Hvordan selge ting på Amazon

Amazon er en amerikansk nettforhandler som tilbyr et bredt spekter av produkter for salg, inkludert bøker, klær, møbler, elektronikk og omtrent alt annet du kan tenke deg. Hvis du ser deg rundt og oppdager to til tre bokser med Amazon-pakker, vet du hvor mye du liker å handle der og hvor mye tillit du har til Amazon. De fleste forbrukere bruker Amazon til alle sine kjøp, og de har den største troen på selskapet. Planlegger du imidlertid å lansere virksomheten din på Amazon, men er usikker på hvordan du selger ting på Amazon som en individuell Amazonselger? Her er noen strategier nedenfor. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hva jeg kan selge på Amazon som en ny selger via Amazon-selgerkonto og hvordan jeg selger til Amazon Warehouse.

Hvordan selge ting på Amazon

Du vil bli kjent med hvordan du selger ting på Amazon som individuell selger lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er kravene for å være selger på Amazon?

Først av alt, sørg for å ha alle nødvendige papirer klar før du begynner å selge varene dine, som en aktiv e-postadresse, aktivt mobilnummer, Pan-kortdetaljer, GST-nummer og en aktiv bankkonto. Dette vil hjelpe deg med å sette opp Amazon-selgerkontoen din og hjelpe deg med å være en individuell Amazonselger.

Hva er en selgersentral konto?

Det er en nettplattform fra Amazon, der hvem som helst kan bli forhandler ved å selge produkter.

Hva er salgsgebyret for Amazon?

Nå, etter at Amazon-selgerkontoen din er satt opp, må du forstå salgsgebyrene på Amazon.

Amazon krever et henvisningssalgsgebyr, som i hovedsak er en forhåndsbestemt kostnadsavtale mellom kunden og selgeren, sammen med eventuelle ekstra bonuser eller belønninger. Gebyrbeløpet bestemmes av varene. Ved salg er det betydelige kostnader involvert, for eksempel:

  • Henvisningsgebyr: Avhengig av varene, krever Amazon et henvisningsgebyr, hvorav de fleste varierer mellom 8 % og 15 %.

  • Avslutningsgebyr: Hver gang varene dine selges, vurderes et lukkegebyr i hovedsak avhengig av produktets prisklasse.

  • Fraktgebyr: Utgiften selgeren har kjøpt for å få pakken til kjøperen er kjent som fraktgebyret. Fraktkostnadene avhenger også av avstanden.

  • FBA-avgift: Amazon krever en enhetskostnad for merking, pakking og frakt av produktene til kundene. Det er kjent som en FBA-avgift eller pick-and-pack-avgift.

Hvordan lage en Amazon-selgerkonto?

La oss se trinnene for å opprette en Amazon-selgerkonto:

1. Besøk Amazon-selgeren nettsted på nettleseren din.

2. Klikk på Start salg.

3A. Hvis du allerede har en vanlig Amazon-konto, skriv inn passordet og klikk på Logg på for å opprette selgerkontoen med den.

3B. Hvis du vil opprette en ny Amazon-konto for selgerkontoen, klikker du på Bytt kontoer > Legg til konto. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en normal Amazon-konto.

4. Etter det, skriv inn firma-/bedriftsnavnet ditt og merk av for selgeravtale. Klikk deretter på Fortsett.

5. Fyll deretter ut detaljene trinn for trinn i delene Telefonbekreftelse, Selgerinformasjon og Skattedetaljer.

6. Fyll deretter ut detaljene for de følgende delene i Dashboard-delen.

  • Produkter å selge
  • Detaljer om fraktgebyr
  • Detaljer om bankkonto
  • Skriv inn skattedetaljer
  • Standard produktavgiftskode
  • Signatur

7. Etter å ha fylt ut alle detaljene, klikk på Start virksomheten din for å komme inn på selgerkontoen din og begynne å selge.

Slik oppretter du en Amazon-selgerkonto.

Hvordan starte virksomheten din på Amazon?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å starte virksomheten din på Amazon som en individuell selger.

Hva er å liste opp produkter?

