Følger Instagram kontoer tilfeldig?

Instagram er en velkjent sosial nettverksplattform med over én million aktive brukere som bruker denne plattformen for å dele livserfaringer. Hvert sekund lastes en ny historie eller innlegg opp på Instagram. Instagram er veldig godt likt av folk i alle aldre, fra små barn til pensjonister, fordi det lar brukere engasjere seg. Er du allerede en Instagram-bruker og lurer på om Instagram følger kontoer tilfeldig eller ikke? Og hvorfor fortsetter spamkontoer å følge meg på Instagram? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til spambotter og falske følgere på Instagram, er denne artikkelen for deg. Det vil hjelpe deg med å løse alle spørsmålene dine angående IG, som hvordan du slutter å få falske følgere og hvordan du stopper spambotter på Instagram.

Følger Instagram kontoer tilfeldig?

Les denne artikkelen til slutten for å finne ut om Instagram følger kontoer tilfeldig på en detaljert måte.

Får Instagram tilfeldige mennesker til å følge deg?

Ja. Du må ha lagt merke til at noen tilfeldige kontoer følger deg på Instagram, dette er fordi Instagrams algoritme får tilfeldige personer til å følge deg. Når du er en ny bruker, anbefaler Instagram deg til andre brukere med delte interesser, og de kan følge deg. Når du bruker populære hashtags i innleggene dine, vises kontoen din til andre brukere, og de kan også følge deg.

Følger Instagram kontoer uten at du vet det?

Nei, Instagram følger ikke kontoer uten at du vet det.

Følger Instagram kontoer tilfeldig?

Nei, Instagram følger ikke kontoer automatisk uten ditt ønske. Men Instagram foreslår lignende kontoer å følge når du følger noen på Instagram. Du kan også deaktivere denne funksjonen fra Instagram-nettstedet eller Android eller iOS apper.

Fjerner blokkering av noen på Instagram dem fra følgerne dine?

Ja, når du blokkerer noen på Instagram, fjernes de automatisk fra følgerne dine, og du kan heller ikke følge dem. Når du blokkerer noen, vil ingen av dere lenger vises på listen over personens følgere.

  Slik sletter du forslag på Instagram

Hvorfor følger Instagram-kontoen min automatisk folk?

Hvis Instagram-kontoen din automatisk begynte å følge andre brukere, kan årsaken bak dette være at en hacker eller noen andre har fått tilgang til kontoen din og de følger brukere fra kontoen din. For å stoppe dette, sørg for at bare enhetene dine har tilgang til Instagram-kontoen din og fjern alle andre enheter som er logget på Instagram-kontoen din.

Hvorfor fortsetter spamkontoer å følge meg på Instagram?

Spambotter er falske profiler laget av et dataprogram, og de fungerer uten menneskelig instruksjon. De er programmert til å lage falske profiler og følge andre brukere for å lage falske interaksjoner. For det meste brukes de til å oppnå ondsinnede mål, som å øke antallet følgere, svaie opinionen, korrumpere finansmarkeder, blande seg inn i valg og phishing-svindel.

Hvordan finner fremmede meg på Instagram?

Vi får alle forespørsler fra fremmede fra 1,386 milliarder kontoer på Instagram, og de fleste av disse kontoene ser merkelige ut. Og det kan være flere grunner til hvordan fremmede finner Instagram-kontoen din og følger deg.

Årsak #1: Gjennom spamroboter

Spam Bots er dataprogrammer som lager falske profiler som etterligner ekte kontoer. De brukes til å spre og markedsføre innhold på sosiale medieplattformer, inkludert Facebook, Instagram, Telegram og Twitter. De fleste opererer med lite eller ingen menneskelig innsats og drives av dataprogrammer som brukes til å utføre en rekke ondsinnede mål, som å påvirke opinionen, korrumpere finansmarkeder, gripe inn i valg og utføre phishing-svindel. Så det kan være sjanser for at den fremmede som fulgte deg på Instagram kan være en spam-robot. Noen skapere bruker spam-roboter til å følge og slutte å følge kontoer for å skape falske interaksjoner, utvide rekkevidden deres eller trakassere andre brukere.

Årsak #2: Bruke Instagram-forslagsfunksjonen

Instagram holder oversikt over aktivitetene dine på Instagram som hvilken konto du følger, hvilken type hjul du liker best, og hashtaggene du følger. Instagram bruker disse dataene til å vise innlegg, ruller og videoer i henhold til din interesse. Instagram viser også en rekke kontoforslag basert på aktiviteten din. Så det kan være en stor sjanse for at den fremmede som fulgte deg kan ha funnet kontoen din i forslagene hans, siden du kan ha noen felles interesser.

