Dedikert serverhosting er gjort enkelt med Liquid Web

En dedikert server sikrer et nettsteds ytelse, sikkerhet og pålitelighet, og unngår nedetider og krasjer.

Imidlertid er det ikke en lett oppgave å velge en dedikert serverleverandør av høy kvalitet.

Du må velge den dedikerte serveren basert på forretningskrav, budsjett og funksjoner, blant annet.

Liquid Web er et godt alternativ for bedrifter, men hver mynt har to sider.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Liquid Web og dets funksjoner og priser for å hjelpe deg med å bestemme om det er et godt alternativ for deg eller ikke. Hvis ikke, kan du gå for et Liquid Web-alternativ.

La oss begynne!

Hva er dedikert serverhosting?

Det er en type webhotell som er designet for at en enkelt bruker skal bruke hele serveren uten å dele noen ressurser med andre. Klienten vil ha bedre fleksibilitet enn delt hosting siden de vil få full kontroll over serveren sin, alternativer for maskinvare, operativsystemer osv.

Dedikert hosting gir økt ytelse og sikkerhet. Denne typen webhotell kan også deles inn i to typer – administrert og uadministrert dedikert serverhosting.

Problemer når du velger dedikert hosting?

Her er noen av utfordringene som bedrifter møter når de velger dedikert hosting:

Koste

Bytte til dedikert serververt betyr at du nyter mer båndbredde og trafikk. Men kostnadene øker også med det, så du må være forberedt på det.

Hvis du leter etter en rimelig webhotell, er dette kanskje ikke en passende plan for deg. Startups og små bedrifter kan finne det utfordrende på grunn av det begrensede budsjettet.

Med utsikt over sikkerhet

Velg en dedikert serverleverandør som legger vekt på sikkerhet siden angripere alltid er på utkikk etter sårbarheter. Sørg for at du får alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner som DDoS-beskyttelse, SSL-kryptering, sikkerhetskopier, patcher, oppdateringer og mer. Dette vil bidra til å beskytte dataene og nettstedet ditt mot angripere.

Funksjoner

En dedikert vertsleverandør kan tilby mange funksjoner, men du trenger bare de som er nyttige for ditt formål. Ellers vil du ende opp med å betale for ting du ikke en gang vil bruke.

Velg en tjenesteleverandør som tilbyr nyttige funksjoner, tilpasningsalternativer, brukervennlig kontrollpanel og mer som passer for virksomheten din.

Hvordan løser Liquid Web disse problemene?

Liquid Web gir det høyeste nivået av stabilitet, sikkerhet og ytelse med sin administrerte dedikerte serverhosting for å støtte ulike forretningsbehov.

Alle serverne den tilbyr er utstyrt med robuste funksjoner, inkludert en 100 % nettverksoppetid og strømgaranti sammen med sanntidsovervåking.

En annen betydelig funksjonalitet til Liquid Webs dedikerte servere er at den tilbyr ServerSecure-herding og proaktiv ekkoloddovervåking.

Enten du har et Windows- eller Linux-operativsystem, støtter Liquid hosting begge deler. Den har også mange datasentre tilgjengelig over hele verden, inkludert Michigan (USA), Amsterdam, Arizona (USA), etc., slik at brukere kan dra nytte av rask sidelastingshastighet og raskere respons.

Du har muligheten til å velge en annen enkel eller dobbel prosessor i de dedikerte serverplanene basert på dine spesifikke forretningskrav.

  Hvordan bruke et sikkerhetskameras nattsyn gjennom et vindu

Liquid Web vil ikke bare hjelpe deg med å overvåke serveren din, men også meditere risikoer og optimalisere ytelsen. I tillegg kan du kontakte deres supportteam 24×7 i tilfelle noen problemer oppstår.

Funksjoner av Liquid Web

Her er hovedfunksjonene til Liquid Web:

Cloudflare CDN

Liquid Webs dedikerte serververtsplaner inkluderer Cloudflare CDN, som er et av de ledende innholdsdistribusjonsnettverkene (CDN) i verden.

Det vil hjelpe deg å vise innholdet ditt raskere til målrettede brukere over hele verden. Datasentrene er lokalisert i forskjellige deler av verden, slik at brukere som befinner seg nær disse serverne kan få tilgang til nettstedet med en raskere hastighet.

