Bruk Edge Gestures for utallige handlinger på Android

Jeg er en stor fan av å bruke bevegelser i stedet for knapper for raskt å utføre flere handlinger på enhetene våre. Nokia fikk det helt riktig med deres versjon av MeeGo på den fantastiske N9, men den enheten var dessverre dømt til å mislykkes før lanseringen til og med på grunn av Nokias eksklusive Windows Phone-avtale med Microsoft. Deretter kom Ubuntu Touch med et lignende edge gest-drevet grensesnitt, som jeg ble helt forelsket i da jeg prøvde det ut for min anmeldelse. Selv om Android ikke tilbyr slike systemomfattende kantbevegelser, har vi sett tredjepartsapper som Switchr bringe denne funksjonaliteten til vårt favorittmobile OS. Selv om ingen av alternativene vi tidligere har sett tilbyr den robuste funksjonaliteten til appen vi er i ferd med å ta en tur. Navigation Layer kan bare være den ultimate løsningen for kantbevegelseskontroll for Android, og tilbyr flere bevegelser fra venstre, høyre og nederste kant av skjermen, som hver kan konfigureres til å utføre en handling etter eget valg, for eksempel OS-navigasjon, musikkavspillingskontroll , oppgavebehandling og til og med lansering av apper.

Før du kan begynne å bruke kantbevegelsene, må du starte Navigation Layers tjeneste ved å bruke den første knappen på startskjermen. Og for å hindre Android fra å drepe tjenesten for å frigjøre minne mens den kjører i bakgrunnen, vil det være en god idé å aktivere det andre alternativet der også, som legger til en vedvarende varsling av appen. Til slutt, hvis du ikke vil måtte starte den hver gang du starter enheten på nytt, sørg for å aktivere alternativet Start ved oppstart. Hver gang du bruker en av appens bevegelser, får du som standard en vibrasjonstilbakemelding, som du kan endre til lyd eller ingen fra alternativet Rediger tilbakemelding under Personalisering.

  Rediger ressurser for å lage tilpassede temaer per app-basis [Android]

Før vi begynner å konfigurere alle bevegelsene som tilbys av appen, la oss konfigurere bevegelseslinjene først. Dette er områder hvor du kan starte bevegelsene. Tre alternativer er tilgjengelige her: venstre, høyre og nederste kant av skjermen, som du kan aktivere selektivt. Trykk på «Rediger søyler»-knappen, og du vil kunne endre størrelsen på lengdene og tykkelsen på disse stolpene, og bytte gløden som er synlig for dem (som du kan se langs kantene i flere av disse skjermbildene).

Nå som vi har konfigurert stolpene våre, er det på tide å sette opp de faktiske handlingene for gestene våre. For det, gå til delen Rediger handlinger. I tillegg til LangTRYKK- og Dobbelttrykk-handlingene som er felles for alle stolper, er det tilgjengelige bevegelser for hver stolpe i tre mulige retninger avhengig av kanten. Du kan sveipe OPP, NED og VENSTRE fra høyre kant, OPP, NED og HØYRE fra venstre, og OPP, HØYRE og VENSTRE fra den nederste. Dette gjør totalt fem bevegelser tilgjengelige for hver stolpe.

  Fiks RESULT_CODE_HUNG på Chrome og Edge

Når det kommer til handlingene som kan tildeles hver gest, er det en enorm liste tilgjengelig, inkludert å gå til startskjermen, åpne den siste appen, gå tilbake, åpne varslingsskuffen, sette enheten i dvale, åpne oppgavebehandlingen , åpne menyen, lukke gjeldende app og gå til startskjermen, tømme RAM ved å drepe alle aktive apper, kontrollere musikkavspilling som å hoppe til neste eller forrige sang og pause/gjenoppta sangen som spilles, eller åpne en av dine installerte apper.

Unødvendig å si, alternativene merket **ROOT** er kun tilgjengelige for rotfestede enheter. Hvis du har en rotfestet enhet, vil appen be om root-tilgang ved første oppstart, som du må oppgi for å bruke disse rot-bare alternativene. Selv om ikke-rootbrukere (så vel som rootede brukere som ikke ønsker å gi appen rotrettigheter) også kan bruke noen avanserte handlinger som ikke er merket som **ROOT**, for eksempel «Gå tilbake», «Gå til startskjermen» , «Åpne varsling» eller «Åpne Oppgavebehandling» ved å gå til Innstillinger > Tilgjengelighet og aktivere appens tilgjengelighetstjeneste der. På samme måte, for «Gå i dvale»-handlingen, må du angi Navigation Layer som enhetsadministrator fra Innstillinger > Sikkerhet > Enhetsadministratorer.

  Android-brøkkalkulator med trinn-for-trinn-løsninger

Med tanke på det store antallet apper vi tester her på wdzwdz for anmeldelser på daglig basis, er det ganske sjelden at vi har en app installert på enhetene våre etter at vi har fullført gjennomgangen. Og for oss, ikke å trykke på avinstalleringsknappen for appen selv etter å ha gjennomgått den, markerer den virkelig som en eksepsjonell en, som er tilfellet med Navigation layer. Helt siden jeg kom over appen, har jeg sett at jeg i økende grad stoler på bevegelsene for de støttede handlingene. Og takket være GravityBox Xposed Modules hendige Expanded Desktop-modus som jeg bruker (som også finnes i mange populære tilpassede ROM-er som CyanogenMod, AOKP og Paranoid Android), har jeg fullstendig gjemt bort navigasjonslinjen min, og bruker kantbevegelsene for å gå tilbake, hoppe til startskjermen og åpne Oppgavebehandling.

Alle disse funksjonene med en gratis prislapp gjør denne appen til et must for alle som er en fan av å bruke bevegelser for å navigere på enheten. Og gitt prislappen på gratis, er det ingen grunn til ikke å prøve det!

Installer Navigation Layer fra Play Store