Eat Your Greens analyserer hva som er på tallerkenen din fra et bilde [Paid]

Ønsket om å spise pommes frites eller nyte ett stykke kake vil la deg overbevise deg selv om at du ellers spiser sunt og at en liten omvei på veien til helse ikke kommer til å spille noen rolle. Frokosten var sunn, lunsjen var lett, middagen hadde mye kjøtt, så hva er galt med pommes frites? Saken er at vi alle vet at pommes frites ikke er bra for oss, at med mindre vi har spist sunt, er det ikke lurt å glippe, men vi vet ikke det om alt vi spiser. Ikke mange restauranter vil gi ernæringsinformasjon, så hva er en rask måte å finne ut om tallerkenen vår er sunn eller ikke? Eat Your Greens er en bemerkelsesverdig ny iOS-app tilgjengelig i App Store for $1,99. Den gjør to virkelig fantastiske ting; den identifiserer mat etter fargen, og den forteller deg hvilken farge du trenger å spise mer av. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av maten din, identifisere de forskjellige fargene ved å plassere markører, og appen gjør resten. Det er en unik tilnærming som lar deg analysere matens ernæring etter farge i stedet for å telle kalorier hele tiden.

  Slik bruker du handlings- og deleutvidelser på iPhone og iPad

Eat Your Greens lar deg bare bruke levende bilder, så bilder du kanskje har tatt av mat tidligere, kan ikke brukes (jeg måtte ha en ekstra middag nettopp av denne grunn). Når du har tatt bildet, bruk målverktøyet nederst til høyre for å legge til markører til individuelle matvarer på tallerkenen din. Identifiser grønnsakene og kjøttet.

For hver «inngang» får du et smultringdiagram over maten din med alle fargene på tallerkenen din. Trykk på brokkoliikonet øverst til høyre og appen forteller deg hva du er mye av. Appen ser på de ulike oppføringene du har gjort og oppdaterer rådene deretter.

  avtale et møte og sende invitasjoner

Naturligvis vil du kanskje finne ut hvilken farge en bestemt matvare har. Trykk på Apple-knappen for å lære om de forskjellige fargene og hvilke matvarer den inneholder. I Innstillinger-fanen kan du administrere eventuelle allergier du måtte ha mot forskjellige matvarer.

Du kan se gjennom oppføringene dine senere og legge til notater til dem enten når du tar bildet eller senere når du ser dem på nytt i oppføringsfanen. Bortsett fra at appen ikke lar deg bruke gamle bilder av matvarer, er det ingen mangel. Dette hindrer brukere i å legge til mat spist tidligere og analysere spisepreferanser. Totalt sett elsker jeg ideen med appen og den enkle den tilbyr for alle som ønsker å analysere maten deres.

  Lag en gjøremålsliste og se dag, måned og årstid

Last ned Eat Your Greens fra App Store