11 beste korrekturverktøy for raske godkjenninger og tilbakemeldinger

Uansett hvor erfaren et kreativt team er, kan det noen ganger bli utmattende å jobbe med et prosjekt for å levere best mulig resultat.

Den konstante sporingen av informasjon som finnes i mange e-poster/meldinger kombinert med tilbakemeldinger og godkjenningsprosesser er tidkrevende. Det er der online korrekturverktøy kan være en redning.

Slike verktøy gjør gjennomgangsprosessen enkel og hjelper deg å fokusere mer på den kreative prosessen. Per nå er det mange online korrekturverktøy der ute. I denne artikkelen har vi samlet noen av de beste korrekturverktøyene for raske godkjenninger og tilbakemeldinger.

Hva er korrekturprogramvare?

Korrekturprogramvare, også kjent som programvare for gjennomgang og godkjenning, er et verktøy som tillater problemfri deling av digitale eiendeler og innhenting av tilbakemeldinger.

Denne metoden har fått anerkjennelse som en enklere og mer effektiv måte å håndtere gjennomgangs- og godkjenningsprosesser over typiske metoder som post, utskrifter, etc.

Det er fordi et korrekturverktøy bruker sentralisert tilbakemelding på prosjekter, noe som resulterer i mer nøyaktige og effektive samarbeid.

Fordeler med å bruke prøvetrykkverktøy

Det er flere fordeler ved å bruke elektronisk korrekturprogramvare. Her er noen av dem:

  • Det gir teammedlemmer mulighet til å se, sammenligne eller kommentere bevis fra hvor som helst og når som helst.
  • Et online korrekturverktøy hjelper til med å bringe alle tilbakemeldinger og godkjenninger til et sentralt sted, og eliminerer behovet for å søke gjennom en proppfull postkasse.
  • Ved å sende automatiske påminnelsesvarsler, hjelper det reklamene med å holde tidsfristen.
  • Det øker den generelle prosjektkvaliteten ettersom online korrekturs transparente tilbakemeldingssystem drastisk reduserer sjansene for feil.
  • Et korrekturverktøy reduserer prosjektkostnader og tid ved å sikre en effektiv godkjenningsarbeidsflyt.

Hvordan fungerer et korrekturverktøy?

Et prøvetrykkverktøy fungerer systematisk. Først laster brukere opp innholdet sitt – det være seg en PDF, nettside eller hva som helst – til en sikker server. Deretter deler de det med samarbeidspartnere og tildeler dem spesifikke roller, inkludert de som anmeldere.

Etter at anmelderne er satt og beviset generert, mottar hvert teammedlem et varsel og kan få tilgang til beviset. Fra det tidspunktet og utover kan anmeldere begynne å samarbeide ved å kommentere, svare og merke bestemte deler av innholdet og gi tydelig tilbakemelding.

Korrekturprogramvaren varsler alle teammedlemmer om hver nye kommentar og eventuelle avgjørelser som tas på beviset. Reklamer kan opprette nye versjoner og sammenligne dem med tidligere versjoner, slik at teammedlemmer kan bekrefte om alle nødvendige endringer ble gjort eller ikke.

  12 beste NAS-løsninger (Network Attached Storage) for personlig og offisiell bruk

Funksjoner å se etter når du velger en korrekturprogramvare

Det er mange online korrekturverktøy tilgjengelig på markedet i dag, og hver hevder at de er de mest effektive. Men før du velger et spesifikt korrekturverktøy, bør du sjekke ut om det har følgende funksjoner:

  • Støtter alle eksisterende filtyper
  • Har tilpassbare e-postmaler
  • Tilbyr live nettsidegjennomgang
  • Den lar brukere sammenligne nye versjoner av bevis med sine eldre versjoner
  • Tillater ubegrensede brukere
  • Gir muligheter for mange tredjepartsintegrasjoner
  • Det kommer til en budsjettvennlig pris

Som vi nevnte tidligere, gjør korrekturverktøy gjennomgangsprosessen mye enklere og hjelper til med å bevare kreativiteten din. Her er noen av de beste korrekturverktøyene på nettet å gå etter.

Filestage

Filestage er en online korrekturprogramvare som gir markedsføringsteam mulighet til å bedre administrere sine digitale prosjekter og samle tilbakemeldinger. Den lar brukere dele, diskutere og godkjenne filene sine i verktøyet.

Verktøyet automatiserer den kreative korrekturprosessen og gir markedsføringsteam mer tid til å få prosjekter utført innen tidsfrister.

Noen av nøkkelfunksjonene til Filestage inkluderer ubegrensede versjoner, ubegrensede filer, forfallsdatopåminnelser, tidsstempler, merknader, kommentarer, gjøremålslister, mange integrasjoner, etc.

