9 beste mekaniske tastaturer for Mac-brukere

Uansett hvilket tastatur du har, men når du får oppleve spenningen med mekaniske tastaturer, kan du ikke motstå dem.

Er det på tide å oppgradere Mac-en med et mekanisk tastatur? Å velge et mekanisk tastatur fra de utallige tilgjengelige alternativene på markedet er ikke en lett oppgave. På grunn av de forskjellige funksjonene som er tilgjengelige på hvert mekanisk tastatur, gir det en unik opplevelse for Mac-brukere.

Å velge riktig mekanisk tastatur kan være vanskelig med mange alternativer, inkludert trådløse tastaturer med store volumknapper, Mac-tastaturer med håndleddsstøtte, funksjonstaster og RGB-belysning.

Men ikke bli forvirret. Vi har utarbeidet en veiledning for å hjelpe deg med å velge det riktige tastaturet for din Mac for å møte dine behov.

Hva er et mekanisk tastatur?

Begrepet mekanisk tastatur refererer til et tastatur med fjæraktiverte brytere. I motsetning til vanlige tastaturer, har mekaniske tastaturer individuelle kontroller for hver tast.

Ved bruk av et mekanisk tastatur registreres et tastetrykk med et mye lavere trykknivå. Det er en grunn til at dette er tilfelle siden mekaniske tastaturer har mekaniske brytere under hver tast som erstatter gummilagene med en mekanisme.

Hvordan er mekaniske tastaturer nyttige?

Mekaniske tastaturer regnes ofte som noen av markedets mest nyttige og fantastiske produkter. Brytere under hver tast gir en overlegen skriveopplevelse enn standardtastaturer. Ved å bruke det håndfaste tastaturet hjelper brukerne å skrive mer nøyaktig og presist.

Følgende er noen hovedårsaker som gjør mekaniske tastaturer nyttige og et favorittvalg blant teknologer.

  • Komfortabel å bruke: Det er en særegen bryter under hver tast, så et mekanisk tastatur føles vanligvis mye bedre når du skriver, ettersom fingrene dine reagerer raskere.
  • Presis: Med mekaniske tastaturer kan brukere skrive lettere, og de vil gjøre færre feil eller trykke feil tast fordi de er mer nøyaktige, noe som gjør at de er mindre sannsynlige for å gjøre feil. For programmerere og maskinskrivere kan de være utrolig nyttige.
  • Langvarig: Gjennomsnittlig levetid for et mekanisk tastatur er mellom 20 og 100 millioner tastetrykk, mens levetiden til et membranbasert tastatur bare er rundt 5 millioner.
  • Tungvekt: Det er fordeler og ulemper med mekaniske tastaturer. De er generelt tyngre og mer holdbare enn membrantastaturer, noe som betyr at det er mindre sannsynlig at de beveger seg rundt på skrivebordet ditt.
  Hvorfor Hinge slettet kontoen min?

Typer mekaniske tastaturbrytere

Bytte til et mekanisk tastatur krever justering først. Mange brukere er tiltrukket av mekaniske tastaturer for deres brukervennlighet og holdbarhet. Nedenfor vil vi undersøke de tre hovedtypene av tastaturbrytere.

Lineære brytere

Når den er trykket helt ned, gir den lineære brytertypen ingen taktil tilbakemelding, noe som gjør skrivingen jevn og komfortabel. Fra begynnelse til slutt får du et tilsvarende kraftnivå som et membrantastatur. Som et resultat er denne bryteren betydelig mer stillegående enn andre.

Taktile brytere

Den taktile tilbakemeldingen som tilbys av denne brytertypen er i tråd med navnet. Når du trykker ned tasten, hører og føler du en liten støt, noe som forbedrer skriveopplevelsen.

Klikkbare brytere

Klikkbare brytere ligner på taktile brytere, bortsett fra at de gir et lavt nivå av fysisk tilbakemelding. Sammenlignet med de to andre alternativene gir de de mest tilfredsstillende resultatene.

Selv om det finnes utallige mekaniske tastaturalternativer for Mac, har vi håndplukket noen av de beste valgene som passer dine behov. La oss utforske dem.

Das Keyboard 4 Professional

Das tastaturer har fortsatt å være et favoritt mekanisk tastatur gjennom årene. Med sine imponerende Mac-spesifikke alternativer.

