5 UPS-overvåkingsverktøy for bedriften din

Lær om de beste og populære UPS-overvåkingsverktøyene som lar deg overvåke UPS-systemene dine for avbrutt strømforsyning for nettverkssystemene dine.

En ting med elektriske og kraftsystemer som de fleste bedrifter sannsynligvis vil ta for gitt, må være overvåking. Tvert imot, det kommer inn under de mest kritiske elementene i infrastrukturen.

For å holde systemene i gang i tilfelle avbrudd er det å ha et reservestrømsystem den nye normen, fortrinnsvis i form av en avbruddsfri strømforsyning (UPS).

UPS gjør det mulig for brukeren å fortsette å fungere normalt gjennom de fleste strømbrudd og gir god tid til å begynne å slå av systemene når batteriladingen når et kritisk punkt.

Kritiske systemer vil ha nytte av en UPS og en generator for langvarige strømbrudd, men kostnadene er ofte uoverkommelige. Ingen bekymringer!

I dag i dette innlegget skal vi dele 5 topp UPS-overvåkingsverktøy for virksomheten din som ikke vil knekke banken!

Men før det, la oss forstå hva UPS-overvåking betyr!

Hva er UPS-overvåking?

Et av de vanligste problemene som IT-selskaper står overfor, er uventede nedleggelser. Det kan være frustrerende, spesielt hvis du jobber med noe viktig. Vel, UPS-overvåking kan være løsningen på dette såret.

UPS-monitor er et programvareprogram som hjelper deg med å spore statusen til ulike ytelsesindikatorer for UPS-enheten din. Den gir informasjon om batteriets ladenivå, estimert driftstid, spenning, ladning, strøm og mer. Det gjøres for å sikre at de hele tiden er online og operative.

Overvåking av nøkkelytelsesindikatorer er avgjørende for oppetid, vedlikehold og oppgradering av strømsystemet for å tåle langvarige strømbrudd.

Den innhentede informasjonen kan være kritisk ved strømbrudd, da den kan være med på å bestemme hvor lenge systemet vil kunne gå på batteristrøm.

I tillegg hjelper en UPS-skjerm med å feilsøke eventuelle UPS-batteriproblemer, for eksempel hvis den ikke lader ordentlig.

Bortsett fra det er det flere slike fordeler ved å inkludere UPS-overvåking.

La oss ta et dypere blikk på hvordan et UPS-overvåkingsverktøy kan hjelpe din bedrift!

Hvorfor trenger man UPS-overvåkingsverktøy?

Det er noen mulige problemer som kan oppstå i tide med et datasystem. UPS-monitorer kan hjelpe deg med å diagnostisere disse problemene med ditt UPS-system. Hvis du har problemer med nettverkssystemet, bør du først sjekke UPS-skjermen. Det vil hjelpe deg å identifisere potensielle problemer med UPS-systemet.

  Slik logger du på Poshmark

Annet enn det er det mange flere aspekter der et UPS-overvåkingsverktøy kan gjøre underverker.

  • For det første, i tilfelle strømbrudd, hvis systemet ditt ikke vil ha noen reservestrøm, vil det slå seg av. Det kan føre til tap av data eller korrupsjon, så vel som et avbrudd i alt arbeid du utfører.
  • For det andre, hvis det er en strømstøt, vil nettverkssystemene dine være ubeskyttet og kan bli skadet. En UPS-skjerm kan beskytte mot strømbrudd og overspenninger, noe som gjør den til en viktig del av å holde systemene dine trygge.
  • UPS-overvåkingsverktøy hjelper deg også med å overvåke batteriytelsen og sjekke batteriets ladestatus, slik at du er forberedt på eventuelle kommende utfordringer på forhånd.
  • En UPS-skjerm er et viktig verktøy for databrukere. Det bidrar til å sikre at systemet mottar riktig mengde strøm, og det gir også en måte å overvåke helsen til ditt UPS-system.
  • Strømregninger kan også reduseres med UPS-skjermer. Ved å overvåke nettverkssystemenes strømforbruk kan du sikre at du ikke bruker mer strøm enn nødvendig.

Med tanke på disse tunge grunnene, hvis du ikke bruker en UPS-skjerm, bør du vurdere å gjøre det nå mer enn noen gang!

Funksjoner å se opp for i UPS-overvåkingsverktøy

Et effektivt UPS-strømovervåkingsprogram gir viktig informasjon om batterilading og ytelse og informerer deg når noe er alvorlig galt. Du kan også modifisere strømsystemet for å tolerere lange strømbrudd avhengig av størrelsen på nettverket.

