6 beste regnskapsapper for å administrere virksomheten din mens du er på farten

Regnskapsapplikasjoner hjelper bedrifter med å spore utgifter og kontoer, holde oversikt over økonomi og forberede seg til skattesesongen.

Småbedriftseiere og nystartede bedrifter må reise globalt for å vokse virksomhetene sine. Så det er ganske vanskelig å holde styr på alt mens du reiser, og du må være avhengig av noen spesielt for å gjøre det for deg.

Men ikke nå lenger; med administrasjonsapplikasjoner kan du holde styr på alt mens du er på farten.

Regnskapsprogramvare er én løsning som hjelper deg å holde styr på all kontantstrøm og økonomi.

Riktig ledelse sikrer at arkivene er oppdatert, slik at småbedriftseiere kan kjenne inntektene sine, forutsi lønnsomhet og skatteforpliktelser og sjekke kontosaldo.

I den moderne verden foretrekker mange bedrifter programvare i stedet for en regnskapsfører for å administrere lønn og skatter. Men hvilken som passer for deg er et spørsmål.

Oppdag hvorfor du trenger regnskapsprogramvare og hvilken applikasjon som passer best for din bedrift.

Hva er regnskapsprogramvare?

Regnskapsprogramvare er et program som lar små bedrifter spore utgifter og inntekter. Småbedriftseieren kan automatisere tilbakevendende aktiviteter, for eksempel dataregistrering, for å effektivisere økonomistyringen. I tillegg gjør det enkelt å forstå lønnsomhet, innlevering av skatter og bokføring.

Siden regnskapsprogramvare er ideell for startups og små bedrifter, kommer den til nytte og er enkel å bruke. Regnskapsprogramvaren hjelper også med å generere rapporter, som balanser og resultatregnskap.

De fleste programmer inkluderer funksjoner som sporing av betalinger og fordringer, administrering av inventar, fakturering og mer. Bortsett fra dette må applikasjonen være sikker og brukervennlig. Den må inneholde noen grunnleggende funksjoner, for eksempel:

  • Grunnleggende regnskapsfunksjoner: Regnskapsprogramvare for små bedrifter må ha alternativer som fakturering, kontoavstemming, leverandørgjeld og mer.
  • Utgiftssporing: Regnskapsapplikasjonen må la deg spore og fange opp fakturaer, kvitteringer osv., regelmessig. Dermed hjelper dette deg med å lage et bedre budsjett og forbedre din økonomiske helse.
  • Administrasjon av økonomiske rapporter: I stedet for å kaste bort tid på manuelt arbeid, sørger regnskapsappen for at små bedrifter umiddelbart kan generere nøyaktige og tilpassede rapporter.
  • Tidssporing: Programvaren hjelper deg med å spore tiden brukt på sluttprosjektleveranser, slik at du kan legge til fakturerbare timer mens du utsteder fakturaer.
  • Koble til interessenter: Applikasjonen gjør det mulig for bedriftene dine å overvåke betalinger og forfallsdatoer. Den er integrert med betalingssystemer for å gjøre online betalinger raskere.

Hvorfor bruke regnskapsprogramvare?

Å gjøre forretninger har blitt enklere enn noen gang før med teknologi. Alle har nå en smarttelefon, noe som gjør det ekstremt enkelt å administrere forretningsprosessene dine på telefonen.

