6 Drupal sikkerhetsskanner for å finne sårbarheter

Drupal sårbarhetsskannere hjelper til med å revidere nettstedssikkerhet for å forhindre ondsinnede trusler som phishing-forsøk, nettangrep osv.

Viktigheten av Drupal-sikkerhet

Drupal er et innholdsstyringssystem (CMS) som er mye brukt i ulike bransjer for å bygge nettsider. Drupal-plattformen har mange plugins, temaer og moduler som kan brukes til å bygge brukervennlige og sikre nettsider.

Med over 1,3 millioner nettsteder er Drupal markedsandel på mer enn 3,4 %, noe som er mer enn nok til å tiltrekke seg en hacker til å starte cyberangrep. Drupal driver 1,3 % av de ti millioner beste nettstedene og 15 % av de 12 000 beste nettstedene, fra private blogger til store bedrifter eller statlige nettsteder.

På grunn av sin popularitet har Drupal-plattformen og dens arkitektur alltid vært hackers mål for å finne smutthull i sikkerheten og injisere ondsinnede aktiviteter.

Drupal brukes av noen av verdens anerkjente selskaper:

Bildekreditt: drupalpartners

Et av de kritiske elementene i forebygging av nettangrep er å holde plattformen oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene og oppgraderingene. Til og med tredjeparts plugins eller moduler må oppdateres for å minimere potensielle sikkerhetssårbarheter og Denial of Service (DoS)-angrep.

Sikkerhetsteamet hos Drupal er alltid på jakt etter å finne sikkerhetsfeil og frigjøre respektive oppdateringer og patcher for å fikse disse smutthullene.

Nettadministratorer og nettstedeiere må også være proaktive for å sikre Drupal-installasjonene sine ved å implementere sikre konfigurasjoner og holde plattformen oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene.

Dette innlegget vil diskutere de beste sikkerhetsskannerne for Drupal-plattformen for å finne sårbarheter og forhindre cyberangrep.

Hvis du bruker Drupal for nettstedet ditt og ikke er sikker på om det er sikret mot kjente sårbarheter, ikke avslører sensitiv informasjon, har feilkonfigurasjon osv., vil følgende verktøy hjelpe deg.

Pentest-verktøy Drupal sikkerhetsskanner er et robust verktøy som brukes til å identifisere potensielle sikkerhetsfeil med Drupal-nettsteder. Det hjelper administratorer med å skanne og lokalisere potensielle sårbarheter i pluginene, konfigurasjonene og kjernefilene til Drupal.

Skanneren finner kjente og uoppdagede sårbarheter, noe som gjør det mulig for administratorer å vurdere og identifisere potensielle trusler raskt.

Administratorer kan ganske enkelt analysere evalueringen og iverksette passende tiltak, siden skanneren er enkel å bruke og gir grundige rapporter om resultatene. Dens omfattende rapport fremhever risikoer og relevante endringer i tillegg til Drupal-konfigurasjonsproblemer.

  6 beste PPC-administrasjonsprogramvare for digitale markedsførere tipsbilk.net

Skanneren oppdateres kontinuerlig med nye kontroller for å holde den oppdatert med sikkerhetsoppdateringer, og garanterer at den alltid kan oppdage de nyeste sikkerhetsrisikoene.

I tillegg skanner den utdaterte Drupal-versjoner, installasjonsfiler, temaer, moduler, påloggingsinformasjon og mer. Skanneren tilbyr også skreddersydde rapporter laget for å møte et nettsteds spesifikke krav.

Den bruker avanserte teknikker for å søke etter feil som Drupal-konfigurasjonsfeil og substandard serverinnstillinger og varsler administratoren hvis den finner noe potensielt skadelig. Det er en betalt skanner.

SUCURI Drupal Security

SUCURI er en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger som har utviklet en Drupal Security-stack som er en ende-til-ende omfattende sikkerhetsløsning for Drupal-nettsteder.

Den tilbyr flere løsninger for å beskytte Drupal-nettstedene dine, inkludert brannmurer for nettsteder, skanning og fjerning av skadelig programvare og sikkerhetskopiering av nettsteder.

