Hvordan bruke ekkoknapper for å kontrollere smarthome-enheter

Ekko-knapper har eksistert en liten stund nå, men det var først nylig at Amazon la til muligheten til å bruke dem til å kontrollere smarthome-enhetene dine. Denne nye funksjonen lar deg tilordne rutiner til Echo-knappene dine, og lar deg i hovedsak kontrollere flere smarthome-enheter samtidig med bare et knappetrykk. Slik setter du opp alt.

Før du begynner, antar denne veiledningen at Echo-knappene allerede er oppe og går. Hvis de ikke allerede er paret til Echo, har vi en guide som tar deg gjennom prosessen.

  Spill Gud mens du fyller jorden med dyr [Paid]

For å tilordne en ekkoknapp til en smarthjemoppgave, må du opprette en Alexa-rutine. Hvis du ikke er kjent med rutiner, har vi en praktisk veiledning for hvordan du setter dem opp. Du vil følge de samme instruksjonene når du integrerer Echo-knappen, men med en liten forskjell.

Fra startskjermen til Alexa-appen, start ved å trykke på menyknappen oppe i øvre venstre hjørne av skjermen.

Velg «Rutiner» fra listen over alternativer.

Trykk på «+»-knappen øverst til høyre for å lage en ny rutine. Dessverre kan du ikke redigere en eksisterende rutine for å legge til Echo-knappen.

  Slik synkroniserer du ansikter på tvers av enheter i Apple-bilder

Velg «Når dette skjer» mot toppen.

Trykk på «Echo Button» -alternativet.

Trykk på Echo-knappen og trykk deretter på «Legg til» nederst i appen.

Deretter velger du hva som skjer når du trykker på ekkoknappen. Trykk på alternativet «Legg til handling».

Du kan kontrollere alle slags ting med ekkoknappen, selv ikke-smarthome-oppgaver. For denne veiledningen vil vi fokusere på smarthome, så trykk på «Smart Home» på listen over alternativer.

Du kan kontrollere en enkelt enhet, flere enheter samtidig eller en bestemt scene du har satt opp.

Jeg vil kunne slå av hele underholdningssystemet mitt ved å trykke på ekkoknappen, så jeg velger «TV»-scenen som jeg opprettet med Logitech Harmony Hub.

  Hvordan integrere Asana med Slack

Velg hva du vil at ekkoknappen skal gjøre når den trykkes. I dette tilfellet vil jeg at det skal slå av underholdningssystemet mitt. Så jeg trykker for å velge «Av» på vippebryteren.

Etter det kan jeg legge til en annen handling hvis jeg vil, men jeg er fornøyd med dette. Trykk på «Opprett» nederst når du er ferdig.

Din nye Echo Button-kontrollerte Alexa-rutine vil nå vises i listen over eksisterende rutiner og er klar til bruk!