Flint bringer rask deling av sosiale medier og innleggsplanlegging til Chrome

Hvis du er en markedsfører på sosiale medier, holder muligheten til å sende ut oppdateringene dine til riktig publikum til rett tid deg på toppen av spillet ditt. Heldigvis er tjenester som Google Alerts og HootSuit enormt nyttige når det gjelder å overvåke merkevarens online fremgang og dens virale faktor over internett. Du har kanskje også hørt om Viralheat, en lignende tjeneste som hjelper til med å administrere flere sosiale nettverk under ett tak for å overvåke og analysere forbrukerskapt innhold, tilbakemeldinger og diskusjoner om produktet eller tjenesten ved å spore antall omtaler den mottar på nettet, i en måte som ligner på Twitter. I tillegg tillater det å publisere og dele lenker, bilder og annet innhold på tvers av flere sosiale medieprofiler. Hvis du vil publisere Viralheat-innleggene dine på de enkleste måtene, prøv Flint by Viralheat. Det er en offisiell Chrome-utvidelse fra Viralheat som gjør det ganske enkelt for deg å publisere innleggene dine på Facebook, Twitter, LinkedIn etc. på en rask måte.

  Slik aktiverer du fullskjermmodus i Google Chrome

Å bruke Flint er dødenkelt; etter at du har logget på Viralheat-kontoen din, klikker du på Flints ikon på Chromes URL-linje og et popup-vindu vises, slik at du umiddelbart kan publisere det du måtte ønske på de sosiale mediekontoene som er knyttet til Viralheat-profilen din.

Den åpenbare bærebjelken i Flint er å la brukere enkelt komponere sine Viralheat-meldinger uten først å navigere til det nettbaserte dashbordet, og det gjør en feilfri jobb med å utføre denne oppgaven. Fra meldingsskrivingsvinduet kan du velge kontoene der du vil legge inn den gjeldende oppdateringen. Støtte for alle store sosiale nettverk er der, inkludert Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og Tumblr.

  Slik legger du til gateadresser manuelt i Chromes automatiske utfyllingsalternativ

Du kan også få en forhåndsvisning av innlegget ditt før du publiserer det, og du kan til og med planlegge at gjeldende melding skal legges ut på et senere tidspunkt. For å gjøre det, klikk på Tidsplan-knappen og spesifiser deretter ønsket dato og klokkeslett. Tilgjengeligheten av andre alternativer kan avhenge av din for øyeblikket abonnerte Viralheat-plan. Alternativet for å velge forskjellige publiseringsmaler er for eksempel bare tilgjengelig for Viralheat-brukere. Ytterligere lenker eller bilder kan legges ved innlegget ditt ved å bruke de tilhørende knappene.

Flint er tilgjengelig gratis på Chrome nettbutikk. Det fungerer på alle gjeldende Chrome-utgivelser; testingen vår ble utført på Chrome 32 som kjører på Windows 8.

  Slik deaktiverer du automatisk skjemautfylling i Google Chrome

Installer Flint by Viralheat fra Chrome Nettmarked