DDoS-beskyttelse

Cybersikkerhetsrisikoen øker, og mange enkeltpersoner og organisasjoner har lidd tap i form av penger, omdømme og kundetillit på grunn av disse hendelsene. Velg derfor en webhotellleverandør som kan bidra til å sikre nettstedet ditt mot angripere.

Liquid Web tilbyr standard DDoS-beskyttelse for å bidra til å sikre serveren og nettstedet ditt mot trusler på nettet. Den kommer med sanntidsovervåking for å hjelpe deg med å oppdage mistenkelig aktivitet. På denne måten kan du iverksette tiltak umiddelbart og beskytte nettstedet ditt før noe går galt.

ServerSecure Advanced Security

Du vil få den eksklusive ServerSecure-beskyttelsen for fullt administrerte Linux- og Windows-dedikerte servere.

Backup Drive

Du må sørge for å sikkerhetskopiere dataene dine slik at de forblir sikre selv etter at du mister den originale kopien på grunn av onlineangrep, naturkatastrofer eller utilsiktet sletting. Lag derfor alltid kopier av dataene dine og lagre dem på sikre steder.

Det er også her Liquid Web er nyttig fordi dens dedikerte servere har en sekundær stasjon installert for å sikkerhetskopiere kritiske data.

cPanel, Plex eller Interworx

Hvilken type hostingstyring og kontrollsystem du får er et avgjørende aspekt å vurdere i en webhotellløsning. Det må være enkelt å bruke slik at du ikke finner det vanskelig å endre innstillingene og gjøre serveren lett operativ for dine behov.

For dette formålet tilbyr Liquid Web tre alternativer – Interworx, cPanel og Plesk. Du kan velge hvilken som helst av dem basert på dine preferanser. Alle er intuitive, kraftige og enkle å bruke for både nybegynnere og erfarne brukere.

Rot tilgang

Hvis du er en avansert bruker som ønsker å ha full kontroll over serveren din, vil det hjelpe å ha root-tilgang.

Liquid Web gir deg den kraften slik at du fullt ut kan administrere og kontrollere servermiljøet ditt slik du vil gjennom rottilgang.

Dedikert IP-adresse

Liquid Web gir deg en dedikert IP-adresse for å forbedre serverens tilgjengelighet og sikkerhet. Så i stedet for å bruke den opprinnelige IP-adressen din, kan du bruke denne og holde den private informasjonen din trygg mot angrep.

SSD-lagring

Ved å bruke SSD-lagring kan du optimere serverens plass samtidig som du øker hastigheten og ytelsen. Liquid Web tilbyr solid state-stasjoner (SSD-er) av bedriftskvalitet for å forbedre ytelsen og akselerere servere. Det vil hjelpe deg å administrere datalagringen uten problemer.

100 % oppetid og nettverk

Nettstedet ditt må alltid være tilgjengelig for de besøkende slik at de raskt kan få informasjonen de ønsker eller kjøpe ting. Men hvis nettstedet ditt forblir nede ofte, vil de bli irriterte fordi de ikke får tilgang til det de trenger. Det driver dem ikke bare bort, men får dem også til å prioritere andre fremfor deg.

Det er derfor det er nødvendig å sikre at nettstedet ditt forblir tilgjengelig hele tiden. Med Liquid Web får du garantert 100 % nettverks- og oppetid SLAer. Eller de hevder også å kreditere 10 ganger nedetiden.

  7 beste V Rising Server Hosting for alle

Tilgjengelige operativsystemer

Det er fordelaktig å velge en hostingløsning som er kompatibel med flere operativsystemer. Liquid Webs dedikerte servere støtter Linux- og Windows-operativsystemer. På denne måten vil du få utnytte de nyeste tilbudene, finne detaljerte kontroller, oppdaterte livssykluser og oppdaterte verktøy.

Slik støtter Liquid Web forskjellige operativsystemer:

  • Fullt administrert: CentOS, Windows og CloudLinux
  • Kjerneadministrert: CentOS, Windows og Ubuntu
  • Selvstyrt: CentOS, Windows, Ubuntu og CloudLinux

24/7/365 kundestøtte

Liquid Web tilbyr 24/7/365 støtte for å løse problemene dine. Støtterepresentantene er hjelpsomme, høyt trente, lydhøre og dedikerte til kundene. De vil også overvåke serverne dine, hjelpe deg med å optimalisere serverytelsen og redusere risikoer.

