Å ta opp telefonsamtaler på iPhone er enkelt med disse 8 appene

Det kan være mange grunner til at du kanskje vil ta opp telefonsamtalene dine.

Kanskje du har å gjøre med en uregjerlig kunde, tolererer sjefens konstante upassende oppførsel, eller opplever uendelige episoder med eksen din. Det kan også være for en idédugnad med forretningspartneren din. I alle disse tilfellene, sammen med andre situasjoner, blir det nødvendig å føre opptegnelser og bevis på hva som skjer.

Å ta opp telefonsamtaler på iPhone er imidlertid ikke den enkleste tingen å gjøre fordi Apple forhindrer det av personvern- og sikkerhetsformål, slik de burde. Årsaken er at i de fleste land er det ikke tillatt å ta opp telefonsamtaler uten den motsatte personens samtykke.

Til tross for det er det fortsatt fullt mulig med noen få tilgjengelige apper, som vi skal gå gjennom i denne artikkelen. Avhengig av hvor du bor, hvis du har samtykke til å ta opp telefonsamtaler, er du klar til å prøve ut disse fantastiske appene nedenfor.

La oss hoppe rett inn.

Rev

En helt gratis app, Rev Call Recorder kan ta opp innkommende og utgående samtaler uten begrensninger på varigheten.

tipsbilk.net-lesere får 10 % rabatt på Rev.

Den tar opp samtaler i høy kvalitet og tillater også å dele/eksportere den til tredjepartstjenester, for eksempel Dropbox, e-post-SMS, osv. Det er ingen skjulte avgifter, abonnementsavgifter eller irriterende annonser, og den belaster bare penger når du vil ønsker å transkribere opptakene dine.

Så hvis formålet ditt bare er å ta opp samtaler, kan du anta at du ikke kommer til å bruke en eneste krone på denne utrolige appen, som er sprø å tenke på siden den gir en måte å ta opp samtaler på iPhone uten problemer.

  7 spill for stressavlastning og forbedret generell kognitiv funksjon

TapeACall Pro

Tilgjengelig i over 50 forskjellige land med en brukerbase på 4 millioner, TapeACall Pro er et veldig populært valg for å ta opp samtaler på iPhone.

Den kan ta opp innkommende og utgående anrop og lagre dem på serveren til du bestemmer deg for å slette eller dele dem andre steder. Noen av de mange delingsalternativene inkluderer:

  • Dropbox
  • Google Disk
  • Evernote
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter

Den lar deg feste etiketter til opptakene dine for enkel referanse og konverterer dem til MP3-format. Du får også push-varsler som tar deg rett til opptaksbiblioteket ditt for å få tilgang til dem med et klikk.

Disse funksjonene, sammen med et dusin flere, rettferdiggjør virkelig at TapeACall Pro er en betalt app, men det er også en gratis prøveversjon som du kan dra nytte av før du betaler noe.

Google stemme

Google stemme er ikke laget spesielt for samtaleopptak, men den har en funksjon for det, og det er alt vi ser etter.

Den lar deg ta opp samtaler uten å hemme lydkvaliteten og lagrer alle dataene dine på deres trygge server slik at du kan få tilgang til dem når som helst du vil. Denne appen kan også transkribere telefonsamtalene dine og sende transkripsjonen til deg på e-post.

Bortsett fra det har den:

  • Det kraftige søkealternativet for å holde styr på samtaleopptak
  • Gratis samtaler, tekstmeldinger og talemeldinger
  • Alternativer for spamfiltrering og blokkering
  • Konkurransedyktige priser for internasjonale samtaler

Google Voice kan synkroniseres på tvers av flere enheter for å hjelpe deg med å bruke den hjemme, på kontoret eller bokstavelig talt hvor du vil.

  Hvordan håndtere filer i Python

App for samtaleopptaker

Så enkelt som navnet er, App for samtaleopptaker av Profuse gjør det den annonserer og gjør det ganske briljant.

Alt som trengs er ett trykk for å ta opp innkommende og utgående samtaler med denne appen, uavhengig av om de er lokale eller internasjonale. Det er ingen grense for hvor lenge samtalene kan tas opp eller hvor mange av dem du kan ta opp.

Denne appen har også alternativer for å merke opptakene dine, dele dem med hvem du vil i MP3-format og lagre den på enheten din eller skyen. ☁️

Den mottar jevnlige oppdateringer, og som bruker vil du ha støtte fra ekte mennesker bak skrivebordet for å hjelpe deg i tilfelle problemer.

Samtaleopptaker iCall

Høyt rangert og en favoritt for mange, Samtaleopptaker iCall fungerer feilfritt ved å bruke et 3-veis samtalesystem for å ta opp samtaler samtidig som prosessen er ganske enkel.

Etter å ha lastet ned appen, må du trykke på Spill inn-knappen og deretter trykke på Slå sammen anrop-knappen. Dette vil begynne å ta opp lyden så lenge du fortsetter samtalen. Når samtalen avsluttes, vil du ha opptaket lagret umiddelbart slik at du kan lytte til og dele.

Call Recorder iCall har et veldig lett å forstå grensesnitt og et fantastisk supportteam også. Du kan komme i gang med å bruke deres gratis prøveperiode før du henter premium-abonnementet.

NoNotes

Du kan ta opp og transkribere samtalene dine med Samtaleopptak av NoNotesen app som brukes av mer enn 100 000 mennesker over hele verden.

Den kan ta opp samtaler uansett lengde og lagre dem i skylagring. Du får også muligheten til å dele opptakene dine via Facebook og e-post. Noen andre funksjoner lar deg bruke appen til diktering og QR-koder for å arkivere for avspilling.

  Implementering av HTML Editor i appene dine er enkelt med Froala – neste generasjons WYSIWYG Editor

Denne appen er abonnementsbasert, men den lar deg ta opp opptil 20 minutter gratis hver måned. Så hvis du ikke er ute etter å ta opp samtaler regelmessig, kan det gratis alternativet være tilstrekkelig for deg.

Call Recorder Lite

Nok en hendig app, Call Recorder Litekan ta opp innkommende og utgående samtaler på din iPhone ved hjelp av 3-veis anrop.

Denne appen har avspillingskontroller og justeringer for de innspilte samtalene. Du kan laste ned og dele dem på sosiale medieplattformer, e-poster, iMessage og skytjenester.

Som gratisbruker vil du kunne ta opp samtaler i full lengde, men bare kunne lytte til de første 60 sekundene av det. For å lytte til hele opptaket, må du oppgradere til Pro-versjonen deres.

CallRec Lite

Som appen ovenfor, CallRec Lite lar deg lytte til bare de første 60 sekundene av den innspilte samtalen for gratisplanen.

Den lagrer alle opptakene dine på deres sikre server, hvorfra du kan dele dem på tvers av eller sikkerhetskopiere dem på skylagringstjenester. Den kan ta opp både innkommende og utgående samtaler sømløst.

Konklusjon

Jeg håper appene ovenfor for samtaleopptak for iPhone vil hjelpe deg med å holde oversikt over viktige samtaler. Du kan bruke dem til personlige og så vel som profesjonelle situasjoner.

x