Nettstedstrafikken overvåkes i sanntid, og mistenkelige aktiviteter blokkeres før den i det hele tatt når nettsiden.

I tillegg hjelper dens raske skanning og fjerning av skadelig programvare med å identifisere og fikse eventuelle brudd i løpet av kort tid, og sikkerhetskopieringsløsningene kan sikre at data ikke går tapt i tilfelle et brudd.

Denne omfattende sikkerhetsløsningsstabelen hjelper deg med å bekjempe trusler på nettet mot Drupal-siden din når det gjelder overvåking, beskyttelse, avbøtende angrep, fjerning av malware-infeksjoner og levering av hendelsesresponstjenester.

Egenskaper

  • Varslingsmotor for å se nettstedet ditt døgnet rundt
  • Forhindrer SQL-injeksjoner
  • Forhindrer DDoS- og Brute Force-angrep
  • Et bredt spekter av fjerning av infeksjoner som bakdører, ondsinnede omdirigeringer, injeksjoner av skadelig programvare og mye mer

Det er nettbasert beskyttelse, så det er ikke behov for programvareinstallasjon og vedlikehold. SUCURI-nettstedet tilbyr også en gratis online SiteCheck-skanner for nettstedet ditt for å skanne etter skadelig programvare, virus, nettstedsfeil, ondsinnet kode osv.

Oppdag sikkerhetsskanner

Et hovedmål med Detectify er å sikre innholdsstyringssystemer (CMS) som Drupal, Joomla og WordPress. Med sin automatiserte skanning kan mulige trusler, som utdaterte plugins og temaer, svake passord og andre utbredte sårbarheter, identifiseres.

Fordi CMS-plattformer er så mye brukt, leter hackere stadig etter metoder for å utnytte svakheter for å injisere ondsinnet kode eller innhente sensitive data.

For å hjelpe til med å finne og fikse disse sårbarhetene, oppdaterer Detectify tjenesten med nye sårbarheter hver uke for å sikre at skanningen deres er oppdatert for å redusere risikoer for å sikre og forhindre uautorisert tilgang til CMS-plattformen.

  Hva du ikke visste om prosjektkostnadsestimat

Plattformens styrke gjør den i stand til å skanne over 2000 sikkerhetstester, inkludert FCKEditor cross-site scripting, Drupalgeddon, Ninja Forms og mange andre, og holde seg sikker.

I tillegg gjør deres brukervennlige plattform det enkelt for nettstedeiere å forstå og fikse disse sårbarhetene på en enkel måte, og sikrer sikkerheten til ikke bare nettstedet deres, men også klientens konfidensielle informasjon.

Det er enkelt å registrere seg for tjenesten deres, og du kan bruke den i to uker uten kostnad før du bytter til en månedlig abonnementsmodell.

Snyk Nettstedskanner

Snyk er en velkjent sikkerhetsorganisasjon som leverer omfattende sikkerhetsløsninger for å beskytte kode, unngå sårbare avhengigheter, utvikle og sikre skyinfrastruktur, løsninger for å redusere forsyningskjederisiko, bygge og drifte applikasjoner sikkert, etc.

Organisasjoner som Google og Anheuser-Busch InBev bruker sikkerhetsløsningene sine for å sikre produktene sine.

Snyk Nettstedskanner er en skybasert applikasjon som tilbyr en gratis (begrensede tester/skanning) sårbarhetsskanner for nettsteder for å identifisere og fikse sårbarheter på nettstedet.

Skanneren overvåker nettstedet for sikkerhetsproblemer, skanning etter kjente og ukjente sårbarheter, utdatert serverprogramvare og usikre HTTP-hoder.

Disse online sårbarhetsskannerne er avhengige av en proprietær sårbarhetsdatabase for kjente sårbarheter eller søker etter vanlige feiltyper for å oppdage ukjente sårbarheter. Etter deteksjon gir den en prioritert liste over problemer med risikoflagg som kan løses.

