Et kraftig og virkelig bærbart backup-batteri

Viktige takeaways

  • Anker Solix F2000 er en perfekt bærbar strømkilde for nesten alt, med sin lille koffertstørrelse, 2048Wh batteri og 12 porter.
  • Til tross for en vekt på 67 pund, er batteripakken bærbar med et uttrekkbart håndtak og hjul, noe som gjør den egnet for ulendt terreng.
  • F2000 kan lades med vekselstrøm, en billader eller med opptil 1000 W solenergi, noe som gir allsidighet i ladealternativer.

Si farvel til ineffektive, klumpete og forurensende gassdrevne generatorer. Anker Solix F2000 innleder en epoke med stille, ren, nødstrømlagring. La oss se nærmere på denne store, men overraskende bærbare batteribackupen for nesten enhver situasjon.

Anker SOLIX F2000

Anker Solix F2000 er en perfekt bærbar strømkilde for nesten alt. Størrelsen på en liten koffert, 2048Wh-batteriet har 12 porter. Den kan også gi ut på opptil 2400W med spesiell SurgePad-utgang, som tillater induktiv belastning på opptil 3600W uten å overbelaste batteriet. Selv om den veier 67 pund, er det et uttrekkbart bærehåndtak og hjul for å gjøre batteripakken bærbar og i stand til å ta over ulendt terreng. Den kan lades med vekselstrøm, en billader eller med opptil 1000 W solenergi.

Merkevare Anker

Dimensjoner 20,67 x 9,84 x 15,55 tommer

Vekt 67,30 lbs

AC-utgangsporter 4 (maks 2400W, 3600W induktiv belastning mulig)

AC-inngang 1440W (USA); 2200W (EU/UK)

Solenergiinngang opptil 1000 W (11-32V 10A maks 300W; 32-60V 20A maks 1000W)

USB-porter 5

Batteritype LiFePO4 (LFP)

Tilkobling Bluetooth

Vis Ja

Utvidbar Ja

Driftstemperatur -4°F-104°F

UPS-modus Ja – 20ms bytte

Lys Ja

Kapasitet 2.048Wh

Fordeler

  • Uttrekkbart bærehåndtak og hjul bidrar til å gjøre det store batteriet bærbart
  • Sollading opp til 1000 watt
  • Bluetooth for app-tilkobling
  • UPS-funksjoner med 20ms switchover
  • Utvidbar opp til 4096 watt
  • Opptil 2400 watt effekt

Oversikt over Anker Solix F2000

Du finner bærbare strømbanker stort sett overalt og i alle størrelser tilgjengelig. Solix F2000 er på størrelse med en liten koffert og er designet for å drive flere ting i mange timer.

Brent Dirks / MakeUseOf

Batteripakken veier 30,4 kg og måler 52 cm bred, 25 cm bred og 40 cm høy. Til tross for så høye spesifikasjoner tar ikke batteriet mye plass. Selv i min svært overfylte garasje med to biler og diverse andre gjenstander, var jeg lett å finne en plass til den.

På forsiden av Solix F2000 er de forskjellige utgangsportene og en lettlest skjerm som viser all relevant informasjon, inkludert gjenværende batteriprosent, ut-/inngangseffekt, estimert tid for batteriet å tømmes, estimert tid for å lade opp og mer.

Rett over skjermen er en lang LED-lysstripe med tre lysstyrkenivåer. I nødstilfeller kan du også bytte lyset til SOS-modus. Når du er i en nødsituasjon, kan nytten av en innebygd lyskilde aldri undervurderes. Selv på den laveste innstillingen var lyset sterkt nok til å lyse opp min mørke garasje. En annen utmerket designfunksjon er den lange flate toppen. Jeg brukte den flere ganger for å plassere iPhone, iPad og annen mindre elektronikk under lading – selv om jeg bør merke meg, er det ingen Qi-ladepute her.

  Reparer som for øyeblikket ikke bruker skjerm koblet til NVIDIA GPU-skrivebordsproblem

Batteriet har en kapasitet på 2.048Wh. For en bedre ide om hva det kan gi i virkelige termer, er det nok strøm til 21 timers bruk for et kjøleskap i full størrelse eller 132 ladinger av en smarttelefon. Så den er perfekt å bruke som backup for hjemmet, mens du camper, eller hvor som helst du trenger strøm.