Hvis du trenger å migrere dataene dine, kan de hjelpe her også slik at du raskt kan komme i gang med nye servere. Du kan kontakte hvilken som helst av deres 250+ Windows- og Red Hat Linux-sertifiserte fagfolk via telefon, live chat eller e-post, eller ved å opprette en billett.

Liquid Web: Brukervennlighet

Liquid Web er ganske enkelt å sette opp og bruke, enten du er nybegynner eller ekspert. For å komme i gang med den dedikerte serveren din, velg bare en prisplan som passer dine behov og betal for den.

Når betalingen er utført og kontoen er åpnet, kan du logge på og begynne å konfigurere serveren din. Du vil få et kontrollpanel blant – Plesk, cPanel eller Interworx å velge mellom.

Du kan endre innstillingene dine og gjøre det enklere å bruke. Du finner alle kontroll- og administrasjonsalternativer som SSL-sertifikater, passord, nettsteder osv. enkelt og leker med dem slik du vil.

For avanserte kontroller kan du bruke root-tilgangen og gjøre serveren enda mer skreddersydd til dine behov.

Liquid Web: Prismodeller

Her er prismodellene til Liquid Web:

Intel Xeon 1230V6

Denne planen er best for nettsteder med høy trafikk, små applikasjoner, forhandlere og flere nettsteder. Det koster $99,50/måned og inkluderer disse funksjonene:

  • 4 CPU-kjerner på 3,5 GHz
  • 16 GB RAM
  • 2 SSD primære disker på 240 GB
  • 1 SATA backup disk på 1 TB
  • Acronis Cyber-sikkerhetskopier på 250 GB
  • 5TB båndbredde

Intel Xeon Gold 6226R Single

Denne planen koster $149,50/måned og passer for databaser, flere applikasjoner, store forhandlere og små SaaS-apper. Den inkluderer disse funksjonene:

  • 16 CPU-kjerner på 2,9 GHz
  • 32 GB RAM
  • 2 SSD-disker på 480 GB
  • 1 SATA backup disk på 2 TB
  • Acronis Cyber-sikkerhetskopier på 250 GB
  • 8 TB båndbredde

Intel Xeon Gold 6226R Dual

Den koster $249,50/måned og er egnet for flerbrukerapplikasjoner, store SaaS, store databaser og virtualisering. Den inkluderer disse funksjonene:

  • 32 CPU-kjerner på 2,9 GHz
  • 64 GB RAM
  • 2 SSD-disker på 480 GB
  • 1 SATA backup disk på 2 TB
  • Acronis Cyber-sikkerhetskopier på 250 GB
  • 8 TB båndbredde

Tilpassede løsninger fra Liquid Web

Liquid Web tilbyr skreddersydde webhotellløsninger slik at du kan få akkurat det du trenger til nettstedet ditt samtidig som du forkaster det du ikke trenger.

De vil være som en partner for IT-teamet ditt når det gjelder å designe en passende webhotellløsning skreddersydd for bedriftens behov.

I tilpassede planer må du snakke med salgsteamet deres og forklare dine behov for å få et tilbud. Funksjonene til tilpassede løsninger inkluderer:

  • Høy ytelse og svært tilgjengelig webhotell
  • Hybrid hosting
  • Serverklynger
  • Privat og offentlig skyhosting
  • Katastrofeberedskap
  • Bestillingsbygde løsninger
  • HIPAA/PCI-samsvar
  • Komplekse infrastrukturløsninger

Alternativer til Liquid Web

Selv om Liquid Web kan være kraftig med sine tilbud, funksjoner og andre aspekter, vil ikke alle synes det passer perfekt for deres behov. Det er her de kan se etter noen alternativer som kan tilby funksjoner og kostnader som passer bedre for dem.

  Hvorfor Face ID er mye sikrere enn Androids ansiktslås

Så hvis du leter etter Liquid Web-alternativer, her er noen alternativer du kanskje vil se på:

#1. A2 Hosting

A2 Hosting er kjent for å tilby lynraske, pålitelige og utførende webhotelltjenester. Det tilbyr både administrert og uadministrert dedikert serverhosting for bedrifter og enkeltpersoner. Siden 2003 har de vært en av de ledende webhotellleverandørene og har vunnet flere utmerkelser for det.

Du vil få Turbo CPUer for å nyte mer hastighet og ytelse for nettstedet ditt, og alternativer for prosessorer. NVMe-lagringen vil muliggjøre opptil 3X raskere skrive-/lesehastigheter mens de nye BMD-serverne er bygget for høy ytelse og hastighet.

