Hvordan få tilgang til ChatGPT fra Macs menylinje

Helt siden utgivelsen har ChatGPTs popularitet eksplodert, og det har vært vanskelig å ikke komme på hype-toget. ChatGPT har blitt trent og utviklet av OpenAI som en samtale-AI-chatbot for å generere menneskelignende svar. Du kan samhandle med ChatGPT som du ville gjort med et normalt menneske. Du kan stille spørsmål, be om forslag, få informasjon og til og med delta i vanlige samtaler med ChatGPT. Det er massevis av kule ting du kan gjøre med ChatGPT, men ville det ikke vært bedre om du kunne få tilgang til AI-chatboten uten å måtte åpne nettstedet igjen og igjen? Vel, hvis du er en Mac-bruker, kan du gjøre det. Du kan få tilgang til ChatGPT direkte fra Mac-menylinjen, og det er superenkelt. Så la oss se på hvordan det fungerer.

I motsetning til Google og Microsoft som allerede er ombord på samtale-AI-toget med henholdsvis Bard AI og Bing AI Chat, har Apple ennå ikke gått ombord på AI-chatbot-toget og muligens oppgradert Siri til å bruke ChatGPT på iPhone og Mac. For nå, for å få den mest raffinerte samtale-AI-opplevelsen, må du holde deg til ChatGPT. Men takket være utvikleren Jordi Bruin kan du nå installere ChatGPT rett på macOS-enheten din og få tilgang til den fra menylinjen. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan få tilgang til ChatGPT fra Macs menylinje.

  9 justerbare stående skrivebord for WFH i 2022

Jordi Bruin har utviklet macGPT-appen som lar deg få tilgang til alle funksjonene og funksjonene til ChatGPT gratis i form av en ryddig applikasjon.

Så, besøk macGPT-nettstedet ved å bruke den vedlagte lenken og følg trinnene nedenfor for å legge ChatGPT til Mac-menylinjen.

  • På macGPT-nettstedet vil du legge merke til en melding som sier «Jeg vil ha dette!» til høyre. I tekstboksen ovenfor må du skrive inn beløpet du ønsker å betale til utvikleren for deres harde arbeid. Alternativt kan du også bare skrive inn «$0» i beløpsdelen og laste ned appen gratis. Her vil du også se informasjon om støttet operativsystem, filstørrelse, antall nedlastinger og anmeldelser.
  Hvor lagrer Mac-er iPhone-sikkerhetskopier?

  • Etter å ha angitt beløpet, klikk på «Jeg vil ha dette!» knappen og Gumroad tar deg til betalingssiden. Skriv inn PayPal- eller kredittkortdetaljene dine for å fullføre transaksjonen. Du trenger bare å skrive inn e-postadressen din og ingen kortdetaljer hvis du velger det gratis alternativet. Du vil motta en faktura for transaksjonen din via e-post (for både betalte og gratis alternativer).

  • Når den er lastet ned, pakk ut mappen til ønsket plassering og klikk på macGPT-ikonet for å starte programvaren. Når den er lansert, vil den utløse en advarsel. Bare klikk «Åpne» for å fortsette.

  • Du vil nå se ChatGPT-logoen i macOS-menylinjen. Dette vil gi deg umiddelbar tilgang til ChatGPT AI-boten når som helst.

  • Når du klikker på menylinjeikonet, vil macGPT åpne ChatGPT-hjemmesiden på macOS-enheten din.

  • Du må logge inn på ChatGPT-kontoen din her. I tilfelle du ikke har en konto, må du registrere deg for en.
  Slik fjerner du sideskift i Word

  • Og voila! Du har installert MacGPT på enheten din.

  • Nå, i tilfelle du lurer på om macGPT fungerer på samme måte som ChatGPT, testet vi appen selv. Under vår testing fant vi ikke noe problem med macGPT. Siden det bare er en nettinnpakning for det offisielle ChatGPT-nettstedet, fungerer det etter hensikten.

Prøv MacGPT på din macOS-enhet nå!

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig og vil begynne å bruke macGPT på Mac-enheten din med en gang. Og en stor shoutout til Jordi Bruin for å bringe ChatGPT til menylinjen. Hvis du er over hypen, foreslår vi at du også prøver noen av de beste ChatGPT-alternativene. Og hvis du er interessert i å bruke Bing AI i nettleseren din (en hvilken som helst nettleser bortsett fra Microsoft Edge), kan du sjekke ut den koblede artikkelen. For å komme tilbake til emnet for hånden, la oss få vite tankene dine om macGPT i kommentarene nedenfor.