Den ultimate løsningen for katalogbygging

Sliter du med å bygge og administrere kataloger for virksomheten din? Se ikke lenger enn Brilliant Directories – din one-stop-løsning for online katalogbygging.

Si farvel til hodepinen ved manuell dataregistrering og utdatert teknologi, og si hei til et strømlinjeformet og effektivt katalogsystem.

I denne artikkelen skal vi dykke ned i de mange fordelene med Brilliant Directories og vise deg hvorfor det virkelig er den ultimate løsningen for katalogbygging.

Hva er strålende kataloger?

Grunnlagt i 2009 – Brilliant Directories er en nettkatalogprogramvare som lar deg lage online forretningskataloger eller medlemssider i løpet av få minutter.

Programvaren tilbyr et bibliotek med turboladede medlemskapstemaer med pek-og-klikk-tilpasninger, slik at du aldri kan starte fra bunnen av.

Du kan finne forhåndsbygde katalogtemaer for ulike kategorier, for eksempel tjenesteleverandører, lokale byguider, medlemssamfunn, lokale rubrikkannonser, eiendomsoppføringer og mer.

Deretter tilbyr Brilliant Directories en pakke med robuste funksjoner for medlemsadministrasjon, inntektsgenerering på nettsider, design og merkevarebygging, innholdspublisering og SEO for å hjelpe til med ende-til-ende-katalogbygging.

Fra foreninger til bedriftseiere, klubber og grupper – Business Directory gir over 30 000+ bedrifter og nettsteder over hele verden.

Hvordan hjelper det å lage medlemssider og forretningskataloger?

Brilliant Directories har et brukervennlig grensesnitt med kodefri tilpasninger og litt over tusen funksjoner som dekker alle aspekter ved å bygge fantastiske nettstedkataloger.

Programvaren gir deg et forsprang med biblioteket med ferdige katalogmaler som er skreddersydd for bedriftens behov. Deretter har den en pakke med SEO- og innholdsstyringsverktøy for å hjelpe deg og medlemmene dine til å rangere bedre i SERP-er.

For enkel medlemsadministrasjon tilbyr plattformen et selvbetjent dashbord for medlemmer der de fyller ut de nødvendige opplysningene og registrerer seg på nettstedet ditt.

Når du har medlemmer om bord, kan du la dem publisere innhold, legge ut arrangementer, selge produkter eller tjenester og mer. Du kan også lage tilpassede medlemspakker med visse privilegier eller begrensninger. Og la medlemmene enkelt kjøpe og betale i sin lokale valuta.

Til slutt, bortsett fra medlemskapsabonnementer, har den verktøy for å hjelpe deg med å tjene penger på nettstedet ditt, for eksempel bannerannonser, agenthjelp, salgsemner, alternativer for krysssalg og mer.

Nøkkelfunksjoner i Brilliant Directories

Så absolutt, Brilliant Directories har hele ni meter for å hjelpe deg med å lage ut-av-boksen nettstedkataloger.

La oss dykke inn og utforske nøkkelfunksjonene som Brilliant Directories kommer med.

#1. Problemfri oppsett og design

Enten du er nybegynner eller profesjonell, har Brilliant Directories den riktige blandingen av kode og verktøy uten kode, for eksempel:

Design og merkevarebygging

En enkel pek-og-klikk-designeditor lar deg tilpasse forhåndsbygde temaer eller lage tilpassede temaer med logoer, farger, bilder, tekst og merkevareelementer. Dessuten kommer nettsteder som er bygget ved hjelp av Brilliant Directories, med white-label uten ekstra kostnad.

Nettsidebygger

Fra et enkelt administrasjonspanel kan du opprette, redigere og administrere nettstedet ditt. Den innebygde visuelle websideredigereren lar deg redigere maler eller lage egendefinerte nettsider som om du jobber med MS Word. Enkelt!

  Hvordan ta et skjermbilde på Apple TV ved hjelp av en Mac

Eller utviklere kan bruke tilpasset HTML- og CSS-kode for å tilpasse utseendet og følelsen til nettsider ytterligere.

Mobilklar nettsted

La oss spørre: Vil du ha et nettsted som umiddelbart kan konverteres til en mobilapp?

