Slik bruker du Shunt Boost i GTA 5

Shunt Boost forvandler effektivt bilen til en ødeleggende ball som nesten helt sikkert vil ødelegge alle som våger å kjøre sammen med spilleren. Er du en GTA 5-bruker og lurer på hvordan du bruker shunt boost i GTA 5? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til shunthopp i GTA 5, følg med til slutten. Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, som om kan du ha shunt-boost og vertikalt hopp og kan du ha shunt-boost og vertikalt hopp.

Slik bruker du Shunt Boost i GTA 5

Du vil bli kjent med hvordan du bruker shunt boost i GTA 5 lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er Shunt Boost?

Shunt Boost forvandler effektivt bilen til en ødeleggende ball som nesten helt sikkert vil ødelegge alle som våger å kjøre sammen med spilleren. En av de mest potente kjøretøymodsene, den har forårsaket kaos i GTA Onlines Freemode. Bare Arena War-kjøretøyer kan bruke Shunt Boost, som er tilgjengelig på Arena War Workshop. Den brukes til å eliminere motstandere som beveger seg i motsatt retning av bilen din.

Er Shunt Boost bra?

Ja, Shunt-boost fungerer bra. Shunt-boost er mer situasjonsbestemt og fokusert på enten å angripe eller unngå angrep. Du treffer personen som står ved siden av deg sidelengs når du shunt-boost. Det er litt rart, men ganske potent.

  Fiks GTA 5-krasj ved oppstart i Windows 10

Kan du ha Shunt Boost og Vertical Jump?

Dette spørsmålet kan ikke besvares med sikkerhet fordi de to bevegelsene er så ulikt. Noen fagfolk hevder imidlertid at en god shunt-boost kan forbedre ditt vertikale sprang ved å øke hastigheten og kraften.

Kan du fly med Shunt Boost?

Ja, med shunt-boost kan du fly; du trenger bare øvelse.

Hvordan bruke Shunt Boost i GTA 5?

Selv om GTA 5 har eksistert veldig lenge, fortsetter den å bli bedre. Utviklerne inkluderte en shunt-forsterkende mekaniker i spillet med Arena War-oppdateringen. Som et resultat vil denne artikkelen vise deg hvordan du bruker en shunt-boost i GTA 5 på alle plattformer.

Shunt-boosten er funksjonen for deg hvis du vil gjøre bilen din til en ødeleggende ball. Du må kjøpe shunt boost før du bruker den. Bare kjør bilen til butikken og kjøp Shunt Boost fra Boost-kategorien.

Å kjøre gjennom Los Santos etter å ha mottatt en shunt-boost for bilen din vil aldri bli det samme igjen. Sammen med helse- og rustningsstengene dine, burde du kunne se en gul stolpe. Denne gule linjen indikerer hvor mye boost som fortsatt er tilgjengelig; når den er tom, kan ikke boosten shuntes.

Her er en kort forklaring på hvordan du bruker shunt boost i GTA 5 med flere plattformer:

  • På PS4 og PS5: For å indikere retningen du vil shunt boost i på en PS4 eller PS5, hold nede X-knappen og trykk deretter på L1- eller R1-knappen. Du kan flytte til venstre ved å trykke L1, og til høyre ved å trykke R1.

  • Forsterke shunter på en Xbox: På en Xbox er alt du trenger å gjøre for å utføre en shuntboost å trykke på A-knappen, etterfulgt av LB- eller RB-knappene for å indikere hvilken retning du vil shunt-boost i.

  • Kontroller for PC Shunt Boost: Det er å foretrekke for PC-spillere å lage sine egne tastebindinger for tilpasset boosting. Som standard kan du gjøre det ved å trykke på venstre eller høyre bevegelsestaster for å angi retningen din etter å ha trykket på X-tasten.

Hvilken knapp trykker du på for å bruke Shunt Boost?

Hvis du er forvirret over hvilken knapp trykker du på for å bruke shunt boost? Avhengig av plattformen deres, må følgende knapper trykkes i Grand Theft Auto Online for å utføre en shuntboost:

  • PC: Hold X mens du trykker på LMB/RMB.

  • PS4: Hold X mens du trykker på L1 og R1.

  • Xbox: Hold inne A og klikk på LB/RB.

Hvordan lanserer du noen med en shunt-boost?

Her er en rask forklaring på hvordan du starter noen ved å bruke en shunt-boost:

1. Åpne GTA Online og start GTA 5.

2. Bruk den vertikale boosten til å heve bilen opp i luften.

3. Vipp bilen til siden ved hjelp av venstre analog spak.

4. Bruk shunt-boosten for å få bilen til å krasje til høyre.

Bilen vil fortsette å gå fremover og holde seg i luften så lenge du holder den på siden. Du må holde kjøretøyet i denne sidelengs holdningen fordi hvis det tilpasser seg, vil du begynne å falle mot bakken.

Hvordan Shunt Jump i GTA?

Her er en kort forklaring på hvordan du starter et online shunthopp i GTA:

1. Start GTA 5 og gå til GTA Online.

2. For å løfte kjøretøyet opp i luften, bruk vertikal boost.

3. Bruk den venstre analoge spaken til å vippe kjøretøyet til siden.

4. For å sende bilen susende til høyre, bruk shuntforsterkeren.

Så lenge du holder bilen på siden, vil den holde seg i luften og fortsette å bevege seg fremover. Du må opprettholde denne sidelengs holdningen fordi hvis bilen begynner å justere posisjonen, vil du begynne å stupe mot bakken. For å holde bilen i luften, bruk den forbedrede hydrauliske boosten flere ganger.

For å gjøre shunthopping enklere, anbefaler vi å utstyre en liten/lett bil med disse modifikasjonene. Selv om det kanskje ikke er så enkelt som å fly i et av GTA Onlines fly, er det fortsatt morsomt å mestre denne metoden.

Hvordan bruker du Xbox Boost?

For å gjøre en shunt-boost på en Xbox, trykk ganske enkelt på A-knappen, etterfulgt av LB- eller RB-knappene for å indikere hvilken retning du vil shunt-boost i.

Hvordan Shunt Boost i GTA Xbox?

Shunt-boosten er funksjonen for deg hvis du vil gjøre bilen din til en ødeleggende ball. Du må kjøpe shunt boost før du bruker den. Bare kjør kjøretøyet til butikken og kjøp shuntboost fra boostavdelingen. Å kjøre gjennom Los Santos etter å ha mottatt en shunt-boost for bilen din vil aldri bli det samme igjen. Se på området under minikartet ditt nederst til venstre på skjermen etter at du har mottatt shunt-boosten. Sammen med helse- og rustningsstengene dine, burde du kunne se en gul stolpe. Denne gule linjen indikerer hvor mye boost som fortsatt er tilgjengelig; når den er tom, kan ikke boosten shuntes.

På en Xbox bruker du først A-knappen og deretter LB- eller RB-knappene fra Xbox-kontrolleren for å shunt-boost på Xbox.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du bruker shunt boost i GTA 5 og hvordan du shunt jump i GTA. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.