  Hvordan få flere følgere på Instagram

Grunn #3: Av Hashtags på innlegg og hjul

En hashtag er en serie med tegn, bokstaver, tall og/eller emoji som er prefikset med #-symbolet; For eksempel #TechCult. De bidrar til å øke oppdagbarheten. Tidligere Hashtags ble bare brukt for å se kule ut. Men nå, med den nye algoritmen, hvis du bruker hashtags riktig, vil flere personer som kan være interessert i varene eller virksomheten din legge merke til innleggene dine. Så hvis du bruker populære hashtags i Instagram-innleggene dine, kan noen ha oppdaget profilen din fra den hashtaggen og kan ha fulgt IG-kontoen din.

Årsak #4: Blind søk

Hvis du har et vanlig navn eller et felles IG-navn, så søker noen brukere på Instagram bare etter navnet på brukeren de søkte etter og vil automatisk følge hver konto med samme brukernavn. Dette kan også være en grunn til at fremmede finner IG-kontoen din.

Forhåpentligvis, ved å lese denne delen, fikk du klarhet i årsakene til at fremmede finner deg på Instagram.

Hvordan stopper jeg spam-bots på Instagram?

Spamroboter kan påvirke Instagram-siden eller virksomheten din negativt ettersom de har lave eller ingen interaksjoner, noe som resulterer i reduserte merkekonverteringer og lavere rangeringer i feeder. Hvis du vil stoppe disse robotene fra å påvirke Instagram-siden din, her er en guide for hvordan du kan stoppe spamboter på Instagram.

Metode 1: Fjern spamfølgere

For det første bør du vurdere å slutte å følge bot-kontoene fra profilen din. La oss se trinnene som forklarer det samme:

1. Start Instagram på enheten din.

2. Trykk på profilfanen > Følgere.

3. Finn ønsket spam IG-profil du vil fjerne og trykk på Fjern ved siden av den.

Jada, du kunne ha mistet en følger, men til syvende og sist er sikkerheten og personvernet ditt mye mer kritisk.

Metode 2: Sett profilen din til Privat

Du kan sette IG-profilen din til privat for å stoppe spambotter fra å følge deg.

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android- eller iOS-smarttelefon.

2. Trykk deretter på profilfanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på hamburgerikonet.

  Hvordan endre brukernavnet ditt på Instagram

4. Trykk på Innstillinger.

5. Trykk deretter på Personvern > Privat konto for å slå bryteren PÅ til høyre.

Les denne artikkelen fra starten for å finne ut hvorfor Instagram følger kontoer tilfeldig.

Metode 3: Blokker Spam IG-profiler

Nedenfor er trinnene for å blokkere spam-IG-profiler:

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Trykk på forstørrelsesglassikonet og søk etter spamprofilene du leter etter.

3. Finn og trykk på ønsket spam IG-profil.

4. Trykk deretter på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne.

5. Trykk på Blokker.

Metode 4: Slå av lignende kontoforslag

Vi følger alle influencers og kjendisers Instagram-kontoer for å vite mer om livene deres. Og du må også ha lagt merke til at når du følger en Instagram-konto, blir du tilbudt anbefalinger for andre kontoer du kanskje også vil følge. På samme måte kan andre brukere, spesielt spambotter, finne kontoen din ved å søke etter den. Denne funksjonen blir misbrukt av spambotter for å finne anbefalinger for Instagram-kontoer og deretter følge dem. Heldigvis er det bare Instagram Desktop-versjonen som har en funksjon for å deaktivere forslag. Så du bør deaktivere lignende kontoforslagsfunksjoner fordi det ikke er så nyttig og gjør Instagram-kontoen din sårbar for spambotter.

1. Besøk Instagram-nettstedet på nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din.

2. Klikk på hamburgerikonet > Innstillinger fra venstre rute.

3. Klikk på Rediger profil-fanen.

4. Slå av avmerkingsboksen for alternativet Lignende kontoforslag fra bunnen.

Hvordan slutter jeg å få falske følgere?

EN falsk Instagram-konto er en som ikke virkelig administreres av en enkelt person. Disse kontoene ble laget i bulk av mennesker, mens andre ble opprettet i bulk av roboter. Mens andre blir stående inaktive, brukes noen til å spamme kommentarer, likes og andre interaksjoner. Det er rundt 95 millioner falske kontoer på Instagram og omtrent 1 av 10 Instagram-kontoer er enten falske eller står ubrukte.

Falske følgere kan ha en negativ effekt på Instagram-siden eller bedriften din fordi de har få eller ingen interaksjoner, noe som senker rangeringen deres i feeder og reduserer merkevarekonverteringer. Hvis du nå vet om Instagram følger kontoer tilfeldig og vil stoppe falske følgere fra å følge deg, følg metodene nevnt ovenfor for å slutte å få falske følgere på Instagram-kontoen din.

***

Med denne guiden håper vi at du nå vet alt om spambotter og falske følgere på Instagram og at du har fått svar på alle spørsmålene dine, som hvorfor Instagram følger kontoer tilfeldig og stopper spambotter på Instagram. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.