8 beste salgsstedssystemer (POS) for å utvide virksomheten din

Et salgsstedssystem (POS) lar kunder betale for varer eller tjenester, vanligvis i en detaljhandel. På et fysisk sted bruker en bedrift et POS-system for å akseptere kortbetalinger eller elektroniske betalinger.

Hva er et salgsstedssystem (POS)?

Point-of-sale (POS)-systemer brukes i detaljhandelsbedrifter som butikker, restauranter og barer for å opprettholde salgstransaksjonen og for å fremskynde betalingsprosessen. POS-systemer er sammensatt av en datamaskin, en skjerm, en kvitteringsskriver og en kontantskuff på deres grunnleggende nivå.

Inndatautstyr, inkludert tastatur, mus, strekkodeskanner og betalingsterminal, er også inkludert i POS-systemet. Programmet tilbyr ledere og eiere dybdegående salgsinformasjon samtidig som det hjelper kasserere med å behandle transaksjoner og administrere kundeordrer raskt og nøyaktig.

Med andre ord er salgsstedssystemer (POS) programvare- og maskinvareintegrerte systemer som brukes til å lagre, behandle og registrere salgstransaksjoner.

Selv om de kan brukes i andre bransjer, brukes disse systemene ofte i detaljhandel, gjestfrihet og restaurantbedrifter. Siden alle gjeldende POS-systemer er digitale, kan du sjekke ut en kunde fra hvor som helst. En POS-app og en Internett-kompatibel enhet, som et nettbrett eller en telefon, er alt du trenger.

Ved å muliggjøre en raskere og mer nøyaktig utsjekking, brukes de av kunder og bedrifter for å spare tid og penger. I tillegg gir POS-systemer bedrifter informasjon om kundenes preferanser, slik at de kan skreddersy tjenestene til kundenes behov.

Den grunnleggende funksjonen til et POS-system er å holde oversikt over salg, administrere kundeinformasjon, håndtere betalinger og produsere rapporter som hjelper bedriftseiere bedre å forstå klientellet deres og ta informerte beslutninger om varelageret deres.

I tillegg tilbyr det butikker en effektiv måte å administrere varelager og salg på, samtidig som kundene kan betale raskt.

Bedrifter kan øke produktiviteten, kutte utgifter og forbedre kundeservicen ved å bruke dataene produsert av et POS-system. POS-systemer kan også lage et kundelojalitetsprogram som lar kundene dra nytte av rabatter og andre tilbud.

For å oppsummere er Point of Sale (POS)-systemer intelligente innovasjoner som har gjort det mulig for bedrifter å effektivt utføre transaksjoner, spore salg og lagre forbrukerinformasjon. En mer moderne transaksjonsmetode har forbedret hvordan selskaper kommuniserer med sine kunder.

Denne artikkelen vil se på flere plattformer som tilbyr POS-systemer.

Hvorfor er POS et så viktig tannhjul i betalingssyklusen for detaljhandelsbedrifter?

POS er en avgjørende komponent for enhver bedrift som selger ting. Men et robust kassesystem gjør mer enn å utføre salgstransaksjoner.

Integrasjonen av POS-systemer med andre teknologier i dag bidrar til å effektivisere prosesser. I tillegg kan en POS automatisk støtte selgertransaksjoner og hjelpe til med analyse.

Vi vil lære hvor viktig POS er for detaljhandel i denne delen.

I følge statistikk kjøpte 581 milliarder transaksjoner med Visa, Master og andre kort i 2021. Du kan se de spesifikke transaksjonsdetaljene i figuren nedenfor.

