med å vite alt om Reddit og finne folk på det.

Hvordan finne noen på Reddit uten brukernavnet deres

Reddit, basert i Amerika, er et nettsted for aggregering av sosiale nyheter som holder diskusjoner.

  • Brukerne kan legge ut nyheter, bilder, kommentarer og lenker til plattformen.
  • Diskusjonstråder med synspunkter til forskjellige mennesker har det som gjorde det til en sosialt anerkjent plattform.

  • Det er også populært på grunn av det faktum at folk kan dele sine virkelige synspunkter på Reddit mer enn på andre plattformer, inkludert Facebook og Instagram.
  • Å finne en bruker på Reddit er like enkelt som det er å hengi seg til nyhetstråden på plattformen.

Selv om det er lett å finne en Reddit-bruker med navnet deres, er det like vanskelig å gjøre det uten informasjon om navnet. Å finne en bruker uten navn kan til tider være vanskelig fordi brukernavn er det som gjør det enkelt for folk å koble seg til andre Redditors. Vi har imidlertid samlet to forskjellige måter du kan vite hvordan du finner noen på Reddit uten brukernavnet deres.

Den første involverer Google der du kan koble tilbake til en tapt Reddit-venn ved å bruke deres gamle innlegg eller kommentarer som en hjelpende hånd. Den andre innebærer å bruke søkeverktøy som kan gi deg alle detaljene om en person du prøver å finne.

Metode 1: Søk på Google

Google er et ekstremt nyttig verktøy, det er ikke bare en søkemotor, men hjelper også med å finne folk på flere sosiale nettsteder. Du kan bruke følgende trinn for å finne personen din på Reddit:

1. Bruk søkefeltet på Google til å skrive inn et brukernavn, gamle kommentarer eller til og med gamle innlegg.

2. Deretter skriver du inn site:www.reddit.com etter å ha skrevet inn et navn, brukernavn eller innlegg, og trykk deretter Enter-tasten.

3. Nå kan du sjekke Reddit-profilen du prøvde å finne.

Metode 2: Bruk People Search Tools

En annen metode som er like effektiv, men som er mindre tidkrevende, innebærer å bruke søkeverktøy for å finne en bruker på Reddit. Personsøkeverktøy er ekstremt nyttige for å finne all informasjon om noen du prøver å finne. Disse verktøyene er svært presise og enkle å bruke. Med minimumskravene som kreves for at slike verktøy skal fungere, kan du finne gode detaljer om en person. Siden det finnes flere verktøy på internett, kan du velge en perfekt passform for deg ved å bruke vår nyttige guide, Topp 10 beste nettsteder for personsøk, som nevner alle funksjonene til disse personenes søkeverktøy som Spokeo, Truthfinder, Intelius, Instant Checkmate og mer .

Hvorfor trenger du å finne noen på Reddit via e-post?

Å finne noen på Reddit ved å bruke brukernavnet eller e-posten deres er vanlig. Dette kan hjelpe deg med å få kontakt med personen og være en del av deres sosiale liv på Reddit. Det kan være mange årsaker bak å finne noen på plattformen, noen av disse er listet opp nedenfor:

  • En av de viktigste grunnene til å finne en Reddit-bruker er å finne ut om de er tilstede på plattformen. Dette hjelper med å oppgi tilstedeværelsen til den enkelte på denne berømte diskusjonssiden og også i å kontakte dem.
  • Du kan også lære mye om en person fra Reddit-chattene deres og typen diskusjonsgrupper.
  • Reddit er også et flott nettsted å vite om en person helt, noe som på en eller annen måte ikke er mulig med andre sosiale nettsteder.

Hvordan finne noen på Reddit via e-post

For å svare rett frem på dette spørsmålet, kan du ikke finne noen på Reddit med e-postadressen deres. Selv om en brukers konto er knyttet til Reddit, gir ikke Reddit en funksjon for å finne en konto ved hjelp av e-post. Du kan søke etter en person ved å bruke Reddit-brukernavnet deres. Du kan også søke etter navnet på Google for å finne andre sosiale oppholdssteder for personen.

