Kan du skjule hvem du følger på Instagram?

Tilstedeværelse på sosiale medier har smeltet sammen med identitetene våre. Folk antar at du absolutt har en Facebook- eller Instagram-konto, selv om det ikke er nødvendig. Mesteparten av tiden legger vi ut detaljer om livet vårt på sosiale medier, men ikke alle er fornøyd med alt det leverer. Grensene for hva som anses som privat informasjon har blitt uklare, takket være Instagram og andre sosiale medieplattformer. Du bør derfor ta noen sikkerhetstiltak. Så det kan være lurt å holde Instagram-følgerne og følgelisten din skjult for alle eller visse personer. Hvis du er en Instagram-bruker og lurer på hvordan du kan skjule hvem du følger på Instagram, er du på rett sted! Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, som hvordan du skjuler hvem jeg følger på Instagram og ser hvem du følger på Instagram.

Kan du skjule hvem du følger på Instagram?

Du får vite om du kan skjule hvem du følger på Instagram videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er forskjellen mellom følgere og følgere?

På Instagram er den største forskjellen mellom følgere og følgere at:

  • Hvis kontoen din er privat, er følgerseksjonene der personer som er interessert i profilen din vil sende deg følgeforespørsler.
  • Men i den følgende delen, hvis kontoen deres er privat, kan du sende følgeforespørsler til personer du er interessert i.

Hvorfor sier noen av mine Instagram-følgere at de følger?

Å følge på Instagram refererer til når du lar enkelte personers innlegg vises i nyhetsstrømmen din ved å velge å følge dem. Du følger Instagram-sidene eller kontoene hvis nylige innlegg du liker og vil se deres kommende oppdateringer. For at følgerne deres skal finne kontoene deres fascinerende, produserer mange Instagram-brukere og profesjonelle skapere underholdende innhold. Seerne følger vanligvis brukeren med innhold eller innlegg de liker på Instagram. Når den personen skriver noe, vises det i seernes nyhetsstrømmer når de begynner å følge den personen. For å se skaperens innhold begynner disse seerne å følge brukeren på Instagram etter å ha klikket på Følg-knappen på brukerens profil.

  Forbyr Instagram IP-adresser?

Kan andre se hvem du følger på Instagram?

Ja, andre brukere kan se hvem du følger på Instagram. I dagens teknologiske tidsalder er mange overdrevent opptatt av hvor mange Instagram-følgere de har. Men ting kan fungere veldig annerledes når det kommer til menneskene de følger. Hvis du har en privat Instagram-konto, kan bare følgerne du godkjenner se hvem du følger. På den annen side, hvis kontoen din er offentlig, kan hvem som helst se hvem du følger uten å måtte følge deg. Når du vet dette, kan noen synes det er ubehagelig at andre kan se disse personene også.

Kan du følge noen i hemmelighet på Instagram?

Ja det kan du følg noen på Instagram uten at de er klar over det. Du kan gjøre det ved å bruke en annen konto, en tredjeparts Instagram-seer, eller ved å få en venn til å sjekke ut siden deres. Imidlertid vil den spesifikke teknikken du bør ta avgjøres av fakta i din situasjon.

Kan du skjule følgelisten din på Instagram? Kan du skjule hvem du følger på Instagram?

Nei, du kan ikke skjule antall personer du følger eller personene du følger på Instagram fordi disse detaljene er integrert i funksjonen til sosiale medier. Du kan ikke skjule Instagram-følgerne dine eller hvem som følger deg når du holder profilen din privat, men du kan administrere hvem som kan se dem. Selv om du ikke kan hindre følgerne dine fra å vite hvem du følger, kan du enten fjerne, blokkere eller begrense dem.

Hvordan skjuler jeg hvem jeg følger på Instagram? Hvordan skjuler du hvem du følger for følgerne dine på Instagram?

Det er en rekke sikkerhetstiltak du kan ta for å øke personvernet til kontoen din selv om Instagram ikke tilbyr en innstilling i applikasjonen for å skjule hvem du følger. Her er en guide til hvordan du kan skjule hvem jeg følger på Instagram i noen få enkle trinn.

Metode 1: Sett profilen din til Privat

Det er en enkel løsning hvis du er bekymret for personvernet ditt på Instagram generelt. Hvis du gjør profilen din privat, må alle som vil se noe på Instagram-kontoen din først følge deg. Alle som for øyeblikket følger deg er imidlertid unntatt fra dette. Dine nåværende følgere kan fortsatt se alt på profilen din, inkludert hvem du følger, selv om kontoen din er privat. Sjekk ut metodene nedenfor for å umiddelbart gjøre kontoen din privat.

  Hvordan finne ut om noen forfølger deg på Instagram

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android- eller iOS-smarttelefon.

