Hvorfor sier PS4 at kredittkortinformasjon ikke er gyldig?

Sony Interactive Entertainment skapte PlayStation 4 (PS4), en spillkonsoll for hjemmevideo. PlayStation 4 ble utgitt som erstatning for PlayStation 3 15. november 2013, 29. november 2013, i Europa, Sør-Amerika og Australia, og 22. februar 2014 i Japan. Det ble først annonsert som PlayStation 3s erstatning i februar 2013. Det er et åttendegenerasjons system som konkurrerer med Nintendos Wii U og Switch samt Microsofts Xbox One. PlayStation Network har mange krav til kredittkortinformasjon som må oppfylles, noe som ser ut til å gjøre ting vanskeligere enn det må være. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvorfor det står at PS4-kredittkortinformasjon ikke er gyldig, og hvorfor fungerer ikke debetkortet ditt på PS4. Du vil også lære hvorfor WC-34737-4-feilen oppstår på PS4-en min, og hvordan du legger til penger i lommeboken min på PS4.

Hvorfor sier PS4 at kredittkortinformasjon ikke er gyldig?

Fortsett å lese videre for å finne ut hvorfor PS4-kredittkortinformasjonen ikke er gyldig, og hvorfor fungerer ikke debetkortet mitt på PS4 i detalj.

Hva er årsaken til at en feil har oppstått Prøv igjen på PlayStation Wallet?

Din PlayStation kontoen må ha blitt deaktivert av sikkerhetsgrunner hvis du ser en feilmelding som ber deg prøve igjen etter at et problem har oppstått. Vent 24 timer før du prøver å oppdatere betalingsdetaljene dine. hvis du gjør det i løpet av den tiden, vil kontoen din bli blokkert i ytterligere 24 timer.

  Bygg fantastiske JavaScript-apper ved å bruke Sencha – 140+ UI-komponenter

Hvorfor fungerer ikke debetkortet mitt på PS4?

Her er noen av grunnene til at debetkortet ditt ikke fungerer på PS4:

  • De fleste debetkort aksepteres av PlayStation Store, mens noen betalingsalternativer ikke støttes. Se om korttypen din støttes av PlayStation Store ved å gå til siden med akseptable betalingsmetoder.
  • Du kan kanskje ikke registrere kortet ditt som betalingsalternativ på PlayStation Store hvis du har bedt betalingsleverandøren om å blokkere nettbetalinger.
  • Det kan tenkes at betalingsinformasjonen din ikke kan fanges opp hvis PlayStation Network har problemer. For å unngå å legge inn betalingsinformasjonen din mer enn én gang, vennligst sjekk PSN-statussiden og vent til alle tjenester lyser grønt. Du kan oppdage at det er umulig å koble debetkortet ditt hvis det er registrert til en adresse i en annen nasjon enn regionen der PlayStation Store ligger.

Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med banken eller kortutstederen din for å forsikre deg om at betalingsmåten er autorisert, at det er midler tilgjengelig og at den ikke har blitt stoppet.

Hvorfor sier PS4 at kortet mitt er utløpt?

Kredittkortet du har angitt på kontoen din kan ha utløpt hvis dette problemet dukker opp. Du kan registrere og bekrefte kredittkortet ditt. Vennligst bekreft at registreringsdetaljene, for eksempel kredittkortnummeret, er nøyaktige hvis det ikke er noe problem med utløpsdatoen.

Hvorfor kan jeg ikke legge til midler til lommeboken min på PS4?

La oss se hvorfor du ikke kan legge til penger i lommeboken din på PS4:

  • Informasjon fra et ugyldig kort: Å angi feil kortinformasjon er den hyppigste årsaken til at PS4-lommebokbetalingen din ikke behandles. Bekreft både faktureringsadressen og kortdetaljene to ganger.

  • Ingen slik betalingsmåte: Å ikke ha en legitim betalingsmetode koblet til kontoen din er en ekstra vanlig årsak. Kortet ditt kan ha gått tom for penger, blitt avvist eller avvist, eller det kan være et problem med banken din. Et frossent kort eller lav saldo er bare to eksempler på mange mulige årsaker til dette. Kreditt- eller debetkortet ditt må være aktivt, ha nok penger på det og være registrert i samme land som PlayStation-butikken.

  • Feil faktureringsadresse: Systemet har kanskje ikke lest den riktig og kan ha gitt deg en feilmelding hvis du brukte uvanlige tegn i noen av de obligatoriske feltene.

  • Svak internettforbindelse: Hvis kortet ditt fungerer som det skal, er det sannsynlig at Wi-Fi-tilkoblingen din ikke er kraftig nok til å støtte transaksjonen.

  • PS4-nettverksserverne er nede: Det kan også tenkes at manglende evne til å finansiere PS4-lommeboken din ikke har noe med deg å gjøre. Det er mulig at PS4 opplever noen problemer eller at de utfører kort vedlikehold. Disse årsakene vil resultere i et kort brudd på serverne.

  • Kontoen din er låst: Kontoen din blir låst er en ytterligere potensiell årsak. Hvis du prøver å logge på for mange ganger uten å lykkes, kan dette skje.

  • Din nåværende posisjon er i et annet land: I tillegg, hvis du bor i et land som Sony Entertainment Network ikke støtter, kan det hende du ikke kan legge til penger til PS4-lommeboken din.

Hvorfor er PS4-kredittkortinformasjon ikke gyldig WC-34737-4-feil oppstår?

Når du prøver å legge til en ny betaling på PlayStation 4, kan du se feilen WC-34737-4, som sier at informasjonen ikke er akseptabel. Dette problemet kan fortsatt eksistere som et resultat av utbredte problemer, som unøyaktig informasjon, problemer med PS4-serveren, regionale problemer, etc.

