Beste 11 RGB-vifter for perfekt luftstrøm og bedre utseende

For at enhver PC skal yte sitt beste, er det viktig å være spesielt oppmerksom på luftstrømmen i en PC.

Selv om det ikke er det mest attraktive aspektet ved en PC, er luftstrøm en av de vitale aspektene som man bør være spesielt oppmerksom på. Vifter spiller en betydelig rolle for å oppnå den perfekte luftstrømmen i enhver PC.

La oss diskutere hvordan en vifte hjelper på luftstrømmen i en PC.

Hvordan hjelper en vifte med luftstrømmen?

Hvis kabinettet ikke er tilstrekkelig ventilert, kan den varme luften føre til at systemet overopphetes, noe som kan skade ytelsen. For å løse dette problemet hjelper en vifte, en av de viktigste komponentene i en datamaskin, til systemets optimale kjøling.

Du bør være klar over et par ting før du begynner å organisere og posisjonere fansen. Men når du først har dem, er det relativt enkelt og praktisk å sette dem opp for optimal ytelse.

De nye RGB-viftene har en innstilt viftehastighet på opptil 1500 RPM og tilbyr ganske god ytelse for optimal kjøling samtidig som de gir en estetisk og feel-good stemning.

Her er noen ting du bør huske før du kjøper en RGB-vifte.

Funksjoner å se på før du velger RGB-vifter

#1. Størrelse

RGB-viftestørrelsen varierer fra 120 mm til 140 mm. Selv om viftene med størrelse 120 mm gir en langsommere driftshastighet, brukes den for å produsere mindre støy og for å være mer kompatible.

  Privilege-eskaleringsangrep, forebyggingsteknikker og verktøy

På den annen side har 140 mm viftene lengre holdbarhet da de produserer den optimale mengden luftstrøm.

#2. Bråk

Enhver forbruker foretrekker en lydløs vifte i stedet for en støyende. De med en større bladstørrelse produserer mindre støy da de jobber langsommere, men er litt dyrere enn viftene med en mindre størrelse da de opererer med høy hastighet.

#3. Hastighet

Det sies at jo høyere hastighet RGB-viften har, desto bedre kjøletjeneste gir den. En vifte som roterer raskt har sannsynligvis en motor med høyere effekt og produserer flere vibrasjoner mens du bruker PC-en. Men det er å foretrekke å sikte på en vifte mindre enn 30dB hvis viftestøy forstyrrer deg.

#4. Farge

Ettersom selve navnet RGB står for rød, grønn og blå, spiller farger en viktig rolle når du velger en RGB-vifte. Det anbefales å kjøpe en modell PC med brukervennlig programvare som lar deg administrere disse fargene problemfritt.

La oss nå utforske noen av de beste RGB-viftene for perfekt luftstrøm og et bedre utseende.

MasterFan MF120 Halo

Laget med unike lydabsorberende materialer og en støyreduksjonsmetode, er MasterFan MF120 Halo en ny serie som tilbyr luftkjøling for CPU flytende radiatorer. Det gir den perfekte blandingen av kjøling og stillhet i ett produkt.

Den består av en duo-Ring-adresserbar RGB-belysning med 24 individuelt kontrollerte ARGB-lysdioder, som produserer en fantastisk visuell effekt.

Den består av en hybrid viftebladdesign som produserer statisk trykkluftstrøm for å bekjempe økt motstand og impedans.

Den har en kontrollert, dynamisk hastighet som kan redusere støy eller øke luftstrømmen. Videre gir det en lydløs opplevelse av kjøling sammen med lang levetid.

Antec 120mm Case Fan

Med et 12V RGB-grensesnitt og et lager med høy stabilitet, produserer Antec 120mm Case Fan en god luftstrøm og rask kjøleeffekt.

Den har en enkel installasjonsprosess fordi 12V RGB-grensesnittet er koblet sammen med en seriekjede som gjør kabelhåndteringen enklere.

  10 måter å tilpasse Slack-kontoen din

Det livlige RGB-grensesnittet lar deg nyte et annet bilde etter at du har slått på. Vifterammens bueoverflate er styrt, noe som resulterer i tilstrekkelig ventilasjon, stor varmeavledningskapasitet og god luftstrøm og kjøleeffekt. Det gir en mindre støyende opplevelse.

CORSAIR iCUE SP120 RGB Elite

CORSAIR iCUE SP120 RGB Elite stimulerer systemet ditt med levende lys og lav støyeffekt. Den nyeste utviklingen i programvaren forvandler hele oppsettet ditt til et sømløst, fullstendig oppslukende økosystem.

Det gir en støysvak opplevelse med høy ytelse. Ved å bruke antivirvelvinger gir det en forsterket kjøleeffekt.

Denne viftens åtte individuelt adresserbare RGB LED-er tilbyr en delikat og utsøkt lysende effekt. Det er ekstremt estetisk tiltalende for øynene dine.