Das Keyboard 4 Professional er perfekt for kontorbruk, med en full layout og et talltastatur på enden. I tillegg til talltastaturet er det dedikerte kontroller for musikkavspilling, inkludert en volumknapp, som vi ikke ofte ser på andre tastaturer.

Tastatur 4 fungerer også som en USB 3.0-hub, slik at du ikke trenger å strekke deg bak Mac-en for å koble til musen eller minnepinne.

Nøkkelegenskaper

  • Das Keyboard 4 har en utmerket brukervennlighet og er godt bygget.
  • De fleste oppsett bør kunne bruke den gummibelagte kabelen, siden den er lang og fleksibel.
  • Tastaturet inkluderer et volumhjul og dedikerte mediekontroller.

CIY X77 Hot-Swappable

Av en god grunn har CIY hot-swappable tastaturer blitt rost for sine avanserte funksjoner. Hot-swappable brytere, programmerbare makroer, en avtakbar USB-C-ledning, RGB-bakgrunnsbelysning og USB-C-kompatibilitet gjør den til en fremragende på denne listen.

Med flere spillalternativer tilgjengelig for Mac enn noen gang, er det nå det perfekte tidspunktet for å tenke seriøst på å få et mekanisk tastatur som er i stand til å håndtere spilloperasjoner på Mac-en.

En sterk håndleddsstøtte, klebrig tekstur og små fordypninger på tastene gjør disse tastene enda mer komfortable.

Nøkkelegenskaper

  • Avfall er lett å fjerne.
  • RGB-belysning og funksjoner kan tilpasses med denne kraftige brikken.
  • TKL-tastaturer kan byttes ut når som helst.

Keychron K2

Keychron K2 er et flott mekanisk tastatur for de som jobber hjemme eller har interne jobber. Å finne det riktige mekaniske tastaturet kan være utfordrende, men det er verdt det.

  Fjern duplikater fra "Åpne med"-alternativet i høyreklikk-kontekstmenyen [OS X]

Den kompakte layouten på 75 prosent gjør den til en flott følgesvenn for skriving og lett spilling på et lite skrivebord. En mer mild klakk kan høres når du trykker på tastene til Keychron K2, og det er ingen skarp klikkelyd som kunne høres når du bruker tradisjonelle mekaniske brytere.

Det er ikke for alle å like brune brytere, så hvis du foretrekker Gateron røde eller blå brytere, er du heldig – du kan erstatte dem med en gang.

Nøkkelegenskaper

  • Et elegant RGB-bakgrunnsbelysning med en sjarmerende tastehette
  • Har en Mac-lignende layout
  • Bytter enkelt mellom opptil 3 Bluetooth 5.1-enheter

Keychron C2 kablet tastatur i full størrelse

Keychron mekaniske tastatur er av grei byggekvalitet, og C2 leverer anstendig ytelse. Ved å bruke hele oppsettet kommer brettet med ABS-taster med doble skudd.

Bortsett fra RGB, er C2 begrenset til kablet tilkobling (via USB-C). Til tross for den høyere prislappen som C2 tilbyr for øyeblikket, er det fortsatt ganske mange alternativer for å bestille den.

Nøkkelegenskaper

  • Mac-optimalisert layout.
  • Med en flettet kabel inkluderer C2 en kablet USB Type-C-tilkobling.
  • Med den kan du tilpasse opplevelsen av å skrive per tast.
  • En sjarmerende hvit LED-bakgrunnsbelysning er innebygd i ABS-tastene.

Bærbart 60 % spilltastatur

Det er ikke mye kostnad involvert i å kjøpe et mekanisk tastatur. MageGee MK-Box 60 % mekanisk tastatur er en bærbar enhet med to bryteralternativer, en enfarget bakgrunnsbelysning og en mekanisk tastaturformfaktor. Dette er et utmerket valg å ta hvis du begynner.

Klikkblå eller lineære røde brytere er tilgjengelige, men de kan ikke hot-swaps. I tillegg kan tastene byttes. Hvis du bestemmer deg for å tilpasse tastaturet, kan du velge tastene.

Nøkkelegenskaper

  • Tilpass enkelt effekten av opplyste LED-lys.
  • Tastaturets vinkel kan justeres, og USB-kabelen kan tas av.
  • Bryteren lager en høy klikkelyd når den trykkes.
  • Dette LED-lyset er spekket med tilpassbare lyseffekter.