Her er noen flere begrunnelser for hvorfor POS er viktig for detaljhandel:

  • Bedrifter kan øke funksjonaliteten og flyten ved å implementere POS, som effektiviserer daglige prosesser.
  • Med moderne og mobile POS-systemer kan bedrifter utføre transaksjoner fra forskjellige avsidesliggende steder. I tillegg kan bedrifter etablere butikk på forskjellige forbigående steder som messer, håndverksutstillinger, utstillinger osv.
  • POS-systemer strømlinjeformer salgsrelaterte data ved å logge, spore og gi sanntidsdatatilgang raskt og effektivt.
  • POS-systemet gir en enkel måte å overvåke hver ansatts ytelse på salgsmål.
  • Moderne POS-systemer beregner skatt, inkludert mellom stater, og tilbyr enkel skatteadministrasjon og sparer tid.
  • Å holde styr på varelageret gjør det enkelt å legge inn nye bestillinger for varene.
  12 ClickFunnels-alternativer å bruke i 2022

Avslutningsvis hjelper POS bedrifter med å være mer kostnadsbevisste, sparer tid på å administrere salgsdata, forbedrer kundeforhold, gjør bedrifter mer fleksible og mobile, og registrerer viktige lager- og inntektsdata.

Hva er tingene du bør se frem til når du velger en POS for bedriften din?

Ethvert selskap som engasjerer seg med detaljhandel, hotell eller tjenesteorienterte transaksjoner, samt enhver ny virksomhet som starter, må ha POS-systemer. Bedrifter kan øke produktiviteten, forbedre kundeservicen og effektivisere driften med riktig POS-system.

Imidlertid kan det være utfordrende å velge hvilket POS-system som passer best for virksomheten din når så mange alternativer er tilgjengelige.

Vi vil undersøke noen få spesielle elementer i denne delen som kan hjelpe deg med å velge den ideelle POS for din bedrift.

  • Når du velger et POS-system, er det avgjørende å vurdere faktorer som sikkerhet, kundeopplevelse, integrasjon, priser og kundebehandling.
  • Hvis bedriften din har mange lokasjoner og høyere årlige inntekter, trenger du vanligvis en POS med flere funksjoner, funksjonalitet og styrke enn mindre firmaer.
  • Det ville være best å bestemme om du trenger On-Premise POS, Mobile POS eller Cloud POS.
  • Små bedrifter som søker etter uavhengige installasjoner uten internettforbindelse og engangsinstallasjoner av maskinvare kan vurdere POS på stedet.
  • For bedrifter som ønsker å redusere folkemengdene ved faktureringsskranker og for rask fakturering i forskjellige etasjer, anbefales mobil POS. I tillegg er det ikke nødvendig med spesialiserte POS-systemer med mobil POS.
  • Store, varierte virksomheter som søker etter sanntidsdatasynkronisering på tvers av sine mange lokasjoner, bør bruke sky-POS. Cloud POS krever heller ikke vedlikehold av maskinvare.
  • Cloud POS tilbyr kontinuerlig integrasjon med flere uttak, stabile internettforbindelser, sanntids detaljiststatistikk og skalerbar lagring. Videre gir den rapporter og forretningsinnsikt.
  • Viktige elementer å ta i betraktning når du fullfører POS-systemet er lagerstyring, skatteberegning, gi innsikt i virksomhetens salg, sanntidsstøtte, sikkerhet, integrasjoner, etc.
  • Til slutt må man vurdere kostnadene forbundet med installasjon, opplæring og tilhørende tjenester. De fleste POS krever ingenting for installasjon og opplæring, men ekstra tilbehør belastes.

Selv om det kan være skremmende å velge et POS-system for virksomheten din, vil tipsene nevnt ovenfor sikkert hjelpe deg med å velge et POS-system for virksomheten din. Man må også vurdere maskinvare- og programvarealternativene og sikkerhetsfunksjonene som følger med dem.

La oss nå utforske listen over de beste POS-plattformene.

Squareup POS

Et innovativt salgsstedssystem (POS) kalt Squareup POS gjør det enkelt for selskaper av alle slag å ta betalinger direkte fra kundene sine. Det er et omfattende, altomfattende betalingssystem som gjør det mulig for bedriftseiere å akseptere betalinger i ulike formater.