Dessuten hjelper Filestage brukere med å sammenligne to prosjektversjoner side ved side, noe som øker bekvemmeligheten av å sjekke kommentarene og se endringene.

Filestage har årlige og månedlige planer som starter på henholdsvis $19/sete/måned og $24/sete/måned.

PageProof

PageProof er et online korrekturverktøy som eliminerer bryet med å vurdere og godkjenne et prosjekt. Det strømlinjeformer alle tilbakemeldingene dine. Så du trenger ikke å håndtere de lange sporene av e-poster lenger.

Dette verktøyet er kjent for sin robuste sikkerhet, ettersom det bruker trippellags kryptering for sine elektroniske korrektur- og godkjenningsprosesser. Hovedfunksjonene til programvaren er enkle markeringsverktøy, smarte sammenligningsbeviser, briefing, sømløse integrasjoner og så videre.

For øyeblikket er PageProof gratis for anmeldere, mens teamplaner starter fra $199/måned.

GoProof

GoProof av Oppolis er en skybasert korrekturprogramvare som hjelper team med å administrere kunder, jobber, prosjekter osv., alt på ett sted.

Denne korrekturløsningen lar administratorer enkelt tildele en bestemt jobbrolle til hver samarbeidspartner. Den tillater også rask bevisdeling med kunder, og forbedrer arbeidsflyten på tvers av et byrå.

GoProof er utstyrt med en mengde praktiske funksjoner, inkludert dataimport/eksport, omtaler, varsler, trafikkkryptering, egendefinerte maler, integrasjoner, ubegrenset med samarbeidspartnere, separat teamoppretting for segregert gjennomgang og mer.

GoProofs unike utvidelse gjør det også mulig å dele bevis og samle tilbakemeldinger uten å forlate Adobe Creative Cloud-applikasjoner.

  En introduksjon til tilsynskontroll og datainnsamling (SCADA) for nybegynnere

For tiden tilbyr GoProof lagdelte flerbrukerlisenser med priser avhengig av antall nødvendige kreative bevisavsendere. Men anmeldere kan bruke verktøyet gratis.

zipBoard

zipBoard er en perfekt løsning for å få flere interessenter til å gjennomgå nettsteder, filer, dokumenter og mer på ett sted. Ettersom team kan kommunisere tilbakemeldinger fra interessentene uten problemer, forbedres arbeidsflyten deres.

zipBoard lar kreative team ta skjermbilder, kommentere og samarbeide bedre, noe som gir en sømløs visuell feilsporingsopplevelse.

zipBoard tilbyr mange nyttige funksjoner til sine brukere, inkludert feilsporing, et innsendingsmarkeringsverktøy, merknader, en innebygd widget, ubegrensede kommentarer/oppgaver, faser, varsler, integrasjoner, et åpent veikart, etc.

For øyeblikket starter zipBoards priser på bare $99/måned.

Ziflow

Ziflow er et online korrekturverktøy som lar kreative team motta tilbakemeldinger og levere prosjekter innen tidsfrister. Interessant nok støtter dette verktøyet 1200+ kreative aktivatyper. Ved å automatisere alle dine kreative arbeidsflyttrinn, forbedrer Ziflow et teams produksjon.

Selv om verktøyets kommentarfunksjon er førsteklasses, har den flere funksjoner i ermene. Disse inkluderer rike diskusjonstråder, arbeidsflytmaler, avanserte markeringsverktøy, forenklet versjonsadministrasjon, AutoCompare, integrasjoner, etc.

Ziflow har for øyeblikket en gratis for alltid-plan for personlig bruk. For byråer starter prisene deres på $40/sete/måned.

Rask anmelder

Quick Reviewer gjør det problemfritt for reklamer å motta tilbakemeldinger og godkjenninger for sine prosjekter. Dette skybaserte verktøyet bruker fargekoding for enkelt å skille mellom anmeldere.

Ved å strømlinjeforme kreativ arbeidsflyt hjelper Quick Reviewer teamene med å forstå hva interessentene ønsker av reklamene. Dette eliminerer all unødvendig forvirring og sikrer kvaliteten på prosjektet.

Quick Reviewers mest nyttige funksjoner er varsler, opplasting av flere revisjoner, en delt skjerm for å sammenligne tidligere versjoner, integrasjoner, tilpassede e-postvarsler, egendefinerte statuser for arbeidsflyter og så videre.

Per nå har Quick Reviewer en gratis for alltid-plan med begrensede funksjoner. For flere funksjoner kan brukere velge en av premiumplanene deres som starter på bare $29/måned.

GoVisuelt

GoVisually forenkler gjennomgangs- og godkjenningsprosessene for prosjekter slik at markedsføringsteam kan fullføre dem raskere.

