De 8 beste skiappene (Android og iOS) å ha på telefonen

Ski er gøy. Det som gjør opplevelsen morsommere er bruken av de beste skiappene for å ta den opplevelsen til neste nivå. Les videre for å utforske disse skiappene.

Vinterferie og ski har vært et utrolig bånd i lang tid. Enten det er en familiepiknik eller en eventyrlig tur med venner om vinteren, treffer ski på toppen av listen. Siden ski er sesongavhengig, vil ingen velge å gå glipp av denne opplevelsen.

Ski har blitt populært i det siste siden det er morsomt, utfordrende og lett å lære samtidig. Videre er det også kjent at ski er med på å holde sinnet og kroppen mer produktive og aktive.

Vi kan konkludere med at ski er en fin sport å oppleve og tilbringe tid med våre kjære. Å planlegge en skitur med familie eller venner kan høres vanskelig ut, men det er verdt det og vil gi deg den beste opplevelsen.

I dag i denne bloggen vil vi diskutere noen av de beste skiappene for å forbedre skiopplevelsen din.

Hva er Ski App?

Ski-apper er spesielt utviklet for ski- og snowboardkjørere for å hjelpe dem med viktige data som kart, værmeldinger, sporingshastighet, distanse osv. Alle apper har imidlertid unike funksjoner og funksjoner som gjør dem mer brukervennlige og hjelpsomme.

Fordeler med å bruke skiappene

Ettersom vi er tydelige på skiapper, la oss diskutere fordelene med å bruke skiapper.

Effektiv planlegging for turer og ferier

Turer og ferier er ikke en bit av kaken. Man må forsikre seg om plasseringen, stedet å bo, sjekke temperaturen på det stedet, og mer. På toppen av det vet vi å planlegge vinterferier er mye vanskeligere enn sommerturer.

Planlegger du å gå på ski bør du være ekstra oppmerksom på planleggingen. Det er tiden da skiapper kommer til unnsetning. De fleste skiapper kommer med værmeldinger og hjelper deg med å finne de beste skistedene i nærheten.

Kommunikasjonsledelse

Ski-apper hjelper mye når det kommer til kommunikasjon. Mange skiapper har funksjoner som kan hjelpe deg med å spore vennenes posisjon og sende raske meldinger. Utenom dette er noen få apper også tilgjengelige på Apple Watch, som kan redde telefonen din fra skade uten å koble deg fra vennene dine.

Aktivitetssporing

Ski-apper lar deg holde oversikt over hastigheten din, avstanden du tilbakelegger og mer. Du kan også dele disse dataene med vennene dine gjennom den samme appen med bare noen få klikk.

Nøyaktig værinformasjon

Som vi vet er vintrene svært uforutsigbare og gjør det vanskelig å nyte skiopplevelsen. Disse appene gir værmeldinger for ikke bare én dag, men opptil 7 dager for å hjelpe deg med å planlegge alt deretter.

Funksjoner som Ski-appen din må ha

Ski-apper utvikler seg med tiden og legger til mer avanserte funksjoner for å gjøre appen mer nyttig og ta denne utendørsaktiviteten til et annet nivå. Men før du blindt velger en ski-app, sørg for at de har noen viktige funksjoner som de som er nevnt nedenfor for å gjøre det verdt det.

  Hvordan iOS 13 vil låse opp NFCs potensial

Spore bevegelser

Ski-appen må ha en sporingsfunksjon som måler dine daglige aktiviteter, inkludert hastighet, distanse, forbrente kalorier osv., og gi deg daglige eller ukentlige beregninger angående forbedring og prestasjon.

Denne funksjonen er gunstig for både profesjonelle og nybegynnere. De fleste skiapper har imidlertid denne funksjonen, men bekrefter én gang for en bedre opplevelse.

Værvarsel

Ski er en utendørsaktivitet som helt avhenger av snøforholdene i området, og været er uforutsigbart. Hva om en plutselig storm, glatt skråning eller andre farlige forhold er lenger unna? Det er der denne funksjonen hjelper.

Værmeldinger er avgjørende for sikkerhetsformål. Denne funksjonen hjelper skiløperne å vite hvilket sted eller fjell de bør unngå for å stå på ski eller snowboard.

Bestilling

Denne funksjonen lar deg bestille overnatting, skiutstyr, snowboard, leksjoner osv. Denne funksjonen er viktig for ikke å havne i trøbbel i siste liten.

Ski er en sesongsport, og det er store sjanser for ikke å få overnatting der i tide. Derfor er det viktig å velge en ski-app som kan hjelpe deg med å finne det beste feriestedet og overnattingsstedet på samme sted.

