Slik slår du opp eieren av registreringsnummeret

Hvert kjøretøy har et registreringsskilt og et registreringsnummer trykt på det, denne informasjonen er nødvendig for å identifisere eieren og/eller stedet der det ble registrert. Et av de viktigste kravene for å identifisere kjøretøyet i påkjørsel-tilfeller(ulykker). Alle kjøretøy er registrert med kjøretøyregistreringsnummer ved kjøp av kjøretøy fra utstillingslokalet. For allmennheten er det noen ganger vanskelig å spore identiteten til et kjøretøys eier fra registreringsnummeret. Hvis du lurer på hvordan du finner navn og adresse ved hjelp av registreringsnummer, har denne artikkelen svaret på det. Du vil også lære mer om hvordan du slår opp skiltnummereier og også finne skiltnummer etter navn. Så la oss komme i gang med å lære å identifisere eieren av bilskiltet.

Slik slår du opp eieren av registreringsnummeret

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du leter opp skiltnummereieren i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvorfor vil du finne kjøretøydetaljene?

I dag er det et stort antall biler som kjøpes hver dag, og sammen med dette kjøper folk også nye og brukte biler, daglig registreres og overføres flere biler. På grunn av dette kan det være vanskelig å spore detaljene til eieren. Folk søker etter eierens detaljer på grunn av grunnene nevnt nedenfor.

  • Treff-og-kjør-tilfeller: Å spore en bil bare gjennom dens identitet er vanskelig for påkjørsel-tilfeller, påkjørsel-tilfeller er ulykker der en person ved et uhell slår en annen bil eller en person. Hvis personen som begår ulykken rømmer fra stedet, noteres det som et «Treff and Run». Enkeltpersoner kan notere bilnummeret til kjøretøyet for å finne eieren av kjøretøyet.

  • Bilulykke: Hvis du har pådratt deg en ulykke og har pådratt deg kostnader på grunn av den fysiske skaden på kjøretøyet, kan du spore eieren til den aktuelle personen ved å bruke skiltnummeret.

  • Kjøpe brukte kjøretøy: Hvis du kjøper et annet håndtakskjøretøy gjennom en eier, må du kanskje være trygg på at kjøretøyet tilhører selgeren. Du kan identifisere bilskilteieren ved å skrive inn detaljene via VAHAN-nettstedet .

Hvordan søke på nettsteder for registrering av registreringsskilt?

Du kan bruke lisensoppslagstjenestene som gir deg eieren av kjøretøyet gratis.

Alternativ I: VINCheck

VINCheck er et gratis verktøy for kjøretøyhistorikk og oppslagsverktøy for lisenser. Hvis du bor i USA, kan du enkelt bruke verktøyet. VINCheck har over 268 millioner registrerte kjøretøy i USA.

1. Besøk VINCheck nettsted for å søke etter nummerskilteieren.

2. Skriv inn registreringsnummeret, velg staten og klikk på Søk etter registreringsskilt.

Alternativ II: SearchQuarry

SearchQuarry tilbyr gratis lisensplateoppslagstjenester. Hvis du bor i USA, er dette et godt alternativ for å identifisere eieren av bilskiltet. De oppgir også VIN (Vehicle Identification Number) når du oppgir et nummerskilt. Du kan også søke etter navn, telefonnummer og nummerskilt. De tillater også å finne skiltnummer etter navn.

Derfor er dette hvordan du finner registreringsnummer etter navn.

Hvordan søke i kjøretøyregistreringsdetaljer ved hjelp av SMS?

VAHAN-tjenesten tilbyr også å søke etter et bestemt kjøretøys registreringsnummer uten å bruke Internett. Dette er mulig via SMS for å identifisere nummerskilteier.

Skriv inn VAHAN kjøretøyets registreringsnummer og send en SMS til 7738299899.

Du vil da motta en melding med detaljene som kjøretøyets eiers navn, RTO-detaljene osv.

Hvordan finne ut eieren ved å bruke kjøretøyets registreringsnummer i USA?

