11 beste kontorstoler for å jobbe hjemmefra i komfort

For oss har de siste tre årene vært vanskelige; Det var ikke enkelt å leve under en pandemi. I løpet av disse årene skjedde mange ting, som førte til mange endringer i vår livsstil.

Fjernarbeid, ofte kjent som å jobbe hjemmefra, var en av de betydelige endringene. Selv om dette var gunstig for mange, før eller senere, innså mange mennesker at det hadde en betydelig effekt på helsen og produktiviteten deres. De primære utfordringene med WFH-kultur er ubehag i ryggen og lav produktivitet.

Til å begynne med virker det ikke problematisk å jobbe i 8 til 10 timer mens du sitter på en vanlig stol. Det vil imidlertid ikke ta deg lang tid å innse at helsen din har gått betydelig ned, noe som har negativ innvirkning på produktiviteten din. Dette er farlig for både deg og firmaet ditt.

Jeg vil lede deg gjennom en liste over kontorstoler for hjemmekontoret ditt i denne artikkelen. Men hvis du fortsatt er fast bestemt på å jobbe i din vanlige stol, kan det være lurt å se på noen av grunnene til at du ikke bør bruke mye tid på en vanlig stol.

I tillegg vil vi se på hvordan kontorstoler er laget med din komfort og helse som toppprioriteter. Du vil raskt innse at dette er en verdifull investering. Dette vil du ikke oppleve i en vanlig stol. Vurder å investere i helse og produktivitet.

Hvor mye skade gjør helsen din å jobbe på den vanlige stolen din?

Vi må innrømme at det å jobbe tar halvparten av livet vårt. I tillegg neglisjerer vi ofte stress- og helseproblemene kroppen vår opplever under denne prosessen. I tillegg legger de fleste av oss lange vakter foran datamaskinene. Vi lærer raskt at vår dårlige holdning er årsaken til ryggproblemene våre.

Den rimelige eller vanlige stolen vi sitter på mens vi jobber er feil. Det finnes forskjellige stoldesigner, alt fra de enkleste, rimeligste til direktørstoler, som er mer skadelige enn du kanskje tror. Her er noen designfeil som fører til problemer.

  • Mangel på setepolstring: Dine nedre ryggskiver vil raskt oppleve spenning og ubehag hvis setet ikke er tilstrekkelig dempet. Som, hvis du jobber lange timer, er veldig farlig.
  • Utilstrekkelig ryggstøtte: Du bør være klar over at ryggstøtte er en myte hvis du leter etter et rimeligere stolalternativ. Nedre ryggstøtte er vanligvis utilgjengelig i vanlige stoler siden de vanligvis kommer i to deler: setet og den øvre ryggstøtten.
  • De faste ryggstøttene, som begrenser din evne til å bevege ryggen eller gjøre endringer og er en av de viktigste årsakene til ryggsmerter
  • Mangel på høydejustering er en annen hyppig faktor ved ryggsmerter; for å unngå å bøye seg eller strekke deg, må du kunne endre høyden på setet.
  •   Slik bruker du FaceTime Handoff på iPhone, iPad og Mac

    Du kan ikke være produktiv når du er uvel. Produktiviteten din vil bli hindret av belastningen på ryggen og spenningen i hodet. Både du og bedriften du jobber for vil lide av dette.

    Her er et utvalg kontorstoler som vil forhindre rygg- og nakkeproblemer og som også passer godt sammen med hjemmekontoret ditt.

    Yaheetech Hvite skrivebordsstoler

    Yeheeteh White Desk Chairs, det første elementet på listen, inkluderer moderne PU-skinn, armlener og hjul. Det første du vil legge merke til er det moderne utseendet, som vil passe godt til arbeidsområdet ditt. I tillegg er setene og ryggstøttene laget av slitesterkt støpt skum og premium PU-skinn med solid søm. På grunn av disse egenskapene vil de nedre skivene og ryggen oppleve mindre trykk.

    Stolens dimensjoner er 24 «D x 21,7» B x 40,6 «H. I tillegg har stolen en justerbar høyde som varierer fra 88,5 cm (35 tommer) til 103 cm (40,6 tommer). Den støyreduserende jevne 360-graders rotasjonen er en annen funksjon. Dette indikerer at stolen kan beveges stille og rolig i flere retninger.

    Denne slitesterke og stilige stolen kommer i 6 forskjellige farger. Til slutt vil det stilige utseendet til stolen definitivt utfylle arbeidsområdet ditt.

    Høy rygg Executive Office Chair

    Executive Office Chair med høy rygg har et sjefete utseende og er ideell for folk som jobber lange timer. Det første du vil legge merke til er at stolen er dekket av limt skinn, som er motstandsdyktig mot flekker, avskalling og sprekker. Stolens dobbeltpolstrede setepute, integrerte korsryggstøtte, flip-up armlen og svært polstrede hodestøtte er blant dens andre bemerkelsesverdige egenskaper.

