Er Grindr-forbud permanente?

LHBT-fellesskapet er målgruppen for den stedsbaserte sosiale nettverks- og online datingtjenesten Grindr. Det var en av de første geososiale applikasjonene for homofile, trans-, bi- og skeive personer da den opprinnelig kom ut i mars 2009. Og den har siden vokst til å bli den største og mest brukte appen blant LHBTQ-personer. Både gratis og betalt versjon er tilgjengelig på Android og iOS. Grindr lar brukere sette opp en personlig profil, som appen bruker til å plassere dem på en kaskade basert på deres GPS-posisjon. Derfra kan brukere utforske andre profiler som er sortert etter avstand og kan sees av både nære og fjerne brukere, avhengig av deres filterinnstillinger. Men hvis Grindr-kontoen din er suspendert og du har et pågående abonnement, bør du først deaktivere det for å unngå å bli belastet igjen. Hvis du er noen som leter etter tips om Grindr-forbud er permanente og fungerer Grindr med VPN, les denne artikkelen til slutten. Du vil også få vite om det er lett å bli utestengt fra Grindr.

Er Grindr-forbud permanente?

På Grindr vises hele profilen og bildene til en person når du klikker på et av profilbildene deres i rutenettvisningen. For at mangfold, respekt for hverandre og sexpositivitet skal blomstre, er Grindr dedikert til å skape en trygg og ekte atmosfære. Som et resultat tar millioner av brukere moderering ekstremt alvorlig siden de er avhengige av denne sosiale appen for å gi et sikkert miljø for å koble til fellesskapet. Du vil få vite om Grindr-forbudene er permanente og fungerer Grindr med VPN videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Liste over gratis Disney Movie Insider-koder

Hva er enhetsforbud?

Enhetsforbud er betegnelsen som brukes for forbudet mot en bestemt enhet målbrukeren bruker. Noen plattformer identifiserer den spesifikke enheten som kan bryte retningslinjene for fellesskapet og delta i ulovlige aktiviteter. Etter å ha identifisert enheten, blir denne enheten svartelistet og får aldri tilgang til nettstedet eller applikasjonen igjen. Det hindrer til og med brukeren fra å opprette andre nye kontoer på samme enhet.

Hvordan kan du fikse et enhetsforbud?

Du kan fikse et enhetsforbud ved å bruke VPN. VPN kan skjule enheten din og forhindre at den spores fullt ut. La oss se hvordan du kan få en VPN på telefonen din:

1. Start Google Play Store og søk etter Turbo VPN app.

2. Åpne Turbo VPN og trykk på oransje gulrot-ikonet, som vist.

3. Appen vil automatisk koble deg til den raskeste VPN-en som er tilgjengelig på det tidspunktet.

4. Fra appens startskjerm, trykk på landflagget fra øverste høyre hjørne av skjermen.

5. Dette vil vise listen over alle tilgjengelige VPN-er fra det landet, i dette tilfellet USA. Velg ønsket VPN basert på dine krav.

6. Prøv nå å få tilgang til ønsket app eller nettsted og se om det har løst problemet for deg eller ikke. Les denne artikkelen videre for å finne ut om Grindr-forbudene er permanente.

Hvordan kan du omgå Grindr-enhetsforbud?

En VPN kan hjelpe med å overvinne dette. Grindr vil ikke utestenge deg hvis du bruker denne enkle programvaren, som lurer den til å tro at du er et annet sted. Du har privatliv mens du sveiper til høyre fordi det også holder aktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne. Du kan følge de ovennevnte trinnene for å bruke VPN for å omgå Grindr-enhetsforbudet.

Fungerer Grindr med VPN?

Ja, Grindr fungerer med VPN. Men dessverre har andre nasjoner lover på plass som fullstendig forbyr appen så vel som homoseksualitet. Disse begrensningene kan hindre deg i å bruke Grindr, selv om du bare er midlertidig borte fra hjemmet. Men VPN kan løse dette problemet.

  12 beste geokoding og kart API-løsning for applikasjonene dine

Hvorfor sier Grindr at ingen profiler er tilgjengelige?

