11 beste selfie-apper for å legge til spesialeffekter for Android og iOS

Smarttelefonkameraer har utviklet seg gjennom årene, men standardkameraappen på enhetene våre gjør bare minimum.

Hvis du er glad i å klikke på selfies akkurat som massene der ute, så vil det være en god idé å bruke en selfie-app for å få den perfekte selfien og redigere den slik du vil.

Selfie-apper lar deg legge til effekter, gjøre fargekorrigering, skjule flekker og mye mer. Den er full av funksjoner ment å forbedre bildene dine for å oppnå best mulig resultat hver gang.

I dette innlegget skal vi se på de beste selfie-appene for Android- og iOS-enheter.

Hvis det høres interessant ut, la oss hoppe inn i det.

Fremtredende funksjoner i Selfie-apper

Når vi snakker om sosiale medier, er det første du tenker på en selfie. Selv om smarttelefonkameraer har forbedret seg betraktelig gjennom årene, er det alltid en forskjell mellom profesjonelt klikkede bilder og bilder tatt fra et telefonkamera.

For å øke selfie-spillet ditt kan du bruke selfie-apper som kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på bildene dine i løpet av sekunder og nesten få dem til å se ut som profesjonelle bilder uten å bruke noen avanserte verktøy. Her er noen av de mange funksjonene selfie-apper bringer med seg:

  • Samling av innebygde effekter ✨
  • Evne til å korrigere hudflekker, mørke ringer, trette øyne og mer
  • Evne til å legge til morsomme klistremerker og tekst
  • Klikk på bedre bilder selv i lite lys
  • Øyeblikkelig deling på tvers av sosiale medieplattformer

De fleste apper er gratis å bruke, og de kommer med premiumplaner for å benytte seg av tilleggsfunksjoner. Totalt sett er disse appene flotte, spesielt når telefonen din ikke har de beste megapikslene.

La oss nå gå videre til listen over apper.

Selfie-kamera – Skjønnhetskamera

Selfie-kamera kommer med et skjønnhetskamera, fotokollasjeprodusent og fotoredigering, som du kan bruke til å forbedre bildene dine.

Denne appen har en rik funksjonsliste, som inkluderer filtre for bilder, mat, landskap, kunst og mer som kan brukes umiddelbart. Den har også beskjæringsalternativer, dobbel eksponering og ulike justeringsverktøy.

  ZDlock er en Android-applåseløsning fra ZDBox-teamet

Det er online klistremerker og filtre som du kan bruke mens du klikker på bildet ditt hvis du ikke liker bryet med å legge dem til etter at bildet er tatt. Du kan redigere bilder og videoer i naturpresisjons- og ekstreme skjønnhetsmoduser.

En velsignelse for Android-brukere, denne appen har også et smart galleri der du enkelt kan administrere bildene og videoene dine.

Sweet Selfie: Kamera og redaktør

Med over en million nedlastinger og mange anmeldelser, har dette gratis Android-selfie-kameraet og -redigereren kalt Sweet Selfie markert seg gjennom sitt rike sett med funksjoner som er vanskelig å motstå.

Du kan bruke den til å forvandle de daglige bildene dine til delbare bilder. Her er noen av de flotte funksjonene som fanget mitt øye:

  • Musikkvideo maler
  • Collage maker og fotorutenett
  • Selfiekamera med en haug med skjønnhetseffekter
  • Ansiktsjustering for å forbedre ansiktstrekk
  • Kroppsretusjering for å få en ideell kroppsform om nødvendig
  • Selfie-timer
  • Utskjæringselementer

Les også: Slik redigerer du bilder som en proff i Canva

Du kan også få grunnleggende bilderedigeringsfunksjoner hvis du vil ha noen enkle redigeringer for bildene dine. Selv om denne appen er gratis å bruke, kan du foreta kjøp i appen i henhold til dine preferanser for å utvide funksjonaliteten.

InstaBeauty – sminkekamera

En av de mest populære selfie-redigeringsappene blant iOS-brukere, Instabeauty har mer enn 50 sminkestiler og 100 filtre. Den tilbyr en rekke verktøy for å få selfien din til å skinne som den skal.

Skjønnhetssminkefunksjonene lar deg legge til sminke til huden din mens du beholder den naturlige skjønnheten. Du kan også lage collager i magasinstil fra over 200 elegante maler i selfie-, portrett-, striper- og landskapsmodus.

Den mest populære funksjonen til InstaBeauty er Quicksnap som du kan bruke til å ta flere selvbilde, se gjennom dem og beholde de du liker.

Mint – Selfie-filtre og redaktør

Hvis sesongen har tatt en toll på deg og du har ekstremt tørr hud og urenheter, så er Mint Selfie Editor her for å rette opp det – praktisk talt.

Med sin fuktige hudfunksjon kan du endre huden din på bildet til noe feilfritt mens du beholder dens natur. Det gir en subtil glød i den endelige redigeringen.

  11 fantastiske iOS-ressurser for å gjøre deg til en bedre apputvikler

Hvis du vil forbedre bildene dine ytterligere, kan du bruke et bredt utvalg av filtre eller ganske enkelt redigere bildene dine med ett-trykks bilderedigeringsfunksjonen.