Fra å sende fakturaer til å spore betalinger, gir regnskapsprogramvare mange fordeler for små bedrifter, inkludert:

  • Organiserte transaksjoner: Regnskapsprogramvare hjelper deg med å organisere alle økonomiske transaksjoner og poster på ett sted slik at du kan spore dem når du vil.
  • Tidsbesparende: Regnskapsprogramvare har automatiseringsfunksjoner som lar deg spare tid mens du utfører forskjellige oppgaver, for eksempel å avstemme kontoutskrifter og opprette journalposter.
  • Rimelig: Å bruke riktig regnskapsprogramvare for virksomheten din kan koste deg mindre sammenlignet med å ansette en regnskapsfører for samme formål.
  • Overholdelse: Regnskapsprogramvare tilbyr ulike funksjoner for å hjelpe små bedrifter med overholdelse, som rapportering og skatteforberedelse.
  • Integrasjon: Ved å integrere med andre applikasjoner, som e-handel og CRM-plattformer, vil regnskapsprogramvare bli enklere å håndtere for en bedriftseier.
  • Tilgang hvor som helst, når som helst: Du kan enkelt få tilgang til kontoen din når som helst, fra hvor som helst, for å spore fakturaer og utgifter.
  • Feilreduksjon: Siden regnskapsprogramvare har automatiseringsfunksjoner, vil det automatisk hjelpe bedrifter med å administrere økonomien og andre utgifter, noe som resulterer i reduserte eller ingen feil.
  Hvordan få et bilde bak tekst i PowerPoint

Nå som du vet hva regnskapsprogramvare er og hvordan det er til fordel for bedriften din, la oss diskutere noen av de beste regnskapsapplikasjonene som tilbyr uendelige funksjoner for å møte bedriftens økonomiske behov.

FreshBooks

Jobb hvor som helst og administrer virksomheten din med FreshBooks regnskapsapplikasjon. Det vil bidra til å holde den voksende virksomheten din på fingertuppene og holde kontakten med kunder som håndterer regnskap fra hvor som helst.

Med FreshBooks regnskapsprogramvare kan du spore kjørelengden automatisk mens du kjører og kategorisere alle forretningsreiser bare med et sveip. I tillegg kan du se det potensielle skattefradraget rett fra mobiltelefonen din.

Når du er ferdig med den endelige leveringen av prosjektet, kan du sende fakturaen rett fra kontoret ditt og få umiddelbar betaling når du har kommet hjem.

FreshBooks-appen eliminerer papirkvitteringer. Det eneste du trenger å gjøre er å ta et tydelig bilde av kvitteringen. Når du er ferdig med det, fanger FreshBooks opp totalsummene, kjøpmannsavgiftene og skattene automatisk for deg. Følgelig vil sporing av utgifter bli rask.

Videre er det nå enkelt å svare på kundens tilbakemeldinger og spørsmål med mobilregnskap. Selv om du er på tur, kan du spore alt, som samtalene dine, og holde dem på ett sted. Få en oppdatering umiddelbart når kunden ser på fakturaen din eller når betalingen er forsinket.

FreshBooks-programvaren forblir synkronisert med regnskapsapplikasjonene for mobil og skrivebord, slik at du kan jobbe på hvilken som helst enhet uten å gå glipp av viktig informasjon. Sammen med det vil du få estimater og forslagssporing, tidssporing, prosjekter og betalingssporing, regnskap, rapporter og andre tillegg.

Last ned applikasjonen gratis eller kjøp applikasjonen til en startpris på $1,70/måned og få tilleggsfunksjoner.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

Zoho bøker

Administrer bedriftsregnskapet enkelt med Zoho Books Android- og iOS-apper. Den gir enkel innsikt i hvor godt den lille bedriften din presterer ved hjelp av et KPI-dashbord. Du kan tilby praktiske og sikre betalingsalternativer for kundene dine for å gjøre online betalinger enkelt.

Design dine egne personlige fakturaer for å gjenspeile merkevaren din og send dem til kundene dine. Overvåking av regninger og utgifter er nå superenkelt, slik at du kan se hvordan pengene dine flytter ut av virksomheten.

I tillegg kan du enkelt generere økonomiske rapporter, for eksempel kontantstrømoppstilling, resultatregnskap og balanse, for å vite bedriftens status.