Brilliant Directory tilbyr mobilklare nettsteder. Alt du trenger å gjøre er å bruke plug-and-play-integrasjonen med populære mobilappbyggere og forvandle nettstedet ditt til en mobilapp ganske enkelt. Programvaren integreres med topp iOS- og Android-appbyggere som Appypie, Swiftic og mer for å få appen din i gang på mindre enn 5 minutter.

Få tilgang til kildekode

Selv om mange katalogløsninger tilbyr tilgang til frontend-kildekode, blir du enten belastet for det, eller så er tilpasningen en vanskelig nøtt å knekke eller begge deler.

Uavhengig av planen du velger, tilbyr Brilliant Directories gratis tilgang til å redigere frontend-kildekoden. Show Widgets-funksjonen skisserer nøyaktig hvor du skal redigere spesifikke kildekodemoduler på nettstedet ditt.

Dermed kan du identifisere nøyaktige steder i koden du kan redigere for å tilpasse sideoppsett og til og med oppdatere CSS-design. Ikke mer å søke i tilfeldige php-filer!

#2. Medlemsadministrasjon

Brilliant Directories har over 1000+ innstillinger og funksjoner for å administrere medlemmene dine – fra selvbetjente dashboards til individuelle brukere og mye mer. Her er en oversikt over hvordan plattformen hjelper deg med å administrere besøkende og medlemmer uten problemer.

Selvbetjent medlemsdashbord

Brilliant Directories lar medlemmer opprette sine egne kontoer uten din innblanding. Medlemmer kan oppdatere kontaktinformasjonen sin, administrere abonnementer, holde styr på potensielle kunder og anmeldelser, laste opp innhold og mer – alt fra et samlet dashbord.

Videre kan du bestemme hvilken informasjon du ønsker fra medlemmene dine og legge til egendefinerte felt i dashbordet.

SEO-optimaliserte medlemsprofilsider

Hvert medlem på nettstedet ditt får spesifikke SEO-optimaliserte offentlige profiler. Medlemmene dine kan legge til informasjon om seg selv, og besøkende kan kontakte medlemmer, legge igjen anmeldelser og mer – alt går sammen for å optimalisere medlemsprofiler for søkemotorer.

Anmeldelser og vurderinger

Ved å bruke denne funksjonen kan du la besøkende legge igjen anmeldelser og vurderinger på bedrifts- eller medlemsprofiler. Gjør derfor katalognettstedet ditt troverdig og brukervennlig.

Du kan imidlertid delegere kontroll til medlemmene dine og la dem administrere anmeldelsene sine, eller du kan ta fullstendig kontroll og moderere anmeldelser på nettstedet ditt.

Importør for bulkmedlemmer

Katalognettsteder er store nok til å fortsette å legge til listen og fortsatt være halvfulle. Visst, hvis du ellers har samlet en liste over medlemmer, kan du enkelt importere dem til nettstedet ditt som en .csv-fil.

Under import kan du til og med sortere medlemmer i kategorier, angi medlemskapsnivåer, feste dem til Google Maps og inkludere profilbilder, logoer og mer.

Lag medlemspakker

Du kan opprette ubegrensede tilpassede medlemspakker (gratis eller betalte) og fakturere medlemmer månedlig, kvartalsvis eller årlig.

Velg mellom over 40 privilegier og begrensninger for hver pakke for å tilby utmerkelse. For eksempel vil høynivåmedlemskapet låse opp flere privilegier enn de lavprisede. Dette hjelper deg også med å skille fordelene med hvert medlemsnivå.

Epost markedsføring

For bedre kommunikasjon med medlemmene tilbyr plattformen innebygde e-postmarkedsføringsverktøy. Ved å bruke disse kan du lage tilpassede e-postdesign eller velge mellom over 40 forhåndsbygde maler og tilpasse dem i henhold til merkevaren din.

  10 ting å ta vare på mens du oppdaterer BIOS

Deretter kan du segmentere e-postlister og kjøre e-postkampanjer uten å åpne flere faner.

For å tilpasse interaksjonen med medlemmer kan du bruke variabler i e-postmalene dine. Disse variablene blir automatisk erstattet med det tilsvarende innholdet – slik at medlemmene dine kan motta personlig tilpassede e-poster fra nettstedet ditt.