Hvorfor fortsetter PS4-en min å si at kortet mitt er ugyldig?

Les videre for å finne ut hvorfor ps4 kredittkortinformasjon ikke er gyldig. Hovedårsaken til at PS4 sier at kredittkortinformasjon ikke er gyldig kan være mindre feil som nevnt nedenfor:

  • Kontroller at informasjonen på kortet er nøyaktig og samsvarer med informasjonen på kreditt-/debetkortkontoen din. Dette inkluderer kortinnehaverens navn, kortnummer, CVV-kode (de tre siste tallene på signaturstripen), utløpsdato og adresse.
  • Kontroller at adressen din, inkludert alle akronymer, er angitt i samme rekkefølge som den vises på kortutstederens system.
  • Bruk et kort med en adresse på. Bruk av en postboks eller BFPO-adresse, for eksempel, anbefales ikke.
  • Forhåndsbetalte kredittkort bør ikke brukes siden AVS ikke fungerer med dem, og de krever ofte ikke en adresse som skal tilknyttes.

  • Unngå å bruke spesialtegn som stjerner
  • bindestreker (-), apostrof («) og skråstreker (/) hvis adressen din inneholder et leilighets- eller leilighetsnummer eller hvis navnet eller adressen din også inkluderer noen av disse.

Vennligst bytt ut den nærmeste bokstaven fra det latinske alfabetet på 26 bokstaver med tegn i navnet ditt eller adressen din som begynner med bokstavene ß, ä eller ç, for eksempel ss for ß, a for ä eller c for ç.

Hvorfor sier PS4 at kredittkortet ditt er utløpt og prøv en annen betalingsmåte?

  • Her er noen grunner til at PS4-en din sier at kredittkortet ditt er utløpt, og prøv en annen betalingsmetode:
  • På PS4 vises WS-43709-3 feilkoden ofte når kredittkortet ditt er utløpt eller du har brukt en feil betalingsmetode.
  • Andre tekniske problemer, for eksempel feil med programvaren eller nedeservere, bør også tas i betraktning.
  • Årsaken til feilkoden på konsollen din kan være fordi Sonys ingeniører utfører systemvedlikehold på serverne sine eller at de har tekniske problemer.
  • WS-43709-3-feilkoden kan skyldes et problem med spilllisensene du har kjøpt. Når du overfører fra en gammel Playstation til en ny, skjer dette vanligvis.

Det kan være problemer med oppdateringen. På konsollen sin gir Sony jevnlig ut oppdateringer for å sikre at alt fungerer som det skal. For å løse eventuelle feil eller funksjonsfeil som kan ha skjedd, bør du vurdere å oppgradere systemversjonen på PS4 hvis du får WS-43709-3 feilkoden.

Hvordan kan jeg legge til midler til lommeboken min på PS4?

Nå som du vet hvorfor det står at kredittkortet ditt har utløpt, fortell oss hvordan du legger til penger i lommeboken min på PS4. Det er ikke spesielt vanskelig å legge til penger i PSN-lommeboken din, som brukes til å laste ned innhold til favorittspillene dine eller for å foreta digitale kjøp av detaljhandelsprodukter i full lengde.

1. Gå til startskjermen på PS4-en og velg Innstillinger.

2. Velg Kontoadministrasjon.

3. Gå til Kontoinformasjon.

4. Velg Lommebok.

5. Velg Legg til midler.

6. Velg PayPal, et kreditt- eller debetkort eller et gavekort blant de tilgjengelige betalingsmetodene.

Merk: Hvis du ikke allerede har noen tilknyttede betalingsmåter, må du legge til en.

7. Velg ønsket kontantbeløp, og velg alternativet Fortsett.

8. Velg Ja for å fortsette når du blir bedt om det av en bekreftelse.

Hvordan fikse PS4-kredittkortinformasjon er ikke gyldig WC-34737-4-feil?

Registrer betalingsmåten din på nytt hvis den viser kredittkortinformasjon er ikke gyldig WC-34737-4 feil.

Her er trinnene for å registrere kredittkortet ditt på nytt:

Merknad 1: Det er mulig at dette bare er et kortsiktig problem. Vennligst prøv igjen etter 24 timer.

Merknad 2: Vær oppmerksom på at du midlertidig kan miste muligheten til å endre betalingsinformasjonen din hvis du registrerer eller fjerner den mange ganger i løpet av kort tid. Hvis dette skjer, vennligst prøv igjen om 24 timer.

1. Gå til Innstillinger for å oppdatere betalingsdetaljene dine eller registrere en ny betalingsmetode.

2. Velg Kontoadministrasjon > Kontoinformasjon.

3. Velg Lommebok.

4. Gå til Betalingsmåter > ønsket betalingsmåte.

5. Velg Slett > Ja for å slette metoden helt fra PS4-en.

6. Gå tilbake til menyen for betalingsmåter og velg Legg til en PayPal-konto eller Legg til et kreditt-/debetkort for å legge til den nye betalingsmåten på PS4.

Hvorfor får jeg kreditt-/debetkortet er ikke lenger gyldig på PS5?

  • Her er noen av grunnene til at du får kreditt-/debetkortet ikke lenger er gyldig på ps5:
  • Kortet ditt kan ha utløpt, noe som er en av hovedårsakene til at et kredittkort eller debetkort ikke fungerer.
  • Transaksjonene dine som stoppes av banken er enda et alternativ.

Hvis du bruker feil kort, sjekk om det er et debetkort som har den offisielle Visa- eller MasterCard-logoen, et Visa-, MasterCard-, Discover- eller American Express-kredittkort.

***

Vi håper du har lært om hvorfor PS4-kredittkortinformasjonen min ikke er gyldig og hvorfor ikke debetkortet mitt fungerer på PS4. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.