10 beste CGM-er (kontinuerlige blodsukkermålere) for å holde helsen i sjakk

Mange faktorer kan påvirke helsen din, og den første du tenker på er blodsukkernivået ditt.

Hvis du har høye nivåer av glukose i blodet, kan det skape en myriade av problemer for deg, alt fra nyreskade til hjertesykdom. På grunn av dette er det viktig å overvåke blodsukkernivået regelmessig. I slike tilfeller kan en kontinuerlig blodsukkermåler være fordelaktig.

Hva er en kontinuerlig blodsukkermåler?

En kontinuerlig blodsukkermonitor (CGM) er en liten, bærbar enhet som kontinuerlig overvåker blodsukkernivået. Monitoren sender avlesninger trådløst til en omsorgsperson eller lege, slik at de kan oppdage og håndtere diabeteskomplikasjoner mer effektivt.

Det finnes ulike typer CGM-er på markedet, så det er viktig å velge den som vil fungere best for deg. Noen modeller bruker engangsstrimler som må byttes ut med noen få dagers mellomrom, mens andre bruker sensorer som kan vare i opptil seks måneder uten å måtte byttes.

Det kritiske å huske når du velger en CGM er at det tar tid og øvelse å venne seg til å bruke den riktig. Hvis du har spørsmål om en CGM kan være riktig for deg, snakk med legen din eller diabetespedagog.

Hvem bør vurdere å bruke en kontinuerlig blodsukkermåler?

Noen mennesker opplever at det å bruke en CGM krever regelmessige tilpasninger av livsstilen, for eksempel å justere måltidstider eller treningsvaner.

Men med riktig trening og praksis, opplever de fleste at bruk av en CGM er håndterlig og nyttig for å håndtere diabetesen deres. I tillegg kan kontinuerlig blodsukkerovervåking bidra til å identifisere problemer tidlig og forhindre at de forverres.

En annen fordel med kontinuerlig blodsukkermåling er at det kan bidra til å forhindre diabetisk ketoacidose (DKA). DKA er en alvorlig komplikasjon som kan oppstå når noen med diabetes ikke har nok insulin i systemet.

Symptomer på DKA inkluderer kvalme, oppkast, magesmerter og diaré. Hvis den ikke behandles raskt, kan DKA føre til koma og til og med død.

Ved å overvåke blodsukkernivået regelmessig, kan personer med diabetes oppdage om de begynner å oppleve symptomer på DKA og ta skritt for å løse problemet før det blir for alvorlig.

Kontinuerlig blodsukkermåling er også gunstig for personer som har prediabetes eller type 2 diabetes. Ved å sjekke blodsukkernivået regelmessig, kan personer med prediabetes eller type 2-diabetes spore utviklingen av tilstanden deres og sørge for at de tar de nødvendige skrittene for å håndtere den.

Ulike kontinuerlige blodsukkermålere (CGM) er tilgjengelige på markedet i dag, men hvilken er den mest effektive? Det er vanskelig å svare på dette spørsmålet fordi flere faktorer spiller inn i denne beslutningen. For din vurdering, her er de beste CGM-skjermene:

Metene TD-4116

Metene TD-4116 blodsukkermålersett er en innovativ og effektiv løsning for diabetestesting for mennesker i alle aldre. Dette brukervennlige settet inkluderer 100 glukometerstrimler, 100 lansetter, 1 blodsukkermåler, et blodsukkertestsett med blodprøvetaking og en stor skjerm.

Med sin raske ytelse og 7 sekunders blodsukkermålingstid lar Metene TD-4116 deg spore blodsukkernivået i detalj hver gang.

Fire moduser for å registrere glukoseverdiene dine til forskjellige tider viser glukosetrenden tydeligere, slik at du bedre kan forstå glukosenivåene dine. Med 450 lagrede blodsukkerverdier i vedvarende 14/21/28/60/90-dagers gjennomsnittlig minne, hjelper Metene TD-4116 deg med å håndtere diabetes problemfritt.

  Hvordan redigere bilder i Google Slides

Metene TD-4116 diabetessett er også utstyrt med avansert teknologi som gir mer nøyaktige og pålitelige resultater.

