BrightExplorer legger til faner i Windows Filutforsker

Det føles overraskende at Microsoft ikke har redesignet standard filutforsker i Windows på evigheter. Selv om noen funksjoner som Ribbon UI ble lagt til i Windows 8 for forbedret navigasjon, forble de viktigste brukervennlighetsproblemene fortsatt urørt. Windows Utforsker, for eksempel, tilbyr ikke brukere en måte å åpne flere kataloger via faner. Tenk deg nå om du måtte surfe på nettet uten multi-tab-grensesnittet som nå finnes i mange moderne nettlesere som Firefox og Chrome. Når det er sagt, hvis noen trenger å jobbe med flere kataloger, kutter ikke Windows Filutforsker det. BrightExplorer er et gratis program for Windows som legger til faner i Windows Utforsker og lar hvert vindu åpnes i sin egen fane som programmet knytter til toppen av et enkelt Utforsker-vindu. La oss ta en titt.

  Hvordan fikse feil 0x80070057 på Windows Update (fullstendig veiledning)

Grensesnittet til BrightExplorer høres kanskje ikke spektakulært ut, men det faktum at det åpner hver mappe i en egen fane gjør det sikkert. Programmet åpner ikke sin egen filleser, men integrerer seg selv i standard Windows-filutforsker som har en fanelinje som viser alle åpne mapper etter navn øverst i programvinduet. Denne posisjonen sørger for at fanelinjen ikke forstyrrer noen eksisterende verktøylinjer i Filutforsker, for eksempel Ribbon UI. Du kan enkelt bytte mellom åpne kataloger ved å klikke på fanen deres. Hvis du klikker på den tomme fanen til høyre for de andre fanene dine, åpnes en ny fane i C:/-stasjonen.

  Hvordan lage skrivebordssnarveier på Windows 10 på den enkle måten

BrightExplorer lar deg også koble fra en fane fra hovedvinduet ved å klikke og dra den ut fra fanelinjen. Videre tilbyr den en funksjon kalt Favorittpanel som, når du klikker, åpner en bokmerkelinje til venstre. Du kan deretter dra og slippe ofte brukte mapper over favorittpanelet for å bokmerke disse filplasseringene i en logisk trestruktur. Favorittpanelet har også en søkeboks som kan hjelpe deg raskt å finne tidligere bokmerkede elementer.

Du kan kjøpe forskjellige tillegg for BrightExplorer (tilgjengelig for kjøp på utviklerens nettsted) for å hjelpe utviklingen. Alle de tre tilleggene som for øyeblikket er oppført på nettstedet, leveres ferdigpakket med hovedapplikasjonen.

  Hvordan finne WiFi-passord på Windows 11

Totalt sett er BrightExplorer et fint lite program som tabbiiserer Windows Filutforsker på den enkleste måten. Programmet er imidlertid ikke perfekt og trenger fortsatt mye forbedring. Det fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Last ned BrightExplorer