Og du trenger ikke bestemme hvilke enheter du trenger for å drive, siden F2000 har 12 porter. Det er 4 AC-porter, 3 USB-C-porter, 2 USB-A-porter, 2 biluttak og en TT-30 RV-port.

AC-portene kan gi opptil 2400W effekt totalt. Det bør tillate deg å lade alt du kan tenke deg. I min testing var jeg i stand til å bruke alle fire AC-portene samtidig uten problemer i det hele tatt. Anker sier at spesiell SurgePad-teknologi tillater opptil 3600 W effekt uten å overbelaste batteriet, selv om dette bare vil fungere med spesifikke induktive enheter (de med en stor motor eller varmeelement).

Brent Dirks / MakeUseOf

På baksiden av batteriet er en AC-inngang og solenergi-/bilinngang for å juice opp fra ulike kilder. Anker inkluderer en tilbehørsveske med AC-ladekabel, billadekabel og solcelleladekabel med porter for opptil 5 paneler.

På bunnen er en port for å feste det valgfrie Anker 760-utvidelsesbatteriet. Å bruke det vil doble kapasiteten til 4096Wh. Mens Anker tilbyr en pakke med både F2000 og utvidelsesbatteri, er det alltid hyggelig å vite at hvis du i fremtiden ønsker å utvide systemet, kan det gjøres enkelt.

Med så stor kapasitet er F2000 ikke akkurat slank, akkurat som mange andre lignende batteripakker. Men den har et hemmelig våpen for å gjøre transporten mye enklere.

Brent Dirks / MakeUseOf

På høyre side, under et av bærehåndtakene, er et uttrekkbart håndtak. Når du er klar til å gå, er det bare å skyve den ut og støtte batteripakken på de veldig solide 4,72-tommers hjulene på venstre side. Den enkle utførelsen hjelper til med å gjøre en stor og tung koffert med murstein til noe som kan tas med stort sett hvor som helst.

Mens jeg brukte batteripakken, har jeg mye brukt bærehåndtaket til å transportere den. Jeg prøvde det ut på flere overflater – alt fra en betonggarasje til en gjørmete og kupert campingplass. Og jeg har aldri hatt problemer med å sitte fast. Mens F2000 vil tilbringe mesteparten av tiden sin gjemt i garasjen min, gjør det enda bedre å kunne frakte den hvor som helst når jeg trenger det alene.

Når du skal løfte batteripakken inn i en bil eller på et annet høyt sted, er det to veldig solide bærehåndtak på begge sider. Den er fortsatt tung, men jeg kunne enkelt sette den bak på SUV-en min.

  Beste 11 alternativer til Illustrator (gratis + betalt)

Bruker Anker Solix F2000

Jeg har tatt med meg F2000 på både campingtur og brukt den rundt i huset, og den har lett levd opp til forventningene. Mens jeg campet over en helg, brukte jeg flere AC-enheter, inkludert en liten vannkoker for å koke vann til kaffe og en reisepelletgrill. Jeg ladet også smarttelefonen og annen elektronikk samtidig. Om natten dro jeg F2000 inn i teltet og brukte LED-lysstripen som nattlys på laveste innstilling.

En av de uventede positive sidene med batteripakken er hvor stille den er når den brukes. Hvis du aldri har brukt en stor strømbank som F2000, bruker de vifter for å forhindre at de interne kretsene overopphetes. Jeg har brukt andre batteripakker av lignende størrelse, og viftene kan noen ganger være til irritasjon, spesielt når de brukes inne.

Brent Dirks / MakeUseOf

Men når jeg brukte den om natten inne i teltet og til og med inne i hjemmet mitt, var viftestøyen minimal. Siden jeg ikke kunne prøve ut F2000 under et strømbrudd hjemme, brukte jeg den heldigvis hjemme ved å koble til mange apparater. Først koblet jeg til kjøleskapet og brukte deretter både en elektrisk motorsag og en løvblåser uten problemer.

To flotte funksjoner hjelper deg også å spare strøm. Strømsparingsmodus aktiveres når du trykker på en knapp nær skjermen på batteripakken. Når den er aktiv, vil den automatisk slå av en utgangsport når en tilkoblet enhet er fulladet.

Det er ikke nødvendig å aktivere Smart AC Plug-funksjonen. Hvis AC-pluggen er slått på, og ingen enhet er tilkoblet på 15 minutter, vil utgangen automatisk slås av.