I USA og andre land regulerer myndighetene strengt regler for å finne informasjon ved hjelp av et kjøretøys registreringsnummer, nedenfor er noen av metodene for å finne informasjon ved å bruke et kjøretøys registreringsnummer.

  • Av rettshåndhevelse: I tilfelle du er et offer for en påkjørsel (ulykke) eller hvis du ønsker å rapportere hendelsen som et vitne, kan du prøve å kontakte din lokale politi. Det kan hende de ikke hjelper deg med å få identiteten til eieren ved å bruke kjøretøyets registreringsnummer, men de kan sikkert hjelpe deg med situasjonen og undersøke seg selv.

  • Etter kjøretøyidentifikasjonsnummer: I noen land kan du i tillegg trenge et kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN), dette nummeret brukes for å forhindre falsk identifikasjon.

Hvordan spore eieren fra kjøretøyets registreringsnummer ved å bruke VAHAN-nettstedet?

Regjeringen i India gjorde det enkelt å søke etter et kjøretøys registreringsnummer og få informasjon om innbyggere som har sykler eller biler. Vegtransport- og motorveisdepartementet lanserte et register kalt VAHAN. Denne databasen består av alle detaljer om personer registrert med et registreringsnummer.

Personer som søker etter Hvordan slå opp skiltnummereiere, må kanskje følge trinnene nedenfor for å få en idé om hvordan du sjekker kjøretøyets registreringsnumre.

1. Besøk tjenestemannen VAHAN nettsted.

2. Klikk på Know Your Vehicle Details øverst på siden.

3. Skriv inn mobilnummeret ditt og klikk på Neste-knappen for å gå videre til neste trinn.

Merk: Hvis du ikke har en konto, oppretter du en konto ved å klikke på opprett konto.

4. Skriv inn kjøretøyets registreringsnummer i boksen.

5. Skriv inn captcha-koden og klikk på Vahan Search. Nå vil detaljer om eieren av bilen vises.

Merk: Dette nettstedsøket gjelder for alle stater i India og kan bare gi detaljer registrert i India.

Hvordan bruke Transportbook-nettstedet til å finne eiere av skiltnummer?

Transportbook-nettstedet er et flott alternativ når det gjelder Hvordan slå opp skiltnummereier. For å bruke nettstedet trenger man ikke engang å registrere seg og logge inn på tjenesten for å få detaljene til eieren.

1. Besøk Transportbok nettsiden via denne lenken

2. På hjemmesiden vil du se en søkeboks. Der skriver du inn kjøretøyets skiltnummer og klikker på Finn-knappen for å begynne å søke etter skiltnummeret.

3. Detaljene vises etter søket.

Hvordan bruke siffernettsted for å sjekke kjøretøyeierens detaljer?

Folk som lurer på hvordan de skal slå opp skiltnummereiere kan bruke Digital. Digital nettside lar deg søke etter lisenseieren ved hjelp av registreringsnummeret. Sammen med det kan du også angi andre detaljer som eiernavn osv. for å begrense søket.

1. Besøk Siffer nettsted.

2. Velg kjøretøytype blant de tilgjengelige alternativene:

  • Kommersielt kjøretøy
  • Privat firehjuling
  • 2-hjuling

3. Skriv inn navnet på eieren.

4. Til slutt skriver du inn kjøretøyets registreringsnummer.

5. Skriv inn mobilnummeret ditt for å få en OTP og skriv inn mottatt OTP i den angitte boksen.

6. Klikk nå på Jeg er ikke en robot og klikk på Få detaljer for å starte søket.

Hvordan kan du slå opp registreringsskilt med FAXVIN?

FAXVIN er et nettsted som gir en rask og gratis-å-bruke tjeneste for å finne skilt-eieren for folk som søker hvordan de kan slå opp skiltnummer-eier. Den eneste ulempen med dette er at personlig informasjon ikke oppgis. For identifikasjon trenger du et nummer kalt Vehicle Identification Number (VIN), dette nummeret er trykt på frontruten til kjøretøyet ditt. For forskjellige biler er plasseringen av VIN forskjellig. Så, gå til FAXVINskriv inn VIN-nummeret og klikk på Sjekk VIN.