Dette tastaturet MacTigr

Das Keyboard MacTigr er et utmerket valg for Mac, og tilbyr en flott skriveopplevelse og en solid konstruksjon.

Som et resultat eksisterer MacTigr i utgangspunktet. Enkelt sagt er MacTigr et «gjennomtenkt» tastatur – Das har lagt all sin energi i å gjøre det så praktisk og herlig brukbart som mulig.

Dessuten støtter MacTigr full N-Key rollover, noe som gjør det mulig å trykke på et hvilket som helst antall taster du velger. Dette er spesielt nyttig for noen spillsjangre.

Nøkkelegenskaper

  • Et tastetrykk på opptil 100 millioner er tilgjengelig.
  • Det er en glede å skrive jevnt og uanstrengt.
  • En vanvittig rask USB-C-hub med to porter.
  • Lavprofilerte PBT-taster fra Das Keyboard gir holdbarhet.
  Hva er kodene for RPG Simulator?

Keychron K2

Designet av Keychron, er K2 et 84-tasters trådløst mekanisk tastatur med et elegant utseende og følelse. Dens overlegne Mac-oppsett med snarveier, dedikerte piltaster og funksjonstaster gir en utmerket Mac-opplevelse.

Bluetooth 5.1-teknologien lar deg koble til tre forskjellige enheter samtidig. Dessuten legger dette tastaturet også til muligheten til å koble til mobiltelefoner, iPad, bærbare datamaskiner og eksterne enheter via USB. Videre er det en USB Type C-tilkobling på enheten.

På grunn av dens trådløse natur kan du ha bekymringer om ventetid. Til tross for dette har tastaturet en rimelig ventetid. Kablede tilkoblinger er best for spill, og ledninger kan kobles til via Type C USB-porten.

K2 kommer med et reservebatteri som lar brukere skrive i 72 timer eller bruke tastaturet i syv dager.

Nøkkelegenskaper

  • K2 har alle Mac-funksjonstastene du trenger, takket være den unike layouten.
  • K2 har en batterilevetid på 240 timer.
  • En hvit LED-bakgrunnsbelysning og moderne tastaturforklaringer lar deg justere lysstyrken etter humøret ditt.

Logitech MX trådløst tastatur

Med lavprofiltaster som leverer høye flytnivåer, er Logitechs mekaniske tastatur for Mac en annen av de beste for Mac.

Dette tastaturet har sterk belysning som lyser opp bakgrunnsbelyste taster så snart hendene berører dem. Dessuten tilpasses den automatisk til ulike lysforhold, slik at du kan jobbe med den selv når du er på farten, og den er enklere å bruke.

Ved å bruke Bluetooth Low Energy kan du bruke det trådløse MX Mechanical-tastaturet med et bredt spekter av enheter på praktisk talt alle operativsystemer.

Nøkkelegenskaper

  • Skriving med letthet og stillhet.
  • Lyser smart.
  • Gir rask lading via USB-C.
  • Presisjonsorientert tastaturoppsett.

60 % trådløst tastatur

60 % trådløst mekanisk tastatur er et flott tillegg til Macs liste over mekaniske tastaturer. Den er best egnet for å gi den beste Mac-brukeropplevelsen. Dette tastaturet stresser ikke fingrene dine, fra å spille spill til å gjøre kontorarbeid. Det er enkelt å skrive, og du trenger ikke å plage deg selv med ekstra press for å bruke tastaturet.

Uansett om du vil reise for et møte med dette tastaturet eller flytte til andre byer, har dette tastaturet deg dekket.

Nøkkelegenskaper

  • Du kan koble til den på 3 forskjellige måter.
  • Bryteren er en klassisk blåfarge som reagerer raskt og ikke henger etter.
  • Det trådløse mekaniske tastaturet passer i de fleste vesker og er reisevennlig og lett å bære.

Siste ord

De beste mekaniske tastaturene vi har valgt for din Mac er alle de beste du kan finne, og de vil veilede deg mot et produkt som dekker dine behov og budsjett.

Velg et trådløst tastatur for kontorarbeid, men hvis du leter etter det perfekte spilltastaturet, anbefaler vi å investere i et kablet tastatur.

Det kan også være lurt å utforske de beste nettverktøyene for å teste tastaturet ditt.