Du kan også klikke på flotte bilder fra det innebygde selfie-kameraet.

YouCam Perfekt

Hvis målet ditt er å oppnå glamorøse bilder, kan YouCam Perfect være din nye beste venn. Med over 800 millioner nedlastinger på iOS og Android har dette bilderedigeringsprogrammet alle verktøyene du trenger for en flott selfie.

Her er noen av hovedfunksjonene til denne appen:

  • Magisk børste og lag
  • Fremhev eller skjul objekter med uskarphet
  • Fotobakgrunn og objektfjerner
  • Collager, rammer og effekter
  • Filtre, justeringer, klistremerker og fonter

De raske redigeringsfunksjonene til YouCam Perfect kan brukes til å redigere bilder og videoer med et enkelt trykk. Du kan også oppgradere planen din for å få tilgang til noen flotte premiumfunksjoner, som inkluderer mer enn tusen rammer, fonter, klistremerker og mer.

Facetune Editor

Et annet fantastisk alternativ i Android- og iOS-selfie-apper er Facetune Editor. Den lar deg fange søkelyset ved å fjerne distraksjoner fra bildene dine og gjøre bakgrunnen uskarp eller erstatte den med en ny.

Den har en enorm katalog med funksjoner som til sammen lar deg redigere selfiene og videoene dine med kraftige effekter i hver ramme.

Du kan spille med metning, legge til filtre, redigere og jevne ut videoene dine – alt dette i løpet av minutter for det sosiale medieinnlegget som fanger alle øynene.

Kamera 360

Camera 360 er utvilsomt en av de beste selfie-kameraene og redigeringsappene for iOS- og Android-brukere. Det kan være din go-to-app hvis du leter etter en problemfri løsning som vil redigere bildene dine på kort tid og også lar deg klikke på vakre selvportretter.

Noen av de mange kule funksjonene til Camera360 inkluderer:

  • Ansiktsretusjering
  • Ett-trykks forskjønne
  • Profesjonelle funksjoner forenklet for en lekmann
  • Samling av filtre
  • Galleri med kule klistremerker
  • Høykvalitets sanntids selfie

I tillegg får du også grunnleggende bilderedigeringsfunksjoner, som beskjæring, justeringer, metning, uskarphet og en innebygd collage maker, som du kan bruke for å gi bildene et flott utseende.

Cymera

Cymera er en slik app tilgjengelig på iOS og Android som lar deg redigere bildet ditt og måten du presenterer disse bildene på. Den kommer med et kraftig innebygd kamera som tar bilder feilfritt og lar deg redigere dem for å forbedre den generelle visuelle kvaliteten.

  Hvordan iOS 13 vil spare iPhone-batteriet (ved å ikke lade det helt)

Du kan også få bildene dine til å poppe ved hjelp av 130 forskjellige filtre og forskjellige verktøy for å hjelpe med retusjering, fargekorrigering og mer.

BeautyPlus

En av de mest populære selfie-appene der ute, Beauty Plus har forskjellige funksjoner for å skape ditt perfekte øyeblikk. Her er noen av dem:

  • Auto-forskjønningsmodus
  • Skjønnhetsoppgradering
  • Effekter i massevis
  • Innebygd skjønnhetsselfie-kamera

Dessuten, hvis du er misfornøyd med en uønsket gjenstand eller person på bildene dine, kan du enkelt fjerne dem ved hjelp av AI-teknologien.

Denne appen forbedrer kvaliteten på bildene samtidig som den beholder deres naturlige skjønnhet for å sikre at du ikke ser ut som en helt annen person. BeautyPlus er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter.

Retrica

OG-ene kjenner Retrica som en av de aller første appene som redigerer selfiene dine med mange fantastiske filtre. Den er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter og har over 100 millioner nedlastinger.

Det er også et sosialt medienettverk der du kan finne redigeringsinspirasjon til selfiene dine fra andre mennesker og samhandle med dem.

Dessuten lar den deg lage GIF-er og videoer ved å bruke bildene tatt av kameraet ditt. Du finner mange flere funksjoner i denne appen, så jeg vil anbefale å sjekke ut denne.

B612

B612 er en alt-i-ett-app for kamera, foto og videoredigering, og har et bredt utvalg av funksjoner som hjelper deg å ta den perfekte selfien. Den kommer med trendy filtre, klistremerker, effekter og redigeringsalternativer som oppdateres nesten daglig.

En av de beste funksjonene til denne appen er at den lar deg lage filteret ditt, som du kan bruke til å ta selfies via det innebygde kameraet. Denne appen har nylig inkludert AR-funksjoner også, så du kan forvente noen kule muligheter fra den.

Du kan laste ned B612 på Android- og iOS-enheter gratis.

Siste ord

Den beste bruken av selfies-apper er ikke å endre ditt fysiske utseende fullstendig, men å forbedre bildet for å gjøre opp for visse situasjoner. For eksempel, hvis du har et slitent ansikt på grunn av mangel på søvn, er det lysproblemer, eller kamerakvaliteten er ikke den beste.

Selfie-appene ovenfor vil hjelpe deg i disse situasjonene og mer.

Deretter kan du lære hvordan du fjerner uønskede objekter fra bildene dine.