Det gjør det mulig for bedrifter å raskt ta imot betalinger fra kunder i hvilken som helst valuta på grunn av dets enkle og intuitive design.

Det gir også sanntids transaksjonssporing og diverse statistikker som kan hjelpe bedrifter med å ta bedre operasjonelle beslutninger. Videre følger den PCI DSS-standarder og er sikker.

Med funksjoner inkludert et digitalt kvitteringssystem, muligheten til å akseptere en rekke betalingsformer og et integrert dashbord for sporing av salg, er denne betalingsløsningen enkel å sette opp og bruke.

Bedrifter kan trygt ta betalinger fra kunder personlig eller online takket være Squareup POS, som tilbyr en enkel og sikker transaksjon for alle parter.

Denne banebrytende løsningen gir bedrifter ressursene de trenger for å raskt og sikkert godta betalinger samtidig som betalingsprosessen for forbrukere og kunder strømlinjeformes.

Det er ingen oppsett eller månedlige avgifter ved bruk av Square Point of Sale-programvare. Når du godtar betalinger, belaster de bare 2,6 % + 10 per trykk, dip eller sveip.

Shopify POS

Shopify POS er et robust og tilpasningsdyktig salgsstedssystem laget for å støtte bedrifter i alle størrelser i å nå sine mål. Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt, lagerstyringsmuligheter og kompatibilitet med de nyeste betalingsmetodene.

  12 beste hex til RGBA fargekodekonverterere

Bedrifter kan opprettholde orden og effektivitet samtidig som de gir kundene den beste handleopplevelsen med Shopify POS.

Det er en nettbasert programvare som gjør det mulig for bedrifter å spore salg, administrere kundekontoer og etablere kundesalgsprosesser raskt og effektivt.

Den er enkel å bruke og gir bedrifter tilgang til ulike funksjoner, inkludert klientlojalitetsprogrammer, rabatter for gjentatte forretninger, kundeadministrasjonsverktøy, kundestøtte og helpdesk-tjenester og mer.

Teknologien gjør det mulig for forhandlere å akseptere betalinger hvor som helst og bedre administrere deres forretningsdrift. Den er designet for å gjøre salgsprosessen effektiv, nøyaktig og sikker.

Du kan også endre betalingsprosedyren på Shopify for å matche butikkens stil og preg.

To Shopify POS-alternativer er tilgjengelige: Lite og Pro, og begge er kompatible med Shopify-planer. Hver Shopify-plan inkluderer gratis tilgang til Shopify POS Lite.

Pro-versjonen koster $89 per plassering hver måned. Det er ingen ekstra kostnad for oppsett. Det anbefales å bruke Pro-versjonen for skalering og mer betydelig lagerbedrift.

Stripe Terminal

Stripe Terminal er en one-stop shop for bedrifter som leter etter en pålitelig og sikker måte å motta betalinger på. Ved å fjerne behovet for separate løsninger, gjør Stripe Terminal det mulig for bedrifter å behandle personlig og kort-ikke-tilstede betalinger raskt og effektivt.

De nyeste betalingsteknologiene, inkludert flere betalingsvalg og svindelforebyggingsfunksjoner, er tilgjengelige for forhandlere gjennom Stripe Terminal.

I tillegg lar Stripe Terminal bedrifter tilpasse alle aspekter av betalingsprosessen, fra betalingsstrømmer til integrasjoner med andre tjenester.

Den er tilgjengelig via nett- og mobilapplikasjoner og lar bedrifter trygt og raskt ta kundebetalinger.

Siden Stripe Terminal overholder alle PCI-sikkerhetskrav, anses den som PCI-kompatibel. Den er også ende-til-ende-kryptert og tokenisert, noe som gjør den til en av de sikreste betalingsløsningene på markedet akkurat nå.

