Er det en straff hvis jeg tar ut penger fra Acorns?

For å fremme inkrementell og passiv investering, grunnla Walter Wemple Cruttenden III og Jeffrey James Cruttenden Acorns i 2012. En iOS- og Android-app for det ble utgitt i 2014. Når du registrerer deg hos Acorns, kan en bruker velge mellom flere porteføljer med ulike aktivallokeringer. Kontoen er knyttet til et kreditt- eller debetkort, hvoretter hvert kjøp som gjøres med kortet rundes opp til nærmeste hele dollar, og differansen settes inn i Acorns investeringsportefølje. Ytterligere bidrag kan også gjøres manuelt til en konto. Acorns startet med å belaste $1 for sin tjeneste; den avtalen utløp imidlertid 21. september 2021. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du tar ut penger fra eikenøtter og hvordan du tar ut penger fra eikenøtter uten straff. Vi vil også ta opp spørsmålene dine om skattemessige implikasjoner av å trekke seg fra Acorns and Acorns-uttaksgrensen.

Er det en straff hvis jeg tar ut penger fra Acorns?

Du vil få vite om det er en straff hvis jeg tar ut penger fra Acorns videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Blandet virkelighet forklart på 5 minutter eller mindre

Er det enkelt å ta ut penger fra Acorns Invest?

Ja, det er enkelt å ta ut penger fra Eikenøtter investere, men du bør huske på noen regler. På grunn av den nødvendige 2-dagers oppgjørsperioden, kan transaksjoner ta 3-6 virkedager før de vises på brukskontoen din.

Kan jeg ta ut penger fra My Acorns debetkort?

Ja, du kan alltid bruke eikenøtter debetkort for å ta ut kontanter fra enhver minibank som kan akseptere et Visa-debetkort. Du er fritatt fra å betale minibankavgifter på ubestemt tid. Til tross for at du ikke har et minibanknettverk, straffer Acorns deg ikke for å bruke en minibank.

Er det en straff for å ta ut penger fra Acorns? Er det en straff hvis jeg tar ut penger fra mine eikenøtter?

Ja, det er bøter knyttet til pengeuttak fra Acorns. Når som helst uten straff, kan du flytte penger mellom din Acorns Checking-konto og en primær ekstern bankkonto. Men hvis du tar ut penger før du har $1000 på kontoen, er det et uttaksgebyr på $2 for hver transaksjon. Tidlige overføringer eller uttak fra enhver IRA resulterer ofte i skattestraff, som vanligvis inkluderer en straff på 10 % samt mulig inntektsbeskatning eller andre typer straffer.

Hva er uttaksgrensen for Acorns?

Acorns har en spesifisert uttaksgrense for hver type transaksjon som er tilgjengelig. Vanligvis er det ingen begrensning på beløpet du velger å sette inn på kontoen din fra en annen bank.

Det er tre typer uttak i Acorns. De er ACH, kjøp og minibank. Følgende liste gir den daglige uttaksgrensen for Acorns for hver:

  • Maksimal ACH-uttaksgrense – $7 000
  • Maksimal minibankuttaksgrense – $500
  • Maksimal kjøps-/transaksjonsgrense – $4000

Merk: Maksimumsgrensen for månedlig uttak fra Acorns Checking er satt til $50 000. Vær oppmerksom på at uttaksgebyrer fra minibanker, postanvisninger og til og med Cash-back fra en stor forhandler kan bidra til uttaksgrensen; sistnevnte avhenger imidlertid av forhandleren og hvordan de håndterer transaksjonen.

  6 måter å fikse Minecraft-feil Kan ikke lagre nedlasting

Les overskriften over dette for å finne ut om det er en straff hvis jeg tar ut penger fra Acorns.

Hva er skatteimplikasjonene ved å trekke seg fra eikenøtter?

Mens du kan ta pengene dine ut av Acorns når du vil, vær oppmerksom på at tidlige uttak eller overføringer fra enhver IRA før pensjonering kan ha skattemessige konsekvenser. Dette innebærer også at du kan skylde skatt eller møte bøter hvis du tar et uttak før du har nådd minstealder for distribusjon på femtini og en halv.

Her er de ulike typene skatteimplikasjoner av å trekke seg fra eikenøtter:

  • Tradisjonell IRA: Hvis du tar ut penger før minstealder for distribusjon, kan du være ansvarlig for standard inntektsskatt samt en straff på 10 %, som nevnt før.

  • SEP IRA (Simplified Employee Pension): Selv om dette er mest for selvstendig næringsdrivende, hvis du tar ut noen midler før minimumsfordelingsalderen, vil du være ansvarlig for standard inntektsskatt samt en straff på 10 %, som nevnt før.

  • Roth IRA: Med en Roth IRA kan du få tilgang til bidragene dine når du vil uten å pådra deg straffer, men hvis du tar ut penger før minimumsalder for distribusjon eller før kontoen har vært aktiv i minst fem år, må du vanligvis betale inntektsskatt samt 10 % bot.

Hvor mye kan jeg trekke fra Acorns uten straff?

Du kan trekke deg fra eikenøtter uten straff opp til maksimalt $50 000 i en transaksjon. Hvis dette beløpet overskrides, må du betale en straff på 10 % sammen med eventuell inntektsskatt eller andre typer straffer som allerede venter.

Hva skjer hvis jeg tar ut penger fra Acorns-kontoen min?

Når du tar ut penger fra acorns-kontoen din, sender den midlene fra investeringen din til brukskontoen din, oppgitt i databasen deres. Herfra kan du bruke pengene du mottok etter 3-6 virkedager til å kjøpe hva som helst.

Hvor lang tid tar det å ta ut penger fra Acorns?

På en markedsdag blir forespørsler om å ta ut penger fra eikenøtter sendt inn før kl. 11 PST normalt behandlet samme dag. Hvis bestillingen din ble sendt inn etter kl. 11.00 PST på en markedsdag, kan Acorns selge aksjene neste handelsdag. Uttak kan flyttes til din primære bankkonto etter 3 til 6 virkedager.

Merk: I noen tilfeller kan du motta en 5-dagers sperring på uttaket ditt etter et nylig innskudd for å beskytte mot potensiell svindel på kontoen din.

Hvordan ta ut penger fra Acorns umiddelbart?

Dessverre kan du ikke ta ut penger fra Acorns umiddelbart. Som nevnt tidligere, kan du kun motta uttaksbeløpet ditt innen 3 til 6 virkedager fra starten av prosessen.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne finne ut om det er en straff hvis jeg tar ut penger fra Acorns. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x