Slik ser du likte innlegg på Facebook-appen

Den amerikanske virksomheten Meta Platforms er eieren av nettstedet Facebook for personlig kommunikasjon og sosiale medier. Mark Zuckerberg startet Facebook i 2004 sammen med andre Harvard College-studenter. Enheter med Internett-tilkobling, som bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, kan få tilgang til Facebook. Brukere kan opprette en profil på Facebook, utveksle tekst, bilder og andre typer medier med andre brukere som har akseptert å være deres venner eller, avhengig av personverninnstillingene, med publikum. Hvis du er noen som leter etter tips for å se likes på Facebook, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kan se likte innlegg på Facebook og se innlegg du likte på Facebook på FB-appen og nettsiden.

Slik ser du likte innlegg på Facebook-appen

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du kan se likte innlegg på Facebook i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvor er Like-delen på Facebook?

Facebook tilbyr deg en plattform for å samhandle med brukere fra hele verden. Du kan legge ut bilder, dele videoer og ruller, lage en direktestrøm samt reagere på andres innlegg. Det er så mange ting du kan gjøre på Facebook, men den vanligste modusen for interaksjon som det sosiale nettverket er kjent for over hele verden er Like-alternativet.

  Direktestrøm til YouTube, Twitch, Facebook og mer med disse 10 verktøyene

Nylig har like-knappen fått en ny oppdatering, hvor du får flere alternativer å reagere med i stedet for å bare like et innlegg. Uansett er det ganske enkelt å like bilder eller innlegg. Du finner like-delen på Facebook ved å gå til kontoens aktivitetslogg-meny.

Hvordan se innlegg du likte på Facebook-appen? Hvordan ser du likte innlegg?

Du kan nå lære hvordan du enkelt kan se likte innlegg på Facebook ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Facebook-appen på din iOS eller Android enhet.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på feedsiden.

3. Trykk på ikonet med tre prikker ved siden av alternativet Rediger profil.

4. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger.

5. Trykk på Aktivitetslogg.

6. På aktivitetsloggsiden, sveip ned og trykk på Interaksjoner.

7. Fra rullegardinmenyen trykker du på Liker og reaksjoner.

8. Du kan se innlegg du likte på Facebook her.

Hvordan se innlegg du har likt på Facebook Web (skrivebord)?

I 2008 var det 100 millioner registrerte medlemmer på Facebook, og i juli 2010 var det 500 millioner. På tidspunktet for selskapets kunngjøring i juli 2010, viste data at 150 millioner mennesker brukte mobile enheter for å få tilgang til Facebook, som ble brukt daglig av halvparten av personene nevnt ovenfor i til sammen 34 minutter.

  Fiks Ingen data tilgjengelig på Facebook-liker

Den vanligste formen for interaksjon på Facebook var, og er, å like noens innlegg. Hvis du vil lære hvordan du ser likte innlegg på Facebook, kan du gjøre det ved å følge trinnene vi har gitt:

1. Besøk Facebook nettside på nettleseren din.

2. Skriv inn din Facebook-kontolegitimasjon og klikk på Logg på.

3. Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre på tidslinjen.

4. Fra profilsiden din klikker du på ikonet med tre prikker.

5. Klikk på Aktivitetslogg.

6. Klikk på Interaksjoner fra venstre rute.

7. Fra rullegardinmenyen klikker du på Liker og reaksjoner.

8. Du kan nå se innleggene du likte på Facebook.

Hvorfor kan jeg ikke se mine likes på Facebook?

Du kan enkelt se dine likes på Facebook ved å sjekke metodene vi har nevnt. Det kan imidlertid være tilfeller der du ikke kan se dine likes. Noen brukere vil begrense hvem som kan se likes. Det indikerer at ingen utenfor nettverket deres kan være vitne til handlingen. I noen tilfeller begrenser de hvem som har tilgang til lignende slik at det bare er synlig for dem. Det kan hende du legger merke til at noen liker siden din, men antallet øker kanskje ikke. Sjelden setter sideadministratorene opp sidene sine privat på en måte som hindrer mange brukere fra å like dem. Når noen ser ut til å ha likt en side, men begrensninger hindrer likes fra å telle, kan dette utgjøre et problem.

  Hvordan fikse en midlertidig utilgjengelig Facebook-kontofeil

Hvorfor kan jeg ikke se alle menneskene som likte et innlegg?

Det kan være flere grunner til at du ikke kan se likes på Facebook. Du kan for eksempel se et innlegg med et spesifikt antall likerklikk, men når du sjekker personene som likte det, finner du at antallet personer er mindre enn antall likes.

Det kan bety én av to ting:

Du kan nå skjule antall likes på innleggene dine ved å endre personverninnstillingen til Only me, som betyr at bare du kan se antall likes eller reaksjoner på innleggene dine, ingen andre.

Hvorfor kan jeg ikke se hvem som har likt innleggene mine lenger på Facebook?

Selv om du alltid kan se antall personer som har likt innlegget ditt på Facebook, kan det hende at dette tallet ikke representerer det totale tallet. Det er synlig, spesielt når du sjekker likes og du ikke finner noen av personene. Enkelt sagt, liker ikke innlegget ditt stemmer overens med navnene som er synlige på liker-listen. Det kan bety at personen som likte innlegget har blokkert deg eller omvendt. Vanligvis skjer det når en bruker som likte innlegget ditt har deaktivert kontoen sin midlertidig, og dermed gjør likes synlige, men ikke kontoen sin.

Hvorfor kan jeg ikke se alle reaksjoner på Facebook 2022?

Hvis du ikke kan se alle reaksjoner på Facebook, kan det skyldes den personlige innstillingen til personen hvis innlegg du ser på. Hvis brukeren har endret reaksjonspreferansen til På innleggene dine, kan du ikke se alle reaksjoner på alle innlegg fra den kontoen eller strømmen, siden de er skjult for andre. Denne innstillingen kan også endres når som helst.

Merk: Du kan fortsatt sjekke personene som har reagert på innlegget, samt reaksjonene på innleggene dine.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære hvordan du ser likte innlegg på Facebook. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.