Hvordan få gratis mat og levering på DoorDash

DoorDash er en av de mest populære on-demand matleveringstjenestene i USA. Tjenesten er svært populær og gir rask og sikker levering fra dine nærmeste og favorittrestauranter. Mange ganger ser brukere etter måter og metoder for å få gratis mat og levering på DoorDash. Det er mange metoder som kan brukes for å få gratis mat på DoorDash og gratis levering 30 dager. Brukere kan benytte ulike gavekort og andre nettressurser for å få gode rabatter på DoorDash-plattformen. Hvis du ser etter hvordan du kan få gratis mat fra DoorDash, har du kommet til rett sted. I den følgende guiden vil vi diskutere metoder for hvordan du får gratis DoorDash-mat og også hvordan du får gratis levering på bestillingene dine.

Hvordan få gratis mat og levering på DoorDash

Følgende er noen av de mest effektive metodene for å finne ut hvordan du får gratis mat og levering på DoorDash.

Metode 1: Bruk DoorDash e-postmarkedsføring

Når du registrerer deg for en DoorDash-konto, spør nettstedet deg om du vil bli med i deres e-postmarkedsføringskampanjer. Ved å velge e-postmarkedsføring får du alle viktige kunngjøringer og tilbud fra DoorDash-plattformen via e-post. Disse e-postene kan også inneholde tilbud på matbestillinger og tilbud som kjøp en få en gratis eller gratis gratis matvarer. Hold derfor alltid øye med disse markedsførings-e-postene for å få gratisretter fra DoorDash. Spesielt i festivalsesongene eller nasjonale helligdager tilbyr selskaper lukrative tilbud. Noen av de viktige høytidene når matbutikker tilbyr gode tilbud, ofte inkludert gratis mat, er nevnt nedenfor.

  • Smultringdag
  • Iskremens dag
  • Hamburgerdagen
  • Spaghettidagen
  • Pizzaens dag
  Hvordan koble til en PC med Bluetooth

Metode 2: Sjekk DoorDash-kampanjesiden

Partnerrestauranter til DoorDash kommer ofte med lukrative avtaler og tilbud for å tiltrekke seg nye og flere kunder. Du kan sjekke disse tilbudene i dine nærliggende restauranter på kampanjeside av DoorDash-siden for å få gratis mat på DoorDash og gratis levering 30 dager. Du bør imidlertid være oppmerksom på følgende punkter mens du bruker et tilbud for å finne ut hvordan du får gratis mat fra DoorDash og hvordan du får gratis mat og levering på DoorDash på DoorDash-siden.

  • Vanligvis vil brukere måtte betale en sum penger før de får en gratis matvare. For eksempel kan et tilbud høres slik ut, for en bestilling verdt mer enn $30 får du en gratis entré.
  • Se også etter giveaways og konkurranser på kampanjesiden til DoorDash, dette er ofte en av de beste måtene å finne ut hvordan du får gratis DoorDash-mat.

Metode 3: Henvis DoorDash til venner for å få kreditter

En av de beste måtene å få et godt tilbud på DoorDash er å henvise appen til familie eller venner. Når noen registrerer seg på DoorDash-plattformen med henvisningskoden din, er du kvalifisert for ulike tilbud og tilbud som kan inkludere gratis mat eller til og med rabatter.

Metode 4: Bruk Microsoft Rewards for å tjene DoorDash-gavekort

Microsoft Rewards er et program lansert av Microsoft. Under dette programmet får brukere ulike belønninger når de bruker Microsoft-programvare og -produkter. Brukere får poeng som de kan bruke til å benytte seg av ulike belønninger. For hver 19500 poeng kan du få et $15 DoorDash-gavekort. Høyere poeng gir deg bedre priser. Det er også andre måter å tjene DoorDash-gavekort på online. Det finnes ulike nettplattformer, selskaper og tredjepartsapper som tilbyr DoorDash-gavekort som kan brukes til å få gratis mat på DoorDash og gratis levering 30 dager.

Metode 5: Se etter Giveaways på sosiale medier

Sosiale medieplattformer er også et av de beste stedene å få tilbud for å finne ut hvordan du får gratis mat og levering på DoorDash. Mange influencere kan samarbeide med DoorDash og kan tilby giveaways til sine følgere. Du kan delta i disse giveaway-konkurransene for å vinne kuponger og finne ut hvordan du får gratis mat fra DoorDash og hvordan du får gratis DoorDash-mat.

  Hvordan laste ned WebEx for Microsoft Outlook

Hvordan få gratis levering på DoorDash

Følgende er noen av metodene for å få gratis leveranser på dine DoorDash-bestillinger.