Legg til widgets på Apple-telefonens startskjerm for rask tilgang til fakturalister, totale fordringer og tidtakere. Zoho Books kan spore reiseavstanden din og konvertere det samme til utgifter med Apple-kart og GPS. Skann alle visittkort som legges til i kontaktlistene dine.

  6 beste proxy-administratorer for å administrere fullmakter i stor skala

Med Siris samtalesnarveier kan du enkelt opprette utgifter, se ubetalte fakturaer, starte eller stoppe tidtakere og angi påminnelser om transaksjoner. Zoho Books-applikasjonen kommer også med Apple Watch-støtte som lar deg spore økonomien din mens du utfører multitasking, sende betalingspåminnelser, spore tid for prosjekter, se utestående fakturaer og mer.

Prøv det gratis, eller velg en standardplan for din voksende virksomhet. Registrer deg nå og nyt regnskap.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

QuickBooks

Kjør virksomheten din mens du er på farten fra smarttelefonen med QuickBooks mobilapplikasjon. Det vil gi deg tilgang til dataene dine på mobile enheter umiddelbart. Du kan legge inn transaksjoner, fakturere kunder, sende rapporter, registrere utgifter og gjøre mer hvor som helst du vil.

QuickBooks sikkerhetskopierer automatisk lagrede data til skyen og synkroniserer med alle enheter. Det hjelper deg å kjøre en resultatrapport og få tilgang til balansene. I tillegg vil den ta seg av betalingene dine. Du kan bruke mobilkortleseren til å dyppe, trykke på eller sveipe et kredittkort.

Videre vil den registrere transaksjonen og automatisk sende penger til bankkontoen. Du kan enkelt lage fakturaer med applikasjonen og sende en kopi til kundene dine på kort tid. Hvis du er en Android-bruker, kan du også sende fakturaene ved hjelp av WhatsApp.

Få umiddelbar varsling når kunden ser på fakturaen din eller betaler det totale regningsbeløpet. QuickBooks mobilapplikasjon gjør kameraet til en rask kvitteringsskanner. Den tar først et bilde av kvitteringen og registrerer de fakturerbare utgiftene i bøkene når transaksjonen er godkjent.

I tillegg kan du legge til utgiftene på fakturaen og legge ved en kvittering for å få refundert og spore skattefradrag. Du kan også spore utgifter på telefonen, gi estimater og holde deg oppdatert på kontoadministrasjonen.

Få fleksible prisplaner for alle typer virksomheter fra $15 per måned. Benytt deg av en gratis prøveversjon i 30 dager.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

Bølge

Administrer økonomien din mens du er på farten med Wave-applikasjonen. Det vil hjelpe deg med å spore banktjenester, betalinger og fakturering på ett enkelt sted for å spare mye tid, gjøre pengeadministrasjonen enklere og få deg betalt raskere.

Med Wave, hold din personlige og forretningsøkonomi atskilt. Du kan koble til regnskapsprogramvaren for å automatisere regnskapsboken. I tillegg kan du bruke Wave Visa Business-debetkort og virtuelle kort hvor som helst, når som helst.

Videre overvåk og spor enkelt hva som skjer med et intuitivt dashbord. Sammendraget du finner lar deg ta ansvar for å kontrollere bedriftens økonomi mens du er på farten, inkludert en oppgaveliste med ulike elementer. Du kan også designe, tilpasse og sende fakturaer fra hvor som helst.

Wave har umiddelbar varslingsfunksjonalitet som lar deg vite når fakturaen din er sett, betaling forfaller og betaling er fullført, slik at du kan administrere kontantstrømmen bedre enn noen andre. Du finner også automatiske betalingspåminnelser når fakturaen forfaller.

Merk fakturaer som betalt umiddelbart etter at du har mottatt betalingen, slik at journalene dine er oppdatert. Du kan tilpasse fakturaene dine ved å legge til farger, logoer og et utvalg maler. Legg også til dine tilpassbare betalingsvilkår på fakturaene dine med letthet.