Er Grindr-appen din utestengt hvis det står Ingen profiler tilgjengelig? Er Grindr-forbud permanente? La oss lese nedenfor for å vite årsakene:

  • Avbrutt servere eller teknisk problem
  • Ustabil eller ingen internettforbindelse
  • Utdatert app
  • Ødelagt appbuffer og data

Hva skjer når du rapporterer noen på Grindr?

Som et felles fristed for tale, tilkobling og fellesskap på nettet, streber Grindr etter å nå disse målene. Appen anbefaler å blokkere en bruker som gjør deg ukomfortabel. Og brukerne kan rapportere dem hvis de ikke overholder Grindr Community Guidelines. Grindr oppfordrer deg sterkt til å kontakte kundestøtte hvis du oppdager aktivitet som bryter retningslinjene deres for fellesskapet. Alle medlemsrapporter sendes til deres moderasjonsmedarbeidere for gjennomgang. Hvis du ikke vil se (eller bli sett av) noen lenger, sørg for at du bruker blokkeringsknappen siden rapportering av en profil ikke hindrer andre i å se den.

Er Grindr-forbud permanente?

Det kommer an på. Gjennomsnittlig lengde på et Grindr-forbud er syv dager, selv om det kan forlenges dersom brukeren har brutt retningslinjene grovt. Forbud mot Grindr kan være midlertidige eller til og med permanente. Du vil ikke kunne bruke appen eller noen av dens funksjoner hvis Grindr utestenger deg. Brudd på fellesskapets retningslinjer eller vilkår for bruk er mest sannsynlig årsaken til at Grindr-kontoen blir utestengt. Blant annet er følgende eksempler på retningslinjer for fellesskapet eller tjenestevilkår:

  • Ulovlig oppførsel (som salg av narkotika eller seksuell oppfordring)
  • Annonser eller spam
  • Trusler eller trakassering
  • Diskriminerende eller hatefullt språk
  • Pornografisk eller nakenhet
  • Etterligning av unge mennesker

Kan Grindr forby enheten din?

Ja, Grindr kan utestenge enheten din. Grindr forbyr enheter for å ivareta sikkerheten til brukerne slik at gjerningsmennene ikke kan opprette en annen konto.

Hva skjer når Grindr utestenger deg?

Når Grindr utestenger deg, kan du ikke få tilgang til kontoen din og opprette en ny. Profilene, meldingene osv. vil forsvinne fra appen din.

Er det lett å bli utestengt fra Grindr?

Nei, det er ikke lett å bli utestengt fra Grindr. På Grindr kan du anke forbud dersom du mener det er urettmessig ilagt deg. En gjennomgang av klagen din vil bli lagt inn, og de vil gi deg beskjed hvis det er behov for mer informasjon. Et kvalifisert teammedlem, som ikke var involvert i den opprinnelige beslutningen om å utestenge profilen din, vil utføre gjennomgangen. Hvis du sender e-post til Grindr om å utestenge deg, vil du få et skjema som skal fylles ut, som vil få dem til å revurdere å oppheve utestengelsen av deg. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut om Grindr-forbudene er permanente.

  Hvordan overklokke datamaskinens RAM

Forbyr Grindr Apple ID?

Ja, Grindr kan forby Apple ID og IP-adresser.

Hvordan kan du gjenopprette Grindr-kontoen din?

Et skjema er tilgjengelig på nettstedet til Grindrs hjelpesenter, hvor du kan anke i et forsøk på å få kontoen din tilbake. Følg disse trinnene for å sende inn en klage:

1. Åpne Skjema for klage på kvern på nettleseren din.

2. Velg Jeg vil anke en utestengelse fra Hvordan kan vi hjelpe? rullegardinfeltet.

3. Skriv inn e-postadressen din i det tilknyttede feltet.

4. Fortsett å fylle ut hele skjemaet og oppgi de spurte detaljene om problemet ditt.

5. Til slutt klikker du på Send for å sende inn skjemaet.

Grindr-representantene vil ta kontakt med deg via e-post med svar eller løsning på din forespørsel.

***

Vi håper du har lært om Grindr-forbudene er permanente og om det er lett å bli utestengt fra Grindr. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x