I tillegg gir Stripe Terminal statistikk og analyser for å hjelpe bedrifter å bedre forstå betalingsvanene til kundene deres og ta mer informerte beslutninger.

Stripe Terminal tilbyr forhåndssertifiserte kortlesere, sentralisert flåteadministrasjon og konfigurerbar API. Prismodellen er pay-as-you-go. Det er ingen oppstarts-, månedlige eller skjulte avgifter, og prisene kan nå 4,3 % avhengig av plasseringen.

Lightspeed POS

Med alle verktøyene du trenger for å foreta personlig, online og kontaktløse kjøp og bli betalt raskt, er Lightspeed Payments en moderne, sikker og økonomisk betalingsløsning. Denne skybaserte POS sikrer transaksjoner med innebygd svindeldeteksjon, ende-til-ende-kryptering og PCI-kompatibel maskinvare.

Bedrifter kan administrere inventar, kundedata, analyser og mer ved hjelp av Lightspeed. Selskapet tilbyr en robust nettbasert plattform samt en mobilapp.

Takket være plattformens skybaserte arkitektur, kan ansatte se rapporter på veien og jobbe fra hvilken som helst enhet og plassering. Det er enkelt å administrere varer mellom lokasjoner etter behov og overvåke lagernivåer fra hvor som helst.

Systemet er enkelt å implementere med kontaktløse mobilbetalinger som Apple Pay og Google Pay.

Din eCom-butikk og POS-system kan enkelt synkronisere salgsdataene for å strømlinjeforme driften og unngå utsolgte problemer.

I 14 dager kan bedrifter bruke Lightspeed POS uten kostnad. De har en prisstruktur for å imøtekomme alle typer virksomheter og størrelser. Prisene varierer fra $69/måned for lavvolumbruk til bedriftsnivå for høyvolumbruk. Det er ingen ytterligere konfigureringsgebyrer.

Salg POS

Et moderne system laget eksklusivt med asiatiske markeder i tankene kalles Vend POS System. Det er en robust detaljhandelsplattform som kombinerer et skybasert salgsstedssystem, tilpasningsdyktig maskinvare, pålitelig betalingsbehandling og enkel lagerstyring for å hjelpe forhandlere med å drive virksomhetene sine mer vellykket og lønnsomt.

Systemet tilbyr mange tilleggstjenester, inkludert lojalitetsprogrammer og administrasjon av kunderelasjoner, og hjelper bedrifter med å administrere kundedata, behandle betalinger raskt og sikkert og holde oversikt over salg.

Det gir et komplett utvalg funksjoner og tjenester tilpasset asiatiske forhandleres behov, noe som gjør det til det perfekte alternativet for selskaper som prøver å skaffe seg et konkurransefortrinn.

  Slik kansellerer du HBO på Roku

De tilbyr kundene muligheten til å tilpasse POS-systemet for å passe deres forretningsbehov. Programvaren deres er svært sikker, pålitelig og enkel å bruke. Den gir forskjellige funksjoner for å imøtekomme detaljhandel, for eksempel sanntidsanalyse, lagersporing, avansert rapportering, etc.

De har forskjellige prisstrukturer for å møte flere land i Asia-Stillehavsområdet, som kan fås fra prissiden.

Erply POS

Den beste skybaserte salgsstedet (POS)-løsningen for selskaper i alle størrelser er Erply. Erply tilbyr en hel pakke med løsninger for å hjelpe bedrifter med å administrere sine operasjoner, øke salg og kundetilfredshet, og skape en bedre total kundeopplevelse.

Med funksjoner som sanntids lagerstyring, lojalitetsprogrammer, e-handelsintegrasjoner og integrert betalingsbehandling, er Erply enkel å sette opp og betjene.

I tillegg tilbyr Erply kundehjelp gjennom et dyktig team av fagfolk som er forpliktet til å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av POS-systemene deres.

Det muliggjør en konsistent kundeopplevelse på tvers av en rekke lokasjoner og divisjoner. Den tilbyr også data og analyser for å hjelpe organisasjoner med å ta kloke beslutninger.