Når du registrerer deg som en individuell Amazon-selger for å gjøre produktene dine synlige, må du først føre dem opp i selgersentralen, etterfulgt av produktdetaljene, som produktkategori, funksjoner, merkenavn og viktigst av alt prisen på produktet. Fordi hvert element er viktig og bidrar til å øke kundenes bevissthet om varene. Du kan også senere endre produktdetaljene dine i delen for administrering av inventar.

Hvordan levere produkter?

Å sørge for at kundene mottar bestillingene i tide er en av de mest avgjørende faktorene å vurdere, slik at du er forberedt på å akseptere bestillinger og starte virksomheten din i full gang. Dette inkluderer å holde styr på inventar, pakke produkter for frakt og levering, sende dem og lagre dem for å gjøre dem enklere. Tre alternative leveringsvalg er tilgjengelige på Amazon.

  • Enkel forsendelse: En logistikkagent vil hente varen fra selgerens lokasjon og levere den til kjøperens lokasjon som en del av Easy Ship ende-til-ende leveringstjenesten.

  • FBA-skip: Når du bruker FBA, oppbevares pakkene i et oppfyllelsessenter, hentes av Amazon og leveres deretter til kundene.

  • Selvforsendelse: Nå som du er en selger, kan du velge å lagre, pakke og levere pakkene gjennom en tredjeparts leveringstjeneste eller til og med en privat transportør.

Hvor kan du se betalingssammendraget etter salget?

Å motta de første pengene for transaksjonen kan begeistre deg betraktelig, med tanke på at du nettopp har oppnådd ditt første salg på Amazon. På grunn av det faktum at betalinger utføres gjennom en automatisert oppgjørssentral, som normalt tar 5 til 7 virkedager å reflektere, kan du nå se betalingssammendraget på selgersentralkontoen. Nå som du har startet salget positivt og mottatt betaling også, vær alltid forsiktig så du ikke slapper av og forventer at salget skal gå høyt av seg selv. Du må være årvåken for å se, om nødvendig, implementeringer blir gjort og hvilke alle nødvendige strategier som kreves for å oppnå høye markedsstandarder.

Er ytelsesmålinger viktige for Amazon-selger?

Ja. Å være en Amazon-selger krever nøyaktighet og oppmerksomhet til ytelsesindikatorer. Det velkjente merket i seg selv, Amazon, streber etter å sørge for at kundene får en problemfri handleopplevelse ved å opprettholde strenge standarder for kundeservice. Du kan sjekke fremgangen din og sørge for at du når målet i Seller Central.

Øker kundeanmeldelser salget?

Ja. En av de mest avgjørende elementene i en selger- og kjøpervirksomhet er tilbakemelding fra kunder. Det er avgjørende å forstå om produksjonen din er genuint fornøyde kunder eller ikke. Deres tid og penger bør også være verdt det ettersom de investerer i produktene dine. Gjennomgangssystemet har oppmuntret mange kjøpere til å revurdere å kjøpe et produkt fordi det gir et klart bilde i tvilstilfeller ved å bruke kundeopplastede fotografier eller anmeldelser.

Hva kan jeg selge på Amazon som en ny selger?

Til å begynne med, hvis du er forvirret med mange alternativer rundt deg om hva jeg kan selge på Amazon som en ny selger, kan du velge fra det store utvalget av tilgjengelige kategorier.

  • Som ny selger har du alternativer som mote. Siden alle i disse dager ønsker å bruke trendy klær og hva som er i stil endres stadig for å gjenspeile dagens trender.
  • Et annet alternativ kan være tilpasset tilbehør for unge mennesker. Tilpasset tilbehør er den nye trenden, og det selger godt.
  • Du kan aldri gå galt når du markedsfører et skjønnhetsprodukt fordi de helt klart er en kvinnes favoritt.
  • Hjem og kjøkkenutstyr kan være et annet område å starte som en ny selger siden dette igjen er kvinners favorittshoppingområder hvor de liker å bruke tid på shopping og hvor det også genererer gode salg.

  • Du kan også velge elektroniske enheter, men som ny selger er det risikabelt siden du må investere mye penger i det.