Blodsukkermåleren er kodet fri for enkel betjening, med en hurtigveiledning som viser trinnene for å utføre en test raskt. Det er lettere å lese de fire påminnelsesalarmene på den store skjermen slik at du kan sjekke glukosenivåene dine i tide.

DARIO

DARIO-settet for blodsukkermåler er en fin måte å begynne å teste blodsukkernivået og håndtere diabetes. Dette startsettet inkluderer et glukometer, 25 teststrimler, ti sterile lansetter og Dario-appen, som lar deg overvåke og spore fremgangen din.

Dette settet (kun tilgjengelig i USA) gir ubegrensede resultater og forteller deg hvordan blodsukkernivået ditt har utviklet seg over tid, slik at du bedre kan forstå fremgangen din. Målerne er FDA-godkjent for iPhone 6 og nyere, så det er ingen grunn til å bekymre seg for kompatibilitet.

DARIO blodsukkermålersett er et must for alle med diabetes. Dette systemet lar deg teste blodsukkernivået ditt og spore fremgang i en brukervennlig app. Uten behov for koding eller batterier, kobles måleren til telefonen din og begynner å spore umiddelbart.

CareSens N

CareSens N blodsukkerovervåkingssett er en av de mest praktiske og rimelige måtene å måle blodsukkeret på. Dette automatisk kodende glukometersettet krever bare en liten prøvestørrelse på 0,5 μL, så du trenger ikke å lide gjennom smertefulle fingerstikk eller vente lenge på resultater.

Med raske resultater på bare 5 sekunder, vil du kjenne blodsukkernivået hver gang uten å forlate sengen. Den lette blodsukkermåleren er enkel å bruke og kompakt, noe som gjør den perfekt for å ta med deg uansett hvor du går.

Og hvis det er noen problemer med skjermen din, er deres kundeservice tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg. Som en bonus kommer den med en batterilevetid på 1000 tester, slik at du kan holde blodsukkernivået under kontroll i årene som kommer.

Dette testsettet kommer med en blodsukkermåler, 100 blodsukkerprøvestrimler, en blodprøvetaking, 100 lansetter og en reiseveske for å hjelpe deg med å ta vare på diabetes mens du er på farten.

Med en brukervennlig Bluetooth-funksjonalitet er dette settet perfekt for blodsukkermåling på farten. Du kan nå kundeserviceteamet deres på telefon eller e-post når som helst.

AUVON

AUVON blodsukkermåler er et høy nøyaktighet og brukervennlig sett som hjelper til med å spore blodsukkernivået. Denne banebrytende blodsukkermåleren overgår internasjonale standarder og har livstidsgaranti.

Med 50 x teststrimler og 50 x 30 gauge lanser er dette settet perfekt for å overvåke blodsukkernivået mens du er på farten. Denne alt-i-ett-enheten lar deg teste blodsukkernivået i 5 enkle trinn og har kontinuerlige 7/14/30 dagers gjennomsnittlige resultater, en pakke med 50 teststrimler og en blodprøvetaker.

AUVON BGM har utrolig presisjon og fungerer innenfor ±10 %, eller ±10 mg/dl, fra laboratoriet, verdier 95 av 100 ganger. For å sette dette tallet i kontrast, er ISO 15197:2013 bestått standard ±15 % eller ±15 mg/dl av laboratorieverdier, 50 % mer enn AUVONs feilområde.

Med et CE-merke, GMP, ISO 13485:2016 og ISO 15197:2013-sertifisering overgår dette produktet internasjonale standarder og gir trygghet når du overvåker diabetesnivåene dine.

  Crunchyroll fungerer ikke? Her er hvordan du fikser Crunchyroll som ikke laster

Den automatiske karbonutskriftsteknikken som brukes til å produsere målestrimler av høy kvalitet sikrer at kvaliteten på hvert parti med strimler kan være relevant mye mer stabil, presis og nøyaktig.

Minimumsprisen på 0,16 USD/stk sikrer også at du får mest mulig igjen for pengene. Settet er enkelt å bruke, lite nok for reiser, og kommer med en enhet for én testing, én meter brukerveiledning og én skriftlig brukerveiledning og teknisk støtte.

