En gjøremålsapp for prosjekter som fokuserer på forfallsdatoer [iOS]

Det er to typer mennesker i denne verden; de som går rett ned til å takle en oppgave de har fått, velger å fullføre den så tidlig som mulig. Så er det folk som ser på hvor mange dager de har igjen til et prosjekt skal leveres hver gang de vurderer å starte arbeidet med det. Disse menneskene er friststyrt, muligens var de blant de geniale barna på college som ville stappe en uke før en eksamen og klare seg med rimelige karakterer. Hvis nærmer seg tidsfrister er det som driver deg til å utmerke deg på jobben, bør du vurdere å prøve neste frist. Det er en iOS-app som lar deg legge til opptil fire prosjekter, og hvert prosjekt kan ha flere oppgaver lagt til. Hver av disse oppgavene har sin egen deadline, og appens startskjerm vil alltid arrangere prosjekter med hensyn til nærmeste frist for neste oppgave. Du kan legge til opptil fire prosjekter, men du må oppgradere hvis du vil legge til flere.

  Hvordan iOS 13 vil låse opp NFCs potensial

Appen er veldig enkel og brukergrensesnittet er rent, uten tull og intuitivt. Next Deadline kommer med tre prosjekter som allerede er lagt til, slik at du kan få følelsen av appen og hvordan den fungerer. Prosjektene er sortert etter neste oppgave som skal. På startskjermen kan du sveipe mellom oppgaver under et prosjekt for å se neste eller forrige. For å merke en oppgave fullført, trykk bare på den. For å se alle oppgaver under et prosjekt, trykk på navnet. Hver oppgave viser deg hvor mange dager som er igjen til den må fullføres, så hver gang du ser på appen, er den neste oppgaven som skal klares. Neste frist gir deg ikke datoen når en oppgave skal forfalle, men den forteller deg hvor mange dager som er igjen til fristen.

  Overfør bilder og videoer mellom iOS, Android og PC med PhotoSync

For å legge til en ny oppgave i et prosjekt, trykk ganske enkelt på pilen på prosjektet og klikk deretter Rediger for å legge til en ny oppgave. Hver oppgave har en beskrivelse og en forfallsdato. For å legge til et nytt prosjekt, trykk på plussknappen til venstre. Skriv inn et navn for prosjektet og trykk på den lille boksen til høyre for å velge en annen farge for prosjektets tittellinje. Du kan deretter legge til oppgaver til den og trykke på lagre når du er ferdig for å gå tilbake til startskjermen.

  Haunted House av Atari er ute nå for iOS [Review]

Neste frist kommer ikke til å gjøre deg mer produktiv, og den kommer heller ikke til å minne deg på å begynne å jobbe med en oppgave. Det den forteller deg er hvor langt unna en frist er. Den er laget for å sikre at du ikke går glipp av en deadline, selv om du bare innser at det er en dag unna. Det høres kanskje nedslående ut, men jeg elsker konseptet siden forfallsdatoer er det som hjelper meg å planlegge arbeidet mitt.

Installer neste frist fra App Store