Det viktigste å huske som ny selger er kvaliteten på produktet du produserer for forbrukerne, for hvis du har et produkt som er 10/10, vil salget øke uavhengig av produktet du faktisk selger. Det spiller ingen rolle om du vet hvordan du selger ting, for å måle bedriftens vekst, anbefales det å starte med et respektabelt produkt. Når bedriften din begynner å ekspandere, kan du alltid velge å tilby flere muligheter. Det er en plattform som tilbyr et bredt utvalg av selgerstøttetjenester for din hjelp når du har bestemt deg for hva du vil selge. Vi håper at det nå er klart hva du kan selge på Amazon som ny selger.

Hvordan selge til Amazon Warehouse?

Nå, for eksempel, hvis du ønsker å selge produktene dine til et Amazon-varehus, og er uenige om hvordan du selger på Amazon-varehus, la oss først definere hva et Amazon-varehus er. Det er en avdeling av Amazon som tilbyr rabatterte priser på et utvalg varer. Alle produktene blir deretter vurdert ved hjelp av en 20-punkts kvalitetssjekk.

Nå, hvis du er interessert i å lære å selge til Warehouse, les videre. For å unngå de vanlige feilene nye selgere gjør når de selger til Amazon-varehus. Følg trinnene nedenfor:

1. Meld deg på FBA-oppfyllelse senter ved å fylle ut et skjema og laste opp GST-informasjonen din.

Merk: Du vil da motta en samtale fra FBA og to viktige dokumenter BSA og NOC (No Objection Certificate) (Business Service Agreement) kreves.

2. Etter å ha fullført registreringsprosedyren, må du sende inn produktet til Amazon Warehouse.

Merk: Hvis dette er første gang, vil FBA-oppfyllingssenteret hjelpe deg.

3. Etter å ha valgt produktene dine, bør du konvertere dem ved å bruke FBA-beholdning.

4. Deretter vil du få tilgang til et nedlastingsalternativ på Amazon-dashbordet.

5. Du får da produktetiketten, sammen med strekkoden og emballasjeetiketten, som du må feste på varen du sender til Amazon-lageret.

6. På selve esken må du også oppgi produktets MRP, firmanavn og merkenavn.

7. Deretter kan du sende varene dine til Amazon Warehouse etter å ha fylt ut viktig informasjon, for eksempel varenummer, vekt, plassering og leveringsadresse.

Amazon lagrer tingene dine i varehus som i stor grad drives av automatiserte systemer, roboter og Amazon-ansatte. De er motiverte til å håndtere varene dine med forsiktighet.

Hvilke produkter kan jeg selge på Amazon?

Du kan tilby varer som kosmetikk, bøker, klær, husholdningsartikler, smykker, kjøkkenutstyr, personlige gjenstander, leker, elektronikk, dingser, mat, kjæledyrutstyr, tilbehør og en lang rekke andre ting.

Hva kan jeg ikke selge på Amazon?

Pengemynter, dyr, farlige materialer, alkoholholdige drikker, eksplosiver, skytevåpen og andre relevante gjenstander.

Trenger jeg å ha et nettsted å selge på Amazon?

Nei, du kan begynne å selge på Amazon så snart du har fullført registreringsprosessen. Seller Central-plattformen vil da være tilgjengelig for deg, slik at du kan legge ut produktene dine og begynne å selge dem.

Hvordan viser jeg produktene mine på Amazon?

Du kan enten liste opp produktene dine i bulk ved å bruke excel-baserte inventarfiler eller enkeltvis ved å bruke deres nettgrensesnitt.

Hvordan kan jeg utvide virksomheten min på Amazon?

Markedsfør varene dine, forstå publikummet ditt og lag din egen plattform.

Hvordan selge på Amazon FBA?

Du er ansvarlig for følgende: produktinnkjøp, oppføring, merkevarebygging, promotering og salgsledelse.

Hvor mye koster det å sende varer?

Kostnaden vil variere basert på om du sender individuelt eller gjennom Amazon Logistics og hvordan du har tenkt å formidle produktet ditt.

Hva står FBA for?

Oppfyllelse av Amazon omtales som FBA. Når du bruker FBA, henter Amazon pakkene fra et oppfyllelsessenter og leverer dem til kundene.

Hvordan kontakte Amazons selgerstøtte?

For å få hjelp og få løst problemene dine, ta kontakt med Amazon-selger Brukerstøtte.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du selger ting på Amazon som en individuell selger. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  Konverter MKV til MP4 med disse 11 onlineverktøyene