    Komforten din vil bli tatt vare på, og egenskapene ovenfor vil gradvis øke produktiviteten din. Stolen er 29,9 «D x 26» B x 48 «H i størrelse. Den innebygde korsryggstøtten var en funksjon som tiltrakk meg oppmerksomhet. Korsryggen på stolen kan blåses opp ved hjelp av kollisjonsputen for å gi deg tilstrekkelig støtte.

    I tillegg kan stolens høyde endres, og det samme kan stolens evne til å vippe frem og tilbake stille. Når det gjelder fargevalg, kan stolen kjøpes i sort eller brun. Til slutt lover selskapet total kundetilfredshet, noe som er tydelig i gjennomgangsdelen.

    KERDOM Kontorstol med 3-D armlen

    KERDOM kontorstol med 3D-armlener er utmerket for folk som jobber lange timer og liker spill eller streaming. Denne stolen gir deg et moderne utseende samtidig som du opprettholder komforten. Stolen inkluderer et perfekt korsryggstøttesystem og fire støttepunkter for hodet, ryggen, baken og hendene.

    Stål av industrikvalitet, presise kulelagre og langvarige stolhjul i polyuretan utgjør stolens hjul. Derfor trenger du ikke være bekymret for støy eller riper på teppet eller gulvet. Høykvalitets, komfortable seter sørger for at du kan jobbe kontinuerlig uten å bli sliten. Den har justerbare armlener som kan tas av og settes på igjen etter behov.

    Stolen er relativt enkel å montere og har følgende mål: 20 “D x 10″ B x 20” H. Når det gjelder fargevalg er stolen tilgjengelig i sort og hvit. Til slutt, hvis du jobber lange timer, vil den dynamiske strukturen til denne stolen ta vare på deg tilbake.

      Hvordan stoppe selskaper fra å lytte til Voice Assistant-opptakene dine

    Balmstar kontorstol

    Balmstar kontorstol har et enkelt, moderne utseende. Ikke la deg lure av stolens enkle utseende; den har mange støttepunkter som rygg, hofte og hånd. Videre har den dobbel korsryggstøtte og et pustende, behagelig mesh midt bak. Som vil redusere belastningen på ryggen og samtidig gi deg en komfortabel holdning.

    I tillegg inkluderer stolen en 3D air mesh arbeidsstol som er hudvennlig og flekkbestandig – en tykk sittepute for kontorstoler som er elastisk og pustende. Stolens pustende design, som vil holde deg fra å svette hvis du jobber lange timer, er et av dens viktigste salgsargumenter.

    Stolen er 25,2 «D x 26,4» B x 35,5 «H i størrelse. Stolen kommer i en svært rimelig prisklasse og er tilgjengelig i tre farger. Så hvis du har et stramt budsjett, kan du beholde dette som et av alternativene.

    Nouhaus Ergo3D Ergonomisk kontorstol

    En av de mest premium setene på listen vår er Nouhaus Ergo3D Ergonomic Office Chair. Hold ut før du bestemmer deg for å se på prisen; det er mye selskapet har å tilby. Selskapet tilbyr noen enestående funksjoner for å leve opp til prisklassen.

    Stolen har et 4D-justerbart armlen og korsryggsystem, ElastoMesh, en 135-graders ryggtilt, en jevn hydraløft og doble hjul siden din komfort er din høyeste prioritet.

    ElastoMesh på stolen har en pustende design for å bevare luftstrømmen og unngå svette. For en effektiv passform for kroppen din kan de justerbare 4D-armlenene bevege seg fremover, bakover, opp, ned, fra side til side og rotere. Hodestøtten kan også justeres opp og ned.

    Stolens dimensjoner er 16,3 «D x 27,95» B x 44,09 «H. Stolen kommer i fire farger. Sist, men ikke minst, har den et enestående utseende og følelse, som vil ta vare på holdningen din og gi deg en komfortabel holdning.

    GABRYLLY Mesh kontorstol

    GABRYLLY Ergonomic Mesh kontorstol kommer med et estetisk utseende. Det vil passe inn i miljøet, enten du jobber hjemmefra eller på kontoret. Stolens design forbedrer komforten til personen som bruker den ved å gi støtte ved hodet, ryggen, hoftene og armene. Mesh seter og rygger opprettholder luftsirkulasjonen for ytterligere bekvemmelighet. Dette er noen bemerkelsesverdige egenskaper.

    Selv om det er nok en dyr stol på listen, gir produsenten 5 års garanti, noe som høres ut som en god deal. Stolen er tilgjengelig i to farger og er 22 «D x 25,2» B x 45,3 «H.