Sikkerhet

Den siste funksjonen er sikkerhetssettet, som hver ski-app må inkludere. Den primære grunnen til denne funksjonen er å holde redningsteamet i kontakt med skiløperen og trygt bringe dem tilbake fra ski.

Denne funksjonen registrerer skiløperens live-posisjon og oppdaterer den ofte til vennene deres. Dette hjelper dem med å finne skiløperen mer effektivt i tilfelle de blir borte i lang tid.

I tillegg til dette, må mange flere nødvendige funksjoner, som kart, live streaming, kommunikasjon osv., sjekkes før du velger en ideell ski-app for reisen din.

La oss se gjennom listen over noen av de beste skiappene du kan prøve ut.

OpenSnow

OpenSnow er en gammel og pålitelig app med millioner av brukere. Anmeldelser av denne appen forteller oss om all den positive effekten den har skapt blant kundene sine over 10 år.

Når vi flytter til funksjonene, har OpenSnow gitt privilegiet til både Android- og iOS-brukere. OpenSnow er viden kjent for sin værmeldingsfunksjon, ettersom de har et team av lokale eksperter som oppdaterer værmeldingen daglig for brukernes praktiske skiopplevelse.

Det er en brukervennlig og lettfattelig app. Utviklerne har investert innsats for å gjøre grensesnittet attraktivt ved å legge til prognoseanimasjoner i sine høyoppløselige kart.

Denne appens kart hjelper deg med å spore brannrøyk, vindkast, nedbør osv. Videre kan du spore dagens og siste 7 dagers prognoser på bare noen få minutter.

OpenSnow tilbyr 12 unike funksjoner for å gjøre skiopplevelsen din trygg og vakker. Du kan bare få tilgang til alle hvis du betaler for abonnementer. Den eneste ulempen er at den bare gir 4 funksjoner til gratisbrukerne, og for å utnytte appen best mulig; du må betale $29,99 til $39,99 (kan variere) for et årlig abonnement.

Skispor

Core Coders» Ski Tracks-app har fantastiske funksjoner og sporingsinformasjon. Det er en avansert applikasjon spesielt designet for skiløpere og snowboardere for posisjonssporing. Når det gjelder nøkkelfunksjoner, var det jeg likte best batteri-, opptaks- og fotografifunksjonen.

Disse funksjonene gjør at den skiller seg ut fra andre apper og er pålitelig. Skispor er designet i henhold til moderne iPhone og har jobbet med batteriforbruk. Appen tapper knapt 4-5 % av batteriet hver time, noe som er veldig lavt sammenlignet med andre apper.

  Ikke forstyrr kommer til Android Lollipop som avbrudd

I tillegg kan du også ta bilder mens du går på ski, lagre posisjon og registrere hastighet og posisjon av høy kvalitet ved hjelp av en GPS-indikator.

Ski Tracks registrerer og beholder skistatistikken din selv om skjermen er låst eller appen er i bakgrunnsbruk. Du må imidlertid lagre dataene etter å ha satt opptaket på pause.

Videre kan du også dele dine poster og steder med vennene dine gjennom denne appen. Ski Tracks er en betalt app som er tilgjengelig på både iOS- og Android-versjoner.

OntheSnow

Når du planlegger en skiferietur, er det en stor oppgave å velge et feriested. Det er her OntheSnow-appen kommer til unnsetning. «Snø nær meg»-funksjonen i denne appen sporer og sammenligner alle skisteder rundt deg og forteller deg om snøforholdene på det stedet. Appen gir snørapporter for mer enn 2000 fjell som Telluride, Jackson Hole, etc.

OntheSnow-appen er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter. Appen gir også regionale værmeldinger fra sine eksperter. Webkamera-funksjonen lar brukerne se aktuelle og levende bilder av andre skiløpere mens de står på ski.

Denne gratisappen har forbedret funksjonene sine med hver oppdatering. Den nye widgeten for overnatting og turstikart for feriesteder har gjort det mer praktisk for brukerne.

Ski Tracker

Hvis du er en person som liker å holde oversikt over hastigheten på ski, distanse og stedet du har besøkt, er Ski Tracker perfekt for deg. Appen lar deg holde oversikt og merke bakken på kartet med komplett statistikk over vintereventyret ditt.

Man kan også bruke denne appen til å spore andre vinteraktiviteter som skiturer, skøyter, snowboard osv. Skisporing har blitt funnet nyttig for både profesjonelle og nybegynnere.

I tillegg har «Fast ride»-funksjonen gjort den mer populær. Denne funksjonen lar brukeren spore sin raskeste hastighet, tid og distanse separat, uavhengig av hvilken seksjon det ble registrert. Videre kan du også dele disse registrerte dataene og informasjonen med vennene dine på kort tid.

