Slik sletter du Crunchyroll-kontoen din permanent

Crunchyroll er for tiden en av verdens ledende streamingplattformer for anime. Den har en mengde anime TV-serier og filmer, alt fra klassikere til de nyeste utgivelsene som Chainsaw Man. Men hvis du har bestemt deg for å velge bort Crunchyroll, har vi dekket deg. Vi vil lære deg hvordan du deaktiverer og sletter Crunchyroll-kontoen din permanent i denne veiledningen. Sjekk ut denne trinnvise guiden hvis du trenger hjelp til å avslutte Crunchyroll-kontoen din.

Slett Crunchyroll-kontoen din (desember 2022)

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, vil vi forklare hvordan du kan deaktivere/slette Crunchyroll-kontoen din i denne opplæringen. Vi har også lagt til en seksjon for brukere som ønsker å slette en annens konto i tilfelle de går bort. Når det er sagt, la oss se på trinnene:

Slik kansellerer du Crunchyroll-medlemskapet ditt

Før du kan deaktivere (les slett, forklart nedenfor) Crunchyroll-kontoen din, minner strømmeplattformen deg på at du må kansellere ditt aktive abonnement. Når du besøker kontodeaktiveringssiden for Crunchyroll, får du en melding som ber deg om å kansellere et gjentakende medlemskap.

Så sjekk guiden vår for hvordan du kansellerer Crunchyroll-abonnementet ditt og avslutter medlemskapet uten problemer. Du ville allerede ha gått gjennom denne prosessen hvis du sluttet å bruke plattformen for en stund siden. Vel, rett etter at du kansellerer abonnementet ditt, kan du gå videre med trinnene for å slette kontoen din.

  Hva betyr "FTFY", og hvordan bruker du det?

Slett Crunchyroll-kontoen din i 3 enkle trinn

Før vi detaljerer prosessen for å slette kontoen din, vil vi gjerne forklare en forvirrende ting om denne prosessen. Crunchyroll har faktisk ikke et dedikert «Slett konto»-alternativ i innstillingene eller noe sted på nettstedet. Strømmeselskapet tilbyr imidlertid en «Kontodeaktivering»-side som vel ikke deaktiverer kontoen din. I stedet sletter den faktisk kontoen din for alltid. Du kan ikke aktivere kontoen din på nytt hvis du følger trinnene nedenfor og deaktiverer Crunchyroll-kontoen din. Kontoen din vil være borte for alltid, så les bare videre hvis du har bestemt deg.

Med det ute av veien, følg disse trinnene for å slette Crunchyroll-kontoen din på din Windows-, macOS- eller Linux-stasjonære eller bærbare datamaskin:

1. Gå først til Crunchyroll-nettstedet og logg på med legitimasjonen din. Deretter navigerer du til Crunchyroll’s siden for kontodeaktivering via linken her. Du vil ikke ha mulighet til å nå denne siden hvor som helst i innstillingene, så du må stole på lenken vi har lagt ved.

2. Du kan velge hvilken som helst av de oppførte årsakene til å deaktivere kontoen din og skrive inn eventuelle ytterligere begrunnelser i feltet nedenfor. Deretter skriver du inn passordet ditt for bekreftelse før du klikker på «Deaktiver nå»-knappen.

3. Etter å ha klikket på deaktiver-knappen, vil du se en popup som ber om endelig bekreftelse for å slette kontoen din. Meldingen i popup-vinduet minner deg om at «du kan ikke ANGRE dette!» handling. Når du klikker OK, vil Crunchyroll-kontoen din bli slettet.

  Hvordan finne skjulte ting på iPhone

4. Når prosessen er fullført, vil du se et varsel som lyder «Kontoen din er slettet» øverst på hjemmesiden. Ja, kontoen er slettet og ikke deaktivert, slik støttesiden kanskje får deg til å tro.

Slett Crunchyroll-konto for noen som døde

Selv om prosessen med å stenge en Crunchyroll-konto ikke er lett, er den heller ikke den vanskeligste. Så hvis du er ansvarlig for noens digitale arv etter deres bortgang, følg trinnene ovenfor for å slette Crunchyroll-kontoen deres hvis du har påloggingsinformasjonen deres.

På den annen side, hvis du ikke har påloggingsinformasjonen til den avdøde personen, må du kontakte Crunchyrolls supportteam ved å bruke denne Link til «Kontaktside». og forklar situasjonen din for dem.

Velg «Medlemskap» som problemet, skriv inn e-postadressen din og legg inn «Forespørsel om å slette konto» eller «Forespørsel om sletting av konto» i emnedelen. Skriv deretter inn søknaden din og husk å inkludere e-postadressen til den avdøde brukeren. Crunchyrolls supportteam vil hjelpe deg umiddelbart, og de vil slette kontoen og all data knyttet til den permanent.

For å lukke denne delen vil vi minne deg på at det er viktig å slette en avdød persons nettkontoer for å forhindre identitetstyveri og for å beskytte kontoene deres mot hackere.

ofte stilte spørsmål

Er Crunchyroll lett å kansellere?

  Fiks BitTorrent-feil som prosessen ikke får tilgang til

Ja! Du kan enkelt si opp medlemskapet ditt i noen få trinn. Den har en rekke forskjellige metoder avhengig av betalingsmetoden du bruker for å få medlemskapet. Du kan sjekke ut vår guide om hvordan du kansellerer Crunchyroll-abonnementet ditt for å bli kvitt det uten problemer.

Er Crunchyroll trygt?

Det er en helt sikker og lovlig plattform for å streame anime, da de eier alle nødvendige lisenser for alt innholdet i biblioteket deres.

Er det lovlig å se anime på Crunchyroll?

Ja, det er helt lovlig å se anime på Crunchyroll siden det er en offisiell plattform med alle nødvendige lisenser for å streame anime som Chainsaw Man og One Piece. Så du trenger ikke å bekymre deg for juridiske problemer mens du bruker Crunchyroll.

Hvordan gjenoppretter du en slettet Crunchyroll-konto?

Vel, du kan ikke gjenopprette en slettet konto. Mens Crunchyroll lar brukere nuke kontoene sine gjennom «Kontodeaktivering»-siden, deaktiverer ikke plattformen kontoen. Den sletter kontoen din permanent på forespørsel, og du kan ikke gjenopprette den kontoen. Du må opprette en ny Crunchyroll-konto og få et nytt abonnement for å se anime.

Lukk Crunchyroll-kontoen din permanent

Det er det for vår guide om hvordan du sletter Crunchyroll-kontoen din. Vi håper vi var i stand til å gi deg en løsning med klare trinnvise instruksjoner. Følg med på Beebom for flere artikler relatert til anime-strømmenettsteder som Crunchyroll, dekning av populær anime som One Piece, Jujutsu Kaisen og mer. Vel, sørg for å se noen av de populære animene før du sletter kontoen din. Gi oss også beskjed om grunnen til at du bestemte deg for å slette kontoen din i kommentarene nedenfor.