Nedenfor er noen funksjoner som alle bør se etter når de velger et UPS-overvåkingsverktøy:

SNMP-basert tilpasset overvåking

Simple Network Management Protocol er den mest integrerte og go-to-protokollen som hjelper til med å overvåke nettverkene og ytelsen til enhetene og se etter problemer. UPS-overvåkingsverktøy med SNMP-basert kundeovervåking antas å være mer effektive enn noe annet i disse dager og en nødvendighet.

SNMP-feller for umiddelbare varsler

SNMP-feller er protokollagenter som forteller brukeren om en viktig hendelse om nettverksproblemer. Du vil bli varslet umiddelbart om eventuelle feil via e-post eller tekstmeldinger.

Grafer, rapporter og dashbord

Et godt overvåkingsverktøy bør skildre grafiske representasjoner og informative dashboards for å hjelpe deg effektivt å analysere ting rundt nettverksgjennomgangen. Det hjelper deg å forstå og undersøke nettverkene dypt.

Et automatisk oppdagelsessystem for å logge alle nettverksenheter

SNMP-baserte automatiske deteksjoner hjelper deg med å identifisere og overvåke alle tilkoblede enheter og støtte dem på tvers av plattformer.

En funksjon for å analysere nettverksytelse over tid

Rettidig analyse av nettverket er ikke omsettelig når det gjelder effektiv ytelse. Et UPS Monitor-verktøy skal gjøre deg i stand til å overvåke nettverksytelsen over tid for å optimalisere den til det bedre.

Gratis prøveversjon eller en pengene-tilbake-garanti for ingen risikovurdering

Når du velger et UPS-overvåkingsverktøy, må du vurdere å se etter en demo eller pengene-tilbake-garanti i tilfelle verktøyet ikke går i tale.

  Slik bruker du den nye kompassappen på Apple Watch

Valuta for pengene pakker

Ut av så mange tilgjengelige alternativer, se etter en som er verdt prisen. Sjekk om pengene du investerer tilfredsstiller deg med funksjonene.

Med det sagt, her er noen beste UPS-overvåkingsverktøy som ikke vil koste deg for mye og som kan hjelpe deg med effektiv UPS-overvåking.

Beste UPS-overvåkingsverktøy

Uansett hvilken bedriftsstørrelse du har, finnes det et UPS-overvåkingsverktøy som kan dekke dine behov. Med flere forskjellige UPS-overvåkingsverktøy tilgjengelig på markedet i dag, har ikke alle disse verktøyene de samme funksjonene.

UPS-overvåkingsverktøy varierer i omfang og brukervennlighet, og valg av overvåkingsverktøy for dine behov vil avhenge av flere faktorer, inkludert virksomhetens størrelse og budsjett.

Ved å finne det riktige verktøyet for virksomheten din kan du sikre at UPS-enhetene dine alltid fungerer som de skal, og at du er forberedt på eventuelle strømbrudd.

Noen av de mest populære og effektive alternativene inkluderer følgende:

PRTG UPS-monitor

Med en stor fanskare på 500 000 brukere, er PRTG et av de mest lukrative UPS-overvåkingsverktøyene som er tilgjengelige for alle typer og størrelser av virksomheter.

Som et overvåkingsverktøy lar PRTG deg gjennomgå batteristatusen til UPS-systemet, som kan variere fra normal til lav til utladet. Med PRTG kan du også sjekke gjenværende kjøretid på systemet ditt, tid på batteri og strømforbruk over tid.

Selvtestresultat (bestått, advarsel, feil, avbrutt, etc., hvis støttet), inngangs-/utgangsspenning for bedre overvåking, antall innganger utenfor toleranse (utbrun-ut eller høy/lav spenning), aktiv alarmtelling kan også tas vare på, alt med dette UPS-overvåkingsverktøyet.

PRTG er mer enn bare et overvåkingsverktøy, siden du også får luksusen av å motta e-poster og meldingsvarsler i henhold til de tilpassede pakkene du har valgt. Det gjør bare hele overvåkingen din så mye enklere og mer praktisk. Hvis det er noe du er interessert i, bør du sjekke ut deres gratis prøveversjon.

OpManager

Nok et populært UPS-overvåkingsverktøy er OpManager. Dette verktøyet er designet for alle typer virksomhet og lar deg overvåke og administrere hele nettverket og oppnå 100 % oppetid.

Programvaren er enkel å bruke og gir ulike funksjoner, inkludert muligheten til å fjernovervåke og kontrollere UPS-enhetene dine og motta sanntidsvarsler hvis det er strømbrudd. Med OpManager kan du være trygg på å feilsøke problemene før de oppstår.

