Hvordan måle arbeids-hjemmefra-produktiviteten til eksterne arbeidere

Hvordan evaluerer du verdien medlemmer av arbeidsstyrken din tilfører organisasjonen din?

Du har flere muligheter for å få innsikt i produktiviteten til vanlig personale, men fjernarbeid er et annet ballspill. Det har alltid vært en økende trend med bedrifter som bytter til fjernarbeidere. Nå har COVID-19-pandemien endelig gjort det noe viktig og ikke lenger en luksus for de fleste selskaper.

Murstein-og-mørtel-bedrifter har begynt å finne måter å betjene kundene sine på mens de er sosial avstand. Imidlertid har de fleste organisasjoner gått helt eller delvis avsidesliggende. De har oppdaget at det å jobbe eksternt hjelper til å unngå fysisk kontakt, men det er også enormt fordelaktig for organisasjonen deres.

Hvordan måler jeg min eksterne arbeideres produktivitet?

Når dine ansatte jobber hjemmefra, vil de være disiplinerte nok til å få arbeidet gjort? Hvordan vet du at de bruker arbeidstid for bedriften din? Er de virkelig mindre produktive når de jobber hjemmefra?

Før du svarer på disse spørsmålene, må du stole på dem og la dem vite at du gjør det. Maura Thomas fra RegainYourTime gir henne to øre på å stole på eksterne arbeidere:

For effektivt å administrere fjernarbeidere, må veiledere tro – med mindre de har bevis på det motsatte – at folk jobber selv om de ikke er på kontoret. Det som kreves er beregninger for å tilbakevise eller bekrefte anekdotiske bevis og personlige antakelser.

Derfor, selv om du søker måter å måle produktiviteten deres bedre på, må du stole på at de gjør sitt beste med mindre beregningene sier noe annet.

Denne artikkelen inneholder meninger, råd og verktøy brukt av anerkjente organisasjoner angående hvordan de vurderer verdien spesifikt eksternt personale tilfører bedriften deres.

#1. Verdi utgang over arbeidet som legges ned

Organisasjoner som er nye i fjernarbeidsmiljøet, vil være vant til å se sine ansatte i aksjon. Dessuten kan «hjem» bety «ingen jobb» for mange teamledere. Organisasjoner må imidlertid innse at hovedgrunnen til at ansatte foretrekker å jobbe eksternt, er at de kommer på jobb i sitt tempo.

  Her er hva det betyr å være en full stack-utvikler

Hvem vet? Tempoet deres kan være det som får frem det beste i dem.

Har du allerede ansatte som jobber eksternt? Her er de beste telekonferanseverktøyene du kan bruke.

Dette ZDNet-forskning fant at arbeidere generelt er mer produktive og kommunikative når de jobber hjemmefra.

Når du har å gjøre med eksterne ansatte, er det best å ikke legge vekt på sporing av ansattes timer. Hold heller oversikt over arbeidet som er utført. Uansett hvor mye du prøver, kan du ikke kontrollere hvordan de ansatte bruker tiden sin, og du kan heller ikke si sikkert hvor mye arbeid de legger ned. Å være resultatorientert holder alle fokusert på å nå målene i de fastsatte tidene.

#2. Sett pris på interne tilbakemeldinger

En nyttig, men ofte oversett teknikk for å måle produktiviteten til eksterne arbeidere, er å implementere en intern tilbakemeldingsprosess. For å gjøre dette, bør du gi dine ansatte mandat til å fylle ut korte spørreundersøkelser, der de gir tilbake ærlige meninger om sine kollegers prestasjoner og holdning til jobb.

En taktikk er å få ansatte til å fylle ut spørreskjemaer der de svarer på et par korte spørsmål hver om sine kolleger. Spør i dette spørreskjemaet hva de mener er nevnte ansattes styrker og hvilke områder kollegaen deres kan forbedre.

#3. Omfavn verktøyene

Ledelsen kan ikke spore eksterne ansattes produktivitet ved å bruke manuelle metoder eller retningslinjer. Heldigvis er massevis av programvare tilgjengelig for fjernarbeid så effektivt som det kan være.

Noen av disse verktøyene inkluderer:

Teamarbeid

Teamwork tilbyr en avansert plattform for klientarbeid og hjelper deg med å organisere alt, spore hvert fakturerbart minutt og sikre at hvert prosjekt blir levert i tide og innenfor budsjett. Du kan skalere kundeserviceteamet eller virksomheten med prosjektstyringsfunksjonalitet inne i Teamwork-plattformen.

I motsetning til prosjektstyringsprogramvare kan du lage prosjekter og oppgaver, legge til kommentarer og laste opp filer. Teamarbeid lar deg få alt på en sentral plassering. Vis prosjektene dine som en tavlevisning, Gantt-diagram eller oppgaveliste. Tilpass Teamwork i henhold til din hånderfaring og start arbeidet ditt.

Teamwork har alle funksjonene som administrasjonsprogramvare trenger for å oppfylle dine forventninger, for eksempel porteføljestyring, rapporteringsdashboard, tidsregistrering, administrasjon av arbeidsbelastning og mye mer. Du kan se prosjektets helsestatus og tavlevisningsoppdateringer fra dashbordene for å sjekke prosjektets fremdrift og hva som er igjen.

Hold styr på hvem som jobber med hvilken oppgave, og bruk tidssporingsalternativet for å måle tiden det tar et medlem å fullføre en oppgave. Se teamets ressurser slik at du kan sjekke hvem som har kapasitet og hvem som kan ta på seg mer arbeid. Avhengig av din innsikt, kan du planlegge nye prosjekter effektivt uten teamutbrenthet.

