Bambuspapir går endelig på flere plattformer og vi tok det på tur

Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, vil du umiddelbart gjenkjenne navnet til Wacom, et selskap som har gjort seg bemerket gjennom digitale tegnebrett. Til tross for at jeg ikke er en kunstner, har jeg brukt Wacom Bamboo i lengste tid, siden den ga et element av letthet og flyt til skriving, notattaking, skribling og tegning på en datamaskin. «Bambus» var navnet som ble gitt til deres introduksjonslinje med tegnebrett. Da verden begynte å gå over til nettbrett, var det et logisk valg å gi Bamboos varemerke flyt i den nye verden. Dette brakte oss Bamboo Paper, en veldig populær app som har vært eksklusiv for iOS i nesten 3 år. Imidlertid ser den nå på en lansering av flere plattformer for «Kindle + Windows Tablets + Android» Phablets and Tablets. Telefoner – selv enheter med stor skjerm – må nøye seg med Wacoms bildedelingsapp Bamboo Loop, ettersom Paper ikke er tilgjengelig for alle mobilbrukere. La oss ta deg gjennom hvordan appen går på en Android Phablet (testet på en Sony Xperia Z Ultra).

  Send direkte video- og tekstmeldinger til alle

Det første er først. Det ville være urettferdig å sammenligne Bamboo Paper med Skitch. Selv om det er funksjonelle overlappinger, men Paper ikke er ment å være en merknadsplattform, er det designet for å tjene formålet med et stykke papir på enheten din, og derfor er de uforlignelige. For å feire lanseringen er tegneverktøyene tilgjengelige gratis. Appen vil fortsatt være tilgjengelig etter at gratisperioden er oppbrukt, bare med begrensede funksjoner.

Bamboo Paper er veldig rett frem, du velger en notatbok, tildeler den en farge du ønsker, velger typen linjer i den notatboken (kan endres senere) og setter i gang. Så snart du åpner en notatbok vil du legge merke til at du kan bruke forskjellige stiler av penner med justerbar tykkelse, jeg ser for meg at det vil være nyttig for kunstnere å skrive grunnleggende konsepter. Selv om Wacom anbefaler å bruke pennen deres, forble min erfaring ganske flytende med en ikke-wacom-penn, faktisk kunne jeg til og med bruke fingeren uten problemer. Responsen var praktisk talt øyeblikkelig. Du kan sveipe sider ved å trykke på kanten av siden og dra i motsatt retning.

  Slik aktiverer du G-SYNC på FreeSync-skjermer: NVIDIAs G-SYNC-kompatibel forklart

Du kan skrive med blekk i forskjellige farger, og du kan til og med importere et bilde fra galleriet ditt for å kommentere. Igjen, Skitch er en klart overlegen kommentarplattform, men du vil ikke gå glipp av den for mye hvis du er på Bamboo Paper.

Når du har opprettet notatet ditt, kan du laste opp det endelige resultatet til en tjeneste/plattform du velger. Så det er noe å si om dens praktiske funksjon. Du kan ta notater/merke et bilde og laste det opp til Dropbox for videre behandling eller sende det direkte på e-post til noen.

  Hvordan får jeg Minecoins i Minecraft?

Det er noen vaner med appen som har en tendens til å bli gamle, for eksempel at valg av penn sendte ikke valgruten bort, så jeg måtte trykke på lappen og etterlate et pennemerke som jeg måtte slette/angre, skaper et unødvendig ekstra trinn. Noen ganger vil sveiping mellom sider etterlate lignende merker på kanten av siden. Dette kan krediteres den relativt mindre skjermen på Xperia Z Ultra – liten sammenlignet med faner uansett – eller den kan være universell. Dette er imidlertid et mindre problem, ikke en avtalebryter på noen måte. Vi anbefaler virkelig at du har dette med deg da det gir nye formål til både phablets og nettbrett.

Last ned Bamboo Paper for plattformen din her (gratis)