Hvordan finne en bruker på Reddit

Selv om det er en vanskelig oppgave å kjenne den virkelige identiteten til en person på Reddit, kan du finne en bruker på Reddit med noen triks. Følgende nevnte måter lar deg finne vennene mine på Reddit-problemet:

Metode 1: Søk etter brukernavn

Den første og mest grunnleggende metoden å prøve for å finne noen på Reddit er å søke etter personen etter brukernavnet. På de fleste sosiale nettverkssider bruker folk lignende brukernavn, derfor, hvis du er klar over navnet deres på et bestemt nettsted, er sjansen stor for at de har det samme på Reddit også. Så skriv bare inn brukernavnet i Reddit-søkefeltet eller gjør mulige varianter av brukernavn og prøv dem ut.

1. Åpne Reddit nettstedet i nettleseren din.

2. Klikk på søkefeltet og skriv inn brukernavnet du vil finne i den.

3. Sjekk nå brukernavnresultatene og klikk på det du prøver å finne.

Metode 2: Bruk profil-URL

Den neste metoden som igjen er veldig enkel og praktisk er å ganske enkelt bruke profilens URL for å finne vennene mine på Reddit. Hvis du det nøyaktige brukernavnet til personen, kan det hjelpe deg med å finne Reddit-profilen deres veldig enkelt. Du kan følge trinnene nedenfor for å bruke profilens URL for å finne en person:

1. Åpne nettleseren (f.eks. Google Chrome) på systemet ditt.

2. Skriv inn følgende URL i nettleserens adresselinje.

reddit.com/user/username

Merk: Skriv inn navnet i stedet for brukernavnet i den gitte profil-URLen.

3. Trykk nå på Enter-tasten for å komme til personens profil.

4. Når du har åpnet personens Reddit-profil, vil du kunne se kommentarhistorikken deres og vil også kunne sende dem en direktemelding.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Holder Reddit-brukere identiteten sin anonym?

Ans. På Reddit blir ikke brukere bedt om å oppgi personlig informasjon i profilen eller innholdet de laster opp. Derfor kan Reddit-brukere velge å være anonyme hvis de vil.

Q2. Kan noen enkelt finne deg på Reddit?

Ans. Nei, du kan bare finne noen på Reddit hvis du har informasjon om brukernavnet eller innholdet deres på plattformen. Siden det ikke er obligatorisk for brukere å oppgi sine personlige opplysninger på Reddit, kan det bli litt vanskelig å søke etter noen der.

Q3. Hvordan kan jeg invitere noen på Reddit?

Ans. Når du klikker på brukerprofilen din, får du tilgang til profilens hovercard der muligheten for en invitasjon til fellesskapet er tilstede. Du kan sende denne invitasjonen til den personen du velger.

Q4. Er det nyttig å bruke en persons e-post-ID for å finne dem på Reddit?

Ans. Nei, som forklart tidligere i dokumentet, er det ikke nyttig å bruke en persons e-post-ID på noen måte for å finne dem på Reddit. Reddit har ingen funksjon der du kan bruke en e-postadresse for å finne en person. Selv når du skriver inn e-postadressen på søkefeltet i Reddit, vil du ikke få noen resultater.

Q5. Er det mulig å søke etter noens innlegg eller kommentarer på Reddit?

Ans. Ja, det er mulig å bruke noens innlegg eller kommentarer på Reddit. Reddits avanserte søkealternativ tillater dette ved å bruke denne søkeparameteren, forfatter: [username].

***

Mens Reddit er en flott sosial tilkoblingsplattform, velger noen brukere å være anonyme og opprettholde personvernet. Derfor kan det noen ganger bli vanskelig å finne en bestemt Reddit-bruker du leter etter. I tilfelle det har vært en vanskelig oppgave for deg, håper vi at legen vår hjalp deg med det. Hvis guiden vår har vært innsiktsfull i hvordan du finner noen på Reddit uten brukernavnproblemet for deg, vennligst gi oss beskjed. Du kan også legge igjen forslag og spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

  Hvordan sletter jeg historikk på Reddit-appen