ProWidgets er den første sanne widget-implementeringen for iPhone og iPad

Du har kanskje hørt at Android endret hele utseendet og følelsen da Apple avduket iPhone tilbake i 2007, noe Android-fans gutter ville være veldig motvillige til å innrømme. Imidlertid antyder jeg ingen steder at Android ikke hadde de originale elementene. Faktisk tillot Googles tilbud deg å utføre visse handlinger som enten aldri nådde iOS (alternative tastaturer, noen?), eller som var for sent, som å endre bakgrunnsbilder og bruke widgets. Faktisk var Apples implementering av varslingssenter-widgeter så elendig at jeg ikke engang regner dem for noen nytte.

Heldigvis har iOS-brukere jailbreak-scenarioet å henvende seg til for å få hjelp, og en ny Cydia-tweak for jailbroken iPhones, iPod touchs og iPads fra den berømte utvikleren Alan Yip tar sikte på å løse problemet med mangel på widgets for godt. Denne fantastiske pakken har blitt merket ProWidgets.

  Slik søker du i alle strømmetjenester etter en film eller et TV-program

For å sitere utviklernes eksakte ord, «ProWidgets er revolusjonerende widgetsuite og rammeverk for iOS. Det gir en banebrytende og praktisk måte å utføre raske oppgaver hvor som helst med multitasking-evne på både iPhone og iPad.» Tweaken kommer i utgangspunktet med en pakke med forhåndstilgjengelige widgets av seg selv, mens de åpner muligheten for tredjepartsutviklere til å komme opp med sine egne løsninger for ulike vanlige multitasking-handlinger ved å bruke ProWidgets-rammeverket. Selve widgetene ligner Sonys «små apper»-konsept for Android, som kan startes hvor som helst i en app og brukes uten å forstyrre normal arbeidsflyt.

Standard utvalget av widgets som er tilgjengelig når du installerer ProWidgets inkluderer hendelse, påminnelse, notater, nettleser, melding (hurtigskriving, hvis jeg kan), e-post, ordbok, alarm og timer, mens en rekke andre kan fås gjennom Cydia. Det kan være flere måter å starte widgetene på. For eksempel kan de legges til iOS 7s kontrollsenter ved hjelp av CCloader, eller hendelseswidgeten kan kalles opp gjennom Today-visningen i Notification Center. Fra låseskjermen kan du hente frem nettleserwidgeten, mens for alle de andre kan Activator-bevegelser brukes avhengig av ditt bruksmønster. Hele ideen er å legge mye kontroll i brukerens hender for å konfigurere ProWidgets etter deres smak, i stedet for å påtvinge noe.

  Kan du kjøpe event-skinn i Apex Legends?

Widgetene kan maksimeres/minimeres når som helst hvis du ønsker å fortsette å gjøre det du gjorde tidligere.

Til slutt, på konfigurasjonsfronten, legger ProWidgets til sine egne innstillinger til den opprinnelige iOS Settings-appen, der du kan endre utseendet og følelsen til widgetene ved å bruke temaer (både lager- og tredjepartstilbud gjennom Cydia), endre hvilke widgets som er aktive, definere aktiveringsmetoder og kontroller noen andre generelle parametere, inkludert hvilken widget som går hvor.

Totalt sett er ProWidgets en av de beste og mest praktiske jailbreak-pakkene jeg noen gang har vært borti. Ikke bare gir den en sårt tiltrengt funksjonalitet til iPhone og iPad, men muligheten til å utvide funksjonssettet via tredjepartsutviklere gjør det uendelig mye mer nyttig. Legg til miksen tilpasningsmulighetene og skiftende utseende og følelse, og du har en vinner for hånden. Pakken distribueres (offisielt) gjennom BigBoss repo i Cydia, og koster $2,99 (det er en kommersiell pakke), men er definitivt verdt pengene når du ser på hva du får. Jeg for en, vil forbli med iOS 7.0.6 til en ytterligere jailbreak er tilgjengelig bare for denne Cydiia-tweaken.

  Hvordan fikse Mac-oppstartsproblemer ved å bruke gjenopprettingsmodus