tipsbilk.net

De beste HDMI-bryterne i 2023

Hensikten med en HDMI-svitsj er å gjøre én HDMI-port om til mange. Hvis du vil koble flere enheter og tilbehør til TV-en eller dataskjermen, som kanskje bare har én eller to HDMI-porter, vil en HDMI-svitsj legge til to, tre eller flere porter, og du kan enkelt bytte mellom de forskjellige kildene med trykk på en knapp.

Mrocioa

Mrocioa 8K HDMI Switcher er en av de mest komplette pakkene du kan be om i en HDMI-svitsj, med en dash av fremtidssikring. Siden det er HDCP 2.3-kompatibelt, er intet opphavsrettslig materiale utenfor rekkevidde, og siden dets maksimale utgang er 8K, vil det også se utrolig skarpt ut. For ikke å snakke om at lydkvaliteten vil være like fantastisk med ARC-støtte, forutsatt at du vil forgrene deg til en lydplanke eller mottaker og dra nytte av Dolby Atmos.

Når vi snakker om å forgrene seg, er Mrocioa 8K HDMI Switcher også utstyrt med en av de mest ettertraktede portene innen gaming akkurat nå: HDMI 2.1. Dette betyr at du vil kunne skyve PS5 eller Xbox Series X|S til 120Hz, med en 4K- eller 1080p-oppløsning. Å kjøre spill på 60Hz er allerede flott, men 120Hz føles enda bedre.

Mrocioa 5 i 1 HDMI Arc Switcher

Best sammenlagt

Enten du elsker å oppleve det meste en film kan tilby, elsker spill eller begge deler, tilbyr Mrocioa 8K HDMI Switcher det beste fra begge verdener, fra HDMI 2.1-porter til ARC-støtte.

Fordeler

 • HDMI 2.1-porter for høyere oppdateringsfrekvens
 • ARC-støtte
 • Slitesterk aluminiumshus

Ulemper

 • Appkontroll er bare tilgjengelig for iOS

Newcare

Newcare 3-ports HDMI Switcher pakker ganske mye, til tross for det lille, men respektable settet med funksjoner. Ved å bare ofre én HDMI-port, får du tre i retur, noe som er nok hvis alt du bruker er for eksempel en kanalboks, DVD-spiller og kanskje en spillkonsoll.

  Roblox Super Evolution Codes: Løs inn nå

Det beste av alt er at Newcare 3-ports HDMI Switcher ikke bare opprettholder et bilde av høy kvalitet, den gjør det opp til en 4K-oppløsning og ved 60Hz. Den er også HDCP 2.2-kompatibel, noe som betyr at opphavsrettslig materiale, som favorittfilmene dine, ikke vil ha noe problem med å kanaliseres gjennom enheten. For å bringe alt sammen, kan du også teste ut bedre fargemetning på grunn av HDR-støtten.

Newcare 3-ports HDMI Switcher-velger

Beste budsjett

$16 $22 Spar
$6

Gitt sin håndfull porter og ytelse, er Newcare 3-Port HDMI Switcher et av de mest budsjettvennlige alternativene som er tilgjengelige. Den kommer til og med med en egen HDMI-kabel og trenger ikke strømforsyning for å fungere.

Fordeler

 • Enkel å bruke og sette opp
 • Trenger ikke strømforsyning
 • Inkluderer en HDMI-kabel

Roofull

Med så mange som fem HDMI-innganger kan du feste ganske mange enheter til Roofull 5 Port HDMI Switch, som strømmepinner og en DVD-spiller, og fortsatt ha plass til en spillkonsoll. Med den medfølgende fjernkontrollen, som er veldig intuitiv, kan du raskt bytte mellom kilder når den ikke automatisk hopper til ønsket enhet.

For å heve opplevelsen din inkluderer Roofull 5-ports HDMI-svitsj også AUX- og optisk ut-porter. Det betyr at du kan sette opp en ganske fancy lydplanke, kanskje en forsterker, gå helt ut med surroundlyd, eller holde deg til noe lite som et par hodetelefoner. Siden den støtter ARC, vil du også kunne dra nytte av lydformater av høyere kvalitet som Dolby Digital.

Roofull 5 Port 4K HDMI Switch

Beste 4K

Bortsett fra fem HDMI-innganger, inkluderer Roofull HDMI Switch også et par lydporter for en komplett opplevelse, enten du ser favorittfilmene dine i 4K, spiller spill eller hører på musikk.

