Slik fjerner du en konto fra Messenger-appen

Når det gjelder chatting på sosiale medier, kommer Facebook Messenger-appen til å tenke på. Hvert annet år gjør Facebook noen endringer i Messenger-appen. Som i 2008 var det en enkel Facebook-chat; i 2011 ble den utviklet for iOS- og Android-brukere; i 2015 skilte den seg fra Facebook-appen; og i 2018 ga det brukerne en ringetjeneste. I 2020 ga Facebook ut Messenger-skrivebordsappen for Windows og macOS. Den har nå en video- og taleanropstjeneste og andre flotte chattefunksjoner. Selv om Messenger er den mest kjente og enkleste å bruke appen, har noen brukere rapportert problemer. Hvis du er en av dem som har spørsmål, som hvordan du fjerner en konto fra Messenger-appen og hvorfor jeg ikke kan fjerne kontoen min i Messenger, følg med til slutten for svarene. Du vil også lære hvordan du sletter Messenger-kontoen min uten Facebook og hvordan du logger av en konto på Messenger. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne løsningen på alle spørsmålene dine.

Slik fjerner du en konto fra Messenger-appen

Du vil få vite hvordan du fjerner en konto fra Messenger-appen lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Kan du slette Facebook og Keep Messenger?

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

Hvorfor kan jeg ikke fjerne kontoen min i Messenger?

Det er noen sterke grunner til at du ikke kan fjerne kontoen din fra Messenger.

  • En av de vanlige årsakene er at de fleste brukere prøver å fjerne Messenger uten å slette Facebook-kontoene deres. Din Facebook er koblet til Messenger, så du må først slette Facebook-kontoen din, så er det bare du som kan fjerne Messenger-kontoen din.
  • En annen grunn kan være at når du aktiverte funksjonen for gjenoppretting av Messenger-kontoer, ble Messenger-kontoen permanent lagret på enheten din, selv om du mistet telefonnummeret eller e-postadressen.
  Chat-lås hindrer tilgang til Facebook, Messenger og Whatsapp [Android]

Hvordan logger jeg av en konto på Messenger?

Følgende nedenfor er trinnene for å logge av en konto på Messenger:

Merk: Sørg for at du er logget på Messenger-appen med Facebook-kontoen din.

1. Åpne budbringer app på telefonen.

2. Trykk på profilikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Sveip ned og trykk på Kontoinnstillinger.

4. Trykk deretter på Sikkerhet og logg på.

5. Trykk på Se mer fra delen HVOR DU ER PLOGGET PÅ, som vist nedenfor.

6. Trykk på Logg ut av alle økter.

7. Til slutt trykker du på Logg ut for å bekrefte handlingen.

Hvordan fjerner jeg en konto fra My Messenger-appen? Hvordan fjerne en konto fra Messenger-appen?

Du kan fjern en konto fra Messenger-appen din ved hjelp av trinnene nevnt ovenfor om å logge ut av Messenger-kontoen fra Messenger-appen.

Hvordan fjerne konto fra Messenger på Android?

Etter å ha visst hvordan du fjerner en konto fra Messenger-appen, følg trinnene nedenfor der du kan fjerne en konto på Android:

  Slik viser du arkiverte meldinger i Messenger

1. Gå til Innstillinger.

2. Trykk på Apper.

3. Trykk på Messenger fra listen over appene som er installert på Android-telefonen din.

4. Trykk på Lagring og hurtigbuffer.

5. Trykk deretter på Cache > Tøm buffer.

Hvordan fjerner du denne kontoen er også logget på Facebook på denne enheten Messenger?

Du kan fikse denne kontoen er også logget på Facebook på dette enhetsproblemet ved hjelp av trinnene nevnt ovenfor. Ved å tømme hurtigbufferen til Messenger-appen, vil du kunne fjerne Messenger-kontoen.

Hvordan fjerner jeg Messenger-kontoen fra min iPhone? Hvordan fjerne konto fra Messenger på iPhone?

Når du vet hvordan du fjerner en konto fra Messenger-appen, finner du trinnene nedenfor for å fjerne Messenger-kontoen din fra iPhone. Du kan logge ut av Facebook-kontoen din for å bli automatisk logget ut av Messenger-kontoen fra Messenger-appen.

1. Start Facebook app på din iPhone.

2. Trykk på Meny-fanen fra den nederste linjen.

3. Sveip deretter ned til bunnen av skjermen og trykk på Logg av.

4. Trykk på Logg ut fra popup-vinduet for å fjerne kontoen fra Facebook- og Messenger-appene dine.

Hvordan sletter jeg Messenger-kontoen min uten Facebook?

Messenger-kontoen din er sammenkoblet med Facebook-kontoen din. Du må slette Facebook-kontoen fra Facebook- eller Messenger-appen for å slette Messenger-kontoen.

***

Så vi håper denne artikkelen har besvart alle dine spørsmål og bekymringer. Denne artikkelen dekker all viktig informasjon knyttet til Messenger-appen og utloggingsprosessen. Denne artikkelen ga deg en idé om hvordan du fjerner en konto fra Messenger-appen og forskjellige måter å logge ut av en konto fra Messenger. Hvis du fortsatt er i tvil, slipp dem ned i kommentarfeltet nedenfor.