#3. Innholdspublisering

Brilliant Directories har også verktøy for å støtte oppretting av innhold for å utvide fellesskapet ditt. Det er veldig enkelt å publisere og markedsføre innhold på grunn av følgende:

SEO-verktøy

Hver del av katalognettstedet ditt er laget for å rangere høyere på søkemotorer, fra nettsider til rike utdrag og metadata til URL-struktur – alt er optimalisert.

Men for å optimalisere noen av disse elementene ytterligere, kan du bruke SEO-redigeringsprogrammet for hele nettstedet for å tilpasse SEO-strukturen.

Bloggingstøtte

Plattformen tilbyr et komplett bloggingsystem for å støtte innholdet og SEO-behovene dine. Ved å bruke bloggverktøyene kan du:

 • Publiser artikler: Innebygd visuell editor lar deg skrive, redigere, optimalisere og publisere artikler enkelt
 • Planlegg innlegg: Planlegg innlegg automatisk for en fremtidig dato eller tid
 • Dedikert seksjon: Innlegg og artikler har en dedikert seksjon på nettstedet ditt, som viser det som en ressurs for besøkende og medlemmer

Eventoppføringer

Alle i fellesskapet ditt, inkludert deg, kan legge ut om kommende arrangementer og aktiviteter med detaljer, bilder, billettlenker og mer – alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema. Du kan til og med legge til egendefinerte knapper som «Billett» og «Mer info» for å legge til eksterne lenker.

For å legge til et sted, integrer Google Maps fritt i arrangementet ditt for å legge til fysisk plassering. Du kan til og med la besøkende kommentere på arrangementssiden og dele sidelenken ved hjelp av widgets for sosiale medier. Til slutt kan du plassere et AdSense- eller kundebanner på arrangementsinnlegg.

Tilbud og kuponger

Å tilby gode tilbud på nettstedet ditt kan tiltrekke betydelig trafikk. Som et resultat ønsker flere bedrifter å bli registrert i katalogen din.

Her er hvordan Brilliant Directories hjelper saken:

 • Del avtale: Lag og publiser enkelt avtale med kupongkoder, tilleggsinformasjon og en kjøpslenke
 • Legg til timer: Angi en utløpsperiode for avtalene for å skape en følelse av at det haster og bidra til å fremme rask handling
 • Affiliate-vennlig: Tillat markedsføringstilknyttede selskaper å publisere tilknyttede lenker med avtalene de deler offentlig

#4. Generer inntekter

Brilliant Directories tilbyr en mengde verktøy for inntektsgenerering for å forvandle medlemsnettstedet ditt til en inntektsgenererende maskin.

Flere betalingsgatewayer og inntektskanaler

Brilliant Directories integreres med de 10 mest populære betalingsgatewayene for å akseptere og behandle betaling i din lokale valuta, slik som Stripe, PayPal, Verifone og PayFast. Du kan vite mer om betalingsmåtene her.

Deretter lar den deg opprette flere inntektskanaler for alltid å ha en gjentakende inntekt. Du kan tjene på medlemskapsabonnementer, bannerannonser, krysssalg av produkter eller tjenester og andre måter du kan finne.

Dens innebygde behandlingsverktøy administrerer alle betalingene dine, inkludert refusjoner, og oppretter til og med kjøpssider for tilleggsprodukter.

Verktøy for generering av kundeemner

Programvaren lar deg samle inn, administrere og selge potensielle kunder. Den har alt du trenger for å generere potensielle kunder, for eksempel skjemaer, nyhetsbrevregistreringer osv. Sjekk ut denne videoen om den grunnleggende kundeemnepakken som er tilgjengelig gratis.

  Slik tilbakestiller du Kindle Fire-nettbrettet ditt

For best resultat kan du kjøpe tillegget for automatisk matching av potensielle kunder for å gi medlemmene bedre matchende potensielle kunder. Bare plasser en kjøpsknapp med et angitt beløp for hvert kundeemne og begynn å telle penger. 🤑

Hosting og sikkerhet

Nettsteder bygget med Brilliant Directories inkluderer premium nettskyvert. Dermed sparer du på de dyre kostnadene ved å administrere og sikre nettsider som er vert for selv. Når du oppretter et nettsted med Brilliant Directories, kan du forvente:

 • 24/7 overvåking
 • Daglig sikkerhetskopiering og eksport
 • SSL-sikkerhet
 • Beskyttelse mot påloggingsforsøk
 • Lukket kildenettverk
 • Multi-site administrasjon

Bortsett fra den lange listen over funksjoner, har den også en overflod av støtteressurser og innhold for å feilsøke eventuelle problemer brukere kan støte på mens de bruker programvaren.