Du kan bruke Ski Tracker-appen på både Android- og iOS-enheter. Appen lar deg prøve premiumversjonen gratis i 30 dager og foreta kjøp i appen for tilleggsfunksjoner og funksjoner.

SkiLynx

SkiLynx-appen er veldig kjent for sin kommunikasjonsfunksjon. Appen fungerer nøyaktig som en sosial kommunikasjonsapp som lar deg lage grupper, chatte med vennene dine og spore hverandres plassering med bare én app og noen få klikk.

SkiLynx-appen lar brukere opprette en privat gruppe og spore hvert annet medlems live ridested. Dens eksistens og brukervennlighet i Apple-klokken gjør den mer spesiell. Du kan nyte hele appen på klokken uten frykt for å skade eller miste telefonen i snøen.

Appen er ikke bare begrenset til dette. De har ekstra funksjoner som sporing av hastighet, avstanden du har tilbakelagt, osv., og samtidig holde kontakten med vennene dine. Alt i alt hvis du skal på et skieventyr med en gruppe mennesker, er dette en må-ha-app for Android- og iOS-brukere.

Snowledge

Hovedformålet til Snowledge-utviklerne er å gi ski- og snowboardelskere en app som samler alle kravene deres under ett tak uten anstrengelse. Denne appen er en kombinasjon av alle funksjoner skiløpere og ryttere ber om.

Fra planlegging av reisen til sporingssted gir denne appen deg alt. Denne appen tilbyr ulike funksjoner som å undersøke snøforhold, søke etter feriesteder i nærheten, holde deg oppdatert om aktuelle konkurranser osv.

  Slik setter du app-tidsbegrensninger og blokkerer apper på Android

I tillegg til dette, er den andre funksjonen som gjorde det mer elskelig kommunikasjon med venner som SkiLynx. Men det som gjør det unikt er at du ikke bare kan få kontakt med familie eller venner, men også med andre skiløpere og ryttere rundt om i verden. Du kan se bildene deres, plasseringen og mer.

Ettersom du kan komme i kontakt med andre skiløpere, kan du også laste opp bilder og tilpasse profilen din. Dette er grunnen til at Snowledge er kjent som en app for sosiale medier på ski. Du kan laste den ned på Android- og iOS-enhetene dine.

Jollyturns

Jollyturns er en ut-av-boksen-app. I motsetning til andre apper, gir den kart og informasjon om alle feriesteder, fjell osv., for å hjelpe deg med å ta rett sving eller besøke rett sted.

Jollyturns er tilgjengelig på nettlesere, iOS, Android og Apple Watch. Appen tilbyr 2D-kart over 2500+ skisteder over hele verden på enheten din. De viser også andre viktige steder for skiløyper, skiheiser, restauranter osv.

Jollyturns er en fantastisk app for å få detaljert informasjon og flotte opplevelser i fjellskråningene uten ekstra innsats. Du tar feil hvis du tviler på at du må laste ned en annen app for sporing og kommunikasjon mens du går på ski. Jollyturns gir tilleggsfunksjoner som å dele med venner, spore hastigheten din, avstanden du har tilbakelagt, osv., alt på ett sted.

FATMAP

FATMAP er foreslått for fjellsporter som sykling, sykling, fotturer osv., og ikke bare ski. Jeg liker offline-kartet mest om denne appen hvis vi snakker om funksjoner. Du kan søke etter stedet du ønsker, laste ned kartet og bruke det uten internettforbindelse. Dette bidrar til å spare batteri og nå reisemålet ditt uten begrensninger.

Videre gir FATMAP 3D utendørs kart med levende informasjon, inkludert toppnavn, elver, gangstier, etc., for å navigere og lokalisere raskt. I tillegg, hvis du er en person som elsker å registrere reisen din, er dette best for deg, siden du kan registrere eventyret ditt i appen.

FATMAP tilbyr også funksjoner for å komme i kontakt med andre skiløpere eller ryttere og holder deg oppdatert om alpinanlegg, heiser osv. Appen har kjøp i appen for tilleggsfunksjoner og er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere.

Konklusjon

Ski er en sport som har vært populær i lang tid. Det fullfører én persons ønske om eventyr og moro samtidig. Flere skiapper på nettet gir lignende funksjoner og noen unike funksjoner til skiløperne. Men det som betyr mest er hvilken funksjon du prioriterer mest.

Avslutter bloggen med en innledning om at de fleste skiapper bruker GPS for å spore plassering. Dette tømmer batteriet raskere. Velg derfor en app med omhu for å unngå at for mye batteri tømmer enheten din.

Du kan også utforske noen apper for turplanlegging for din neste ferie.

x