Pops Rebel

Leter du etter en blodsukkermåler som kan gi resultater på telefonen din? Se ikke lenger enn Pops Rebel Blood Glucose Monitor Kit.

Dette kompakte settet har alt du trenger for å komme i gang, inkludert en Bluetooth-glukosemåler, en app-tilgangsport, to batterier, åtte moduler (24 strimler/lansetter med fire forskjellige lansestørrelser) og to magneter.

Bluetooth-glukosemåleren er nøyaktig i henhold til den nyeste FDA-standarden (+/15%). CGM, kombinert med mobilappen, gir tilgang til testhistorikk, en omsorgsportal, familietestmeldinger og trendspor.

Etter å ha tatt din første test med settet, må du bestille flere forsyninger i appen (moduler med tre lansetter/teststrimler hver). Abonnementet etter prøveversjonen lar deg fortsette å bruke glukometeret selv om du mister telefonen eller den blir borte.

Bare følg instruksjonene i appen for å ta din første test. I tillegg lover deres innovative blodprøvetaking mindre smerte og større nøyaktighet, noe som resulterer i bedre kontroll over blodsukkernivået.

Blodsukkermålersettet er mindre enn smarttelefonen din, så du kan teste på mindre enn 20 sekunder. Settet har blitt validert til lavere A1c-nivåer og er nøyaktig i henhold til den nyeste FDA-standarden på +/15 %.

Med sin mobilappkompatibilitet og virtuelle helseassistentfunksjoner som Mina, er dette settet designet for å gjøre behandling av diabetes mer tilgjengelig.

FreeStyle Freedom Lite

FreeStyle Freedom Lite blodsukkerovervåkingssystem lar deg overvåke blodsukkeret uten alt bryet. Bare stikk fingeren og la systemet gjøre jobben sin – så enkelt er det.

Systemet bruker en patentert kulometrisk teknologi, som gir deg bedre nøyaktighet enn andre glukosemålere på markedet. I tillegg, med bare én dråpe blod per teststrimmel, kan du tilsette så mye blod du vil i opptil et helt minutt – noe som betyr at du ikke trenger å kaste bort noen dyrebare teststrimler.

Så du kan redusere risikoen for å utvikle diabetes eller få en annen sykdom tidlig – noe som gjør dette til en viktig del av utstyret for personer med diabetes.

Dette systemet tester opptil 96 prøver daglig og har en mindre prøvestørrelse enn en krone, noe som sparer deg for verdifull tid og energi. I tillegg er det ingen koding nødvendig, så du kan holde ting enkelt – legg til nok blod i et helt minutt og få resultater raskt.

CONTOUR NEXT ONE

CONTOUR NEXT ONE er et revolusjonerende blodsukkerovervåkingssystem som gir forbløffende nøyaktighet og krever ingen koding for raske resultater. Det Bluetooth-aktiverte systemet sikrer en sømløs tilkobling med gratisappen for tilbakemelding i sanntid om fremgangen din.

Samtidig identifiserer dens smarte lysmålrekkevidde umiddelbart om avlesningene er innenfor eller over ønsket rekkevidde.

Teststrimler kan gjenbrukes opptil 60 ganger, noe som gjør det lettere å få nøyaktige avlesninger uten feil på grunn av feilkoding av brukeren. Dette er en av de mest nøyaktige og intuitive enhetene for blodsukkerovervåking, og leverer bemerkelsesverdig nøyaktighet innenfor ±8,4 % av laboratorieverdiene.

Glukomat

Dette komplette settet for blodsukkermåler fra OWELL inkluderer Glucomate HT100 glukosemåler, 50 strips for diabetestesting, en blodprøvetaking, 50 lansetter, en kontrollløsning, 1 glukosemålerveske for blodsukkermåleren din og diabetikere, 1 brukerhåndbok , Hurtigreferanse, Loggbok og 2 AAA-batterier.