OpManager er en robust UPS-overvåkingsløsning som gir omfattende spørre- og administrasjonsfunksjoner og muligheten til å lage tilpassede rapporter.

Deres sære rapportvisning tar brukeropplevelsen til et annet nivå, noe som gjør det enkelt for brukeren å umiddelbart identifisere feilene.

Nettsted 24×7 UPS-overvåking

Site 24*7 gir deg en 30-dagers gratis prøveversjon som hjelper deg med å finne ut om dette verktøyet er kompatibelt med bedriftens behov.

  Hva er Inbox Zero, og hvordan kan du oppnå det?

Den gir viktige UPS-overvåkingsfunksjoner, inkludert visning av UPS-status, strømforbruk og batterilevetid. Det er et potent nettverksovervåkingsverktøy som har vært her lenge og har fått brukernes enorme tillit over hele verden.

Bortsett fra det er denne programvaren utformet med en del klar støtte, inkludert overvåking av enheter som støtter små, mikro-, mellomstore og store datasentre; nettverk skap; hjemmekontorer og mer. Det kan være en ideell passform for små og hjemmebaserte bedrifter.

Ikke bare dette, men Site 24*7 UPS-overvåkingsverktøyet kommer også med standardmaler for en rekke enheter, inkludert APC Smart-UPS 1500, APC Smart-UPS 750, APC UPS 9605, CyberPower UPS, Dell UPS v4, Liebert UPS, og mye mer.

Nagios UPS-skjerm

Med Nagios UPS-monitor kan du observere nettverkets ytelse over tid, analysere historikk, sjekke rapporter, få umiddelbare endringer og alt du trenger fra et UPS-overvåkingsverktøy!

Denne programvaren er utviklet for større bedrifter og organisasjoner. Den gir mer avanserte UPS-overvåkingsfunksjoner, inkludert visning av UPS-status, strømforbruk, belastningsreduksjon, nettverksadministrasjon og mer.

Nagios UPS-monitor kan holde styr på batteribackup-systemer med rask håndtering og umiddelbar varsling.

Nagios UPS-overvåkingsverktøy tilbyr også en gratis prøveversjon, så det er bra for bedrifter å se om det fungerer for dem. For ikke å nevne, de er klarert av millioner av brukere, inkludert små og mellomstore bedrifter og Fortune 500-bedrifter. Så hvis tilpasning var et problem for deg, ville det ikke vært lenger!

Nagios-løsninger gir deg to fantastiske pakker, og du kan velge en som passer din lomme og behov:

For bedrifter som kun ønsker å kontrollere små miljøer, har Nagios XI en gratis plan for dem også.

10-Strike Network Monitor

Et annet potent, men likevel populært UPS-overvåkingsverktøy, må være 10-Strike Network Monitor. Integrert med SNMP-protokollen faller dette verktøyet inn under kategorien mest effektive nettverksovervåkingsverktøy.

Den gir de samme funksjonene og egenskapene som den andre UPS-overvåkingsprogramvaren, men med den ekstra fordelen at den får tilgang fra hvor som helst i verden.

Verktøyene for 10-Strike-nettverksmonitor har en varslingsfunksjon som informerer deg gjennom tekster eller e-poster om hver eneste lille røre inni deg.

Det enkleste verktøyet for å få tilgang til informasjon om din UPS 10-Strike Network Monitor, denne spesialmodulen kan overvåke nesten alle nettverk ved hjelp av SNMP-sjekker.

Det som er bra med å velge 10-Strike Network Monitor er at deres assisterende team blir der for tilbakemelding og hjelp. Nettgrensesnittet deres er jevnt, enkelt og raskt, noe som gjør dette verktøyet mer pålitelig og praktisk.

Hvis du planlegger å gå videre med denne 10-Strike Network Monitor, sørg for å ikke gå glipp av deres 30-dagers gratis prøveversjon.

Konklusjon

Som du sikkert vet, er overvåking av UPS-systemene viktig for enhver bedrift. Den avbruddsfrie strømforsyningen er verdifull for å holde serverne og annet utstyr i gang. Det er derfor det er viktig å velge riktig overvåkingsverktøy. Vi håper artikkelen vår hjalp deg med å velge riktig verktøy for virksomheten din. Før du velger et verktøy, bør du først gjennomgå funksjonene og funksjonene.

Du kan også utforske noen beste nettverksdiagnoseverktøy for små og store organisasjoner.