  Hvilket er et bedre prosjektstyringsverktøy i 2022?

Opprett din gratis konto i dag og betal i henhold til tjenesten du trenger.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

Xero

Kjør virksomheten din trygt med Xero regnskapsapplikasjon og administrer regnskapet ditt fra hvor som helst. Det hjelper deg å sende umiddelbare fakturaer mens du er på farten så snart jobben er gjort, gjennomgå transaksjoner og matche dem på sekunder.

Appen lar deg spore ubetalte og forfalte fakturaer for å vite statusen til fakturaene. Du kan også sjekke hvordan bedriften din gjør det umiddelbart med denne applikasjonen. I tillegg kan du enkelt konvertere tilbudene til fakturaer og redigere og sende fakturaer gjennom en meldingsapplikasjon eller e-post.

Legg til nye kunder raskt når du skal sende fakturaen og sjekk de utestående betalingene i regnskapsapplikasjonen din. I tillegg kan du spore kundene dine når de ser på fakturaene dine og overvåke kontantstrøm og fortjeneste for å forstå hvordan småbedriften din presterer.

Begynn å bruke Xero regnskapsapplikasjon gratis og få tilgang til alle funksjonene i 30 dager etter at du har bestemt deg for hvilken plan som passer deg best. Hvis du er selvstendig næringsdrivende eller driver en ny bedrift, kan du velge en startpakke med nok funksjoner til å nå dine økonomiske mål.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

Sage Regnskap

Jobb hvor som helst og administrer all økonomi enkelt med Sage Accounting-applikasjonen. Den er mer egnet for små bedrifter og tilbyr Android- og iOS-mobilapplikasjoner for å dekke flere brukere. Denne appen vil hjelpe deg å bli mer produktiv selv hjemmefra.

Når du er frakoblet, kan du sjekke ulike nøkkeldetaljer. Det er nå enkelt å raskt følge opp med kunder og kunder og se etter utestående fakturaer.

I tillegg kan du sende raske påminnelser for ubetalte fakturaer, spore virksomhetens helse i sanntid og oppdatere kontoene mens du er på farten.

Sage-regnskapsapplikasjonen er den raskeste måten å få tilgang til all økonomisk informasjon på stedet, med en kunde eller på veien. Spor hvilke kunder som skylder deg hvor mye penger, slik at du kan holde oversikt over kontantstrømmen.

Dessuten kan du enkelt knipse kvitteringer med mobilkameraet ditt og laste opp detaljene til regnskapsapplikasjonen. Sage hjelper deg med å bringe kontaktene dine fra smarttelefonen inn i applikasjonen, og reduserer feil på grunn av manuell inntasting mens du kopierer adresser, kontakter og telefonnumre.

Du kan oppdatere lagerbeholdningen mens du fakturerer. Dette vil spare tid og fremskynde faktureringsprosessene. Etter levering kan du legge til filer og bilder på fakturaene dine før du sender dem til kundene eller kundene.

Få bedre resultater med å administrere økonomien din ved å velge riktig plan. Du kan oppgradere eller si opp abonnementet når som helst. De vil aldri be deg om skjulte avgifter, forpliktelser og kontrakter. Ta en gratis skrøpelig i dag og avgjør hvilken som passer best for din virksomhet.

  • Tilgjengelig på:

  • Android

  • iOS

Siste ord

Regnskap er en avgjørende avdeling i enhver virksomhet. For å administrere kontoer effektivt, må du spore og overvåke dine daglige utgifter.

Ved å bruke en pålitelig regnskapsapplikasjon sparer du tid og ressurser i kontoadministrasjonsprosessen. Vurder derfor noen faktorer, som prissetting, gratis prøveversjon, brukervennlighet, lager- og prosjektstyring, rapportering osv., mens du velger den beste regnskapsprogramvaren for din bedrift.

Deretter kan du sjekke ut de beste fakturageneratorene for å akseptere klientbetalinger.