  9 beste bedriftsberikelses-APIer tilgjengelig i 2022

Dette avanserte blodsukkertestsettet gir nøyaktige resultater på bare 5 sekunder og kan overvåke opptil 500 målinger. Med kodingsfri teknologi og en ett-trykks sikkerhetsstrimmelutkaster, er dette brukervennlige diabetiske teststrimmelsettet utmerket for hjemmebruk eller på farten.

Glucomate HT100 bruker også GDH-FAD-reagensteknologi med et testområde på 20 – 600 mg/dL, noe som gir et av de mest nøyaktige resultatene. Deres 100 % tilfredshetsgaranti sikrer at du får det best mulige produktet fra OWELL health.

OWELL 10-dybde blodprøvetaking og lansetter gjør fingerstikking og blodsukkertesting enkelt og smertefritt. Med 14-dagers gjennomsnitt av målingene lagret på den store skjermen, er dette blodsukkermålersettet perfekt for langsiktig diabetesbehandling.

Med dette glukoseovervåkingssystemet kan du sjekke blodsukkernivået ditt hjemme, på jobben eller på farten – noe som gjør det til et toppvalg for å håndtere diabetes. Og hvis det er noen problemer med settet eller resultatene, ikke bekymre deg. De tilbyr en evig garanti på deres Glucomate blodsukkermålersett med strimler.

Choice trådløs blodsukkermåler

Leter du etter en komfortabel og nøyaktig diabetesmonitor? Se ikke lenger enn til Choice Wireless Blood Glucose Monitor. Denne lille, stilige enheten gir deg raskt nøyaktige resultater – på bare 5 sekunder.

Med sin komplementære monitor, blodprøvetaking, lansetter (10), bæreveske, hurtigstartguide, brukerhåndbok og forhåndsinstallerte CR2032 3-volts litiumbatterier, er dette pålitelige verktøyet klart til å hjelpe deg med å administrere diabetesinformasjonen din på en praktisk og effektiv måte.

Videre er deres gratis app for diabetesbehandling kompatibel med iOS- og Android-enheter – noe som gjør det enkelt å lagre og dele dataene dine med helseteamet ditt.

Dette stilige og bittesmå settet måler bare 2″ x 1″, noe som gjør det enkelt å ta med deg uansett hvor du går. Monitoren sender raskt nøyaktige data trådløst til smarttelefonen eller nettbrettet – noe som gjør det enkelt å spore trender og holde deg informert om tilstanden din.

Dessuten måler denne enheten raskt og nøyaktig blodsukkernivået, og gir nøyaktig informasjon på bare 5 sekunder. Den enkle designen er enkel å bruke – selv om du har begrenset praktisk erfaring med diabetesbehandling.

I tillegg gjør deres gratis diabetesbehandlingsapp (oppført som «Agamatrix diabetes Manager») det enkelt å lagre og administrere all din diabetesinformasjon, inkludert trender og oppdateringer fra legen din.

Med denne verdifulle informasjonen til fingerspissene kan du bedre forstå sykdommen din og jobbe sammen med helseteamet ditt for å oppnå optimale resultater. Så ikke vent lenger – bestill din Choice trådløse blodsukkermåler i dag.

GE100 blodsukkerovervåkingssystem

Har du noen gang ønsket at du kunne vite hvordan det gikk med blodsukkeret ditt uten å ta alt bryet med å måle det? GE100 blodsukkerovervåkingssystem er her for å gjøre drømmen din til virkelighet.

Denne enheten med høy nøyaktighet koder automatisk for økt presisjon, og sikrer nøyaktige og rettidige avlesninger med minimalt søl. Med en stor skjerm som er lett å lese, vil dette glukoseovervåkingssystemet få deg i gang på kort tid.

Konklusjon

Når det gjelder blodsukkermålere, er det en rekke alternativer tilgjengelig på markedet. I denne artikkelen har vi gjennomgått de beste kontinuerlige blodsukkermonitorene (CGM) for å hjelpe deg å velge den beste for dine behov.

Disse enhetene brukes av personer med diabetes, som må ha blodsukkernivået regelmessig overvåket, og personer med visse andre helsemessige forhold.

Deretter kan du sjekke ut enheter for blodtrykksmåling.