10 beste verktøy for FLV til MP3-videokonvertering

FLV til MP3-konverteringsverktøy gjør det enkelt å lytte til videoinnhold samtidig som du sparer lagringsplass.

En FLV til MP3-konverterer kommer i form av et online verktøy eller programvare som hjelper til med konvertering av Flash-videoer til MP3-format.

FLV brukes hovedsakelig av ulike plattformer som YouTube, VEVO, Hulu osv. Siden FLV-formatet bidrar til å holde videostørrelsen mindre enn andre formater, brukes dette av store plattformer.

Det kan imidlertid være tilfeller der du bare trenger lydformatet eller musikksporet i stedet for video. I slike tilfeller trenger du FLV til MP3-konverteringsverktøy for praktisk konvertering. Disse verktøyene konverterer videoen til et universelt lydformat. Som et resultat kan du spille dem med et hvilket som helst verktøy eller enhet.

Hvordan kan FLV til MP3 Converter hjelpe?

  • FLV til MP3-konverterere kan trekke ut lydfilene fra videoen og lagre dem på ønsket sted. Som et resultat kan du lytte til den gjentatte ganger når som helst.
  • Du kan bære den konverterte filen til din smarttelefon, PC, bærbar PC eller en hvilken som helst lytteenhet.
  • MP3-filer trenger også mindre lagringsplass enn videofiler. Derfor er konvertering nyttig for å spare plass når du er OK med lydfilen.

La oss nå utforske noen av de beste alternativene for raske og praktiske FLV til MP3-konverteringsverktøy.

Konvertering

Convertio er en online omformer som konverterer FLV-filene dine til MP3. Du trenger ikke noen form for programvareinstallasjon for dette.

  Slik oppdaterer du HomePod mini eller HomePod

Du trenger bare å velge videofilen enten fra Dropbox eller Google Drive. I tillegg til filutvalget kan du også velge noen flere innstillinger, som variabel bitrate, lydkanaler osv. Det vil ta noen minutter å konvertere filen, og så er den klar for nedlasting.

Du kan laste den ned umiddelbart og nyte lyden når som helst.

Veed

Veed kommer med en online FLV til MP3-omformer som gir deg en rask måte å utføre konverteringer på.

Her trenger du bare å velge videofilen din og laste den opp. Når filen er lastet opp, må du konvertere den. Når konverteringen er fullført, kan du laste ned filen på noen få sekunder. I tillegg til FLV-filformater, kan denne konverteren konvertere WMV-, MOV-, AVI-, MP4-, MKV- og MPEG-filer.

Zamzar

Zamzar er et annet raskt og online FLV til MP3-konverteringsverktøy som hjelper deg å trekke ut lyd fra favorittvideoen din.

Du trenger bare å ha FLV-filen du vil konvertere, og resten vil den gjøre på få minutter. Du må velge MP3 som målfilformat. Dette verktøyet fungerer ikke bare for videokonverteringer, men kan konvertere hundrevis av filformater til andre. Dette er et helt gratis verktøy.

CloudConvert

CloudConvert er et fantastisk konverteringsverktøy som fungerer online og konverterer FLV-videofiler til MP3-filer raskt.

En av de beste delene av dette verktøyet er at du kan ha flere alternativer for å laste opp videofilen til den. Du kan velge fra datamaskinen din, Google Drive, Dropbox, Onedrive eller ved hjelp av nettadressen. CloudConvert støtter mer enn 200 filformater og er i stand til å utføre konverteringer.

  Slik begrenser du data i Google Sheets med datavalidering

FreeConvert

FreeConvert er et enkelt og brukervennlig FLV til MP3-konverteringsverktøy som tilbyr konverteringer av høy kvalitet. Det gir deg muligheten til å angi konverteringsparametere hvis du vil.

Du kan velge filen du vil laste opp til den fra enheten din, Google Disk, Dropbox eller fra URL-en. Hvis du vil trimme delen av videoen og deretter konvertere den til lyd, lar den deg gjøre det også. Det er et helt gratis å bruke online konverteringsverktøy.

Media tar bare noen få klikk og kan konvertere FLV-filene dine til MP3. Du kan enkelt velge filen fra enheten din, Google Disk eller Dropbox.

For FLV til MP3-konverteringer må du velge alternativene Konverter» FLV» til «MP3». I tillegg til disse formatene kan den konvertere et stort antall video-, lyd-, bilde-, vektor-, etc.-formater til andre. Du kan bruke dette nettbaserte verktøyet gratis og laste ned den konverterte filen umiddelbart til enheten din.

Aconvert

Akonverter flash-videoen din til høykvalitetslyd med Convert. Bare velg filen din fra Dropbox, Google Drive, enheten din eller fra URL-en og velg MP3 i målformatet.

Du kan også endre parametrene som lydbithastighet, samplingshastighet osv. Det tar bare noen få sekunder å laste ned den konverterte filen.

Aspose

Aspose er en fantastisk FLV til MP3-konverter som kan konvertere videofilen din til lyd gratis. Du trenger ingen programvare eller appinstallasjon for dette.

  Slik sletter du Indeed-kontoen permanent

Bare velg filen fra enheten din eller fra URL-en, og du er klar til å konvertere den. Når konverteringen er fullført, last ned filen til enheten umiddelbart. Du kan lytte til lyden så mange ganger du vil. Det opprettholder kvaliteten på lydfilen i stor grad.

MConverter

Hvis du vil ha massekonverteringer fra FLV til MP3, er MConverter det ideelle verktøyet. Du kan velge flere videofiler fra enheten eller Google Drive og utføre konverteringer.

Du kan også enkelt konvertere filene dine til ulike lyd-, video- og bildeformater. MConverter lar deg konvertere selv de tunge videofilene dine. Den er tilgjengelig som en nettbasert tjeneste, mobilapp og programvare for din PC eller laptop.

Wondershare UniConverter

Wondershare UniConverter er igjen en utmerket og høyytende videokonverteringsprogramvare for din PC eller bærbare datamaskin. Den kan perfekt konvertere din FLV-video til MP3-format.

Denne programvaren er langt mer enn en videokonverter. I tillegg til å konvertere filer, kan du bruke dette til å spille av og redigere videoer.

Den lar deg også brenne DVDer, slå sammen to eller flere videoer, spille inn videoer og mye mer. Ved å bruke denne programvaren kan du også lage fantastiske GIF-er. Med andre ord er det en komplett videoproduksjonspakke for innholdsskapere.

Konklusjon

Hvis du leter etter en løsning for dine FLV til MP3-konverteringsbehov, prøv et av disse verktøyene. Disse gir deg en rask og enkleste måte å trekke ut favorittsporet eller -lyden fra en hvilken som helst videofil. Det kan også være lurt å utforske de beste online konverteringsverktøyene fra WebM til mp4.