Hvordan fungerer mynter på TikTok

Hele verden hengir seg til TikTok, og populariteten øker fortsatt. TikTok har blitt en fin måte å drepe tid på, og mange har allerede gjort karriere på det også. Hvis du er en fan, vil du forstå hver fans takknemlighet for deres favorittartist eller TikTok-innholdsskaper. Å ha den minste sjanse til å vise takknemlighet kan være storartet for mange fans. TikTok-mynter er en fin måte å vise din kjærlighet og respekt for din favorittinnholdsskaper. Vet du ikke hva er TikTok-mynter og hva brukes TikTok-mynter til? I denne artikkelen vil du vite hvordan mynter fungerer på TikTok og hvorfor er TikTok-mynter billigere på skrivebordet.

Hvordan fungerer mynter på TikTok

TikTok er et kinesisk merke etablert i 2016, og like etter at populariteten begynte å nå toppen, introduserte TikTok mange funksjoner som senere skulle hjelpe innholdsskapere og deres fans. En slik funksjon er TikTok-myntene. Fortsett å lese for å forstå hvordan mynter fungerer på TikTok.

Hva er TikTok-mynter?

TikTok mynter er valutaen i appen som kan brukes til å sende til din favorittinnholdsskaper. Disse myntene kan kjøpes med ekte penger og lagres i appen, det vil si TikTok-lommeboken. Dette er uttrykksikonene og diamantene du ser i live-strømmen og kommentarene til en TikTok-innholdsskaper. Du kan også lade opp kontoen din og kjøpe deg kampanjer, men dessverre kan disse myntene ikke refunderes, så bruk dem med omhu.

  Hvordan komme seg rundt et TikTok-forbud

Når en skaper har fylt opp nok gaver, kan de bytte myntene mot ekte penger. Hver gave som en fan sender sin elskede innholdsskaper har en annen verdi. For eksempel er Panda-emojien verdt 5 mynter, mens Drama Queen er verdt 5000 mynter.

Hvordan fungerer mynter på TikTok?

TikTok-mynter er en av de mest effektive måtene å skildre takknemlighet til dine elskede innholdsskapere. Disse myntene kan brukes til å kjøpe gaver og diamanter. Det beste er at TikTok-innholdsskaperen som mottar gavene kan løse dem inn, når de har nok gaver og diamanter, ved å konvertere dem til ekte penger. De kan samle diamanter som er verdt 5 cent. Hver diamant er 50 % av verdien av myntene. Det er utvilsomt den beste måten å tjene penger på TikTok.

Den gode nyheten er at du også kan få gratis mynter, og vi gir deg en flott artikkel som gir deg tilgang til gratis mynter. Les artikkelen vår om hvordan du får gratis TikTok-mynter. Nå som du har en liten ide om hvordan mynter fungerer på TikTok, la oss forstå hvordan du kjøper mynter på TikTok for å få et klarere bilde av ideen.

Hvordan kjøpe mynter på TikTok?

For å kjøpe mynter på TikTok, må du følge de gitte trinnene.

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

  Kan jeg banne på TikTok?

2. Trykk på Profil fanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på hamburgerikonet fra øverste høyre hjørne.

4. Trykk deretter på Innstillinger og personvern.

5. Trykk på Saldo.

6. Trykk på Lad opp.

7. Velg deretter ønsket myntpakke og trykk på Lad opp.

8. Trykk til slutt på Bekreft.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan mynter fungerer på TikTok.

Hvordan kjøper jeg TikTok-mynter på Google?

Dessverre kan du ikke kjøpe TikTok-mynter andre steder enn på TikTok-appen. Du kan bare bruke Google til å åpne TikTok-nettstedet. Følg trinnene nevnt ovenfor for å kjøpe fra TikTok-appen.

Hva brukes TikTok-mynter til?

TikTok-mynter brukes til å gi en annen innholdsskaper. Det er en måte å vise takknemlighet og takknemlighet for en annen innholdsskaper. Disse myntene kan også være en god inntektskilde.

Hvor mange TikTok-mynter lager en diamant?

Som du allerede vet, lar TikTok deg gaveartikler. Disse gavene kan konverteres til diamanter, som du kan gjøre om til ekte penger. Disse diamantene er verdt 50% av verdien av mynter. 100 mynter tilsvarer 50 diamanter, og på samme måte tilsvarer 10 000 mynter 5000 diamanter.

Hvor mye er 10000 mynter TikTok?

Som vi allerede har sagt, kan du enkelt bytte den inn mot ekte penger. 100 TikTok-mynter verdt $1,29. Du kan kjøpe mynter i varierende mengder på opptil 10 000 mynter om gangen. Vil du vite hvor mye er 10000 mynter? Vel, for øyeblikket koster 10 000 mynter $134,99.

Merk: Verdien på myntene endrer seg stadig, så fortsett å sjekke TikTok.

Er mynter på TikTok faktiske penger?

Nei, mynter er ikke ekte penger, men du kan få faktiske penger fra dem. Hvis du også er en innholdsskaper og fansen din har sendt deg gaver som emojis i livestrømmen din og kommentarer, kan du gjøre disse gavene om til faktiske penger når du har lagret et stort beløp. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan mynter fungerer på TikTok.

  Hvordan bli bekreftet på TikTok uten følgere

Hvor mye er 500 TikTok-mynter?

Nå som du har en ide om hvordan mynter fungerer på TikTok, vil det koste $6,45 å kjøpe 500 mynter.

Hvordan kjøper jeg gave på TikTok?

Ved hjelp av mynter kan du gi gave til andre TikTok-videoskapere. Vet du ikke hvordan du sender en gave på TikTok? Det er lettere enn du tror. For det, følg de gitte trinnene.

1. Trykk på Kommentarer-ikonet på videoen du ser på på TikTok-appen din.

2. Trykk deretter på gaveikonet og velg ønsket gave du vil sende.

3. Til slutt trykker du på Send.

Hvorfor er TikTok-mynter billigere på skrivebordet?

Du har sikkert lagt merke til at du betaler mer når du bruker appen. Å bruke skrivebordet kan gjøre det ganske billigere å kjøpe TikTok-mynter, ettersom du ifølge den offisielle nettsiden kan spare opptil 31%.

Men hvorfor er mynter billigere på stasjonære datamaskiner? Vel, App Stores tar en provisjonsavgift for betalinger gjort til appselskaper gjennom butikkens betalingsprosess. Tenk på det: Hvis du kjøpte myntene direkte fra TikTok-nettstedet, ville du ikke betale noen mellommenn. Er du fortsatt villig til å velge betaling gjennom appen?

***

Selv om det kan høres ganske risikabelt ut å bruke de hardt opptjente pengene dine på en app, kan det være en flott, enkel og rask måte å vise takknemlighet til TikTok-innholdsskaperne dine. Vi håper at du forstår hvordan mynter fungerer på TikTok eller har en klarere ide om mynter på TikTok faktiske penger. Still gjerne alle dine tvil og legg til forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor.