8 beste dypkoblingsverktøy for å forbedre konverteringer

Det er en sterk sammenheng mellom brukerens opplevelse og mobilappvekst.

Det er anslått at 77 % av mobilapplikasjonene blir forlatt innen tre dager etter installasjon.

Derfor er innføringsopplevelsen til en bruker svært kritisk. En god bruker-onboarding-prosess bør forenkle kompleksiteten, begrense trinn og sikre hastighet til enhver tid.

Videre krever onboarding av mobilapper dypkoblinger.

Dyplinking er et av markedsføringsbegrepene du bør kjenne til i mobilmarkedsføringsbransjen. Både brukere og markedsførere kan dra nytte av dypkoblinger.

Dessuten forenkler det brukerreisen ved å eliminere friksjon. Dette vil føre til en økning i konverteringsfrekvenser og oppbevaring av brukere. Det er en vinn-vinn!

Mobilapper med dypkoblinger er lettere å navigere, og merker ser lavere avkastning. En dyplenke lar brukere raskt flytte mellom kampanjer og apper og motta en målrettet, personlig tilpasset opplevelse. Dyplinker kan også hjelpe markedsførere med å lede brukere til riktig innhold basert på intensjonen med besøket.

Denne artikkelen forklarer mobil dypkobling og hvilke dypkoblingsverktøy som fungerer best.

Hva er dypkobling?

Dypkoblinger gjør at apper fungerer som nettsteder. Det betyr at folk kan klikke på en lenke på nettet, i en e-post eller SMS, eller i en annen app og gå rett til funksjonene. Det hjelper mobilmarkedsførere med å lage tilpassede kundereiser, app-onboarding-opplevelser og mobilhandelskonverteringer.

Dyplinken starter med appens navn i stedet for «https://» som en vanlig URL. Det gir brukere tilgang til en forhåndsbestemt side i en app, som en mobilmarkedsføringsside, der vanlige nettadresser ikke fungerer.

Det endelige målet med dypkobling er konvertering, så sørg for at du leder brukerne til arrangementet i appen du vil at de skal delta på. La oss si at du vil at de skal kjøpe et produkt fra produktsiden. Du vil oppmuntre til konverteringer ved å kontrollere brukerreisen og minimere frafallspunkter.

  • Øk livstidsverdien din – Dypkobling fører brukerne til riktig innhold, noe som øker inntekter, lojalitet og livstidsverdi (LTV).
  • Øk anskaffelsene dine – Dyplinker inviterer brukere til favorittappene deres eller tilbyr spesialtilbud. Du kan også nå flere mennesker ved å bruke flere kanaler, så sjansene dine for å konvertere dem er bedre.
  • Strømlinjeform brukeropplevelsen – Dyplinker gjør det enklere for brukere å finne innhold uten å navigere. Dessuten lar de brukere gå rett fra sosiale medier, et mobilnettsted osv. til appen din.
  • Engasjer brukerne dine på nytt – Du kan bruke dyplenker for å lede brukere til spesifikt innhold etter at de ikke har vært aktive. Du kan engasjere brukere på nytt ved å sende dem et push-varsel med lenker til oppdaterte funksjoner, eksklusive tilbud eller andre ting som får dem til å ville sjekke inn.
  Tips for å ansette en WordPress-utvikler for bedriften din

Hvordan fungerer dypkoblinger?

Dyplinker kartlegger hver skjerm i en app som et nettsted. Ved å gjøre dette har hver nettside du besøker i nettleseren en skjerm i appen, slik at kundene sømløst kan gå fra nettsurfing til appsurfing.

Når en bruker søker etter et produkt på en mobilsøkemotor og allerede har appen installert, vil et klikk på en dyplenke ta dem rett. Dypkobling forbedrer konverteringsfrekvensen ved å fjerne et trinn fra transaksjonsprosessen.

Du kan bruke dypkoblinger på mobilnettsteder, push-varsler og e-postmarkedsføringskampanjer. På denne måten blir varslingen mer verdifull ved å gi relevant informasjon og øke konverteringene.

La oss sjekke ut dypkoblinger eller testverktøy for å forbedre konverteringer.

URL Genius

URL Genius dypkoblingsgenerator er designet for å imøtekomme bedrifter i alle størrelser. Brian Klais grunnla den i 2015. Denne applenkegeneratoren ble designet for å gjøre det enkelt å lage applenker for enhver app uten koding eller tekniske ferdigheter.

Det er enkelt å bruke, og du kan omdirigere trafikk ved å kopiere og lime inn nettadresser. Det er en ikke-PII (ingen personlig informasjon samlet inn!) og QR-kodeplattform som lar markedsførere åpne applikasjoner fra hvor som helst. Dette kan være en sosial profil eller en produktside.

Funksjoner ved URL Genius

  • Applinker krever ikke SDK
  • Implementer appkoblingene dine umiddelbart
  • Hver applink har en dynamisk QR-kode
  • Smart innsikt med URL Genius
  • En tilpasset budsjetteringsprosess

Dette verktøyet for å lage dypkoblinger er også mer brukervennlig fordi SDK-er og andre tekniske ressurser er valgfrie.

gren

Branch er et verktøy for attribusjon og kobling på tvers av plattformer som hjelper bedrifter med å vurdere og forbedre mobilbrukeropplevelser. Brukere kan øke konverteringsfrekvensen, engasjementet og oppbevaringen ved å bruke dyplinking, mobilbannere og attribusjon.

  16 beste hacking-nettsteder gratis

Det hjelper deg med å lage og lansere hele dyplenkekampanjen din. Du kan lagre kontekstuell informasjon om brukere, hvor de vil dra og hvor de kom fra. Du vil generere bedre resultater og forbedre hvordan brukere samhandler med innholdet ditt.

Funksjoner av Branch

  • En persona-ID på tvers av plattformer
  • En universell annonse
  • Den beste kampanjestøtten
  • Kohortanalyse
  • Analyser, optimer og integrer filialdata.

Mobil deler bedrifter i dag, noe som fører til unøyaktige attribusjoner og ødelagte koblinger, sløsing med markedsføringskroner og ødelegger kundeopplevelser.

Branch kan fikse dette ved å se på alle brukerkontaktpunkter og sikre at lenker fører til rett sted på en nettside eller app.

JotURL

JotURL er et enhetlig digital markedsføringsoptimaliseringsverktøy for markedsføringsbyråer, e-handelsbedrifter og online markedsførere. De vil bruke dette til å administrere, optimalisere, sammenligne og overvåke markedsføringslenkene deres.

JotURL gjør det enkelt for brukere å utnytte kontaktpunkter på tvers av kanaler, optimalisere budsjetter, forbedre kampanjeimplementering og ytelse og forbedre konverteringer.

Funksjoner i JotURL

  • Tilpasset logo QR-kode
  • Domenetilpasning
  • CTAer med tilpasset CSS
  • Helsemonitor
  • En tilpassbar CTA-mal

Administrering og gjennomføring av tradisjonelle nettkampanjer innebærer mange kostnader, for eksempel CTAer, konverteringssporing, merkevarelenker osv. Med JotURL kan du administrere all markedsføringstiltak på ett sted.

Kochava

Kochavas enhetlige publikumsplattform kombinerer mobilattribusjon, analyse og dataadministrasjonsfunksjoner.

Systemet sender varsler når nøkkelberegninger endres, konverteringsfrekvenser øker, inntekter reduseres eller installasjonsvolumer endres. Varslene sendes via e-post, Slack, SMS eller PagerDuty.

Funksjoner av Kochava

  • Segmentintegrasjon
  • Bot-integrasjon
  • Urban luftskip integrering
  • Få konfigurert varsler
  • Spor klientapper med en tredjeparts sporing

Dette er det eneste mobilattribusjonsverktøyet som kan tilskrive installasjoner uten å bygge inn en SDK i appen. Dermed er det mulig å tilskrive apper via skyintegrasjon i stedet for i selve applikasjonen.

Geniuslink URL shortener-programvaren lar innholdsskapere, forfattere, markedsførere og forhandlere automatisk rute lenker til forskjellige nettsider basert på kundenes plassering.

Utgivere kan henvise kunder til spesifikke sider på tvers av regionale Amazon-butikkfronter ved å bruke produktmatchende algoritmer.

Plattformen lar YouTubere lage landingssider med produktbilder, CTA-knapper og egendefinerte logoer. Geniuslink lar ledere teste flere nettsider med A/B-testing. De sporer også piksler i hyperkoblinger, målretter besøkende på nytt og analyserer klikk på tvers av forskjellige nettsider.

Geniuslink-tagging-funksjonen lar administratorer legge til UTM-tagger til lenker slik at brukere kan sammenligne kampanjer, kanaler, kilder, søkeord osv.

  11 Shopify-konkurrenter å vurdere for nettbutikken din

Funksjoner til Geniuslink

  • Ledelse av kampanjer
  • Egendefinerte domener
  • Engasjert sporing
  • Annonser og markedsføring
  • Analytiske lenker

Rapporteringsmotoren gir dessuten innsikt i henvisninger, OS, enheter, destinasjoner, klikkfrekvenser, konverteringer, salg og provisjoner.

Leverer

Delivr lar deg forkorte lenker og administrere korte URL-er og QR-koder gjennom markedsførings- og mediekampanjene dine, alt med ett enkelt klikk.

Korte URL-er og QR-koder lar deg levere forskjellige applikasjoner basert på enheten eller operativsystemet.

Flere nettsider, parametere og kampanjedrivere fortsetter også å gjøre koblingene lengre, og Delivr holder dem korte for sosiale medier, e-post og tekstmeldinger.

Funksjoner i Delivr

  • UTM-byggeren
  • Gjør nettadressen din kortere
  • Merkevare for en lenke
  • Holder styr på lenker

Du kan enkelt spore ytelsen til hver markedsføringskanal ved å dele koblingene dine på e-post, SMS, display, sosiale medier og mer.

AppURL

AppURL-løsningen fra Quixey gir deg muligheten til å velge URL-skjemaet som passer best for appen din.

Du vil motta omfattende dokumentasjon og en veiledning for å gjøre mobilapplikasjonen din netttilgjengelig.

Funksjoner i AppURL

  • Dypkobling til nettstedet ditt
  • App-til-app dypkobling
  • Forhåndsvisninger av egendefinerte lenker
  • Analyser tilgangen din
  • Sender tekster via SMS

AppURL-tjenesten lar deg peke mobilapplikasjonen din til de opprinnelige versjonene av Android, Blackberry 10, iOS og Windows Phone.

Firebase dynamiske lenker

Firebase Dynamic Links er dyplenker som er intelligent programmert for å omdirigere brukere til den tilsvarende App Store hvis de ikke har appen installert på enheten.

Disse koblingene omdirigerer også brukere til en reserveside hvis appen ikke er tilgjengelig.

Dette vil gjøre det mulig for appen å analysere koblingsinformasjonen som førte brukeren til appen i utgangspunktet, og dermed gi brukeren en tilpasset opplevelse.

Funksjoner i Firebase Dynamic Links

  • Gjør besøkende på nettstedet til appbrukere
  • Multikanals integrerte kampanjer
  • Gjør appinnholdet ditt delbart
  • Konverter skrivebordsbesøkende til appbrukere
  • Øk appens personlig markedsføring
  • Forbedre din analysesynlighet

Dermed nyter appbrukere forbedrede brukeropplevelser og sparer tid.

Konklusjon

Et dypkoblingssystem kan hjelpe deg med å oppnå maksimale markedsføringsmål for mobilappen din med minimal investering. Videre gjør denne tilnærmingen det enklere for brukere å få tilgang til innhold, produkter og rabatter.

Du kan dra full nytte av dyplenking ved å bruke den strategisk som en smart app-markedsfører. Velg dine dypkoblingsverktøy fra listen ovenfor med omhu!

Deretter kan du sjekke ut de beste verktøyene for administrasjon av merkevarekoblinger.