Flere ladealternativer, inkludert solenergi

Brent Dirks / MakeUseOf

Når du trenger å lade F2000, er det flere måter å holde den full. Ved bruk av AC kan du lade kraftstasjonen fra 0 til 80 prosent på 1,4 timer. En fullstendig 100 % endring tar bare to timer.

Det er betydelig raskere enn de aller fleste lignende batteripakker. I virkelige tester holdt disse tallene lett opp. Jeg ladet fra 0 til 80 på 82 minutter.

Du kan også utnytte solens kraft med solcellelading. Ved å bruke maksimalt 1000 W solenergi kan du øke F2000 fra 0 til 100 prosent på 2,5 timer. Hvis du er ny på reservebatterisystemer og solenergiteknologi, tilbyr Anker pakker med solcellepaneler. F2000 bruker en standard XT-60 solcelleplugg. Hvis du har en annen type solcellepanel, som jeg gjorde, må du kjøpe en adapter. Men de er mindre enn $10 på Amazon. Solcellepanelet mitt er bare 100W, men det gir en jevn ladning til batteripakken på en solrik dag. Solix F2000 er kompatibel med alle solcellepaneler som gir ut i området 11-60V, men ved 11-32V er du begrenset til 10A (300W); for hele 1000W trenger du paneler i området 32V-60V (eller kjøre noen i serie).

  8 advarselstegn Mac-en din kan ha et problem (og hvordan du fikser det)

Til slutt kan du også lade batteripakken med en billadekabel. Det vil ta rundt 20 timer å lade en utladet kraftstasjon fullstendig via denne metoden, men det er godt å vite at det er flere alternativer i en nødsituasjon.

Enkel appkontroll

Selv om du er borte fra F2000, kan du fortsatt få oppdatert informasjon om ladestatus og mer med Anker-appen for iOS eller Android.

Etter at du har lastet ned appen for første gang, må du trykke på Bluetooth-knappen nær batteripakkens skjerm og deretter pare ved hjelp av appen. Hver påfølgende gang må du også trykke på knappen på batteripakken for at Bluetooth-modulen skal kobles til telefonen.

Appen er hendig for å kontrollere batteripakken og mer. Øverst på siden kan du se hvor mye batterilevetid som gjenstår i prosent, sammen med et anslag i dager, timer og minutter. Du vil også se temperaturen på batteriet.

Under inngangsinformasjonen kan du se detaljert informasjon om alle utgangsportene. For AC-porter og bilporter kan du slå dem av eksternt for å spare strøm eller til og med planlegge at de skal slås av automatisk etter en viss tid. Til slutt kan du også bytte strømsparingsmodus og slå på eller av og justere lysstyrken på LED-stripen.

I Innstillinger-menyen kan du finjustere batteripakken ytterligere, inkludert å endre AC-ladehastigheten, skjermens lysstyrke og tidsavbruddsintervallet for skjermen.

Selv om jeg ville ha likt muligheten til å koble til batteripakken via Wi-Fi som andre konkurrerende alternativer, er appkontroll en flott tilleggsfunksjon. I min testing klarte jeg å koble til F2000 i garasjen hvor som helst i huset mitt og fra en betydelig avstand utenfor. Det er flott å kunne se batteriinformasjonen og mer med et raskt blikk.

Anker Solix F2000: Klar til å gå på veien

Anker Solix F2000 gjør en god jobb med å sjekke av alle boksene for alle som trenger en allsidig og godt designet kraftstasjon.

Selv om den selges for mer enn det dobbelte av hva en tradisjonell generator vil koste, er den mye mer nyttig og praktisk. I stedet for å måtte bekymre deg for om en generator vil starte opp i en nødssituasjon, eller om du har nok gass til å drive den, hold Ankers alternativ koblet til, og den vil være klar til bruk når det trengs.

Og hvis du er klar for å dra ut på et utendørs eventyr, eller reise i en bobil, er Solix F2000 også en flott reisefølge. Bare trekk ut håndtaket og gå.

Anker SOLIX F2000

Anker Solix F2000 er en perfekt bærbar strømkilde for nesten alt. Størrelsen på en liten koffert, 2048Wh-batteriet har 12 porter. Den kan også gi ut på opptil 2400W med spesiell SurgePad-utgang, som tillater induktiv belastning på opptil 3600W uten å overbelaste batteriet. Selv om den veier 67 pund, er det et uttrekkbart bærehåndtak og hjul for å gjøre batteripakken bærbar og i stand til å ta over ulendt terreng. Den kan lades med vekselstrøm, en billader eller med opptil 1000 W solenergi.