Støtteressurser

 • Hurtigstartvideoer: Tonnevis av videoopplæringer for å enkelt glide deg gjennom funksjonene og prosessene
 • Søk kunnskapsbase: En sentralisert hub som har dokumenter for å svare på alle spørsmålene dine for ende-til-ende oppsett og tilpasninger
 • Dedikert Facebook-gruppe: Har en Facebook-gruppe der du kan koble til og nettverk med et fellesskap av likesinnede
 • Webinar-repriser: Over 120+ webinar-repriser er tilgjengelige for deg når som helst
 • Privat telefonstøtte: En times betalt skjermdelingstelefonopplæring fra Brilliant Directories seniortrener for å få all konsultasjonen og støtten du trenger
 • Send inn billetter: Lag støttebilletter for hvert problem du møter mens du arbeider med programvaren

Strålende katalogalternativer

Selv om Brilliant Directories er en fantastisk programvare for bygging av nettstedkataloger, kan det være lurt å utforske andre lignende alternativer. Vi har undersøkt og vurdert to av de beste alternativene for deg 👇🏻

#1. BoxedCMS

BoxedCMS er en tilpasset katalogprogramvare som hjelper deg med å lage digitale kataloger for bedrifter, bryllup, nyhetsportaler, magasiner, reiseguider og mer.

Programvaren bruker NodeJS og AngularJS for å gi en stilig effekt og brukervennlighet. I tillegg gjør dette programvaren lett skalerbar uten begrensning på antall funksjoner du kan legge til via koding.

Nøkkelegenskaper

 • Administrer flere nettsteder med målspesifikke språk og territorier; lokalisere innhold med ditt foretrukne språk
 • Sentralisert dashbord for brukeradministrasjon, godkjenning av medlemsforespørsler og administrasjon av brukerregistreringer under ett tak
 • Øk inntektene dine gjennom sponset innhold og bannerannonser; få betalt direkte av brukerne dine med Stripe betalingsgateway
 • Bruk WYSIWYG-editoren til å gjøre alt og hva som helst for å publisere innhold i frontend
 • Overvåk resultatrapporter i sanntid for kampanjene dine; integrer med Google Analytics for å generere innsikt og statistikk fra nettstedet ditt

Med sin bedriftsplan tilbyr BoxedCMS full fleksibilitet for teamet ditt til å endre koden basert på forretningsbehov. I tillegg kan du planlegge en gratis demo av programvaren.

#2. eDirectory

eDirectory er en katalogprogramvare i bedriftsklasse som hjelper deg med å bygge fantastiske katalognettsteder uavhengig av bransje eller formål.

Nøkkelegenskaper

 • Lag spesialdesignede maler med sammendragskort, egendefinerte felt, dra-og-slipp-widgets og mer ved å bruke den intuitive malredigereren
 • Kontroller alle SEO-aspekter av nettstedet ditt med innebygde SEO-verktøy: områdekartgenerator, robots.txt-editor og 301-omdirigeringsredigerer
 • Har en markedsplassfunksjon som lar medlemmer lage kataloger og selge produkter eller tjenester direkte fra katalogen
 • Integrert appbygger som lar deg forvandle nettstedet ditt til vakre iOS- og Android-apper – ingen kode kreves
 • Eide lisensinnehavere får automatisk tilgang til den komplette eDirectory-kildekoden

Dessuten får du andre herlige funksjoner som å lage avtaler og tilbud, publisere arrangementer, laste opp blogger og generere analyser og rapporter for generell nettstedsanalyse.

Konklusive tanker

Teamet hos Brilliant Directories har sørget for at programvaren kobler sammen alle punktene når det gjelder å bygge og administrere et katalognettsted.

Den tar seg av alle de essensielle tingene, fra nettsidelayout til optimalisering og medlemsadministrasjon. Dessuten kan du prøve ut programvaren gratis. Bestill en gratis demo i dag!

x