Det er ett enkelt, fokusert arbeidsområde for alle prosjekter og tilbakemeldinger. Så du trenger ikke håndtere disse lange, irriterende e-postsporene manuelt. Ved å bruke delbare lenker, letter GoVisually gjennomgangsprosessen for klienter også.

Dessuten tilbyr dette verktøyet flere funksjoner som gjør GoVisually til et flott alternativ å gå for. Disse deles med et ubegrenset antall anmeldere, merknader, private kommentarer kun for team, integrasjoner, tilpasset web- og e-postmerking, full versjonskontroll og mange flere.

For tiden tilbyr GoVisually årlige og månedlige planer som starter på henholdsvis bare $20/måned og $25/måned.

  Slik avslutter du Vi eller Vim Editor

ReviewStudio

ReviewStudio hjelper kreative team med å få krystallklar tilbakemelding og jevne godkjenninger for alle prosjektene deres på en enkel måte.

Ved å gi rom for effektiv kommunikasjon, sikrer ReviewStudio at alle som er involvert i et prosjekt er på samme side. Det forenkler kreativt samarbeid ved å strømlinjeforme arbeidsflyter.

Nøkkelfunksjoner i ReviewStudio inkluderer oppgavebehandling, sammenligningsmodus, kommentartråder, presise oppmerkingsverktøy, fleksible gjennomgangsinnstillinger, ubegrenset versjonering, brukerspesifikk synlighet, automatiserte påminnelser, tilpassede integrasjoner, etc.

ReviewStudios priser starter på $20/måned og $24/måned for henholdsvis årlige og månedlige planer.

Godkjenningsstudio

Approval Studio søker å gjøre gjennomgangsarbeidsflyten din raskere og mer effektiv. Verktøyet er utstyrt med fire sammenligningsmoduser. I tillegg er det en forskjellsfinner som gjør det mulig for reklamer å spore vekslinger i hver nye versjon og levere feilfrie prosjekter til klienter.

Hvert teammedlem kan også velge sitt foretrukne språk fra de syv tilgjengelige språkene, slik at språkbarrieren aldri hindrer den kreative prosessen.

Tredjepartsintegrasjoner, ekstern gjennomgang, en strekkodeskanner, en linjal på skjermen, oppgavetildelinger, prosjekthistorikk, etc., er noen av hovedfunksjonene til Approval Studio.

For øyeblikket starter Approval Studios priser fra bare $9/bruker/måned.

WebProof

WebProof er en online korrekturprogramvare utviklet for å gjøre samarbeid mellom byråer og prosjektgjennomgang enklere. Det sikrer jevn kommunikasjon mellom samarbeidende instanser.

Ettersom dette verktøyet hjelper markedsføringsteam med å eliminere eventuelle komplikasjoner fra arbeidsflyten, reduseres prosjektkostnadene og tiden naturlig. Ved å bruke WebProof kan team dele sine prosjekter med kundene direkte slik at de umiddelbart kan godkjenne dem eller gi tilbakemelding på siden om nødvendig.

Hovedfunksjonene til WebProof inkluderer kommentarverktøy, tegneboksverktøy, revisjonshistorikk, filvedlegg, online sidevending, øyeblikkelig varsling, oversettelse, eagle eye-prosjektvisning, mange integrasjoner, etc.

Denne korrekturprogramvaren har tre pakker, nemlig Pageflip, Enterprise og Platinum, til varierende priser. Dessuten kan brukere bestille en demo før de bestemmer seg for å kjøpe den eller ikke.

Pastell

Pastel er et robust online korrekturverktøy som gjør det mulig for markedsføringsteam å gjennomgå og godkjenne markedsføringsmateriale raskere. Pastels delbare lenker bringer alle på samme side og lar interessenter se gjennom og kommentere digitale markedsføringsressurser.

Enten det er en aktiv nettside, PDF eller bildeelement – ​​verktøyet gir plass for effektivt samarbeid om all markedsføringssikkerhet.

Pastels hovedfunksjoner er ubegrensede gjester, sanntidskommentarer, visuelle tilbakemeldinger, bildevedlegg, tilbakemeldingsetiketter, kopiendringer med ett klikk, og så videre.

Pastel har en gratis for alltid-plan for individuelle brukere med begrensede funksjoner. Betalte planer starter fra $24/måned og utover.

Siste ord

Nå som du vet om disse beste korrekturverktøyene for raske godkjenninger og tilbakemeldinger, hva er det som stopper deg? Identifiser dine spesifikke behov og se artikkelen vår for å velge det verktøyet som fungerer best for deg.

Nå kan du lese om de beste prosjektstyringsverktøyene.