Hvordan finne lisenseierdetaljer ved å bruke ACKO-appen?

Du kan finne detaljene til lisenseieren ved å søke gjennom ACKO-appen, ACKO-appen er en forsikringsapp der du kan søke etter lisenseieren ved å skrive inn kjøretøyets registreringsnummer.

1. Last ned og åpne ACKO-appen på din Android eller iOS.

2. Skriv inn mobilnummeret ditt og trykk på Fortsett.

3. Skriv inn engangskoden og bekreft.

4. Trykk på RTO info present under Gjør mer med ACKO.

5. Skriv inn kjøretøyets registreringsnummer og klikk på pilikonet.

6. Etter å ha lagt inn detaljene, vil kjøretøydetaljene vises.

Kan du slå opp eieren av registreringsnummeret gjennom det offentlige registreringskontoret?

Ja. Hvis de registrerte skiltene er registrert i et offentlig kontor, kan du be der om all informasjon du trenger om eieren og andre detaljer. Tilgjengeligheten av visse tillatelser for å se detaljer basert på kjøretøyets registreringsnummer varierer fra land til land.

Hva er den alternative måten å identifisere lisensskilteier på?

Du kan finne en privatetterforsker for å hjelpe deg med å finne lisensplateeieren, selv om bruken av en privatetterforsker vil koste deg og de refererer til offentlige registre og andre offisielle metoder for å finne personen du leter etter. Du kan enkelt finne en privatetterforsker gjennom et enkelt Google-søk.

Utfør undersøkelsen din før du ansetter en privatetterforsker. Husk at en privatetterforsker også kan henvise til den lokale politiavdelingen i tilfelle det skulle oppstå behov. Ikke glem å sjekke lisensen til privatetterforskeren, sjekk alltid gyldigheten av en lisens før du ansetter en. Denne metoden for Hvordan slå opp skiltnummer eier innebærer å bruke penger.

Er VAHAN-apper tilgjengelige for nedlasting i stedet for å bruke nettstedet?

Nei, VAHAN-appen er ennå ikke lansert på Google Play og AppStore. Foreløpig er bare nettsideversjonen av VAAHAN tilgjengelig for bruk.

Hvordan samler VAHAN informasjon om alle kjøretøyene?

VAHAN henter dataene fra det nasjonale motorkjøretøyregisteret. Disse registrene er levert av RTO og DTO.

Kan jeg finne adressen til eieren av kjøretøyet ved å bruke registreringsnummeret som referanse?

Nei, du kan ikke bruke registreringsnummeret for å få tilgang til noens poster, da det er sikkerhetshensyn som følges av myndighetene.

Kan jeg finne gyldigheten av avgiften til kjøretøyet mitt ved å bruke registreringsnummeret mitt?

Ja, ved å bruke registreringsnummeret kan du finne skattegyldigheten fra VAHAN-nettstedet.

Hvilken app er best for å søke etter informasjon om noen som bruker lisensen deres?

VAHAN-appen er ennå ikke lansert i Play Store. For øyeblikket er ACKO-appen den beste for å søke i kjøretøyeierdetaljer.

Kan jeg få FASTag-registreringsdetaljer ved å bruke registreringsnummeret til en bil?

Nei. FASTag er en e-betalingsmodus som hovedsakelig brukes ved nasjonale bomavgifter, FASTag bruker radiofrekvensidentifikasjon fra FASTag-klistremerket på bilens frontrute. Siden dette bare brukes av embetsmenn fra Indias regjering, kan du ikke få detaljene til noen som bruker registreringsnummeret.

Er det mulig å søke etter kjøretøydetaljene bare ved å bruke et PAN-kortnummer?

Nei, du kan ikke bruke PAN-nummeret til å finne de registrerte eieropplysningene.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du kan slå opp skiltnummereier og finne skiltnummer etter navn. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  Network Address Translation (NAT): En introduksjon