    Sist men ikke minst kan stolen beskrives som et allsidig stykke som kan brukes til ulike oppgaver. Dens pustende design er også et stort pluss.

    Mimoglad kontorstol

    Mimoglad kontorstol har en ryggstøtte som er ergonomisk utformet for å matche kurven til den menneskelige ryggraden. Med den justerbare korsryggstøtten vil ryggen få utmerket støtte fra stolen. Så stolen har deg dekket med tanke på komfort.

    De innfødte skumsetene, som tilpasser seg etter trykket i hoftene, var et annet viktig aspekt som trakk meg oppmerksomhet. Ytterligere typiske funksjoner inkluderer justerbar korsryggstøtte, høykvalitets pustende polyesternetting, justerbare hodestøtter og armlener og stillegående 360-hjul.

      Slik kansellerer du mitt Tinder Gold-abonnement

    Stolens dimensjon er 35 «D x 35» B x 40 «H. Dette er en budsjettvennlig kontorstol som vil passe til arbeidsområdet ditt og oppfylle formålet med komfort og produktivitet.

    Autonome ErgoChair Pro

    Autonomous ErgoChair Pro er en stol skapt ved å kombinere teknikk og kunst. Hver komponent i stolen er nøye utarbeidet for å redusere ubehag i ryggen, forbedre komforten og øke produktiviteten. Stolen har fem låsekonfigurasjoner, hver ment å støtte korsryggen og opprettholde stabiliteten til ryggraden.

    Stolens hodestøtte, ryggstøtte, armlen og setetilt er alle justerbare. Den tjener utmerket til formålet med å øke sirkulasjonen, redusere krenking, bekjempe tretthet, redusere ryggsmerter og korrigere holdningen din. Den har også mottatt BIFMA-sertifisering for sikkerhet og holdbarhet, noe som gjør den til en langvarig investering.

    Stolens dimensjoner er 29″ L x 29″ B x 46″ – 50″ H. Gitt dens egenskaper, kan denne stolen koste deg noen store penger. I tillegg er det muligheter for EMI-betalinger eller massebestillinger. Vi må ikke glemme at dette produktet ble laget med smart konstruksjon, og anmeldelser beviser at det oppfylte eller overgikk forventningene.

    Hbada skrivebordsstol for hjemmekontor

    Hvis du ikke er ute etter store klumpete stoler, er Hbada hjemmekontorstol det beste valget. Den leveres med armlener som kan vippes opp og skyve skrivebordsstolen under pulten når den ikke er i bruk. Den har en S-formet ryggstøtte som støtter ryggraden for å sikre komfort. Puten som brukes er fleksibel og pustende for å gi komfort og luftstrøm.

    Stolens mål er 19,7 «D x 19,7» B x 21,3 «H. Den kommer i tre forskjellige fargevarianter. Til slutt bør du se på denne stolen hvis du vil ha stil og nytte til en overkommelig pris.

    TfficeTingco kontorstol

    TfficeTingco kontorstol er et ideelt alternativ for de som liker å spille eller jobbe lange skift. Det er en annen enkel stol som tjener formålet til andre stoler på listen. Stolen har en stor justerbar hodestøtte, 90-130 grader synkro tilbakelent med låsende tilting, justeringssystem justering stolhøyde, korsryggstøtte, 3D armlener, og mange flere.

    Stolens dimensjoner er 26 «D x 25» B x 47 «H. Stolen er enkel å montere og leveres med en BIFMA-sertifisert solid arbeidsstol som oppfyller kravene til holdbarhet og stabilitet. Stolen kommer kun i én farge, dvs. svart, og dens komfortable nakkestøtte er alltid et pluss.

    KERDOM Ergonomisk kontorstol

    KERDOM Ergonomic Office Chair er en mindre heftig variant av KERDOM-stolen med 3D-armlenene vi tidligere så. Et plettfritt og moderne utseende gir brukeren alle funksjonene som er nødvendige for å sikre komforten. Det er enklere å redusere trykk og tretthet på denne stolen.

    Kontorstolen i mesh har flip-up eller flip-down polstrede armlener som er justerbare. Den tar mindre plass og er enkel å oppbevare. Dimensjonene er 21 «D x 10» B x 21 «H, og den kommer til en lommevennlig pris.

    Konklusjon

    Når det er sagt, har vi nådd slutten av artikkelen. Jeg håper du nå ser fordelene med en kvalitetskontorstol. Kostnadene nevnt ovenfor kan være lave eller høye avhengig av tilbud og etterspørsel, noe vi må være klar over. Til slutt vil jeg uttrykke min takknemlighet til kontorstolen min for å gi støtte mens jeg skrev denne artikkelen.

    Hvis du er en gamer, kan du se på disse kule spillestolene.