ARCTIC P12 PWM PST A-RGB (3-pakning)

Med 12 digitale A-RGB LED-er i viften, gir ARCTIC P12 PWM PST A-RGB fullfargekontroll og en kraftig lyseffekt og er svært optimalisert for høyt statisk trykk.

Den innebygde Y-splitteren på viften og A-RGB-ledninger gjør det enkelt å installere og administrere ekstra vifter. Den har høyt statisk trykk, noe som sikrer økt luftmotstand og en effektiv kjøleeffekt.

Den 4-pinners kontakten hjelper til med å regulere turtallet effektivt, noe som gjør hele opplevelsen mindre støyende. Den gir maksimal ytelse med sin nyeste teknologi.

ASUS TUF Gaming TF120 ARGB chassisvifte

Ved å gi opptil 250 000 driftstimer med sitt avanserte væskedynamiske lager, gir ASUS TUF gaming TF120 ARGB chassisvifte deg den beste opplevelsen.

Det gir god sirkulasjon av luft. Antivibrasjonsputene hjelper til med å redusere støynivået.

Det meget brede turtallsområdet sikrer optimal kjøling av systemet. Sammenlignet med tradisjonelle RGB-vifter gir dobbel-lags LED-arrayen i denne viften en bedre lyseffekt.

NZXT AER RGB 2

Ved å blande to Hue 2-miljøer gir NZXT AER RGB 2 den beste luftstrømmen sammen med omfattende lyskonfigurasjoner.

Med konsekvent lysspredning produserer en spesialkonstruert lysguide fantastiske visuelle effekter.

Den bruker fluiddynamiske lagre (FDB) laget av kobber, som bidrar til å opprettholde jevn smøring og reduserer lagerstøyen. Ved hjelp av vingespisser gir viften en forbedret kjøleeffekt. Den styres digitalt ved hjelp av CAM-programvare.

  Hvordan din iPhone snart kan erstatte bilnøklene dine

Asiahorse FS-9002 Pro

Med personlig kontroll og en kraftig kjøleeffekt er Asiahorse FS-9002 Pro utvilsomt et enestående produktmarked.

Viften kan beholde eksepsjonell stabilitet i miljøet selv når den roterer på det høyeste. Den høykvalitets hydrauliske lagermotoren bidrar til å opprettholde en stabil hastighet, og øker holdbarheten.

Den kommer med en 4-pinners kontroller, som hjelper til med å variere hastigheten og opprettholde viftens støy. Du kan fleksibelt kombinere den beste lyseffekten ved å bruke RGBs tre farger på en problemfri måte.

UpHere C8123 RGB LED-dekselvifte

UpHere C8123 RGB LED Case Fan, som består av et trådløst fjernkontrolldesign, gjør at datamaskindekselet skiller seg ut blant mengden med sine intense fargevariasjoner og subtile effekter.

Det kommer sammen med et variert utvalg av fargetransformasjoner. Sammenlignet med standard vifter gir dette bedre ytelse.

Best for spill-PCer siden det gir den beste kjøleopplevelsen for å vedlikeholde dem. Det gir også en mindre støyende opplevelse.

Thermaltake Pure 20 ARGB sync radiatorvifte

Utstyrt med hydrauliske lagre, kompresjonsblader og en 16,8 millioner farger LED-ring med ni programmerbare LED-er, gir Thermaltake Pure 20 ARGB sync radiatorviften riktig dekning og lysstyrke.

Den synkroniserer spillstasjonen og muliggjør endring av LED-moduser med ARGB-kontrolleren.

De hydrauliske lagrene gir en støysvak opplevelse. Det gir et konsistent fargespekter.

Lian Li UNI FAN SL V2

Lian Li UNI FAN SL V2 gir en tiltalende estetisk utsikt sammen med forbedret luftstrøm i systemet.

De avtakbare låste nøklene forbedrer radiatorklaringen. Hver vifteklynge krever en enkelt kabel. Et roligere miljø oppnås ved hjelp av en start/stopp vifte RPM. Daisy-kjeden hjelper til med å koble sammen to klynger med vifter.

DeepCool FC120 PC-vifter

DeepCool FC120 WHITE 3IN1 Performance RGB PWM trippelviftepakke er spesialdesignet på en måte som kan koble sammen flere vifter for forenklet, fargerik kjøling.

FC120s lille ramme gir mer overflate for bedre varmeavledning.

Ved å bruke hovedkortprogramvare i stedet for en separat viftekontroller APP kan du enkelt administrere RGB.

Daisy-lenkede vifter sikrer bedre kabelhåndtering. Den skaper en vakker verden av lys med sine funksjoner.

Siste ord

Derfor, hvis du leter etter en RGB-vifte som gir den beste luftstrømmen, en lydløs opplevelse og en estetisk utsikt, bør du vurdere disse RGB-viftene for det perfekte funnet.

Deretter kan du sjekke ut RGB-strømforsyningen til din personlige datamaskin.