Demp enheten til tid, sted, hendelse eller kontakt [Android]

Måten du kan automatisere oppgaver på i Android er noe du ikke kan gjøre halvparten så bra på andre smarttelefonplattformer (vi ser på deg iOS) og appene som er utviklet for å imøtekomme Androids tilpasningsevner er rett og slett fantastiske. Du har kanskje hørt at en Ikke forstyrr-funksjon kommer til Android L, og selv om vi ikke har en app som replikerer den for lavere versjoner av Android, har vi noen som kan binde oss godt nok til Android L kommer. Mr. Silent, Auto Silent Mode er en Android-app som lar deg automatisere når enheten er satt til enten stille- eller vibrasjonsmodus. Du kan angi tidsluker, steder, hendelser og til og med velge kontakter som appen automatisk vil dempe enheten din for.

  Kalender-widgeten som gjør alt og ser bra ut [Android]

Du starter med et dashbord, og mens grensesnittet er lett for øynene, har appen navigasjonsfeil og den er ikke gjennomtenkt. Appen fungerer imidlertid veldig bra, så vi er mer enn villige til å overse det vi håper skal fikses og poleres i fremtidige versjoner. Tidslukene kan angis for en dato og et tidsrom, og hver luke er differensiert med hendelsesnavnet.

Mr. Silent, Auto stille modus kan også sette enheten til stille modus etter hendelse. Den leser hendelser fra Google Kalender (ingen import involvert), så hvis alle møtene dine er synkronisert med Google Kalender, kan du bruke appen til å sørge for at telefonen er stille under dem.

  En ny versjon av appstarter under utvikling, kommer med API [Android]

Du kan også be appen om å stille inn enheten til å vibrere eller forbli stille for en bestemt kontakt. Du har en hvitliste og en svarteliste som lar deg inkludere eller ekskludere kontakter etter behov.

Sist, men absolutt ikke minst, er lokasjonsutløseren som lar deg velge steder hvor telefonen din skal stilles inn på vibrasjon eller lydløs modus.

Du kan ha litt problemer med å navigere mellom de forskjellige triggerne siden dashbordet ikke er standardskjermen. Den siste utløseren du brukte blir til standardskjermen, så du må bruke navigasjonsskuffen for å bytte mellom dem. Navigasjonsskuffen er også der du kan få tilgang til innstillingene fra. Det er her du angir hvilken modus appen skal bytte telefonen til når en hendelse utløses. Du kan enten stille den til å vibrere eller stille, og den vil bli brukt for alle utløsere. Appen gir deg et varsel for å gi deg beskjed når den har blitt utløst.

  Hvordan gjøre en gammel Android-telefon til et sikkerhetskamera

Feilene til side, og hvis du bruker appen vil du se at de er ganske vedvarende og hyppige, appen er fortsatt flott. Jeg tar gjerne imot forskjellige temaer siden teksten ikke er veldig lesbar i denne. Til tross for feilene fungerer den utmerket.

Installer Mr. Silent, Auto Silent Mode fra Google Play Store