Fordeler

 • Fungerer med lydplanker, forsterkere og surroundsystemer
 • Støtter HDR10
 • 8K-modell tilgjengelig

Ulemper

 • 8K-modellen støtter ikke ARC

OREI

OREI HDMI Multi-Viewer er en spesiell type HDMI-svitsj. Normalt bytter du mellom kilder på en enkelt skjerm, men denne veksleren kan dele opp skjermen din i så mange som fire separate vinduer takket være bruken av bilde-i-bilde-teknologi. Faktisk har den fem forskjellige moduser, hvorav fire er dedikert til å vise alle fire kildene på forskjellige måter.

  10 beste tåteflaskesterilisatorer for bedre hygiene i 2023

Det som er like imponerende er OREI HDMI Multi-Viewers fjernkontroll. Den har ikke bare knapper for å bytte mellom hver kilde, men den har også en knapp for hver enkelt PiP-modus og ønsket oppløsning, som du kan velge mellom 480p, 720p og 1080p.

Orei HD-401MR HDMI Switcher

Beste fjernkontroll

OREI HDMI Multi-Viewer har ikke bare en av de beste fjernkontrollene, men den har også den smarte muligheten til å dele flere kilder på en enkelt skjerm. Det er utrolig nyttig for å sette opp sikkerhetskameraer eller multitasking flere enheter.

Fordeler

 • Fantastisk fjernkontroll med intuitive knapper
 • Flere bilde-i-bilde-moduser
 • Ganske mange modeller, inkludert en matrise

Ulemper

 • Maksimal oppløsning er 1080p
 • Slår seg ikke av automatisk

Ferrisa

Med tilgang til ARC, de fleste lydformater og muligheten til å bytte mellom fire lydmoduser, som 5.1CH for surroundlyd, er Ferrisa HDMI Matrix det perfekte alternativet for å drastisk forbedre underholdningssystemet ditt med høyttalere, subwoofere, lydplanker, forsterkere og mer.

Ferrisa HDMI Matrix kommer også svingende ut med sin utrolige bildekvalitet og oppdateringsfrekvens. Du kan presse den til det ytterste med 8K-oppløsning ved 60Hz eller slippe den til 4K ved 120Hz, som er en virkelig fantastisk opplevelse for spill, spesielt med et godt sett med høyttalere. Enda bedre, det å være en matrise betyr også at du kan dele bildet til en annen TV – en praktisk funksjon å ha hvis noen er i ferd med å slenge på hoved-TVen.

Ferrisa 4 i 2 HDMI Matrix

Beste ARC-støtte

Ferrisa HDMI Matrix er kongen av lyd, utstyrt med lyduttrekk, ARC-støtte og støtte for de fleste lydformater. Hvis du setter sammen en hjemmekino eller bare er en audiofil, har denne HDMI-matrisen alt du trenger.

  Slik opphever du etterbetalingskontoen

Fordeler

 • Bryter og splitter kombinasjon
 • Støtter ARC og de fleste lydformater
 • Metallskall og ventiler for kjøling og holdbarhet

FAQ

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom en HDMI-svitsj og en HDMI-splitter?

Formålet med en HDMI-svitsj er å utvide antallet HDMI-porter en enkelt skjerm har. For eksempel, hvis du har fire enheter, men TV-en din har bare to HDMI-porter, kan du ofre én av dem for flere porter. Når det gjelder HDMI-splittere, er det de gjør å ta en enkelt enhet og duplisere bildet på flere skjermer.

Spørsmål: Legger HDMI-brytere til etterslep?

Generelt sett, nei. HDMI-svitsjer bør ikke legge til noe merkbart inngangsforsinkelse. Hvis du opplever inngangsforsinkelse, er det mer enn sannsynlig at det er forårsaket av noe annet, som en billig HDMI-kabel eller defekt utstyr.

Spørsmål: Vil en HDMI-svitsj forringe bildekvaliteten?

En HDMI-svitsj vil ikke forringe bildekvaliteten da det er et digitalt signal. Kvaliteten på HDMI-kabelen er imidlertid også en faktor. Den eneste bildeforringelsen du bør være oppmerksom på er en HDMI-svits maksimale oppløsning. Hvis du har en 4K-TV, men HDMI-bryteren er begrenset til 1080p, vil 1080p være maksimum.

Spørsmål: Fungerer HDMI-brytere i begge retninger?

Nei. Hvis du tenkte å duplisere en enkelt kilde på flere skjermer, bør du sjekke ut de beste HDMI-splitterne i stedet.

Spørsmål: Hvordan kobler jeg en HDMI-svitsj til TV-en min?

Du har to typer HDMI-porter på HDMI-svitsjen: HDMI-inn og HDMI-ut. TV-en eller skjermen din skal kobles til HDMI-ut mens HDMI-inngangene lagres for enheter som spillkonsoller og TV-bokser.

x