  13 verktøy for å dele store filer på nettet

Integrer Teamwork med verktøyene du bruker for å drive virksomheten din. Begynn å jobbe sammen og se hvordan Teamwork vil være nyttig for teamene dine ved å ta en 30-dagers gratis prøveperiode. Bruk det gratis for alltid hvis du er et lite team eller velger en plan i henhold til bedriftens behov til $10/måned/bruker.

Monday.com

Jobb nå uten begrensninger med arbeidsoperativsystemet Monday.com. Du kan bygge, skalere og kjøre teamarbeidsflytene dine nøyaktig på én enkelt plattform. Den hjelper deg også med å administrere prosjekter, markeder, salg og CRM, design og kreativitet, programvareutvikling, oppgaver, drift, kontakter og mye mer.

Du kan starte umiddelbart med de tilpassbare malene eller lage dine egne slik at du føler deg enkel å bruke den. Integrer Monday med verktøyene du jobber med som Facebook, Twitter, Shopify, Slack, LinkedIn, Dropbox, Calendly, Gmail, Excel, etc.

Du kan også automatisere arbeidsflytene dine på sekunder for å unngå menneskelige feil og bedre fokus på oppgavene. I tillegg kan du se dataene som en kalender, kanban, tidslinje og kart.

Velg lagstørrelsen din for å få den beste planen for deg. Hvis du er en enkeltperson, bruk den gratis med ubegrensede tavler, dokumenter, 200+ maler osv. Du kan gå med $10/sete/måned og ta en gratis prøveversjon for å vite det bedre for mer enn to seter.

Trello

Trello er trolig en av de mest populære prosjektstyringsløsningene. Dette verktøyet gir deg en oversikt over prosjekter som jobbes med og av hvem. Trello er fullpakket med funksjoner som er avgjørende for riktig ekstern medarbeiderevaluering.

På ditt bedriftsomfattende Trello-styre kan lederen finne ut hva hver medarbeider jobber med til enhver tid. Konstant kommunikasjon og oppdateringer øker også åpenheten i organisasjonen din.

Zoom

Noen ganger er teksting ikke nok; Zoom har eksistert en stund, men har sett en boom under COVID-19-krisen. Denne programvaren er en utmerket videokonferanseløsning for små til store team.

Alternativer til Zoom inkluderer Google Meet, Skype, Microsft Teams, GoToMeeting, osv. Videokonferanser visker ut grensen mellom din fysiske og virtuelle arbeidsplass.

  En rask guide til Knative Serverless Framework for nybegynnere

google Dokumenter

Bruke google Dokumenter, som teamet kan få tilgang til når som helst. Google Docs lar teammedlemmer velge hvilken oppgave de vil jobbe med, og prosjektene kan tildeles estimerte tider.

Ledelsen kan vurdere ansatte som ofte fullfører oppdragene sine før de definerte estimerte tidspunktene som mer produktive. Google Workspace har mange flere spennende og nyttige funksjoner som hjelper deg med å evaluere eksterne ansattes produktivitet.

Slakk

Slakk er uten tvil det mest populære samarbeidsverktøyet. Takket være de nyttige integrasjonene og appsamlingen, har Slack blitt det beste meldingsverktøyet for fagfolk og team. De fleste organisasjoner anser til og med at det er deres virtuelle kontor.

Logg på Slack-arbeidsplassen din og få umiddelbare oppdateringer fra eksterne team. Slack har apper som genererer forretningsaktivitetsrapporter automatisk. Eksempler på slike rapporter inkluderer de siste anmeldelsene av produktene/tjenestene dine og nye e-postabonnenter.

Det er nevnt flere verktøy som kan hjelpe når du jobber hjemmefra.

#4. Sett og kommuniser mål ofte

Når du bryter ned målene dine i mindre oppgaver, blir det lettere å spore dem og mindre kjedelig fra den ansattes side. Resultatorienterte organisasjoner som ansetter eksternt personale setter klare mål og tidsfrister akkurat som for vanlige arbeidere.

Ved hjelp av beregninger vil du få det beste ut av dine eksterne team. Disse beregningene varierer basert på virksomhetens art. Noen ord-hjemmefra-ytelsesberegninger inkluderer følgende:

  • Antall salg
  • Inntekter generert per teammedlem
  • Kundeproblemer
  • Gjennomsnittlig responstid
  • Konverteringsfrekvens for potensielle kunder
  • Kundeanskaffelseskostnad (CAC)
  • Omløpshastighet
  • Avkastning på markedsføringsinvestering (ROMI)

Videre, når eksterne arbeidere vet at de vil redegjøre for arbeidet sitt, vil de være mer fokusert på å utføre oppgaver.

#5. Belønne prestasjoner

Du trenger ikke stoppe med å sette mål for de eksterne ansatte; å belønne dem når de når målene vil direkte forbedre produktiviteten deres. Jeg nevnte tidligere hvordan Slack integreres med apper for å utvide funksjonaliteten. De Hei Taco! Integrasjon lar deg for eksempel feire dine eksterne arbeideres seire hele dagen.

Ansattes motivasjon er sannsynligvis den faktoren som bekymrer de fleste ledere når de arbeider med eksterne ansatte, og et klapp på skulderen ville være en perfekt moralsk booster.

Siste tanker…

Du tar ikke feil eller overdriver det hvis du vil holde et øye med dine eksterne arbeidere. Dette er avgjørende for en sunn avkastning på deres innspill og en utmerket måte å sette pris på og/eller oppmuntre deres utvikling i organisasjonens drift og hierarki.

Produktivitetsvurdering er en kontinuerlig prosess som holder eksterne ansatte i sjakk. Det viktigste er at det også lar personalet evaluere seg selv og jobbe hardt for å nå kollegenes produktivitet.