Metode 1: Få DashPass-abonnement på DoorDash

DashPass er en tjeneste introdusert av DoorDash-plattformen som gjør brukere kvalifisert for gratis leveringer på bestillingene sine, dette er en av de beste måtene å finne ut hvordan man får gratis mat og levering på DoorDash. DashPass er en månedlig abonnementsbasert tjeneste og krever at en bruker registrerer seg før du bruker tjenestene. Men hvis du ønsker å få denne tjenesten gratis, kan du registrere deg for den første gratis måneden og kansellere den før måneden er fullført. Du kan bruke følgende metoder for å kansellere DashPass-tjenesten avhengig av enheten du bruker for DoorDash.

Alternativ I: Avbryt DashPass på mobilapp

Du kan følge disse enkle trinnene for å kansellere DashPass på mobilappen din.

1. Åpne DoorDash-appen på telefonen.

2. Naviger til Konto-alternativet fra øverste venstre hjørne.

3. Finn og trykk på Administrer DashPass-alternativet.

4. Trykk her på alternativet Avslutt abonnement.

5. På bekreftelsessiden trykker du igjen på Avslutt abonnement-knappen for å bekrefte handlingen.

DashPass er en av de beste måtene å få gratis mat på DoorDash og gratis levering 30 dager.

Alternativ II: Avbryt DashPass på nettstedet

Du kan følge disse enkle trinnene for å kansellere DashPass fra den offisielle nettsiden for å finne ut hvordan du får gratis mat fra DoorDash, hvordan du får gratis DoorDash-mat og gratis leveringer.

1. Åpne nettleseren og besøk DoorDash.com og Logg på kontoen din.

2. Klikk på menyalternativene øverst til venstre.

3. Her, naviger og klikk på Administrer DashPass.

  14 beste programvare (Legal Tech) for advokatfirmaer i 2022

4. Finn og klikk på Avslutt abonnement.

5. Klikk på Avslutt abonnement igjen for å bekrefte trinnet.

Metode 2: Sjekk tilbudsdelen i DoorDash-appen

Hvis du bruker DoorDash-mobilappen til å bestille mat, sørg for at du sjekker tilbudsdelen på appen for å lære hvordan du får gratis mat og levering på DoorDash. Tilbudsdelen på appen ligner på Kampanjer-siden på nettstedet. I denne delen vil du se alle spesialtilbudene som er tilgjengelige for deg. Du kan finne ut om noen tilbud gjør deg kvalifisert for gratis mat eller gratis gratis matvarer på bestillingen din.

1. Åpne DoorDash-appen på telefonen.

2. Logg på kontoen din.

3. På hjemmesiden, finn alternativet Tilbud for deg og trykk på det.

4. Trykk på Tilbudstype-knappen og velg deretter Rabatt.

5. Trykk nå på Vis resultater.

6. Velg rabatttilbudet som er tilgjengelig for deg.

Tilbudsdelen i DoorDash-appen er et av de mest pålitelige alternativene for å få gratis mat på DoorDash og gratis levering 30 dager.

Metode 3: Finn restauranter som tilbyr gratis levering

En av metodene du kan prøve for å få gratis levering fra DoorDash er ved å se etter restauranter som tilbyr gratis levering. Ulike restauranter bruker forskjellige markedsføringsteknikker for å tiltrekke seg flere kunder. Noen av restaurantene kan tilby deg gratis levering på bestemte mengder bestillinger.

Metode 4: Bruk henvisningskode

Du kan også bruke ulike nettplattformer for å tjene henvisningskoder for å få avtaler for å finne ut hvordan du får gratis mat fra DoorDash og hvordan du får gratis DoorDash-mat. Henvisningskoder er nyttige verktøy som kan hjelpe deg med å få lukrative tilbud online, inkludert på DoorDash-plattformen.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er DoorDash-plattformen?

Ans. DoorDash er en mat- og drikketjeneste basert i USA. På DoorDash kan brukere bruke tjenesten fra sine nabolagsrestauranter på forespørsel.

Q2. Hvordan få rabatter på DoorDash?

Ans. Det er mange måter som kan brukes for å få rabatter på DoorDash. Noen av måtene er å få en henvisning, og et gavekort.

Q3. Gir DoorDash gratis leveranser?

Ans. Du kan bruke ulike gavekort og kuponger for å få gratis leveranser på DoorDash-appen.

***

Vi håper denne guiden var nyttig for deg og at du kunne finne ut hvordan du får gratis mat og levering på DoorDash. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.