Kontoen din vil være med A2 Hostings 99,9% oppetidsgaranti, slik at du kan sikre at nettstedet ditt er tilgjengelig nesten hele tiden. Enten det er funksjoner, kostnader eller støtte, er A2 Hosting et utmerket flytende web-alternativ for nettstedet ditt.

Her er dens administrerte og ikke-administrerte planer:

Administrerte dedikerte servere

Nyt de toppmoderne bare metal-serverne for nettstedet ditt. Prisen starter fra $99,99/måned. Den inkluderer funksjoner som cPanel, administrert nettverk og maskinvare, rottilgang, administrert serversikkerhet og 24/7/365-støtte fra Guru Crew.

Uadministrerte dedikerte servere

I denne planen vil du også få toppmoderne barmetallservere. Det koster $72,99/måned.

Det er bare det at du må ta vare på innstillingene, kontrollene og administrasjonen mens serverressursene blir levert av A2 Hosting. Den inkluderer funksjoner som kommandolinjeadministrasjon, Webuzo 1-klikk installasjonsprogram, full root-tilgang, operativsystemalternativer og administrert nettverk og maskinvare.

#2. IONOS

IONOS tilbyr kraftige dedikerte hostingløsninger som er brukervennlige og gir høy ytelse med Intel Xeon E3, Cloudflare CDN, RAID-lagring, ubegrenset trafikk og sterkere tilkobling.

Med denne dedikerte hostingen vil du ha hele serveren tilgjengelig for deg uten å dele prosessorkraft og båndbredde med noen andre. Dette er også tryggere, og du trenger ikke å konkurrere med andre om ressurser. Selv under store arbeidsbelastninger vil denne serveren yte ekstraordinært.

IONOS gir deg et intuitivt kontrollpanel for å administrere alle aspektene ved den dedikerte hostingen. Det er enkelt å bruke og du trenger ikke engang en serveradministrator. Så du kan bare fokusere på prosjektene dine mens du nyter fordelene med en dedikert server hosting-løsning.

Den dedikerte serveren har en robust nettverksytelse med opptil 1 Gbit/sekund tilkobling og ubegrenset trafikk, noe som vil bidra til å forbedre brukeropplevelsen din.

Du vil også bli gitt distribuert denial of server (DDoS)-beskyttelse for å identifisere innkommende DDoS-trusler og gi sikkerhet automatisk og holde nettstedet online.

Deres CDN kan øke nettstedhastigheten ved å bufre og distribuere innholdet på tvers av 62 datasentre lokalisert globalt, noe som forbedrer lastetidene. Serveren kan håndtere et stort antall brukere som bruker siden samtidig. Den kan automatisk sikkerhetskopiere dataene dine i seks dager, og de vitale dataene dine forblir beskyttet.

IONOS tilbyr en mobilapp som du kan bruke til å kontrollere og administrere din dedikerte server via mobiltelefoner eller nettbrett.

Med HTTP/2-nettverksprotokollen blir sidens lastetid for nettstedet forsterket, og innholdet ditt kan lastes ned og lastes opp samtidig med overskriftskomprimering og multipleksing for SSL-krypterte data.

Du vil få SiteLock for å nyte forbedret beskyttelse mot skadelig programvare og andre trusler på nettet. I tillegg vil et Wildcard SSL-sertifikat sikre at besøkende er sikre. Serveren støtter de nyeste PHP-versjonene for å hjelpe nettstedet å kjøre raskere med sikkerhet.

Prisplanene starter fra $45/måned.

Konklusjon

Å velge en dedikert serverhosting av høy kvalitet vil muliggjøre raskere ytelse, sikkerhet og oppetid og vil eksponere deg for et nyttig sett med funksjoner som hjelper deg med å levere en bedre brukeropplevelse.

Liquid Web er en ledende dedikert server hosting-løsning med høy ytelse, best-in-class support og serversikkerhet. Den er designet for både nybegynnere og erfarne brukere, og du vil få mange funksjoner og alternativer for å gjøre serveren egnet til ditt bruk.

Men hvis du fortsatt ikke foretrekker Liquid Web av en eller annen grunn, enten det er brukervennlighet, priser eller funksjoner, kan du velge et Liquid Web-alternativ og få bedre alternativer.

Du kan også utforske noen best dedikerte serverhosting for dine kritiske forretningsapplikasjoner.