Egenskaper

  • Utviklervennlig som hjelper deg med å finne sårbarheter tidlig og på tvers av SDLC.
  • Automatisert og handlingsdyktig utbedring
  • Rettes raskt for å redusere eksponeringen
  • Hjelper administratorer å iverksette tiltak når det gjelder prioritering og respektive beslutninger basert på datadrevet

Snyks nettsideskanner er enkel å bruke og gir praktisk innsikt som lar bedrifter styrke sin sikkerhetsstilling raskt og effektivt. Det er gratis å bruke for begrensede skanninger, og hvis du trenger ubegrensede skanninger, kan du oppgradere til den betalte versjonen.

HTTPCS Drupal-skanner

HTTPCS by Ziwit er en ledende aktør innen cybersikkerhetsløsninger i Europa. Selskapet Ziwit er en tjenesteleverandør oppført på den franske regjeringsplattformen cyber ondsinnet, og det er også anerkjent som en pålitelig løsning av det spanske nasjonale cybersikkerhetsinstituttet.

  11 best administrerte WooCommerce-hosting for nettbutikken din

Den tilbyr en komplett løsning for å sikre et Drupal-nettsted gjennom det skybaserte nettgrensesnittet.

Grensesnittet hjelper til med å starte med skanning med noen få klikk og få et sikkert nettsted som overholder ISO 27001-27002 standarder og GDPR personvernprinsipper. Den gir en rapport om sårbarhet etter risikonivåer som hjelper til med å iverksette korrigerende tiltak raskt for å forhindre cyberangrep.

Den har tilleggsmoduler, for eksempel nettstedsovervåking og ytelsesanalyse, integritetskontroller for å se ondsinnede endringer, og Deteksjon av datalekkasjer og trusselintelligens, som sikrer døgnet rundt og 360-graders beskyttelse for Drupal-nettstedet ditt.

Astra Drupal skanner

Astra Drupal Security tilbyr en sårbarhetsvurdering og penetrasjonstestpakke for å hjelpe nettstedet ditt med å forsvare seg mot hackingforsøk, datainnbrudd og cyberangrep.

Det er en blanding av automatisering og manuell testing av sikkerhetseksperter for å oppdage alle mulige smutthull på nettstedet ditt.

Løsningene hjelper nettstedeiere med å oppdage og adressere eventuelle sikkerhetsrisikoer på nettstedet deres, og testingen dekker alle viktige sikkerhetsstandarder, inkludert OWASP, SANS, CERT, PCI, ISO27001, etc.

Getastra skanner etter 1250+ tester for smutthull og leverer en omfattende rapport som skisserer områder med sårbarheter samtidig som de prioriteres basert på deres viktighetsnivå.

Det sentraliserte dashbordet er flerdimensjonalt ettersom det hjelper til med å kommunisere utvikler og Astras sikkerhetsingeniør direkte, kan sjekke rapporter, trinn for feilretting, etc.

Egenskaper

  • Statisk og dynamisk kodeanalyse for å utføre over 1250+ tester
  • Automatisk Pentest og Scanning Engine for kontinuerlig å teste nettstedet ditt mot de siste utnyttelsene
  • Sikkerhetstesting av betalingsgateway
  • Serverinfrastrukturtesting for eksisterende konfigurasjoner, datalagring, kryptering, etc

Det kan være ulike følsomheter på Drupal-nettstedet på grunn av utdaterte skript, plugins eller temasårbarheter, utdaterte tredjepartsintegrasjoner, etc., der Drupal kan være utsatt for cyberangrep eller injeksjon av skadelig programvare.

Alle slike trusler blir oppdaget, testet og reparert av kvalifiserte Astra-selskapseksperter med detaljert kodeanalyse, forretningslogikktesting og sikkerhetsvurderinger.

Astra ville gjøre den rette jobben for nettadministratorer eller eiere som leter etter ende-til-ende-sikkerhet for sine Drupal-nettsteder.

Siste ord

Drupal-nettsteder er spesielt målrettet av hackere på grunn av deres økende popularitet og funksjonsrike plattform. Som svar på de økende hendelsene med hacking og cyberangrep, er det viktig å prioritere cybersikkerhet for å sikre sikkerheten til nettstedet ditt og dets brukere.

Håper de ovennevnte sikkerhetsverktøyene vil hjelpe deg med å få innsikt i sikkerhetsverktøy som vil beskytte og forhindre Drupal-nettstedet ditt.