En 60-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig, og prissystemet er designet for kjedebedrifter og grunnleggende frittstående POS. Den månedlige prisen starter på $39.

Helcim POS

Helcim er passende for din bedrift hvis du ønsker å unngå å investere i POS-utstyr eller programvare og kun ønsker å akseptere betalinger gjennom POS. Du trenger bare en gratis Helcim-konto, Helcim-kortleseren og en datamaskin eller Internett-tilkoblet enhet for å starte.

Installer Helcim-programvaren på enheten du har valgt, koble den til kortleseren og begynn å godta betalinger.

Uten tilleggskrav kan Helcim-programvare installeres på hvilken som helst arbeidsstasjon, nettbrett eller smarttelefon, noe som sparer tid og penger.

Dens karakteristiske trekk er at den lar deg opprette så mange brukere du trenger uten ekstra kostnad når organisasjonen din utvides. Andre POS-systemer tar imidlertid betalt basert på antall brukerkontoer; derfor er dette ikke tilfelle med dem.

Kortleseren er robust, tilpasningsdyktig og rimelig. Det koster bare én gang, pares med hvilken som helst enhet, og lar deg godta betalinger i registeret eller mens du flytter.

Når du oppretter din gratis Helcim-konto og bruker engangsavgiften på $109 for Helcim-kortleseren, vil Helcim POS være aktivert. Ingen månedlige betalinger, oppsettskostnader eller utfordrende langsiktige utstyrsleieavtaler.

PayPal POS

Når det gjelder å tilby sikre betalingsbehandlingstjenester til bedrifter, er PayPal markedsleder. Point-of-Sale (POS)-systemet fra PayPal er et alt-i-ett-alternativ for selskaper som trygt og raskt må godta betalinger.

For å opprettholde problemfri drift tilbyr PayPal kortlesere, terminaler, kvitteringsskrivere, strekkodeskannere og annet tilbehør.

Systemet har muligheter, inkludert automatisk bokføring, berøringsfrie betalingsalternativer og enkelt personaloppsett. En mobilapp del av PayPals POS-system gjør det mulig for bedrifter å ta betalinger fra kunder ved å bruke smarttelefonene sine.

Kunder kan bruke et kredittkort eller PayPal-kontoen sin til å foreta kjøp fordi POS-systemet er koblet til PayPals forretningsmuligheter. I tillegg har POS-systemet flere funksjoner som gjør det enklere for små bedrifter å holde styr på salg og administrere varelager.

Alle populære kredittkort, inkludert Visa, Mastercard, American Express og Discover, kan aksepteres av den. I tillegg gjør det kunder i stand til å få en rekke elektroniske betalingsmetoder, inkludert Google Pay og Apple Pay.

Både nybegynnere og erfarne brukere vil synes det er ganske brukervennlig. Dessuten støtter dette POS-systemet betalinger online og personlig, og gir bedrifter fleksibiliteten de trenger for å opprettholde stadig skiftende kundeforventninger.

Det er en fast avgift for hver transaksjon med PayPal POS. Betal akkurat når du er betalt er prispolitikken. Hver transaksjon, enten det involverer et kort, manuell kortregistrering, fakturering eller en QR-kode, medfører et gebyr.

Siste ord

Hvis vi sier POS-systemer som forretningspartner i detaljhandelstransaksjoner, så kan det ikke være en feil. Fra enkle mobile betalingsprosessorer til å kontrollere store bedrifter med flere lokasjoner er mulig gjennom salgssted (POS).

POS-systemers evner gjør det enklere å drive virksomheten din og mindre komplisert. De vil administrere inventar, sikkerhetskopiering av data (skybasert POS), salgssporing, lojalitetsprogram, rabatter osv., og håndtere salgstransaksjoner.

Deretter kan du sjekke ut skybasert programvare for lagerstyring.