Reparer Discord-nedlastingsfeil på Windows 10

Discord er en populær plattform for diskusjoner og kontakt med mennesker på tvers av forskjellige land. Du kan uttrykke dine synspunkter på stort sett alt fra forretningsreiser til familiefester, spill, filmer og andre hete temaer. Noen brukere har imidlertid ofte problemer med å fikse Discord-nedlastingsfeil Windows 10. Hvis du også går gjennom noe lignende, kommer denne artikkelen til unnsetning. Vet også om hvorfor jeg ikke kan laste ned Discord på Windows 11 og på telefonen min. Så fortsett å lese!

Slik fikser du Discord-nedlastingsfeil på Windows 10 eller 11

Før du går videre til mer tekniske aspekter, sørg for at du har prøvd disse grunnleggende metodene for å fikse discord-nedlastingsfeil Windows 10:

  • Pass på at du laster ned Discord fra den offisielle Uenighet nettsted
  • Prøv å starte enheten på nytt for å fjerne apper og prosesser som kjører i bakgrunnen
  • Dobbeltsjekk at Windows- eller Android-enheten din er koblet til internett

Hvorfor kan jeg ikke laste ned Discord på Windows 11?

Du må ha sett Discord-brukere som lurer på hvorfor jeg ikke kan laste ned Discord på Windows 11. Hvis du står overfor det samme, fortsett å lese artikkelen for å vite hvordan du kan bli kvitt det.

  Fiks ETD Control Center Høy CPU-bruk i Windows 10

Metode 1: Vent på Discord Server-oppetid

Hvis du ikke klarer å laste ned Discord på Windows-enheten din, er sjansen stor for at andre brukere også står overfor det samme. Årsaken bak dette er at appen står overfor problemer med servernedetid. Du kan se etter det samme ved å gå til hovedsiden Discord status nettstedet på systemet ditt.

Her finner du alt fra tidligere hendelser til aktuelle problemer appen står overfor. Hvis problemet ligger her, må du vente noen timer til det er løst.

Metode 2: Feilsøk nettverkstilkobling

En annen metode er å løse eventuelle problemer med Internett-tilkobling for å fikse Discord-nedlastingsfeil på Windows 10 eller 11. Se vår guide for å feilsøke problemer med nettverkstilkobling på Windows 10.

Metode 3: Frigjør plass i Windows

Hvis lagringsplassen din er full, vil du møte nedlastingsfeilen. Du kan sjekke guiden vår for å frigjøre plass på harddisken på Windows 10. For å bli kvitt unødvendige filer fra Windows-PCen din, her er trinnene du må følge:

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å åpne Windows-innstillinger.

2. Her klikker du på Systeminnstillingen.

3. Klikk deretter på Lagring-menyen i venstre rute.

4. Her kan du administrere lagringsplasser og frigjøre plass om nødvendig.

5. Trykk deretter på Windows-tasten, skriv inn Apper og funksjoner og klikk på Åpne.

6. Søk etter det ubrukte programmet som opptar plass, og velg deretter Avinstaller-knappen for å bli kvitt det.

  9 løsninger for å fikse Discord Krisp som ikke fungerer

Herfra kan du fjerne apper og midlertidige filer for å gjøre nok lagringsplass tilgjengelig for Discord.

Metode 4: Prøv en annen nettleser

Nettlesere har ofte innebygde applikasjoner og utvidelser som hindrer brukere i å laste ned visse apper og programvare. I dette tilfellet er det du kan gjøre å bytte til en annen nettleser og prøve lykken der. Så hvis du tidligere prøvde å laste ned via Firefox, prøv:

Metode 5: Kontakt Discord Support

Hvis du fortsatt ikke kan fikse Discord-nedlastingsfeil Windows 10, kan du la eksperter håndtere situasjonen som en proff. Gå over til Discords støtteside og ta kontakt med kundestøtteteamet.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned Discord på telefonen min?

Alle liker å ha enkel tilgang til sine favorittspill og plattformer. Enkelte ting kan imidlertid forårsake feil når du får tak i dem. Så hvis du også står overfor problemer mens du laster ned Discord på smarttelefonen din, her er de beste og mest effektive metodene for å fikse det.

Metode 1: Frigjør telefonlagring

Utilstrekkelig telefonlagring kan også hindre brukere i å laste ned og installere apper på enheten din. For å frigjøre plass kan du avinstallere unødvendige apper og flytte bildene og videoene dine til en ekstern maskinvare. Dette vil frigjøre telefonlagring, øke hastigheten og gjøre etterslep til et sjeldent fenomen.

Følg disse trinnene for å gjøre opp plass til Discord:

1. Åpne smarphone-innstillingene og trykk på Apper-alternativet.

2. Gå til menyen Se alle apper.

  9 beste verktøy og tjenester for å lage discord-emojis/emotes

4. Deretter trykker du på en app (f.eks. Adobe Scan) og velger alternativet Avinstaller.

Metode 2: Tilbakestill Android-smarttelefon

Hvis de ovennevnte vanlige metodene og frigjøring av telefonlagring ikke klarte å løse problemet, må du kanskje tilbakestille smarttelefonen. Hard tilbakestilling vil slette alle data, filer og applikasjoner som er installert på enheten din. Husk derfor alltid å gjøre dette til din siste utvei.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, og de varierer fra produsent til produsent, må du sørge for de riktige innstillingene før du endrer noen. Følgende metoder ble prøvd på Motorola Edge 30.

1. Gå til enhetens innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Systeminnstilling.

3. Deretter trykker du på Tilbakestill alternativer og velger ditt foretrukne alternativ.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan fikser jeg Discord-nedlastingsfeil?

Ans. Hvis du ikke kan laste ned Discord, kan du prøve noen av de ovennevnte metodene.

Q2. Hvorfor sier Discord stadig at nedlastingen mislyktes?

Ans. Det kan være flere grunner til at Discord-nedlastingen mislyktes, for eksempel dårlig internettforbindelse, utilstrekkelig lagringsplass, virus osv.

Q3. Hvordan fikser jeg ødelagt Discord-installasjon?

Ans. For å fikse korrupt Discord-installasjon kan du kjøre SFC- og DISM-skanning. Dette vil finne og erstatte korrupte filer med en hurtigbufferkopi for å sikre at du kan installere Discord uten avbrudd.

Q4. Har nedlasting av Discord et virus?

Ans. Det kommer an på. Du kan installere virus på enheten din hvis du laster ned Discord fra en upålitelig kilde. På samme måte kan det å bli med i chatterom og kommunisere med ukjente mennesker også gjøre deg til et offer for malware-angrep.

***

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å fikse Discord-nedlastingsfeilen Windows 10. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du gjerne sende dem i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lese videre.