De 6 beste nettstedene for kalde e-postmaler

Å lage en kald e-post er som å ta fatt på en første date. Med en overbevisende kald e-post kan du etablere en personlig forbindelse med potensielle kunder, skille deg ut fra konkurrentene og presentere potensialet ditt.

Selv om oppgaven kan virke skremmende, kan du lage en uimotståelig kald e-post med nyttige maler som kan etterlate et varig inntrykk på potensielle kunder. Selv om noen bloggartikler samler den beste kald e-postoversikten, kan nettsteder som kuraterer mange kalde e-postmaler på tvers av forskjellige nisjer passe deg bedre.

Lemlist er en automatiseringsplattform for oppsøkende e-post som kan hjelpe deg med å oppdage kalde e-postmaler med topp ytelse. Bortsett fra kalde e-postmaler, tilbyr Lemlist også e-postmaler for oppfølging, talentinnhenting og salgsgenerering.

Etter vår grundige undersøkelse av Lemlists maler, er det avgjørende at malene deres imøtekommer disse nisjene:

 • Salg
 • Markedsføring
 • Startups
 • SaaS-selskaper

Lemlists maler med best ytelse trekker enestående svarfrekvenser så høye som 65 % i gjennomsnitt, avhengig av målgruppen. Ved siden av svarfrekvensen, gir Lemlist også antall ganger andre har brukt malene deres.

Med denne statistikken kan du velge populært brukte e-postmaler med en overbevisende svarfrekvens for å kurere din kalde e-post.

Hunter er et allsidig oppsøkende verktøy som gir tilkoblingsverktøy, inkludert maler for kalde e-poster. Hunters nettapp dekker hele prosessen med kald e-post fra begynnelse til slutt.

Hvis du ikke kjenner selskapets e-postadresse eller personell du ønsker å kalle e-post, kan du bruke verktøyene Hunter’s Domain Search og Email Finder for å finne e-postene du trenger, henholdsvis.

  Hvordan Apple Watch kan hjelpe i en nødssituasjon

Videre kan du integrere Hunter med flere tilkoblingsverktøy, inkludert populære e-postapper, CRM og regnearkapper. Til hovedretten gir Hunter:

 • Omtrent 267 nøye utformede kalde e-postmaler.
 • Kalde epostmaler for oppfølging, salg, rekruttering m.m.
 • En gratis prøveversjon slik at du kan teste ut tjenestene deres før du kjøper.

Bortsett fra nyttige maler, gir Hunter også ressurssterk video og skrevet innhold som lærer deg hvordan du skriver profesjonelle e-poster som sparer tid og krefter, blant annet.

Klenty vet at kald e-post er en av de mest effektive måtene å få kontakt med potensielle kunder på, og har laget over 127 maler med handlingsfremmende uttrykk og kundeoppbevaring i tankene. Med disse malene og ressurssterke bloggartiklene lærer Klenty deg hvordan du kald pitch vei til karrieresuksess.

Malene Klenty gir grenser rundt:

 • Maler for utgående e-postkampanjer.
 • Salgs-e-postmal for å be om en henvisning.
 • Maler for å generere nye potensielle kunder.
 • Maler for innsjekking.
 • Oppfølging av kalde e-postmaler.

For mer automatisering kan du autorisere en forbindelse mellom Klenty og jobbe-e-posten din for å sende ut kalde e-poster sømløst. Mens du registrerer deg for Klenty, kan du velge om du vil sende ut potensielle kunder kun via e-post eller alle mulige kanaler, inkludert apper for sosiale medier.

Videre, hvis du bruker CRM, inkludert Pipedrive, Zoho og Salesforce, kan du koble den til Klenty-kontoen din for enkel import. Selv om det ikke er gratis å bruke Klenty til å sende kalde e-poster, har du en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenestene deres. Uansett hvilke maler du velger, bør du legge til unike detaljer for å gjøre dem autentiske.

  12 beste virtuelle kortleverandører for bedriftsutgifter [2023]

For stilige kalde e-poster er Stripo.email den perfekte nettappen for deg. I motsetning til mange kalde e-postmaler, legger Strippo.email inn e-poster i HTML-design for mer attraksjon. Du kan se for deg å motta en kald e-post innebygd i et design og forestille deg ditt første inntrykk av avsenderens innsats.

Utformede kalde e-poster kan hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden, få flere svar og føre til økte konverteringer. Du trenger ikke å bekymre deg for å style designen din personlig, siden Stripo.email allerede har maler innebygd i designene.

Alt du trenger å gjøre er å redigere malen i designet eller sette inn e-posten din der hvis du allerede har laget en. Hvis du planlegger å kurere e-posten din personlig fra bunnen av, kan du raskt skrive en e-post ved hjelp av AI-verktøy.

HTML-maler viser mer profesjonalitet og gjør potensielle kunder mer ivrige etter å utforske tjenestene dine. Du kan også lage hyperkoblinger i den kalde HTML-malen for e-post for å henvise potensielle kunder til landingssiden eller bestillingssiden din for umiddelbar handling.

Spesielt, Stripo.email imøtekommer dine tilpassede behov. Du kan fylle ut en forespørsel om en tilpasset HTML-mal; men det kommer til en pris.

I tillegg til å tilby HTML-e-postmaler, lar Stripo.email deg legge til egendefinerte fonter i e-posten din og har et bilderedigeringsprogram for bildene dine. Med disse funksjonene trenger du ikke lenger å redigere visuelle elementer ved hjelp av eksterne apper; Stripo.email dekker alt.

Resume Worded er en annen leverandør av kald e-postmal som dekker forskjellige nisjer. På samme måte, hvis du er ny til å skrive kalde e-poster, er denne nettsiden den beste for deg.

  Dr.Fones verktøysett for overføring, reparasjon, sikkerhetskopiering, gjenoppretting og mer!

Ved siden av å tilby nyttige maler, er Resume Worded ekstra nøye med å forklare særegenhetene til malene deres og scenariene du kan bruke dem i. Du finner disse forklaringene på høyre side av malene under Insights-overskriften.

Nøkkelkategorier av maler på CV Worded inkluderer:

Bortsett fra disse kategoriene, kan du også finne e-postmaler angående introduksjoner til nye kontakter, tilbakemeldinger og e-postmaler om hvordan du kan be om jobbmuligheter.

Hvis du leter etter et nettsted med skreddersydde kalde e-postmaler for forskjellige nisjer, er Videoform det rette valget for deg. Mens mange andre malkuratorer fokuserer på kalde e-postmaler for bedriftssalg, ber Videoform om å være annerledes. Med maler som dekker særegne bransjer som treningssenter SaaS, medisinske tjenester og bilforsikringstjenester, har Videoform alt.

En ting som skiller Videoform fra andre kalde e-postleverandører er e-posttilpasningsfunksjonen som lar deg legge til bilder og videoer i e-postene dine til en kostnad. Dette kan skille deg fra konkurrentene og til slutt gi svar, potensielle kunder og konverteringer.

Kalde e-postmaler for alle bransjer

Kalde e-postmaler er potente verktøy på tvers av forskjellige bransjer når de er godt sammensatt, overbevisende og brukes strategisk.

Uansett hvilken mal eller programvare du bruker for kalde anrop, husk at nøkkelen til vellykket kald e-post er personalisering, verdi og en oppfordring til handling. Med lead-drivende kalde e-postmaler er du ett skritt nærmere å nå markedsføringsmålene dine.