2. Trykk deretter på profilfanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på hamburgerikonet.

4. Trykk på Innstillinger.

5. Trykk deretter på Personvern > Privat konto for å slå bryteren PÅ til høyre.

Når du er ferdig, kan de som ikke følger deg på Instagram ikke få tilgang til Instagram-profilen din i det hele tatt. Du er i stand til å unngå uvelkomne nysgjerrige øyne ved å gjøre dette.

Metode 2: Fjern følgere

Alle som allerede følger deg på Instagram kan fortsatt se profilen din og hvem du følger, som det ble sagt i forrige seksjon, selv om Instagram-kontoen din er satt til privat. Så hvilke personverninnstillinger er tilgjengelige for folk som allerede følger deg? Heldigvis er det alltid en vei hvis det er en vilje. I dette tilfellet kan du fjerne dem fra profilen din, noe som vil skjule innholdet i profilen din fullstendig. For å fjerne en følger fra profilen din, følg instruksjonene nedenfor.

1. Start Instagram på enheten din.

2. Trykk på profilfanen > Følgere.

3. Finn ønsket IG-profil du vil fjerne og trykk på Fjern ved siden av den.

Jada, du kunne ha mistet en følger, men til syvende og sist er sikkerheten og personvernet ditt mye mer kritisk. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du skjuler hvem du følger på Instagram.

Metode 3: Blokker spesifikk IG-profil

Folk ønsker vanligvis å holde følgernes identitet hemmelig for visse brukere. Heldigvis er det en enkel måte å gjøre dette på å blokkere dem fra kontoen din. De vil ikke kunne se hvem du følger eller annen informasjon om kontoen din hvis den er aktivert. For å blokkere en bruker fra kontoen din, følg de enkle instruksjonene nedenfor.

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Trykk på forstørrelsesglass-ikonet og søk etter ønsket brukernavn du leter etter.

3. Finn og trykk på ønsket Instagram-profil.

4. Trykk deretter på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne.

5. Trykk på Blokker.

Hvordan skjule hvem du følger på Instagram? Hvordan skjule Instagram-følgeaktivitet?

Du kan ikke kontrollere hva andre deler, og det er for mye informasjon og bilder tilgjengelig. Derfor bør du gå fra en offentlig til en privat profil med mindre du driver en internettbedrift, eller er en influencer eller en kjendis.

  Hvordan se hva noen andre liker på Instagram

Dette begrenser automatisk tilgangen til listen over personer du følger og de som følger deg tilbake til de som også følger deg. Du må gjøre følgende for å bytte fra en offentlig til en privat Instagram-konto:

Metode 1: Gjør IG-kontoen privat

1. Åpne Instagram-appen på smarttelefonen.

2. Trykk på profilfanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på hamburgerikonet > Innstillinger > Personvern >.

4. Trykk deretter på Privat konto for å slå bryteren PÅ.

Denne endringen er også mulig på Instagram for nettleseren. Hvis du har en privat konto, må andre be om å følge deg.

Metode 2: Begrens kontoer

Selv om du ikke vil bli kvitt en følger, vil du kanskje likevel begrense tilgangen til Instagram-kontoen din hvis du fortsatt har problemer med dem. Du kan definitivt gjøre det på Instagram. Din nettstatus og om du har lest meldingene deres vil være skjult for personen du har begrenset.

1. Gå til Instagram-kontoen din og naviger til profilen din.

2. Trykk på Personvern.

3. Sveip ned til Tilkoblinger og trykk på Begrensede kontoer.

4. Finn ønsket IG-profil og trykk på Begrens ved siden av.

Den begrensede kontofunksjonaliteten er også tilgjengelig via kommentarer, direktemeldinger og din egen profil. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du skjuler hvem du følger på Instagram.

Hvordan vet du om noen følger deg på Instagram? Hvordan vet du om noen følger deg?

Husk tiden vi pleide å dele to ekstra godteri på skolen på bursdagene våre. Selv om vi kanskje har modnet, har ikke ideen det. Følgere kontrollerer dynamikken i vennskap og relasjoner. I dag kreves det å ha en Instagram-konto for ethvert vennskap. Det som skjer er når du oppdager at noen i all hemmelighet har sluttet å følge deg. Her er en guide for hvordan du kan se om noen følger deg på Instagram i noen få enkle trinn.

Metode 1: Sjekk ønsket IG-profil

Gå til ønsket IG-profil for å se om de er en følger av deg eller ikke. Hvis du ser følgende nevnt under profilens biografi, kan du bekrefte at de følger deg. Med denne enkle teknikken kan du finne ut om noen følger deg på Instagram eller ikke.

Metode 2: Gå gjennom listen over følgere

Du kan sjekke om noen følger deg eller ikke direkte fra profilen din, som er en annen måte å finne ut om de gjør.

1. Naviger til profilsiden din på Instagram-appen din.

2. Trykk på Følgere.

3. Søk etter ønsket profil. Hvis personens navn vises, følger de deg; ellers er de ikke det.

***

Vi håper at du har lært om du kan skjule hvem du følger på Instagram eller ikke. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.